- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz Dreadloord #21237 üzenetére
Írja is "300 Vodafone Perc" szóval csak hálózaton belül.
Továbbá ma már egyszer se biztos, hogy ami 70-el kezdődik az voda szám. Tehát jól gondold meg meg éri-e neked a dolog, mivel a 300 perc csak saját hálózaton beszélhető le...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
blueye
veterán
-
313313
addikt
válasz Dreadloord #21234 üzenetére
Vodával vigyázz, mert az előfizető díj csak hálózaton belül használható fel. Ismerősök is váltottak mátrixra, azóta is nyögik a számlát, persze legtöbbet hálózaton kívül hívnak, ami plusz pénz a számlához....
T-mobil mozaik díjcsomag előfizetési díjai bármely belföldi hálózatban lebeszélhető/leforgalmazható... Ennek függvényében nézd meg a voda ajánlatát, nehogy a nagy csökkentési kísérletnek rossz vége legyen....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomy86
addikt
válasz Dreadloord #19556 üzenetére
Ahogy Gergőke88 is írta most válthatsz eggyel olcsóbb díjcsomagra (amit egyébként nem tehetnél meg). Nekem is volt díjcsomagra hűségem és 2 napja váltottam kötbér nélkül olcsóbbra (Médiamánia S-ről Mozaik XS-re).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi is voltunk bent, kötbél nélkül átmentem mm xs-ből mozaik xs-be, pedig alacsonyabb a havidíja.
-
AMD Power
titán
válasz Dreadloord #19558 üzenetére
Ez igaz is. Fel is mondhatnád ha nem vettél volna telefont probléma nélkül! De vettél hozzá és ahhoz + kötbér van. Ha felmondod a szerződést azt ki kell fizetned. Ennyi. Ez így helyes és törvényes.
-
AMD Power
titán
Telefont is vettél akciós áron. Így arra van kötbér. Teljesen jogos.... Ha nem vettél volna telefont most probléma nélkül feltudnád mondani.
-
St3ven
addikt
válasz Dreadloord #8570 üzenetére
Nem tudom, azóta megoldódott-e, de a Call Meter 3G-vel - többek között - be tudod állítani a perc alapú számlázást is.
@bnorbert989: Ha androidos telót használsz, tegyél fel egy alkalmazást, ami adott számról érkező sms-eket blokkol. Aztán hadd szórakozzon a cég a megoldással, ameddig akar...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zoli62
addikt
válasz Dreadloord #8570 üzenetére
Arra számíts azért, hogy az adatforgalommérő androidos programok azért nem pontosak, és My T-Mobile-on belül pedig nem fogod látni külön, hogy a díjcsomagodban benne foglalt adatmennyiségből mennyit használtál el, ezt jó T-Mobil-os szokás szerint külön díjért, 54 Ft-ért kérdezheted le.
Én 30 %-al szoktam számolni a perc- és másodperc alapú tarifacsomag különbségét. Nem ismerek olyan programot, ami perc alapú számlázás alapján számol.
Ém a Sygic Aurát és az Ndrive-ot ismerem, utóbbi megvásárolhaó az Android Marketről. [link] Itt egy leírás róla. [link] A Sygic Aura gyalogos navigációra azt hiszem nem képes most nem érhető el az Android Marketről. Helyette ez van.[link][ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Dreadloord #8557 üzenetére
Természetesen van androidra millió ilyen program.Én a 3G watchdogot használom,valamint mellé APN ON/OFF Widgetet,hogyha épp nem netezek akkor kikapcsolom az adatkapcsolatot.Spórolok az akkumulátorral is,és semmilyen körülmények között nem tölthet le semmit.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Dreadloord #8554 üzenetére
Ha minden igaz,van olyan sms,amivel jelzik,hogyha a végéhez közeledsz,valamint ha elérted az adatforgalmat.Én még nem jutottam el odáig,így nem tudok nyilatkozni
Samsung Galaxy S22 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!