-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Remus389 #2876 üzenetére
OFF:
Nekem már van 2 lányom szóval pont jótól kérdezed megéri-e elvágni a köldökzsinórt 20k-ért.többet árt mint használ ha szivozik velük, még lehet rosszabbul jön ki
Látom nem sok fogalmad van a fogyasztóvédelemről.Ugy látom tényleg csak trollkodni jársz ide.
Tőlem simán befejezheted !!!
Illetve inkább ignorálom a beirásaidat.ON :
Mindenképp vissza vinném! -
válasz
Remus389 #2861 üzenetére
Te vagy a boltosok álma.
Megtisztogatni... ?szvsz a boltosok nyomkodtak egy keveset, meg tudom érteni
ezen mit lehet megérteni ?
kvára vegyen magának ha olyat akar nyomkodni és ne az enyémmel szórakozzon.Bakker,nem kevés pénz egy ilyen teló.
Vadiuj bontatlan telefonon nehogy már az eladók szórakozzanak.
Onnantól elveszti vadiuj bontatlan mivoltát.Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat.
Amiért kifizetek 200k+ -t
Vadi uj bontatlan nálam azt jelenti:
Kapok egy lefóliázott dobozt amit én szedek le róla,telefonnal a dobozban minden egyes tartozékával együtt,én vágom el a két oldalán a leragasztott matricát,én szedem le a telefonról azt a takaró fóliát.Én bontom ki minden egyes tartozékát a csomagolásából. -
Zolom89
senior tag
válasz
Remus389 #1114 üzenetére
Lehet igaz a T-re meg a Telenorra de Vodára nem...olyan áron vannak a készülékek mint ha kártyafüggetlen lenne. HTC one x és ipone5 is elképesztő áron.
Az meg a másik amikor felhívtam őket hogy érdeklődjek a One-al kapcsolatban,(Tök normálisan elmondtam hogy nincs hűségnyilatkozatom de előfizus vagyok és már nagyon le akarom cserélni a mostani telefonom) semmi infót nem kaptam..nem is tudta a kiscsaj hogy van ilyen telefon. Én már várom hogy másik szolgáltatónál bejöjjön és ha normális áron, meg tarifával lesz akkor le is csapok rá -
ptya
tag
válasz
Remus389 #1048 üzenetére
Jelenleg SGS-em van, és általában kerneleket cserélgetek és romokat pakolok fel.. jelenleg CM fut rajta.. és eléggé érvágós, h a JB egyik legjobb feature-ét kivágta a HTC (értesitő felület kapcsolós része).
Azt meg nem szeretem, hogy egy alkalmazás fut a háttérben, ami helyettesit egy olyan funkciót, ami máshol alapértelmezett.
Azért nem veszek Apple terméket, mert ott ketrecben érezném magam a 0 testreszabhatósággal. Androidban pont az a jó, hogy minden olyan amilyenné akarom tenni. HTC meg eddigi infó alapján inkább az Apple féle zárka feeling felé mutat.
De ha jön a hir napokon belül, hogy kap frissitést a telefon 2-3 hónapon belül, akkor minden rendben. Sajnos nagyon szeretek mindig mindenben a legújabb állapotban lenni. -
opr
nagyúr
válasz
Remus389 #836 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk, szerintem is hatalmas hiba a microSD slot elhagyása.
Szerintem (legalábbis számomra) ennek a telefonnak ez az egy hibája van, kár, hogy ez pont ilyen nagy hiba.Mondjuk nekem egy 8gb-os kártya is bőven elég volt a dhd-ben, szerintem ebben is ellennék 16-on valahogy, de a 32 az, amin már kényelmesen. A 64 nekem már feleslegesen sok
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Remus389 #754 üzenetére
Egyébként erre majd térjünk vissza pár hónap múlva mit mondanak a tulajok, mennyire karcolódik. Mert ez aranyos, hogy mi ezen most elvitázunk, de még nincs tapasztalat aktív használat után erről a készülékről. Így nem lehet semmit objektíven szemlélni, csak találgatni, az meg nem kóser.
Keldor: én nem babusgatom annyira, ha olcsóbban tudom eladni hát legyen, de nem a második tulajnak röjtögetem.
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #747 üzenetére
Viszont a zongoralakk műanyag is ugyanígy karcolódik, ha pénzt, kulcsot meg ilyeneket teszel mellé.
Attól is, hogy leteszed az asztalra és véletlenül megcsúsztatod. Teljesen mindegy mit veszel, vigyázni kell rá, de akinek tiszta karc 2 hónap után, ott nem a telefonnal van a gond.Egy normális tok meg kell ezeknek, kézbe én is pucéran veszem ki a telefont, de mikor zsebben van, kell neki egy rendes tok, és 1-2k-ért is már kapni normálisat, szerintem nem tétel, pláne nem ilyen telefon árak mellett...
Aki el tudja viselni a fóliát, annak az sem árthat, engem zavar.Aksi: passz, sosincs nálam egy telefon 2 évet. Mondjuk szerintem azért jobban bírják ezek.
-
tajcsi
őstag
válasz
Remus389 #574 üzenetére
Bizony bizony. Bár nem vártam semmi extrát az ultrapixel kamerától, de ennyi pénzért már elvárnám, hogy legalább egy SGS III szintű képeket csináljon...
A francot se fogja érdekelni, hogy este jó képeket csinál...mert nem csinál jó képeket, csak jobbakat mint mások, de ugyanúgy a részletek teljesen elvesznek az éjjeli képeken, meg lehet nézni az XDA-n van egy teszt...oszt mondja valaki hogy jobb...nem jobb, jobbak a szinek, a rendszámtáblákona sázmok ugyanugy elvannak modódva mint pl a One X-el lőtt képeken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest