- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
313313 #51475 üzenetére
Oké, akkor ugyanez 1090-ért, ha jól látom.
Mert az Arany és Platina című megoldást szerintem nem választhatom.
Amúgy ez is érdekes. Menjetek rá balra a Domino feltöltőkártyás előfizetőknek linkre. Utána jobbra: nincs még net a díjcsomagosban? link. Majd Domino NetPlusz Arany és Platina gomb. És voila, balra már nem a dominós, hanem a havidíjas kategóriában vagytok.
Ja, és köszi a választ! -
válasz
313313 #51443 üzenetére
kipróbáltam az egyik társkártyámon, valóban van ilyen, de csak az ötödik hibás próbálkozás után írta ki, hogy;
Hiba!
Elérted a napi maximális hibás próbálkozások számát
biztos azért nem találkoztam még sosem a jelenséggel, mert maximum egyszer szoktam elírni valamit, és még az is nagyon ritkán fordul elő. -
válasz
313313 #50949 üzenetére
a szabályozásuk szerint, az említett ügyfélszolgálati tevékenység az olyan esetek közé tartozik, ahol; ...kizárólag ügyvéd járhat el, vagy olyan természetes személy, akinek meghatalmazását közjegyző hitelesítette vagy ügyvéd készítette és ellenjegyezte.
nem baj persze, ha nem ragaszkodnak hozzá. -
br.rak
őstag
válasz
313313 #50889 üzenetére
Nem értem én se teljesen, de megkérdezem. Ha pl valaki tegyük fel egy lumia 820-at vett, mikor még bőven 100e felett volt, de a végén kifutó készletben 40ért adták, szóval ha neki felmerül a csere akkor 40-ért választhat telefont, mivel az volt az utolsó ár? ( ha hülyeséget kérdezek akkor bocsi. )
-
Indian74
senior tag
válasz
313313 #50887 üzenetére
Oké értem,remélem ,kapok csereigazoló lapot,és másik készüléket,de ne K Zoom-ot,és kösz a segítségedet.
Csak annyit szeretnék hogy ne ezt a típust kapjam vissza,bármi mást pl LG,Sony,Nokia vagy másik Samsungot.Sajna azóta még mindig húzódik a bevizsgáltatás,de a tmx oldalán már az szerepel hogy szervizelés alatt,a többit már nem mondom,kiakasztó a történetem.
És kösz még egyszer.
-
-
Cidan
tag
válasz
313313 #49817 üzenetére
Van net előfizetésem, csak a szerződéskötéskor nem lett beállítva mert akkor még nem volt okostelefonom. Most már van és szeretném elkezdeni használni a netet, viszont nem tudom hogyan tudnám aktiválni, használni.
Olvastam olyasmit, hogy a 1430-ra kell küldeni egy sms-t "+díjcsomag_név" üzenettel vagymi.
-
ubid
senior tag
válasz
313313 #49803 üzenetére
Tulajdonképpen nem csak böngészés.
A legtöbb benne a skype... második a zenehasználat... mondjuk spotify. aztán a többi... messenger... feedly... email. és satöbbi.
de nyilván a legtöbbet a skype eszi meg meg a zenehallgatás online.NETPlusz XXL jól hangzik de én azt 6000 - ért látom :S
-
vwpolopg
őstag
válasz
313313 #49743 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem vagyok hülye, nem így akarok nemfizetni
most is a my tmobilban fizetek számlát ezután is ott fogok, csak a letölthető pdf számla miatt nem akarom fenntartani a tavszamla regisztraciom, ha egyszer megkaphatom my t mobilban is a letoltheto pdf-eket.
kali: koszonom szepen
-
válasz
313313 #49498 üzenetére
jogilag nem létezik garancia, szavatosság és jótállás van.
továbbra is az a probléma, hogy a jótállás - nem a kötelező teljes, ami a tartozékokra is vonatkozik, hanem a második év, ami csak a készülékre vonatkozik - intervallumában ha nem kivitelezhető a kijavítás, sem a kicserélés - jogszabályilag megfelelőre -, sem pedig az árleszállítás, akkor marad az elállás, levásárlás nincs, de legalábbis nem kötelezhetnek rá. pont. -
válasz
313313 #49496 üzenetére
a szavatosság alapban is jár és hosszabb intervallumú, mint az egy év kötelező jótállás!
ilyen szempontból a kutyát nem érdekli a második évben adott korlátozott jótállás, hiszen a szavatosságra is azonos - korábban leírt - érvényesíthető jogok vonatkoznak, és annál ilyen tekintetben a második évben sincs korlátozás. -
válasz
313313 #49479 üzenetére
amiből indult a kérdés, az s3 azonos típusra történő cseréje már nem igazán fog menni a szolgáltatónak, és hiába jönne nekem a t-s - vagy bármilyen más - illetékes, hogy a második év korlátozott jótállás és nem ad vissza pénzt - ezt írtad korábban, hogy esetedben erre hivatkoztak -, nem véletlenül idéztem be korábban, hogy a szavatosság nem/sem ismeri a levásárlás intézményét, és bizony a szavatosság nem csak egy év, illetve a második évben sem él adott szempontból semmilyen korlátozó tényező, szóval szavatosság keretében élnék a jogokkal; kijavítás (nem megy?) < kicserélés (nem tudják tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra cserélni? tehetnek elé bármilyen más típust, azonnal mondok több eltérést is adott szempontból, amik miatt nem felel meg az előzőnek!) < árleszállítás (nem olyan a hiba, hogy x összeg ellenében elviselném és használnám úgy!) < elállás!
-
313313
addikt
válasz
313313 #49472 üzenetére
Kitúrtam a telefon papírjaimat. A használati utasítás hátuljában részletezik a garanciát, abban ez áll:
"Amennyiben a meghibásodás megerősítése megtörténik, a telefonja vagy ennek bármely része a helyzetnek megfelelően csere vagy javítás tárgyát képzi. A megjavított készülékre és tartozékaira ugyan azt a hibát illetően egy hónap jótállás érvényes. A javítás vagy csere elvégzése során olyan felújított alkatrészek felhasználása is lehetséges, amelyek egyenértékű működést biztosítanak."Ez az olvasatomban azt jelenti, ha nem bírják javítani, a cserét el kell fogadnom... De ez a második évre vonatkozik....
-
-
válasz
313313 #49443 üzenetére
te a szolgáltatótól vásároltál, vele állsz direktben szerződésben, azzal nem kell foglalkoznod, hogy a szolgáltató a gyártóval, illetve annak szervizével miként intézi a dolgot, de a készülékre a második évben is adott a gyártói jótállás, amit a szolgáltató is köteles biztosítani/továbbadni számodra.
nincs olyan szavatossági/jótállási igény, hogy levásárlás.
elfogadhatod ugyan, ha számodra megfelelőt kínálnak fel, de nem vagy köteles, ahogy kicseréléskor is elfogadhatod a tulajdonságai/adottságai tekintetében a korábbitól eltérő típust, de azt sem vagy köteles.hurenzon; egy év a kötelező jótállás a vonatkozó jogszabály alapján, afölött a gyártó önkéntes többletet ad, amivel kapcsolatban már szabhat meg eltérő/szűkített feltételeket.
-
válasz
313313 #49439 üzenetére
az legyen a szolgáltató gondja, jogszabály szerint akkor sem vásároltathatja le, ha nem tudták kijavítani, és kicserélni sem tudják megfelelő azonosra, akkor átvihető az elállás, nem kötelezhetnek a levásárlásra, ilyen tekintetben nincs jelentősége, hogy az első vagy a második évben történt a meghibásodás.
esetedben sem jártak el épp jogszerűen, de biztos másként papírozták le... -
Soulfly842
addikt
válasz
313313 #49419 üzenetére
Domino Quick csomag. Szóbeli szezrődéskötést le kell bonyolítani. Van a domino csomagban feltüntetve egy ingyenesen felhívható szám egy leírás kíséretében (fel kell hívni, adatokat lediktálni, kiküldenek egy levelet a megadott címre és ebben le van írva a visszaigazolás mikéntje is.
Ha ez elmarad a kártyát felfüggesztik.
Leírás:
Domino QuickNoá, új előfizetés nem örökli még meg a kiemeltségi szintedet
Majd hét hónap után az is arany kártyás lesz és gyűjti majd szépen a pontokat is.
-
válasz
313313 #49214 üzenetére
Igen, tavaly is bejátszották ezt az akkor még sima Xperia Z-vel. Mozaik S díjcsomaggal 2 év hűségre 131k volt, 1 év hűségre meg 49k.
Akkor is többen rendeltek belőle, és ők is megkapták.
Amúgy gondolom most a Z3+hangszóró dominóban 219 akart lenni, csak felcserélték az első két számot. -
válasz
313313 #48972 üzenetére
nem is csak a fórumról kellene megtudni, minden előfizető értesítést kap a számlán, sms...stb útján, hogy módosul az ászf, és legalább a saját előfizetésére vonatkozó részt illene mindenkinek elolvasni.
biztos oka van, hogy nem megy azonnal mindenkinek az lte azon díjcsomagoknál, ahol tegnaptól van engedélyezve, bár az okát csak találgatni tudnám, hiszen nem vagyok illetékes, de abban sem vagyok teljesen biztos, hogy csak a szolgáltatói oldalon van ilyen szempontból akadály. -
válasz
313313 #48970 üzenetére
a lehetőség adott, aki nem él vele, azzal mit kellene csinálni?
az is lehet, hogy új még a dolog, de idővel automatikusan aktiválódik majd.
abban sem vagyok biztos, hogy csak ügyintéző útján lehetséges, az önkiszolgáló sok dologra megoldás lehet akkor is, ha a my t-mobile nem ad rá lehetőséget. -
válasz
313313 #48957 üzenetére
pedig kénytelenek lesznek megtudni, mivel már most van olyan hely, ahol 3g nem volt, vagy csak nagyon gyenge, és most korrekt 4g/lte háló van, és mivel a 4g/lte fejlesztés prioritást élvez, így ez az arány csak nőni fog.
akit meg nem érdekel a 4g/lte, meg úgy általában ez a témakör, az majd használja a lomha - esetlegesen 2g - mobilinternetet, mert nem 4g/lte képes telefonja, vagy nincs hozzá megfelelő előfizetése, pedig elérhető lenne számára a jó 4g/lte, amíg például a 3g nem az igazi ott.
szerencsére nem feltétel a 4g/lte kiépítéséhez a 3g megléte.
nyáron a balatonon is örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen van jó 4g/lte lefedettség, nem egy helyen jobb, vagy ahol nincs is 3g. -
Zeki
nagyúr
válasz
313313 #48957 üzenetére
Pedig épp a 800MHz-es 4G lesz a mobilnet lefedettségi tényező.
A szolgáltatók a nagy lefedettség elérésére alkalmas 800 MHz-es LTE/4G hálózat kiépítésére különböző tartalmú kötelezettségeket vállaltak a pályázat során. A Telekom, a Telenor és a Vodafone az 1000 fős lakosságszám alatti települések 38, 19,71 és 61,94 százalékát fogja lefedni egy éven belül, a 800 MHz-es sávban három év múlva a szolgáltatók vállalt lefedettsége az érintett településeket illetően 90,71, 67,57 és 81,64 százalékos lesz. A vállalásokból látható, hogy a Vodafone annak ellenére vállalt nagyobb lefedettségi arányt, hogy a cég által elnyert C blokkban a déli országrészen a szerb analóg tévéadók zavaró hatása miatt a szolgáltatás nyújtása egyes településeken nem valósítható meg.
-
válasz
313313 #48955 üzenetére
az meg minden más hálózati módra is igaz, ha gyenge a 3g és állandóan keres meg átkapcsolgat 2g módba a telefon, akkor is jobban szívja az akkumulátort, ráadásul a 3g alapban is többet eszik, mint a 4g/lte.
tudom, a jót könnyű megszokni, de én már nem szívesen mondanék le az lte eléréséről, csak ha nagyon muszáj. -
válasz
313313 #48949 üzenetére
legalább 1.5 éve használok a telefonjaimmal lte hálót, azóta sok gyártó készüléke megfordult nálam, például xperia z, galxy s4, iphone 5s, és mindegyikkel jelentősen jobb az akkumulátoros üzemidő lte hálón, mint 3g módozatokon, illetve problémát sem tapasztaltam soha, simán átkapcsoltak 3g módba, ha hívás vagy sms miatt arra szükség volt.
az első néhány hónapban volt olyan gond, hogy nem minden funkció működött lte hálón, például gps rásegítés és ilyesmik, de aztán megoldották azokat is, és azóta teljes értékűen megy minden.
amelyik telefon mostanság problémásan működik lte hálón, ott már a telefonnal van gond. -
-
-
válasz
313313 #48942 üzenetére
Nincs köze hozzá, hogy van-e hűséged. ÁSZF 2.5.1.11 pontja.
A Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL díjcsomagokkal az LTE1800 hálózat igénybe vehető
De mint írtam, ez tegnap óta él, szóval lehet hogy kell neki egy kis idő, plusz ha még nem indítottad újra a telefonod tegnap óta, akkor az is lehet a gond. -
djculture
félisten
válasz
313313 #48602 üzenetére
Ott meg a 2 évenkénti telefon váltás olcsó.. Haver 2 évente másikat hoz ki most épp 10-ért hozta ki a Huawei Ascend G6 és nem részletfizetéssel ás egy fidesznyik alap flottában van. Ugyanez telekomnál 30k hasonló dijcsomaggal. Telekomnál aranyáron vannak a készülékek, persze az előfizetés meg viszonylag korrekt a többihez képest.
-
zoli03
őstag
-
zoli03
őstag
válasz
313313 #48431 üzenetére
Már más telefonokkal van az akció, úgyhogy már nemigazán érdekel. Ha online veszed, 20% kedvezményt kapsz bármelyik díjcsomagnál, pl Huawei Ascend G6 Move S csomaggal (3490 Ft a havidíj e-Pack kedvezménnyel) 31990 Ft, de a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és 2 év hűséggel (Mozaik XS, 3390 Ft) 37990 Ft. Ez idegesített fel, hogy kb ugyanannyi a havidíj, már több éve ott vagyok, de mégis sokkal többért tudnám csak megvenni.
-
válasz
313313 #48237 üzenetére
a futár nem javítja meg, csak a szervizes, a futár díjmentesen el- és visszaszállítja, illetve lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják.
a csúcskategóriás készülékekhez a szervizes megy ki díjmentesen, alacsonyabb kategóriában csak a futár.Indian74; szia, a szervizest nem, de a futárt kihívhatod, a fentiek szerint kezelik a dolgot.
-
-
SonyNex7
senior tag
válasz
313313 #47478 üzenetére
Ezt írtam én is, azért mert ezt tudom. De mondjuk ha a 110% 150e akkor választhatok -e 170 ért telefont a 20e különbség befizetésével. (nyilván az önrész mellett)
Erik:gondolom nekik megvan visszamenőleg az összes utolsó ár amennyiért forgalmazták.
Mennyi idő alatt fut ki egy készülék miután a honlapon kint van hogy, kifutó de újabb készlet várható mert az én típusomat 3 hete nem kapni, mert ez van kiirva.
-
ggyula
tag
válasz
313313 #46786 üzenetére
A párom telefonjában nem próbáltam, viszont volt 2 cserekészülék kiadva, egyik sem produkálta a hibát... random jön elő, van h naponta többször, van h napokig semmi baja. Ma reggel pl. 5* szakadt meg egymásután majd hatodjára sikerült azt az egy percet elintézni.. ha én hivtam, ha visszahivtak
-
duronx
senior tag
válasz
313313 #46576 üzenetére
Igen, okos telefon (Lenovo P780)
Igen, van mobil net aktiválva a csomaghoz, de amúgy wifi alatt szerettem volna elküldeni.
A mobilnet nincs letiltvakali: Igen az mms szolgáltatás aktív állapotban van, de ha küldeni szeretnék mms-t akkor jó pár próbálkozás után kiírja hogy az elküldés sikertelen volt
Fogadni viszont tudok mms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged