- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeepDish #11618 üzenetére
Nemtom mondjuk itt.
Szerk. Megelőztél.
Mellesleg ezek kerekített értékek,majd nézd meg rivatuner-ben pontosan az mhz-ket terhelés alatt kiírja. . .
Húzva Órajel: 750 Mhz
Húzva Shader: 1525 Mhz
Húzva Memory: 1300 MHZSzerk2: Nekem sajnos már "alapon" is felmegy 81fokra,ezért nem is húzom . . .
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeepDish #11607 üzenetére
Tényleg mindenkinek a mániája lett,hogy 216sp-s GTX260 karija legyen.
Már csak a presztízs miatt is gondolom.Mellesleg pontosan én sem néztem meg ,hogy milyen átalakítót adtak hozzá. . .így szemre HDMI-DVI de még ki se csomagoltam. . .a dobozra is csak annyi van rá írva,hogy free HDMI adapter included. . de az,hogy pontosan milyen az nincs.
-
ImI87
őstag
válasz
DeepDish #11597 üzenetére
Érdekes dolog ez, v.melyikhez adnak, v.melyikhez meg nem.
(ez olyan opcionális tartozék) Az én GTX260 XXX-emhez adtak, és a dobozán is rajta volt a matrica, hogy "free HDMI dongle included". Viszont a nagytesóhoz (GTX280 XXX) meg nem járt..........
Az eddig látottak alapján a Zotac adja a leggazdagabb körítést. Van benne minden kábel, még 8pin átalakító is, meg teljes játék is. Az ilyen "gagyi" Palit-ról meg még a gumi dugókat is lespórolják.
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeepDish #11308 üzenetére
Bundles: Far Cry 2
Bus Type: PCI-E 2.0
GPU Clock: 666 Mhz
Memory Bus: 448
Memory Type: DDR3
Memory Size: 896 MB
Memory Speed: 2300 Mhz
Thermal Solution: FANSINK
Minimum Power Supply Requirement: 500 Watt
Outputs: HDTV, Dual-Link DVI
Card Dimensions: 10.5" x 4.376" x 1.5"
Feature: 216SP
Warranty:
Package Contents: DVI Adapter, HDTV Component Adapter, 6 Pin Y Power Cable, SPDIF CableHmm egyedül ennél a típusnál nem írja,akkor úgy látszik a többi mind olyan.
GeForce® 260 GTX 896MB DDR3 XXX (GX-260N-ADD9) -
ImI87
őstag
válasz
DeepDish #10845 üzenetére
Nekem volt GTX260 XXX, nagyon jól ment, 750/1550/2500 stabilan.
Ez még a 192SP-s volt, a216SP-sről nem tudok nyilatkozni.........
Most GTX280 XX van/volt, de sajna hibás volt, ezért gariban van jelenleg.Az XFX alapból "prémium" márka, szerintem nem jársz vele rosszul.
-
ImI87
őstag
válasz
DeepDish #10842 üzenetére
Ez még tuti "régi" fajta. 192SP helyett 216SP van benne, ezért kicsit gyorsabb.
Az új 55nm-esek csak januárban jönnek (de itthon lehet február lesz). Névben nem lesz eltérés, ugyanúgy GTX260. Esetleg a gyártók saját típusszáma alpján lehet következtetni, és lesznek egyedi nyákos, gyáróként különböző kiadású karik. Ha nem SOS a vétel, akkor érdemes kivárni az újakat. Olcsóbb hűvösebb, gyorsabb lesz (elvileg). -
NFree
addikt
válasz
DeepDish #10842 üzenetére
A 216db Stream proci a régibe kevesebb volt, egy pár százalékkal ezáltal gyorsabb lett a kari,
ha tudsz várj egy kicsit ugye jönnek az új karik , meg mindenfele árcsökkentésről beszélnek , mondjuk kis hazánkra ez általába fordítva igaz, de talán februárra rendeződik a helyzet, meg lessz egy kis nyugi remélem, s akkor boldog tulajdonosa leszek majd egy 55nm gtx280-nak remélemCsak , bírjak magammal, kúrvára rossz nézni itt a fiúkat s közbe nyálat csorgatni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeepDish #10831 üzenetére
Nekem az jön le az elmúlt fél évből hogy az nV-t jobban szeretik a játékok. Ebben a topikban nem nagyon hallasz textúra hibákról, recés vízről, "lebegő" fegyverekről, emberekről.
A driverek pedig ebből adódóan evidens hogy klasszisokkal jobbak "zöld" oldalon. Egyszerű...alapon a 260-nál kicsit jobb volt az elején a 4870. ez mára megfordult, kicsit jobb a 260, de kb. egy szinten vannak. Meghúzva viszont a 260 kicsit jobban megy mint egy alap GTX280.
Innentől kezdve van még kérdésed?
1680x1050 kompromisszum mentes, mindent fel lehet tolni a plafonig, a full HD-t viszont nem fogja bírni csak ha innen-onnan, visszaveszel a megjelenítésből.1920-ra 280 kell...persze megtépve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest