Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
lenne egy problémám:játszottam a Necrovisionnal és egyszercsak barna képernyővel lefagy a game..jolvan gondoltam reset elindul,látom minden szaggat,oké ujraraktam,gondoltam a game szar,de megint szaggat.
Ekkor vettem észre hogy a tálcárol eltünt a Hybrid Sli ,és a képernyőbeáll-ban ill rendszereszközökben is a gtx...
na ekkor már ideges lettem,és kérdem én,hogy lehet hogy egy DRIVER vagy akármi csakugy eltünjön?
ujratettem az NV drivert,de nem müxik igy sem...bár látja h gtx(az eszközkezelőben),ugyanugy szaggat(mivel az integrált VGA müxik)...valakinek valami tipp?most akkor elromlott vagy mi van vele?
Conf:9950 BE,4gb ram,xfx gtx260 BE
előre is köszi
-
xlitee
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #13212 üzenetére
akkor örülök
viszont lenne még egy igen bosszantó gondom: a rivetuner egyszerüen igen gyakran elfelejti a beállitásokat,szoval a barom FIXED 40%-ra rakja az AUTO-rol...
nem tudom miért,pedig SAVE-zom,meg minden...
elvileg az NVIDIA PERFORMANCE nem keverhet be neki,mivel azt kiprobáltam hogy 0-ra rakom,de igyis elfelejti a beállitásokat a riva....
mi lehet a gond?
köszi
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
én (is) egy XFX GTX260 Black Edition boldog tulaja vagyok kb 3hete.
namost a kérdésem a következő:alapbol kb 52.C fok(gpu-z felső hömérséklete a sok közül)
és igy a rivatuner 40%-on forgatja a ventit,ha elinditom a crysis-t akkor felmegy ez a hőmérséklet 70-75-80körülire.namost mi ezeknek a normális IDLE illetve megengedhető MAX hőmérsékletük?
előre is köszi
-
xlitee
csendes tag
válasz
zsolt1129 #11654 üzenetére
jaja,remélem hogy ugy jo lesz!
Amugy tudja valaki hogy,most ezzel a gönc codegennel 1általán müködésre tudom birni a kártyát?
ezen van 1db fekete hatos,meg 2db 4es molex szoval akkor ha kihuzom a dvd-t meg a mobil rack-et és rárakok egy 4-4 -->6db pci átlakitot menni fog szerintetek?
köszi
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
Holnap jön meg az XFX GTX 260 BLACK EDITION-om,na igen kiváncsi leszek,milyen lesz a 9800gt után
Majd irok hogy milyen!Amugy x4 Phenom 9950 Black Editionnal meg 4gb 1066-os ram-al probálom,kiváncsi leszek crysis warhead-be mennyi fps lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Macska topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPad topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest