- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
blueye #28470 üzenetére
Szerintem annyiról szól a fáma, hogy valaki pl. egy vezetékes internet díjcsomagváltásnál a te telefonszámodat adta meg (egy számot rosszul mondott, stb). Olyan jellegű lekérdezésről nem tudok, hogy beírsz egy számot egy külön telekomos rendszerbe és kidobja, hogy itt és ott lett megadva a kapcsolattartási telefonszám...
Tekintsd szerintem egyszerűen tárgytalannak az sms-t.
-
válasz
blueye #28434 üzenetére
amennyiben másnak sincs, amely előfizetésre ezen értesítési telefonszám lett megadva és/vagy erről lett rendelve/módosítva, úgy passz...
mobilos téren nem találkoztam még ilyennel, de esetlegesen felhívhatod a telefonos ügyfélszolgáltot, csak mondanak rá valami okosat... -
válasz
blueye #28426 üzenetére
akkor kaptam ilyet, amikor emelték a t-home kábelnetem sebességét.
nem léptem feljebb, csak adott csomagban 25 helyett 30 megabit/sec lett a sebesség, és változott a neve.
nem történt módosítás, csomagváltás - akár abban a formában, hogy a fentiek szerint változtak a csomagok? -
Winchester95
őstag
-
szaszii
tag
válasz
blueye #26377 üzenetére
Nem tudom, nem én vittem be, hanem az egyik ismerős, aki ismeri az ott levő 2 szervizesból a jobbikat, amelyik ért is hozzá.
Ha már ismerik egymást, gondolom adott volna valamit, de hát nem.
És épp ez a legborzasztóbb, hogy semmi sem történik, még ismerősön keresztül sem. Pedig nem hinném, hogy egy hétnél tovább tart megrendelni és kézhez kapni egy telefont, aminek nincs szervize. -
kp78
addikt
válasz
blueye #26294 üzenetére
Nálunk a 3 T-s számból egyre jött kb. 13-kor, de ezek a számok egy T-s folyószámlán vannak (egy csekk jön róluk).
Tehát lehet, hogy folyószámlánként csak egy számra küldenek. Vagy majd megjön később.
Nekem személy szerint nem jött, de nem is zavar, mert itthon vagyok szerencsére.
Csak azért linkeltem, mert erről volt épp szó, hogy ki kap, és ki nem. -
woolwich
tag
-
1430
senior tag
válasz
blueye #24243 üzenetére
Nincs akadálya.
Frenky25
Készülékváltásból eredő részletfizetésed annyi lehet, ahány arany/platina előfizetésed. Új előfizetéshez tartozó részletfizetésből pedig egyszerre csak egy futhat (platina ügyfélnek kettő), amitől engedélyeztetést követően (pozitív válasz esetén) el lehet térni.Phreetsie
Ha papír alapú számlát kapsz, akkor még bőven időben van a megérkezése.
Amúgy jól értem, hogy a múlt hónapban a My T-Mobile-on keresztül fizetted ki a készülék törlesztőt, de nem kaptál a törlesztő részletről számlát? Próbáltam visszakövetni a vásárlásod, és egy december 2-ai bejegyzésben írtad, hogy majd kedden jön a telefon. Lehetséges, hogy november 30-án hívtak a szállítás egyeztetése miatt? -
turbobusa
senior tag
válasz
blueye #23222 üzenetére
En mar csak ilyen vagyok, de belegondoltam es iphone ide vagy oda nem erne meg azt az 50-60k kulunbseget, hogy ugyanabba a csomagba legyen egy olyan mobilom. Van amibe elonyt jelentene, de ezeken kivul vannak meg hatulutoi is jocskan. Megvagyok az s3-mal, maximum kicserelem egy lte-s verziora most, hogy kaphato. Maradek kulonbozetbol meg mar majdnem veszek egy ipad-t melle.
-
törölt tag
válasz
blueye #23176 üzenetére
Nem érem el , mert kevés a forgalmam. T-Home részen Kapcsolat Prémium Platina szinten vagyok.
Az imént hívott egy hölgy, a megszüntetéssel kapcsolatban. Maradásra akart bírni egy valóban kedvező ajánlattal. Ha tovább vittem volna az előfizetést akkor 30 Ft-ért Samsung Galaxy Mini kaptam volna. Elutasítottam és meg is szűnt az előfizetés pár percen belül. Elég nekem a Mobil net előfizetést meg a Fun csomagot fizetni. -
törölt tag
-
Malachi
veterán
válasz
blueye #22464 üzenetére
az hülyeség, hogy egyáltalán nem biztosítja magát. az más kérdés, hogy itthon jelenleg mennyire hatékony egy bíróság, ha ilyen üggyel fordulsz hozzá. de ha akarsz, fordulhatsz, ott a papír a kezedben. azért van, érted.
mindenki képes eldönteni, vállalja-e a kockázatot. de ennyi erővel semmit ne vegyél, ami használt, mert lehet, hogy másnap kopogtatnak a zsaruk, egy sorozatszám ellenőrzés és viszik a cuccot. az elmúlt években a környezetemben jártak már így németországból lopott több százezres hegesztőberendezéssel is, telefonnal, az autós sztorikat mindenki ismeri, azokat is szívfájdalom nélkül elevszik, hiába vetted jóhiszeműen.
ez egy ilyen műfaj sajnos.
-
djculture
félisten
válasz
blueye #22412 üzenetére
Nem vagyok mai gyerek, 1610-es nokia volt az első telefonom még a Westelnél. Tisztába vagyok hogy dívott az is hogy hajléktalant bevitték és a nevére vásároltak telefonokat.
De akkor is jó lenne közölni mindenkivel hogy ennyit kell leraknia és nem ingyen viheti el, mert ez így szerintem nem etikus. Megrendelek valamit aminek nem tudom a költségvonzatát még ha le is tudom beszélni. -
1430
senior tag
válasz
blueye #22061 üzenetére
"A szolgáltatásra előfizetni honlapunkon történő, új készülék vásárlása esetén a készülékvásárlás időpontjában lehet."
Ez a mondat rendben van, mert honlapon történő, új készülék vásárlásakor (akár meglévő előfizetéshez is) csak a rendelés során lehet készülékbiztosítást igényelni (bár ez hol működik, hol nem), utólag pedig csak üzletben (60 napon belül).
-
szaszii
tag
válasz
blueye #21824 üzenetére
Jó, rendben van, fáradt voltam, fátylat rá.
Viszont azt még megkérdezném, hogy jelenleg Mix díjcsomagom van, amit az internetes felületről nem lehet módosítani, legalábbis ez van odaírva. Új telefonnál viszont választhatok a Mix vagy Mozaik csomagok közül, ez esetben mégis lehet ily módon?
Illetve ha megveszem a webshopból, akkor fogja kérni a futár az aranykártyát felmutatásra? -
szaszii
tag
-
Gery1987
őstag
válasz
blueye #21726 üzenetére
Nekem egy beázással mákom volt. Egy hétvégén az ablakpárkánynál a pára olyan szinten lecsapódott hogy reggelre a telefon hátulja vízben állt...csörgött meg minden de kicsit lüke lett. Bevittem, nem tudtam. A boltban elsőre megmondták, hogy lehet ez miatt megtagadják a javítást. De próbaképp felküldte, 2 hét múlva jött az üzenet, hogy elkészült és megcsinálták. De ez gyári szerviz volt...NOKIA. A T-Mobile szeret minden szarba belekötni.
-
Foose
addikt
válasz
blueye #21195 üzenetére
Nyilván tudnak. De ha ide valaki bekukkant,csak azt látják,hogy egyre több embernek adjuk tovább. Van így nekik pénzkiesés bőven,gondolom rajta lesznek amúgy is hogy megszüntessék a hibát. Bár,nem hiszem hogy azon múlna a dolog,hogy épp ezen az oldalon,ebben a fórumban hányan adják tovább
-
Foose
addikt
válasz
blueye #21129 üzenetére
Kicsit uncsi volt már,hogy pl ha át akartam állítani a hálózatot 3G-ről 2G-re,volt hogy sokáig semmit nem csinált a teló. Ezzel szemben a T-s karinál nincs ilyen gond,azonnal átáll. Meg ehhez hasonló gondok voltak,pl éjfél körül mindig lebénult a net. (telenor) Volt hogy hétvégén órákig nem volt netem,mert nem csatlakozott a hálóhoz. (telefonálni tudtam) Gondoltam a T ezzel szemben minőségibb,hátha nem lesznek ilyen gondok. De ezek után lehet muszáj leszek visszatenni a Telenoros karit,de csakis azért,mert nem éreztem lassulást a korlát elérése után.
#21130 Varszegig Nem,nem azt értem minőségenHanem a hálózat kiforrottságára gondoltam. Viszont így ahogy leírod,a Telenor sem sokkal jobb,mert ha azt vesszük,biztos így van,hogy leterhelt a háló,és nem fog a végtelenségig így menni. Hidd el,ha lenne rá pénzem,drágább netre fizetnék elő. Manapság nem mindenkinek van 2-3-4 ezer ft-ja havonta arra,hogy a mobilján (is) legyen net.
-
St3ven
addikt
válasz
blueye #21044 üzenetére
Nézd, ha környezetemben mindenki használna legalább egyet a fentiekből (Gtalk, Viber stb.), nekem sem az sms lenne az elsődleges.
De a gondok ott kezdődnek, hogy a legkülönfélébb beállítottságúak az ismerőseim, a legkülönfélébb telefonálási szokásokkal, a legkülönfélébb telefonokkal és persze platformokkal.
A Kedvesem pl. egy kb. nyolcéves Samsungot használ, és hiába mondom neki, hogy lehet venni / veszek neki ajándékba egy már jól használható, alap androidos telót, hevesen tiltakozik még a váltás gondolata ellen is. Mert szimplán nem érdeklik ezek a technikai dolgok. Az egyik legjobb barátom még mindig egy céges Nokia tizen-huszonakárhánnyal nyomja, na ő pl. nagy sms-bajnok, egy-egy F1-es hétvége alatt 30-40 sms-t is eltolunk, mert ugye neki ingyen van. De pl. a Gtalk-ot még a gépére sem képes feltelepíteni.
Igazából én meg másokra nem szeretem ráerőltetni ezeket a dolgokat, mert a legtöbben nem fogékonyak rá.
Na persze vannak, akik még fejlődőképesek, egyikük Desire-rel, másik Defy-jal nyomja, de ez összesen kettő fő.
Szóval nincs más lehetőség, minthogy alkalmazkodik az ember.
-
djculture
félisten
válasz
blueye #21041 üzenetére
Nem is csoda miközben ott tartunk hogy a telefon árak vicc kategória.
Heti móka volt, egyik isminek kellett venni asha 300-at, 2 év hűséggel t-mobilemál 26 010 Ft.
Mondom hagyjuk 2 éves garival lehet kapni kártyafüggetlenül 25000ft ért ezer darab gsm boltba. Az is lett a vége meg lett véve kártyafüggetlenül, a megmaradt dominókártya bepattant bele és ennyi.
Ilyen árakkal nem nagyon akar a t-mobile telefont eladni az látszik. -
St3ven
addikt
válasz
blueye #21041 üzenetére
Hehe.
Én decembertől leszek így, és eszem ágában sincs újrakötni az előfizetői hűséget.
Most vettem nyáron dominóban (25% webshop kedvezménnyel) új telót, aminek minimum 2 évig bírnia kell, vagy ha nem, ott az egyéves, mindig megbízható, kártyafüggetlen Nokia X3 Touch&Type-om.
Sőt, már most a dominós tarifacsomagokat nézegetem, mert igazából én csak sms-t küldök, egy perc hívást sem indítok a T-n keresztül, hanem a MobileVoip appal nyomom, 7 Ft-os percdíjjal.
-
M^xx
aktív tag
válasz
blueye #20870 üzenetére
Lehet elnézek valamit, valóban soknak tűnik. A jelenlegi számlát nézve a T-mibile H hálózaton belül - pihenőidőben és a nemzetközi 2.EU díj -Munkanap (7-22) közötti menyiségeket összeadom akkor ez a szám jön ki 593 az akkor lehetséges, hogy nem az időtartamot jelenti ?
Itt egy kép, ez nem az én előfizetésem, de látszik rajta az a rész, barnával bekereteztem azokat a számokat adtam össze amik a mennyiség alatt találhatóak viszont az én számlámon az utolsó a nemzetközi 2.EU díj -Munkanap (7-22) :
-
Dany007
veterán
válasz
blueye #20724 üzenetére
Hát remélem, köszönöm!
Más.
Azt néztétek már, hogy a prohardveren a fejléc fölött lévő T-systemes reklámban a rózsaszín ruhás csajnak mekkora melle van?
mellette a fehér ruhásnak meg semmi, így az még jobban kiemeli a rózsaszín melleket! De annyira hogy már-már valami vicc vagy paródia kategóriába eshetne
-
ANDROID???
addikt
válasz
blueye #20253 üzenetére
Nagyon bízom benne, mert a T szerviz azt mondta, hogy visszaküldik az alcatelnek (elvileg budaörs) és kb jövő hét vége felé fogják küldeni az sms-t hogy mehetek érte...
Viszont a leírtakat meg fogják szegni, vagyis a 15 napot túl fogják így lépni, ami a papíron 2012.09.08 volt feltüntetve, mivel egy samsung corby-t kaptam cserekészüléknek, amivel netezni sem tudtam, mert mint a lajhár vagy a csiga olyan lassú volt az egész így azt is ott hagytam, hogy ha valakinek kell cserekészülék tudjanak adni, inkább használom az ezerszer jobb D750i régi telefonomat...
Szerintem a jövő hét vége felé nem számít túl gyorsnak...
Azért az sem állapot, hogy a telefonom miatt sorban kell állnom órákat... -
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
blueye #19015 üzenetére
Legfeljebb annak jó, aki a netre helyezi a hangsúlyt. Net túlforgalmazáson kívül mozaik minden paraméterében rosszabb.
Kíváncsiságból kiszámoltam hogy MédiaS 5250ft / Mozaik S 5000ft, miből mennyit lehet használni.
Ha csak telefonálok hálón belül: MMS: 181 perc / MS: 156 percet tudok, hogy mozaik elérje média szintjént még fizetni kell 800FT-ot.
Ugyanez hálón kívülre MMS: 159 perc / MS: 147 perc, Mozaikra 407Ft plusz hogy meglegyen a média szint.
Csak SMS: MMS: 231db küldhető MS-ben 177db, +1836 Ft kell a média szintjéhez.
Net ugyanúgy 500-500MB, mozaiknál ingyen túl lehet forgalmani.
Mobiltv MMS 10 óra, MS: nincs.Részemről amit a neten elbukok, hogyha túlforgalmazok 20-30MB-ot, azt a telefonáláson kigazdálkodom, bár nem szoktam túllépni az 500MB-ot, ha meg netnroll kel mozaikhoz, akkor meg teljesen mindegy a mozaik plusza.
Szóval az előfizetők médiamánia -> mozaik áterőltetése a t-mobiltól egyértelműen egy díjcsomag emelésnek tudható be, tisztelet a kivételnek.
Daffni2: Vodás csomi? Az hogy jön ide a képbe? De ahogy megnéztem, ott a +200perc voda irányba van csak, és akkor nincs sms-ed, az ikonba SMS is van, nem mellesleg a vodánál 500MB a net, Ikon 200-ban 1Gb. Egy paramétert megfogni nem épp reprezentatív, bár nem értem még mindig hogy jött be a voda csomagja a képbe
-
Def26
félisten
válasz
blueye #18965 üzenetére
Fölösleges oktatnod, külön elmondattam vele, hogy milyen költségeim lesznek. Tisztában vagyok azzal amit Te is leírtál, de mivel ők emelnek árat, benyelik. Ezt mondta konkrétan.
Engem nem érdekel, hogy oldja meg.
Ha nem így fog történni, akkor jön a panaszkönyv és hivatkozok arra amit ő mondott. Veszteni valóm nincs.
Amúgy meg pár nap múlva kiderül, majd leírom ide és akkor jöhetsz puffogni, hogy az nem is úgy van, mer' nem tudok visszaolvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest