- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Nos, a Fermire azért nem várok, mert csak a nagyok jönnek ... annyit meg nem akarok adni érte ...
2 lehetőségem van ... (Egy kis reklám, mert ilyen az ipon-os Urak olyan segítőkészek voltak, amilyennel ritkán találkozni kishazánkban ...)
1: Visszaküldöm garanciába a kártyámat, és veszek egyet valahonnan olcsóbban ... Ok, de a cserekártyát majd el kell adnom, azon úgyis bukok ... ha meg nem sikerül eladnom, akkor benne áll a pénzem ...
2: Veszek egy kártyát az ipon-nál, és nem cserekártyát küldenek, hanem úgy veszik, hogy a vásárolt kártya volt a csere és a különbözetet befizetem - visszakapom (Attól függően, hogy milyen árban vásárlok ...)
Szóval ezért a dilemma ... Ami miatt meg fontos, hogy most van egy kis feles pénzem ...
-
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Dede --- ROF bizony
Most van időm töprengeni ... Bár én kénytelen vagyok boltból beszerezni ezért drágább lesz, de mivel cserekártya lesz, annyira nem gáz ...
És bizony a ROF-os Shimmering miatt morfondírozom a GTX-en ezerrel ... több topikban is kifejtettem már, hogy menyire minimálisnak tartom pár év nvidiázás-nhancerezés után a CCC és ATT tudását ...
Mert hiába szuper dx11 meg a kevesebb fogyasztás, ha recés a kedvenc szimem 32xAA mellett
Félreértés ne essék ... HW téren qrva jó a 4870 ... a teljesítményével semmi bajom ... De az új 5-ös széria nem győzött meg ... ami igen, az meg drága
-
WongFeiHong
senior tag
Hello!Mióta felraktam az új 196.34-es drivert szinte minden játék ami eddig fullon ment most beakad másodpercekre majd újra megy és igy tovább bármilyen beállitással.pl
urnout,Dirt2
Visszaraktam egy régebbi drivert már azzal is ugyanez.Gondoltam már memóriahibára is vagy virus de semmi.Everest is normál hőfokot jelez.Win 7 aerot is kinyomtam de az se segitett,pedig úgy néz ki mintha vmi bezavarná a karit./gtx260oc/ Már nem vágom mit csináljak -
CoolMan
MODERÁTOR
-
rumkola
nagyúr
Ezen én is átmentem az évek alatt, de a csúcs a BIAHH, CRYSIS és a 4850 párosítása volt (a 4850 megjelenésekor). 2 hetes kártyát úgy vágtam ki mint az állat, mert használni szerettem volna, nem driverekkel bohóckodni. Tele volt a net a sírásokkal ezekkel a játékokkal kapcsolatban, de ha felhozom én is csak oltást kapok, meg a következő: nálam soha nem volt semmi baj című szöveget. Nyilván azért, mert soha nem is volt ilyen vga a júzer tulajdonában megjelenéskor.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem van NV is és ATI is ... két gép. Szinte ugyanolyan a supportja mindkettőnek. Tudok olyan programot mondani, ami az NV-n bugos, és olyat is, ami éppen ATI-n.
Nemrég az NV-s gépre felraktam a Win 7-et, de visszaálltam XP-re, mert nincs a driver a helyzet magaslatán. Pár játékban elég komolyat lassultam, és kilépések is voltak. Érdekes az is, hogy számos funkció elönt a driverből, amiket régen XP-n használtam a TV-hez, persze annyira nem lényeg, mert mostanában már az ATI-ról megy a TV.
Ati-s gépen van XP és Win 7 is. Ott pont az XP-n volt lassú a rendszer, bár a The Saboteur Win 7-en nem fut, de pont jó XP-n.Én a tapasztalatok alapján nem mondanám, hogy olyan hibátlan az NV driver. Kb. ugyanaz a szint, bár Win 7-nél most egyértelműen jobb az ATI supportja, de az NV 3 hónappal később kezdte el az új op. rendszerre a munkát, így nyilván ezen nem lehet csodálkozni. Ahol jobb az NV az a Linux. Nyilván ezért linuxozok az NV-s gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest