- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Henker2 #17491 üzenetére
Az AMD soha sem fogja támogatni a CUDA-t, így sose lesz PhysX nekik. A jövőben ez ilyen lesz. Az NVIDIA a PhysX-re tesz fel mindent, így 2010-ben is vásárolni fognak játékokat. Az AMD a szabványok mellett áll, így nekik nincs szükség pénzért támogatást venni. Megvárják, míg az NV lassan kihullik, addig pedig olyan távol maradnak a CUDA-tól, amennyire csak lehet. Ez jó esetben egy, de inkább két év. Addig pedig ha PhysX kell, akkor venned kell GeForce-ot. Ha pedig DX11-es játékon akarsz játszani, akkor Radeonra lesz szükséged. El kell döntened számodra melyik a fontos.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Henker2 #16312 üzenetére
Memória nekem is kevésnek tűnik de ha 2200-ra teszem már fagy.
Átpasztázás attól függ, hogyan van rögzítve a matrica a kártyád hátulján és hogy mennyi garancia van még rá.
Nem tettem rá olyan sok MX-2-t. Eloszlattam egyenletesen az egész felületen. A gyári pasztából sokkal több volt rajta. A fölösleget meg úgyis kinyomja a hűtő.Nálam egy 420W-os Enermax Noisetaker viszi az egész konfigomat ami szép teljesítmény így tuningal együtt. Azért is gondoltam arra, hogy talán a táp miatt nem megy a további tuning a vga-val. Lehet, hogy itt már elfogynak a stabil feszek.
Az a Corsair VX450 nálad bőven elég!
Kiváncsi lennék, jobban menne-e a tuning nálam egy ilyen táppal.
-
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14954 üzenetére
láttad hogy mekkora pluszfesz kellett neki egy minimális emelésnél... próbáld me...emeld meg a feszt, egy kicsit az órajelet és inditsd el a 3dmarkot.... le fog fagyni villámgyorsan.aztán kezd el emelni a feszt addig amig stabil nem lesz.... kiderül mennyi kell neki pluszba. Én nem kockáztatnék egyébként ...még vizzel se tettem 24/7re... pár 3dmark alatt volt, de akkoris szigorúan jeges vizzel
-
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14951 üzenetére
Nálam hideg vizzel ezt tudta: 810/1620/xxxx (ram az mindegy, azt nem befolyásolja)
1.19V-alnamármost próbálgattam a 810/1674-et ami ugye a következő lépcsőfok, és ide már elég sok pluszfeszt kellett adni és viszonylag hidegen kell tartani a GPU-t különben szemelet és hibázott. 1.36V-ot adtam neki....ezzel tudta kis szemeteléssel a: 839/1732/2765MHz-et
ez volt a max.
többet nagyon nem is lehet neki adni... esetleg DIce, vagy LN2vel menne többet,de ahhoz feszemelés se kell. láttam egyet szárazjéggel ment 900at a GPU.... Végülis elég látványosan lehet húzni ha minél jobban hűtöd....de léggel, ill. gyárival nem tudod annyira
esetleg megpróbálhatod hideg levegővel,de felesleges feszt emelni, és veszélyes is -
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14942 üzenetére
eVGA voltage tuner: eddig csak én használtam itt...
24/7-re nem ajánlott semmiképpen.
Léghűtéssel sem ajánlott
és egyáltalán nem ajánlott,mert aGPU sokkal érzékennyebben reagál a feszekre mint a CPU.
(3dmark06 topikban megtalálod hogy meddig jutottam el vele) 602@839...de a shader is szépen ment 17xx felett
(GTX280)
Riva tuner szerintem jobb mint az eVGA precision.... de úgyis te döntöd el melyik a szimpatikusabb... A Riva többet tud...
-
Bagira01
veterán
válasz
Henker2 #14684 üzenetére
Nekem már volt pár vga-m, evga-k nem a tuningosok közé tartoztak, inkább xfx, zotac volt ami jobban ment. Memóriának 2200-at azért kéne mennie.Elég sokat számít azért a memória órajel is(ha lesz teszt ezt is megnézem, mert még sosem néztem) Azt tudom h 3dmark06-ba elég jól kamatozik a magasabb memória órajel(hd4850-el néztem)
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Henker2 #14190 üzenetére
Mind a kettő D-sub-os.
Nekem is D-Sub-bal van összekötve...nem hátrány, feltéve ha jó a kép. Nekem szebb a kép D-Sub-on mint HDMI-DVI jelen. Ez nem a klasszikus D-sub kábel, hanem olyan, ami átviszi a digitális jeleket is.
Én is az LG-t venném. Minimálisan jobbak a paraméterei mint az Asus-nak, azon felül, hogy az LG panel beszállító is, sztem jobbak lehetnek a TFT panelei. -
zsolt1129
addikt
válasz
Henker2 #14190 üzenetére
Ja úgy már más a helyzet. Én megmondom őszintén ehhez már nem nagyon értek,de keresd meg old_artist-ot, valamelyik monitoros topikban,ő biztos ajánlani fog neked egy jó megoldást.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Henker2 #14033 üzenetére
Az 1280-as felbontás nem hajt ki egy komolyabb VGA-t. A G200 pedig egy ráncfelvarrott G92-es mag...jóformán csak annyi különbség van, hogy erősebb, technológiában nem tud többet. Akkor meg mi értelme a cserének?
Akkor lenne értelme, ha technológia miatt váltanál pl. DX 10.1, DX11, vagy SM 5.1...persze fogsz tapasztalni gyorsulást, csak nem annyit amit valójában tud a 260.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest