Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
penell1234 #4271 üzenetére
Szerintem borzasztó, szívesen segítek mgszabadulni tőle.
Amúgy mit is nézünk? Szöszös a jack aljzat?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #3386 üzenetére
Most csupa olyat gondolok, amit ide nem illik beírni.
-
törölt tag
Azért ezt nagyon nem jól csinálják, hogy nem jut el a vásárlókhoz. Ha valakinek tényleg akkor kell, és nem annyira kocka, akkor megveszi a konkurenciáét, még akkor is, ha nem arra vágyik valójában. És persze ott vannak a vacillálók. (Ha mindenütt az arcomba tolnák, sokkal nehzebb lenne megállni!) Mit szívnak a HTC-nél?
-
törölt tag
válasz
ThorsHUN #3268 üzenetére
+1, teljesen egyetértek.
kdennis: Ki a samsungos? Ezt adták ingyen az előfizumhoz. Ha az USÁ-ban laknék, valószínűleg a hétvégén becseréltem volna (majdnem) ingyen egy One-ra. Nekem mind a 2 teljesen jó, igazából az ideális az lenne, ha mindkettőt megtarthatnám. Én a technológiára és a telefonokra úgy általánosságban vagyok rámozdulva, abszolút nem érdekel ki gyártja. De szerintem tényleg hagyjuk ezt, mert ha pl valaki tényleg úgy kuporgatja össze, akkor nyilván fontos neki, hogy "tudja", a legjobbat vette. Én ennél objektívebb vagyok, mert megtehetem (teljesen más a helyzet itt Svájcban, nem a szolgáltatók húznak le, megtörténik az máshol.
).
boksz: Hát, nekem kicsit diszkógömb, főleg a fekete.
-
törölt tag
válasz
kdennis #3263 üzenetére
Hát, azért én ezt így nem mondanám.
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.
-
törölt tag
Szerintem pont ez az, hogy a samuk nekem picit a megszokott, "girl next door" külsőt hozzák, és belül hiába nagyon jók, ha egy idő után úgy nézek rá, mint a jól megszokott partnerre. Ennek megvan az előnye is, az kétségtelen, de számomra a One tipikusan az az "emberfeletti" szépség, akit nem gondolod, hogy megkaphatsz, aztán amikor mégis, kiderül, hogy nem csak szép, hanem ha szépen rászánod magad, évek alatt egész sok kis titkát megismerheted. A 10 perces ismerkedés alkalmával én legalábbis ezt szűrtem le. Nem voltam elájulva attól, amit a belső nyújtott, viszont tudom, hogy ki tudnék hozni belőle többet is, lassacskán. Viszont a külső és a feeling annyira prémium, hogy eleve nincs vele teljesítési mániám. Az S4 ellenben (és a 3-mal is így vagyok) egy durva powerhouse, de kell is neki, mivel nem tudom úgy kézbefogni, hogy ne húzzam a szám. Kárpótol, nyilván, ha bekapcsolom a kijelzőt, de az S3 is, ha nem nyomkodom folyamatosan, akkor az a barátnő, akit kicsit szégyell az ember, és meg kell magyarázni a haveroknak, hogy miért is olyan nagyszerű.
-
törölt tag
válasz
-=Ghost=- #3189 üzenetére
Igazából csak egyéni preferenciák kérdése az egész....
Ez ìgy van. Személy szerint a külsején kìvül még az S3-ba se sikerült sehol se belekötnöm. Nem is akartak soha HOX-ot helyette, pedig mindkettöt pròbàltam elötte. De valòszínüleg most nem kérnék még egy adagot ugyanebböl. Szerintem nem x@r egyik gyàrtò sem, a HTC-nek most jobbat sikerült összehozni [szerintem]. De a marketingre kölcsénadnék nekik, mert ebböl ìgy baj lesz.
Szerk.: 5let: Ha dobnak nekem egy ilyen kütyüt, egy évig csak HTC-s pòlòban jàrok.
Kiadò feltünö felület.
Xaels: Az lehet, ettöl én még ùgy érzem, hogy lehetnének kicsit jobban "ott".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Csere is érdekelhet! Samsung Fold 5 12/256GB 2025.02.18-tól 2 év garival Bp, Kmét
- Alcatel 1 2018 full dobozos + ajándék 16gb memóriakártya
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256 GB telefon!
- Iphone 6S, független, 100% akku, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB RAM / 128GB ROM - sötétszürke Android okostelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest