-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iceQ! #103608 üzenetére
Szia,
Régen is volt mobil előleg, csak akkor még nem írta a rendszer, hanem a rendelést követően hívtak telefonon, hogy mennyi is az annyi.
Arany/platina kiemeltség esetén nem kér elvileg a rendszer.
Külön kedvezménnyel ne nagyon számolj kiemeltség esetén sem.
Szívesen megnézem neked arany és platina kiemeltségű előfizetéssel is, de szerintem azok az árak lesznek, amiket új előfizetéssel is dob a rendszer, a különbség csak annyi lesz, hogy nem kér külön mobil előleget (szeptember végén vettem amúgy Note9-et, így tapasztalatból is mondom). -
szia,
mert sok esetben igaz is, de a részleteket is érdemes elolvasni, mert nem mindegy, hogy budapest vagy vidék, futár vagy pick pack pont...stb.
budapesten annyira gyors, hogy munkanapon délelőtt megrendeltem, másnap délelőtt - szintén munkanap volt - hozta a futár.
olyan is volt, hogy pénteken délelőtt megrendeltem, non-stop ppp-re (benzinkút) kértem, és szombaton (nem volt munkanap) hajnalban jött az sms és e-mail, hogy átvehető, azon a napon délelőtt át is vettem.
nem budapestet látok az adatlapodon, hanem debrecent, és vidékre nem nagyon dobja a következő munkanapot - kivéve a telekom üzletben történő személyes átvételt -, pláne nem pick pack pont átvétel esetén.
kíváncsiságból kipróbáltam a debreceni ppp átvételt, és nem a következő, hanem a második munkanapot írta legkorábbi átvételnek.
bepróbáltam budapesti és non-stop és nem 0-24 órás nyitvatartású ppp átvétellel is, úgy már a következő munkanapra írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest