- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
semmivel! 24/7-re határozottan NEM AJÁNLOTT! pluszfeszt adni a GPU-nak!
Pluszfeszt csak akkor ha megfellő hűtéssel rendelkezel és rövidebb ideig,mondjuk 3dmark tesztek.
eVGA Voltage Tuner nagyon jól használható,ahogy én is tapasztaltam,csakhogy a GPU sokkal érzékenyebb mint a CPU, jóval hamarabb elhalálozik.
ha nagyon lehűtöd,értem itt hogy terhelés alatt 30 fokon tudod tartani akkor tudni fogja a 810/1620/xxMHz-et. A ramot nagyon nem lehet befolyásolni, annyit bir amennyit. annak nem lehet feszt adni. pluszfesszel nekem ez módosult 840/1680/xxMHz-re. -
Zsubi
őstag
Ugye csak addig érdemes a karit feszelni ameddig letudod hűteni, utána már úgysem fog skálázódni ha elmelegszik tesztek alatt és el is kezd hibázni
Bár ha vizezve van akkor egy kicsit rányitod éjszaka az ablakot és szerintem szép eredményeket lehet vele elérni ha úgy akarja -
Qru
MODERÁTOR
Nem, nekem gyakran elhasal a driver és olyankr leveszi magát low-poower 3D-re (400MHz) és nem is segít csak egy restart.
190.xx-es driverekkel 690-700 körül, 182.xx driverrel meg 735-745-ön futott a 3DMark, játékok is full stabilak voltak 710-715-ös gpu órajelen. És végi alapfeszen volt a kari! -
rejewski
tag
Hail!
Egyetértek azzal, hogy a HD4850 nagyon jól el lett találva szerintem nagy húzás hogy pont egy lélektani határra lőtték be[ezért nem csak a hc gamerek veszik], és hogy ehhez képest elég magas teljesítménnyel bír. Én GTX260-ra váltottam utána , és igazából mindenki mondta, hogy felesleges, és hogy nem kell oda stb, stb.. De ahol a HD4850 már problémája volt ott a GTX260 gyönyörűen hasít. Én nagyon megszerettem a GTX260-at. Ráadásul nekem a dupla-slotos gainward hűtés a 4850-en [ha nem volt terhelés alatt a kártya] is hallható volt. Nem feltétlen a magasabb zajszintre gondolok. A GTX duruzsol, az ATi meg inkább magasabb hangú. Ráadásul mostmár a 260[216] kíváló alternatíva a 4870 szegmensre sőt, és nem csak immel-ámmal
. Nem gondolnám, hogy behal [>1680x1050]-nél.
-
Beowulf_78
addikt
"260-as is jó ár érték viszonylatban, de magasabb felbontásban behal (<1680x1050),a 280-as pedíg a "piedóne", mert neki tökmindegy mit hogyan futtatsz milyen simításokkal, mindenhol megállja a helyét"
Ez így ebben a formában nem igaz. Ezt nevezik téves információnak.
Júliustól-Januárig nyúztam a 192SP-s BFG 260 OC-t. 1680x1050 felbontáshoz nincs jobb ár/érték arányú kártya még mindig. Persze most már 216SP-vel kapható, ami még erősebbé teszi.
Ha kételkedsz az állításomban, nézd meg a logout-os BFG 260 OC tesztemet, azon belül is az 1680x1050 felbontást. Crysis-hoz is elég, szóval a többi játékot ebből adódóan 1680x1050-ben kirázza a kisujjából.Nem értem, honnan szedted, hogy kevéske 1680x1050-hez.
A "280 mint piedone" majdnem megállja a helyét, de amit utána írsz megint nem fedi a valóságot. Minden felbontás??? 1920x1200 full HD-ben tesztelted a Crysis-t? Laraxior-nak volt a legerősebb 280-as kártyája, de ő is full HD-ben 2-3 beállítást vissza kellett hogy vegyen, és úgy játszható volt azt hiszem XP alatt DX9-ben high-ban. Simításokkal pedig elvérzik pl. Full HD-ben very high (DX10) beállításokkal, még 1680x1050 is.
Szóval jó kártya a 280 nem ezt vitatom.
Csak annyi, hogy a 260 tökéletes 1680x1050 felbontáshoz, a 280 pedig kevéske a full HD-hez... aki full HD-ben nyomul, az vegyen 295-öt, vagy 4870 X2-öt. Oda már ezek kellenek. -
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gmail
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Autós kamerák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest