- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #13488 üzenetére
Nagy a különbség.
Bár hozzáteszem a 285 nem volt megrántva.
Ez kb. olyan amikor azt mondom hogy a 260 BFG OC húzva tudja a 280-as teljesítményt.
Persze hogy tudja. Úgy hogy max. 24/7-ben megy, és a 280 meg alapon. Viszont ha a 280-at megtéped a különbség ismét beáll... -
Laraxior
titán
válasz
tome.jr #10590 üzenetére
minden le van írva az adatlapomra... párhuzamosítani? egyszerűen sorba van kötve minden. Nem tudtam volna semmi extrát mondani
a radiátor -
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10554 üzenetére
Jó hát nekem semmi közöm a gépedhez, csak próbáltam magyarázni, hogy miért ilyenek a reakciók.......
Írtam, hogy nem bántásként, és nem is akartam túlmenni semmilyen határon, és szerintem nem is mondtam semmi rosszat.
Ezzel be is fejeztem az "észosztást"schwartz: .............
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
Azért oltogatnak, mert értelmetlen amit csinálsz, és nem vagy hajlandó belátni, pedig ez a napnál is világosabb. És sokszor össsze-vissza dobálózol a dolgokkal, amiből nagyon látszik, hogy .....khmmmm..... van még mit tanulnod........
És a másik "probléma" pont ebből következik, mert egy ilyen rendszer nem való avatatlan kezekbe.Beowulf_78: grat
-
vers
tag
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
talán azért hözöng mindenki mert tényleg marhaság a 3 kártya,
gondolom azt se tudod hogy müködik , mindegyik kártya külön frameken dolgozik
igy 3 framen egyszerre, amit a processzor se bir az tuti
de még van 2 frame csuszásod is az irányitáshoz képest....
a mikroakadásokrol má nem is szolokadd el a 3-ikat és vegyél egy ssd-t rendszerwinyonak, hidd el meg fogod köszönni a tanácsomat
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
Írtam ilyet hogy kurvázom?
Sztem nem, szóval ne fantáziálj...
Nézd...ez egy hardverekkel kapcsolatos szakmai fórum javarészt. Ha pedig megnézik az én illetve a te adatlapodat, akkor igen...tényleg el fogják tudni dönteni a többiek ki az ostoba.
Híínnye vazze!
(Ostoba) őstag lettem!
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
Figyi tesó!
Ha van kedved "értelmes" rendszert építeni, akkor szerintem a 3db 260-ast cseréld le 2db 280-asra.Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb. Pénzbe kb pont beleférne, és teljesítményben tuti nyernél vele. Emellett nem fogyasztana annyit, a helykihasználás is sokkal jobb lenne, és nem lenne a szarakodás a TRI-SLI-vel.
Mondjunk még érveket, vagy ennyi elég lesz?
Ezt most szigorúan jóindulatal mondom.
Láthatod te is, hogy a 3. kártya szinte csak dísznek van.......
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
"Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled."
Ebben igazad van. Tudod miért van ez? Mert az emberi ostobaság "fáj", és mindig is fájni "fog".
Félre ne érts...nem irígylem tőled, mert lenne rá keret, csak ésszel költekezem, és inkább minden reggel "nagykanállal eszem a kaviárt" mint ilyen ostobaságokra költsek, aminek nem sok értelme, a gizdulást kivéve."A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne."
Dugjam meg helyetted? Mit lehet ebben segíteni?
"Szippantasz" előtte egy kicsit, leöblited egy kis whisky-vel majd utána már megy minden magától. 240k-ból jópár napig "fullon" lehet lenni.
-
schwartz
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Mit vennétek inkább játékra Core i7 965-öt 250k-ért vagy +1 GTX-et 65k-ért? Mert kb mind a kettő ugyanannyi teljesítménynövekedést hoz játékok alatt
Hoz egy fenet annyit az a Core i7...
Kulonben, ha alapnak a ketkartyas rendszered vetted, oda sem a + i7 965 sem a harmadik VGA nem eri meg a befektetest. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Már bocs, de ha külön driverrel tesztelted, akokr aztán végképp sok értelme van. Akkor miért nem tesztelted mindet az újabb dirverrel?
Miért, valaki a kezedbe nyomott 200K-t, hogy ezt minden áron a számítógépre kell költeni, vagy mi van? Én spec, ha ilyen ku*va sok pénzt akartam volna elkölteni a gépre, akkor inkább veszek egy normális monitort. Félre ne érts, nem fikázom a monitorod, de ha a 3GTX helyett vettél volna 1 db 280-ast, akkor már egy f@sza kis Eizo is belefért volna....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Ki mondta hogy a Nehalem megéri? Az se éri meg.... szóval a kettő közül leginkább egyiket se.
Miért nem elég az SLI teljesítménye? Melyik játékban tapasztaltad hogy kell a többletteljesítmény?
Az a +7fps amivel jobb átlagban... 80k-ért.
Félelmetes.
11k/fps. good deal!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10531 üzenetére
Gondoltam hogy innen fúj a szél...
Frankón nem értelek.
Ekkora tüske maradt benned mert azt mondtuk játékra nem alkalmas a 3 way SLI ? Linkeltél egy olyan eredményt, ahol pont megy...a bench legalább is.
Nem hiszem el hogy mit nem lehet érteni azon hogy ahhoz képest amennyibe kerül nem skálázódik jól. 240k csak a VGA-id összege jelenleg.Más ebből egy iszonyat jó kis gépet rak össze, ekkora összegből. Ehhez képest még mindig kíváncsi vagy a véleményemre 26x is?
Egy rakás szar az eredmény ár/teljesítmény arányban, a 3 way SLI meg egy kalap meleg fingot se ér.
SLI-hez képest meg aztán sehogy se skálázódik, pont ahogy mondtuk.
SLI:
Average Results
Average Framerate: 55,34
Max. Framerate: 71,09
Min. Framerate: 44,063 way SLI (180.48 - PhysX ki)
Average Results
Average Framerate: 62,86
Max. Framerate: 96,23
Min. Framerate: 43,41A max. fps javult látványosan. A minimum fps viszont semmit, és az átlag is csak minimálisan. Hozzá is teszem gyorsan hogy a max. fps a legkevésbé befolyásoló. Sokkal nagyobb "eszmei" értéke van a minimum és az átlag fps-nek.
Már ne is haragudj de jobban tetted volna ha a 240k-t elkurvázod egy kis "kólával" megspékelve, mint hogy itt bizonygatod mennyire hatékony a 3 way SLI.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tome.jr #10527 üzenetére
Ha az 1 kártáy eredményedet vesszük 100%-nak, akkor:
1 kártya 65K - 100%
2 kártya 130K - 186%
3 kártya 195K - 201%Arról meg ne is beszéljünk, hogy a 2 káryás SLI-hez képest a gépbe belefektetett +65K (tehát a 3. kártya ára) minössze +9% teljesítménynövekedést hozott! Ezt nevezem én biznisznek!
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10458 üzenetére
jaaaaajjj
akkor az nyílván nem a hőmérséklet miatt van, hanem a tuning miatt.......
én is játszottam a hőmérséklettel, és az én karim 84-85 fok felett kezdett hibázgatni. ennek megfigyelésre jó módszer, hogy nyomatod a fánkot, és közben manuálisan állítgatod a ventifordulatot.nem akarok személyeskedni, vagy rádoltani, de Beowulf_78 jól megfoglamazta. kicsit sok mostanában tőled az okoskodás. én eddig nem szóltam, mert nem vagyok én senki ehhez, de a sok hozzászólás helyett tanulj,m és olyanokat írja, ami értelmes.....
sorry, és no offence.Lauda: welcome to the jungle!
-
KTTech
veterán
válasz
tome.jr #10462 üzenetére
"Egyébként meg úgy sütöd meg a kártyáidat ahogy akarod."
Bocs, de nem véletlen, hogy az nVidia több, mint 100°C-ban határozta meg a GPU maximális hőmérsékletét, mielőtt a védelem bekapcsol... A gyári beállításokkal lazán felmegy 80°C fölé a kártya, üzemszinten. Ennyit arról a téveszméről, hogy 60°C körül fagy. Ha fagy, akkor az eszetlen órajelek miatt teszi.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10462 üzenetére
Csak úgy mellékesen megkérdezném ha szerinted a túlhúzás nem hőfokfüggő akkor minek hűtik folyékony nitrogénnel a 6000-ig húzott C2D-ket???
Látom nem sikerült senkinek se értelmezni amit leírtam. Akkor a gyengébbek kedvéért még1x...
Ha a GPU fizikai vége 850Mhz, akkor csinálhatsz bármit, ott meg fog állni. Ha -200 fokon hűtöd akkor is. Az egy dolog hogy X órajelet ami léggel, vízzel van hűtve, még feljebb lehet tornázni LN2-vel. De arra próbáltam utalni hogy bizonyos Mhz után tök mindegy hány fok ha ott a fizikai órajel vége.Mert ellenlkező esetben a csillagos égig húzhatóak lennének.
Bár nem nekem szólt amire reagáltam, de ha hülyeséget írsz azt kijavítom, nehogy mááá komolyan vegye akinek segíteni próbáltál. Ez nem stílus kérdése, bárki kijavított volna.
Egyébként meg úgy sütöd meg a kártyáidat ahogy akarod
70-72 fokon? Hűűűűha!
Nálad komoly gondok vannak hardverismeret témakörben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tome.jr #10453 üzenetére
Nah megnéztem nagyobb venti fordulattal így már barátibb hőfokokat kaptam de viszont figyelmes lettem egy dologra ha be van kapcsolva a vonal simítás pl.: 8x-os akkor hibázik a VGA de ha nincs bekapcsolva akkor jó minden. Ez viszont lehet attól mint amit fentebb írtak hogy így jobban erőlködik a GPU és ezért hibázik nem tom
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10453 üzenetére
Miért lenne durci?
Hülyeségeket ne beszéljünk mááá....
80 fokig mindegyiknek hiba nélkül kell mennie. Nekem 83 fokot bír, de van akinek megy 86 fokot is hiba mentesen. Szóval még a 80 fok is bőven a normális környéke.
Ventiket 100%-ra?Szvsz. inkább ne segíts senkinek, csak majd miután sikerült elegendő tudást "beszippantani". Főleg tuningos tanácsot ne adj, ha lövésed sincs hozzá
Neked nem a 60 fok miatt fagy, hanem mert túl vannak húzva az órajelek. Szóval a túlhúzás nem hőfokfüggő. Lehet az 20 fokos is, ha ott a stabil vége az órajeleknek. -
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10453 üzenetére
ne haragudj, de a VGA fagyása hogy függ össze az xy proci órajelével?
MOD:
esetleg olyat elképzelhetőnek tartok, hogy pl egy erős kártya azért nem fagy egy adott órajelen, mert a gyenge proci nem tudja kihajtani, ezért nem is tud maxon erőlködni. és ha már ki lenne hajtva (maximumon), akkor a túlhúzást már nem bírná. de ez csak nagyon ügyefogyott feltételezés........Beowulf_78: ezért mondom mindig, hogy egy Vantage az nem teljesen mérvadó. Meg lehet nézni a toplistán is, hogy hiába több egy quad-dal az össz pontszám, de egy jóval magasabb órajelű c2d-vel magasabbak a gpu score-ok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tome.jr #10449 üzenetére
Hát meg húztam 700/1400/2500-ra ment is stabilan igaz hogy csak Warhead alatt néztem, de viszont elő jöttek grafikai hibák kicsit kockázottak a textúrák
úgy látszik itt már nem stabil. A hőmérséklet sem ment fel vészesen 75 foknál nem volt melegebb. Viszont nagyon jól beigazolódott a CPU limit nem nagyon lett gyorsabb (persze lehet hogy nem Crysis alatt kellene nézni) de azért sűrűbben ment a számláló 40 fölé. Szőrös fánkot meg még nem néztem oda egy kicsit több idő kellene.
-
Henk
veterán
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10417 üzenetére
Persze, én is úgy gondoltam. Nyílván nem különböző rendszeren, mert úgy semmi értelme. Ha valakinek van kedve összeröffenni egy hétvégén a téliszünetben, akkor szívesen rendezhetünk egy ilyen tesztet nálam. Addigra remélem visszajön Green Monster is, immár megerősödve és minden problémától mentesen.
Egyébként még mindig úgy van, hogy a legnagyobb gépigényű játék a sima Crysis?
Mert akkor azzal lenne érdemes nyúzni őket..... -
Henk
veterán
válasz
tome.jr #10418 üzenetére
Ez nyilvánvaló de én nem az összpontszámra gondoltam.
Cpu 3,6Ghz SM2:7535 SM3:8034
Cpu 4,0Ghz SM2:8032 SM3:8345
Cpu 4,2Ghz SM2:8201 SM3:8484
Tehát a vga minden esetben azonos órajelen volt.De ahogy a procit húzom úgy emelkednek a vga pontszámai.Tehát ilyen séma alapján ha 5Ghz-ig emelném a cpu órajeleit(elméletileg) akkor a vga pontszámai is emelkednének folymatosan vagy valahol vége van és nem tud többet? -
Cyberpunk
félisten
válasz
tome.jr #9891 üzenetére
Hát én is osztom a többiek véleményét szerintem is rossz vétel volt a 3 way SLI nem kötekedésből mondom. Meg tudom hogy ez NV fan topik
de egy HD4870X2-vel szerintem jobban jártál volna mint 3 db GTX260-al ott is vannak gondók főleg hogy nem nagyon akkar egy jó driver ki jönni ehez a brutál karihoz. Ja és nem melesleg simán elveri a 3-waySLI GTX260-at sőt néhól még a 280-ast is
ehhez persze közre játszik az is hogy ATI-ék rágyúrtak a múlti GPU-s fejlesztésekre.
Én meg Corei7 rendszert nem vennék nem elég meggyöző játékokban a teljesitménye bár lehet hogy egy két vérfrisités útán már nyerő lesz.
No meg ott van a Deneb is nagy eséj van rá hogy elég jók lesznek és hát olcsobbak mint a Corei7.
Szóval lehet hogy búnkon hangzik de el lehet költeni a pénzt kicsit okosabban is nekem mindenesetre szerintem ilyen lesz a következő rendszerem nagyából egy év múlva tervezek cserét: Deneb megrángatva 4GHz-ig, valami jó kis AM3-as alaplap, természetesen jó fajta DDR3 memó 2x2GB, és persze egy GT300-ra is beújittok talán egy GTX380-ra ha ezen a néven jönnÉs remélem egy gyors SSD-t is űdvözölhetek a gépemben.
-
keIdor
titán
válasz
tome.jr #9891 üzenetére
Akkor sokat javúltak a BIOS-ok... mondjuk XFX sokkal szorgalmasabb, mint az Asus.
VinoRosso: Arra azért ne vegyünk mérget, hogy 1 hónap és itt lesznek az 55nm-es GT200-ak. Én simán el tudom képzelni, hogy paper lauch lesz, meg ez itt végülis magyarország... ki tudja mi lesz. Meg ugye ez a zsákbamacska is, hogy nem fogod tudni melyik verziót tartod a kezedben...
1 hónapot én se bírnék ki VGA nélkül ebben a játékáradatban.(igaz mindjárt vége)
aram01: Szerintem is vegyél valami átmeneti VGA-t pl.
HD3850 16k
HD4670 19k
HD4830 30kEzeket venném ideiglenesen.
-
Laraxior
titán
válasz
tome.jr #9895 üzenetére
guru3d.comról szedd le az 1.05öt. Nem is kell telepíteni csak ki kell csomagolni. sima Crysis-ost szedd le,ne a Wars-t.
itt van...ezt tedd fel, csomagold ki
Ha nem indulna akkor tegyél fel .net frameworköt. -
keIdor
titán
válasz
tome.jr #9872 üzenetére
Én mindössze csak annyit mondtam, hogy értelmetlen egy ilyen konfig. Mindezt személyes tapasztalatból mondom. Volt dolgom 3-Way-SLI-vel. Természetesen nem saját, csak összejöttünk egyszer 3-an PH!-sok és megnéztük mire is képes. Igaz nem GTX-200-as kártyák voltak, hanem G80 alapú 8800GTX-ek. Az eredmény borzasztó volt... fagyás, kékhalál hegyek alapórajelen. (CPU, VGA, RAM stb.)
5 driverből csak 1 tudott stabilan futni, a másik 4-nél fagyás és kékhalál volt a jutalmunk. A kártyákat egyébként külön-külön leteszteltük és mindegyik hibamentes volt! Oké azt aláírom, hogy a mutatványunk óta eltelt bő 1 év... mi még a jó öreg 680i-t használtuk, ami hivatalosan talán nem is tudja a 3-Way-t, hiszen ha emlékezetem nem csal emiatt jött ki a 780i. (meg a Yorkfield támogatás miatt) Ezt a kis találkozót egyébként 2007. őszén csináltuk meg.
Visszatérve a működő driverre annál is voltak érdekes dolgok. Ugyan Windows XP/Vista alatt stabilan futott, de amint elindítottunk egy Crysis-t vagy bármi mást grafikai bugokba ütköztünk. Sajnos nem igazán találtunk rá gyógyírt... bármivel próbálkoztunk az eredmény maradt ugyanaz... teljesítménynövekedés se nagyon volt, FRAPS futott a háttérben, nem volt gyorsulás. A Bioshock speciel hiba nélkül ment, de gyorsulás nem volt. 2 utas SLi-t is néztünk és ugyan nem futottunk grafikai hibákba ott se volt igazi gyorsulás. Legalábbis nem olyan, amiért kifizettünk volna +80k-t. (akkoriban annyi volt a 8800GTX)2008. tavaszán már abban a tudatban éltem, hogy már biztos szépen megy a 3-Way. Mondjuk nagy gyorsulásokra akkor se számítottam volna, hiszen haver vett 9800GX2-est, ahol a 2 utas SLi még mindig trágya volt a legtöbb helyen, de arra gondoltam, hogy mostmár biztos "bugmentesebb" a 3-Way. Erre jött a PH! teszt.
Ők ugyanazt tapasztalták, mint annak idején mi.
Több, mint 100.000ft-ért én azt olvastam, hogy csak a kő kemény szopás várja a kedves vásárlót... plusz ott van az nForce. Most félreértés ne essék, most nem az alaplapodat akarom lehúzni, de 680i-vel már van személyes tapasztalatom és az is igen negatív...
1. Forró, izzik az egész deszka emiatt kevésbé lehet feszelni az északi hidat, pedig az nForce 400 FSB környékén már nagyon kéri a magasabb feszültséget. Ez érthetetlen is számomra, mikor a P965/P35/P45 alapfeszen 500FSB-ket futnak fele annyi pénzért!
Emiatt tehát 400FSB-nél megáll a tudomány, vége a lapnak, emiatt CPU tuning az...2. nincs 45nm 4 magos támogatás (csak 680i) és a mai napig 40000ft felett van ilyen deszka...
3. Nagyon-nagyon nagy szopás a DDR2 tuningolása is... a fent említett ok az egyik, a másik, hogy alapból gyenge az nForce memóriavezérlő... megint érthetetlen, hogy a fele annyiba kerűlő Intel lapok miért vernek rá erre fényéveket... Everest, WinRAR-ban pl. a lap sokkal gyengébb eredményeket mutatott azonos órajelen, mint egy P35 lapban.
4. kemény SATA problémák, bár ezeket gondolom javították már BIOS-al, ha nem, no komment, mindenesetre 1 éves lap friss pár hetes BIOS-al is sík hülye volt. Az XP/Vista pl. 2 órán át telepítette magát. Játékok pedig 10 perceket töltögettek.
A 780i nForce is tudom, hogy milyen, és az itt látottak alapján ugyanilyen szörnyű a mai napig. Forró, tuning az gyenge stb. A 780i egyébként egy 680i csak újabb "stepping". Ez már támogatja a Yorkfield-et, és hivatalosan a 3-Way-t de ezzel kifújt, tehát a 680i hibáit ugyanúgy örökölte. Nem véletlen, hogy az nForce topicok kihaltak, senki se vesz drágán rosszat.
Egyébként ha már 3-Way, akkor csakis 790i, mert az mérföldekkel jobb chipset. Egyetlen "hibája", hogy DDR3... ezt azért mondom, mert rengeteg hibát javítottak benne, és ezzel már meg lehet úgy hajtani a CPU-t, hogy az kihajtson 3 videókártyát. 550-600FSB-re képesek vizzel és a DDR3-at is szépen kezeli. Ha több teljesítményt akarsz, akkor elsősorban alaplapot válts, mert (bár fogalmam sincs, hogy mennyin hajtod az E8500-at) de alapórajelen és közelében még 2 kártyának is édeskevés, nemhogy 3-nak!
Egyébként a legnagyobb hátránya 3db GTX-260-nak azaz, hogyha kijön a 40nm-es GTX, akkor buktál majdnem 200k-t. Nehéz is lesz megszabadúlni ezektől.Ezt csak azért írtam le neked, hogy lásd, hogy nem divatból fikázom, hanem tapasztalatok alapján. Peace!
-
TTomax
félisten
válasz
tome.jr #9872 üzenetére
Nyugi,ne sértődj meg.Jó banda ez,csak most "megjött nekik "
Amugy itt mi elég sokan vagyunk akik csalódtunk a Multi GPU-s megoldásokban... kinek 3870X2-je volt kinek GX2-je és pl nekem előtte 4850CF-em.Itt az egy általános nézet,hogy egy kártyád legyen,de az normálisMost,hogy te mire használod még,és miért van SLI-re szükséged azt csak te tudhatod.Ha téged ez így most kielégít akkor minden rendben van,hiszen ezért vetted
Azért megnéznék egy-két eredmény sima SLI-ben a két gtx280-al,mert nagyon gondolkodom egy X58-as lapon meg még egy GTX-en
Bár gyanítom,ha a jobban kiforrt CF-el nem voltam megelégedve akkor az SLI-vel sem leszek.Egyenlőre ezt tart vissza.....Amúgy isten hozott a GTX klubban
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #9869 üzenetére
Ha Keldornak szólt, közölném,(bár meg tudja magát védeni) semmit se tudsz róla, és ez, hogy "pálcát törsz" felette, azért mert éppen Ati-t használ, "öreg" hiba. Szóval vele kapcsolatban pont bele trafáltál, az mellett hogy igazat adok neki, és nem azért mert ő a Keldor fater, hanem mert aki hangyányit is ért a hardverekhez tudja mire jó a Tri Way SLI...játékra biztos nem.
Az pedig a másik, hogy ha Atit használ, ha nem, 1000x szívesebben látjuk itt a véleményével együtt, mint téged, aki veri a nyálát újoncként a tri way SLI-re, olyan stílusban amit itt nem nagyon szoktunk eröltetni, mivel általában "baráti" a hangulat idebent.
Itt mindenki ésszel próbál meg költekezni, a többiek véleményét kikérve, és nem azért elsősorban mert nincs lé Tri Way SLI-re, hanem mert értelmetlen dolog a 3db VGA annak, akinek játékra kell. -
-
Laraxior
titán
válasz
tome.jr #9806 üzenetére
nem eredmény kell.fénykép..mert itt a fórumon kicsit bizalmatlanok vagyunk
hallottunk már 4.4GHz-en futó Q600ról is 24/7 1.45V-onNoh de akkor lássuk az enyémet:
Crysis benchmark eredmények alap (602/1296/2214MHz) ill. általam (755/1566/2520MHz) használt órajeleken:
teszt 1.
min FPS......max FPS...... AVG FPS
alap:....21.60.......37.11..........27.36...play time: 73.10s
OC:....25.70.......43.93..........31.89...play time: 62.72steszt 2.
alap:....21.29.......37.98..........29.02...play time:68.93s
OC:....25.70.......44.95..........34.60...play time:57.81sKonfig: 4240MHz E8600
2x2GB 1060MHz CL6-6-6-20
Windows XP-DX9-high-8xQ
1920x1200
driver:180.48Bár a benchben 1920x1080 van de mégis kitette teljes képernyőre
Két screen:
[link]
[link]Tehát nagyjából igaz az általam megjósolt 5FPS különbség az alap és az OC GTX280 között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest