Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ezt felül kell vizsgálnom, de nem tudom... azóta meg közben is videóztam és állítgattam. Marhára nem emlékszem rá
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van 
Majd valami más témán lecsekkolom még egyszer, bár tűzijáték lenne az igazi, de az nincs minden nap

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van