- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ma úgy adtam le a rendelést, hogy a jelenlegi díjcsomagom megtartásáért cserébe vehettem kedvezményesen készüléket (nem nagy pénz, kb. 2eFt-tal olcsóbb így, mintha simán megrendeltem volna webshopból). De akkor az általad leírtak szerint a "jelenlegi díjcsomagja megtartásával" az esetemben nem jelent díjcsomaghűséget?
Szóval. Ha minden igaz, akkor a mostani rendeléssel maradtam Like-os, amit elvileg min/max 2 évig most használhatok/használnom kell, hacsak nem akarok közben Like 300-ra vagy egyéb más díjcsomagra váltani. És amennyiben váltanék, akkor már nem térhetek vissza Like-ra/Like 300-ra.
No de igazából lényegtelen, nagyon is örülök, hogy még el tudtam intézni magamnak a Like-ot
Más: rendeltem készülékbiztosítást is. Betörik a kijelzőm, vagy bármi más olyan dolog történik a telefonnal, ami nem tartozik a garanciális ügyintézés körébe, akkor fogom a szerződést (gondolom kapok egyet) meg a rossz telefont, és természetesen az előírt önerőt, és kapok egy új telefont? Illetve amit a nagy sietségben elfelejtettem megnézni: milyen időtávra szól ez a biztosítás? Bármikor felmondhatom, vagy itt is van kötelező időtartam?
-
[CS]Blade2
addikt
A domino-s számát és jelszavát is az előfizető adja meg a 1430-on? Vagy a dominosnak is hívnia kell a 1430-at az aktiváláshoz
(a domino-snak nincs jelszava, vagy nem tudja, ez gondolom probléma lehet)Nem tudom mennyire emlékszel, a hónapban lemondtuk bátyám Mozaik XS-es extráját, és aktiváltuk helyette a Kedvenc szám féláront, ahol ez a domino-s szám lett megadva, amire inkább családbarát kellene.
A weblapon pedig találtam egy ilyet:
„Kedvenc szám féláron” Extrával együtt tud működni a Családbarát illetve „Te+Én” kedvezményekkel"" Ez mit jelent
Egyébként van valami időkorlát, hogy mikor változtathatja meg a Kedvenc szám féláron extrában megadott számot? +Még egy apróság, hogy a családbarátot bármikor le tudja mondani, és újra aktiválni kedve szerint? -
King Unique
titán
-
[CS]Blade2
addikt
99%, hogy nem fog bejönni ez a te+én +1 szám féláron és társai, bármennyit is aktiválunk, így érdekelne, hogy a családbarátot, hogy kell aktiválni/megrendelni?
Az előfizetéses aktiválja a My-Tmobileban, megadja a kártyás számát, és készVagy a kártyásnak is el kell játszania visszafele?
A kártyán kell lennie bizonyos összegnek, hogy tudja hívni a előfizust? -
bajusz15
senior tag
Sajnos nincs előfizető a családban
Viszont az nem lenne megoldás, hogy a barátnőm vesz egy t-s kártyát ( lenne rá független teló ), én átváltok Like-ra és úgy hívom 3 szám közül egyikként? Ehhez mondjuk tudnom kéne, hogy a "T-mobile előfizetők" az takarja-e a kártyásokat is? Mert ha igen, akkor ez a megoldás lesz. -
Sztbeni
őstag
igazából nem nekem kellene a kártya, hanem a nagyfaternek túl sok a t-s havidíjas csomag, és helyette dominót akar. A Blue Mobilra gondoltam, csak nem tudom, hogy elfolgadná-e a teló. Ezért lehet, hogy sima t-s kártya lesz Domino 5 csomaggal.
A sima domino csomag az ami régen is volt? Az a horribilis árú valami?
-
rizso
addikt
Igen, a Mozaik XS meg is volt, elég is volt a benne foglalt adatmennyiség, viszont ha Like-ra váltok, akkor ott az 50MB sajna nem valami sok. Na mindegy, megpróbálom összehozni a legmegfelelőbb kombinációt (elég lenne az alap Like lebeszélhetősége, viszont nagyobb netcsomag kellene, és mindezt a legolcsóbban) - ha van tanácsod, hogy mi lenne a legjobb, akkor szívesen veszem
-
rizso
addikt
És amit korábban (privátban) beszéltünk, az az 1GB-os 1000Ft/hóNet&Roll nincs már? Vagy van, csak éppen Like-hoz nem lehet kötni?
Igazából elég lenne a 300MB is, de a havidíjat nem tudnám lebeszélni 30-as számokkal (ugye ott a 3 ingyen hívható szám, meg van még másik Like csomag is a családban, a többi 30-as hívásra meg elég lenne az 1620Ft), meg hát az 50MB net mégiscsak kevés...
-
[CS]Blade2
addikt
Testvérem előfizetése, és az újdonsült barátnője dominoja. Én meg fent vagyok a ph-n, így én kérdezek.
A Mozaik XS-re tarifahűsége van.
Most ott tartok, hogy ha aktiválná egy Te-Én-t, akkor olyan 210-230 perce lenne a havidíjból, de semmiképp sem érné meg 370perc fölé menni, mert annyiból már megvan a családbarát.
(20-30perc hívás 100-160Ft-os percdíjjal, meg 6000-6000 perc értelmetlen fecsegés)
-
[CS]Blade2
addikt
Lemondtuk a T-my-ben a hálózaton kívüli percet csökkentő extrát, és aktiváltuk a "Kedvenc Szám Fél áron"-t, de már mind1 is, ha a My-T-ben látott ~4500Ft (bruttó ~5700Ft) most ment be a 12nap alatt.
Úgy akartuk kihozni, hogy ne nagyon menjen a havidíj fölé, ezzel a tempóval viszont 10-15K lesz a számla. A extra váltás lehozza mondjuk 7500-ra, a te+én meg kb 5400-ra. Az még mindig sok lenne.
Családbarátban hogy nézne a ki a dolog ezzel az előfizetéssel, és a kártyás dominoval? 1 irányba gondolom nem lehet. A domino-s fizetheti a saját 1066Ft-ját, illetve, ha igen, akkor mi van, ha nincs annyi pénz a kártyáján?
-
[CS]Blade2
addikt
My T-ről akartam még kérdezni, csak lemaradt:
Most 4500Ft körül látjuk az adott hónapot a My T-mobile felületen, kedvezmények nélkül, és ha jól értem abból már csak az extra párszor 3Ft-ja jön le, vagyis kb 4500Ft lenne eddig a kiszámlázott is. Viszont azt nem tudom, hogy ez mikortól jött össze. Okt 1.-től megy 31-ig, vagy mindenkinek más? Nemrég lett átrakva Eco-ról Mozaik XS-re, az extra kedvezménynél 18.-ai dátumot látok, lehet, hogy szept.18-tól megy okt. 17-igAz árra még egy megerősítést kérnék, ha beteszem az extrát és a Te+Én-t, akkor a 3460Ft-ért, a teljes 3200Ft-os lebeszélhetőséget erre az 1 számra felhasználva 268 perc fér bele a havidíjba? (3200/11,9). A My T-mobile felületen pedig ez 9112Ft-ot mutatna, és abból lejön erre a számra a -50% és a -30%, ami ~3200, ami benne van a havidíjban, és ehhez hozzá jön a te+én 260Ft-ja, és így lenne 3460 a végösszeg?
-
Na voltam a déli városrészben. A zöld tízemeletes mellett 7232/2316 Kbit/s-t mértem, 56 ms-os ping-gel. Ez már azért javulás, főleg a feltöltési sebesség és a ping, ami a belvárosban 75-80 ms szokott lenni. Megyek majd egyszer este is, hátha még javul a letöltési sebesség.
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet kiterjeszteni ezt az egész városra? Azért Szekszárd mégiscsak megyeszékhely. -
jemm
csendes tag
Valóban nem lesz problémám.
Ma be kellett mennem T-hez, egy számlamásolatért.
Nem tudtam elhalasztani, tartottam tőle, hogy észreveszik a korai váltást..Majdnem végeztünk, mire észrevette a srác
jópofa volt, jól elbeszélgettünk, mikor kérdezi: ilyen hamar váltott? mert már 21 hó ám...
Néztem, mintha valami újat mondana, de annyival lerendezte, hogy:
A szerencsés ügyfélKöszi mindenkinek a hsz-t!
-
-
Okés. Köszi a hasznos infókat. Azt tudom, hogy a Tesco-val szemben lévő zöld tízemeletesen van talán mind a 3 szolgáltatónak bázisállomása. A héten még nem jártam arrafelé, de akkor holnap csekkolom.
Mostmár elbizonytalanítottál ezzel a H+-szal. Az Állapot menüben a hálózatnál "HSPAP:15" szerepel. A 15-ös kategória pedig HSPA+-ra utal. Nem értem.Egyébként szabadna megtudnom, miért nem publikus a valódi HSPA+ lefedettségi térkép?
-
Androidnál nincs lehetőség válsztani HSPA és HSPA+ között, ha a HSPA+ elérhető, akkor automatikusan arra áll rá. Márpedig Szekszárdon bizonyosan elérhető. Az is 100%, hogy a telefon támogatja.
Amúgy értem, amit mondasz, de engem az idegesít, hogy H+-on önmagában gyorsabbnak kellene lennie a netnek, mint HSPA-n, köszönhetően a fejlettebb technológiának. Nálam ez semmilyen mértékben nem jelentkezik. Kolléga írta, hogy Budapesten ugyanezt tapasztalja, amit én. Ebből kiindulva ez bizonyosan nem a telefonok hibája. -
RM1
aktív tag
Ha üzletben meg lehet venni a kamatmentes részlet opcióra, úgy is jó. Köszi az infót. Korábban már volt egy előfizetéses számom, azt éppen az aranykártya hiánya miatt nem tarthattam meg új készülék vásárlásakor. Mondjuk akkoriban tényleg alig telefonáltam, így érthető volt, hogy miért nem értem el az aranykártyás státuszt, a mostaninál már kevésbé.
-
werszomjas
addikt
& (#20989) csemberlen & (#20994) rizso
Köszi, természetesen én is erre gondoltam, bár kitudja még igaz is lehet hogy elhagyta
De akkor a számla hiányában sehogy máshogy (valamilyen telefonba beütött kód pl) nem lehet megnézni, hogy hogyan lett vásárolva?
Bármelyik T-mobile üzletben kérhető másik számla, vagy csak ott, ahonnan megvette?
Pénteken venném át Pesten, akkor max egy Tmobile üzletbe beszélem meg a találkozót és vásárlás előtt kikéretem vele a számlát
-
-
xSide
őstag
Eddig a régi (lezárt) Eco díjcsomagot használtam és külön Go!Net 500 MB csomagot.
Ennek ára: 2020 + 2000 (+hivósz. kijelzés)
Átváltottam Mozaik XS-re:
Ennek ára 3200 (hiv. szám kijelzéssel, 200 MB nettel), +1GB limitbővítés 1000 ft-ért többet (és sebesebb netet) kapok ugyanannyi pénzért, mint korábban valamint nem kell tovább szenvednem a sebességcsökkentés idegesítő böngészés miatt a hónap utsó heteiben...Köszönöm a kérdezőknek és válaszadóknak, hogy a limitbővítés lehetőségre felhívták a figyelmem
-
Nietzsche_
tag
Gondolom akkor a webshopnál is az a preferált, hogy lenyomozzák, hogy az ügyfél hol lakik és hogy melyik legközelebbi T-Pontban van éppen raktrákészleten a kívánt áru...
félrerakatnak egyet neki, hogy mielőbb az új előfizetéséhez/készülékéhez juthasson.
_____
Egyébként kevesen tudják, de vannak az iPhone értékesítésben kiemelt üzletek is (vidéken is), ahova 1-2 nappal az értékesítés megkezdése előtt nagyobb darab számban várható új iPhone is. Sokszor amikor a webshopon esélytelen egy-egy időszakban a rendelés, ezekben az üzletekben található akár nagyobb darab számban is a készülékből.
-
zack
nagyúr
Nem szeretnék semmit bizonygatni, mert éppen elég időt öltem bele ebbe az egészbe.
Beszéltem egy T-s ügyintézővel, aki azért van, hogy mindent tudjon az előfizetéses ajánlatokról, ügyfelekről, és minden egyéb témáról.
Ő azt mondta, jobban járok ha új előfizetőként veszem meg, mert így tényleg drága, és ő is azt látja hogy 200k+ áron vehetem meg. Most ezek után mit bizonygassak itt a fórumon?
Úgyis az alapján fogják adni, amit a gépben látnak. -
A WS nem említi a Palettát a legördülő listában, és ha ott nem választok semmit, akkor rosszabbak az árak, mintha bármilyen új előfizetést kötnék.
Ez elég furcsa számomra, mert így fizetek havonta 5000-et 2 éve, és ezt meghosszabbítva rosszabbul járok, mintha megszűntetném az előfizatésemet és átváltanék egy 2500Ft-os csomagra...A Paletta 200-ra nem lehet tarifahűséget vállalni, és ezzel csökkenteni a készülék árakat?
-
BéHGT
senior tag
Köszi szépen, 10. hó 26.-ig feltölthető.
Akkor ha most feltöltöm, aktiválódik, és megrendelem mindkettőn (Számlás, és kártyás simen) a családbarát kedvezményt, akkor a pl 3500Ft-os Domino feltöltésből nem is von le semmit? Se a havidíjat, se a percdíjat, ha csak engem hív arról a kártyáról?
Ez miért jó, hogy így van megoldva? Mert ugye ha más, pl sms szolgáltatást megrendelsz kártyásnak, akkor ugyanúgy vonja le az egyenlegből, legalábbis régen így volt.De mindegy, a lényeg, hogy ne vonjon az egyenlegből percdíjat ha Ő hív.
-
Yooha
aktív tag
Kártyás előfizetést rendeltem, ahogy korábban magamnak is, és nem emlékszem jelszó megadására.
A korlátozott jelszót próbáltam, küldtek egy jelszót sms-bn, azzal beléptem egy oldalra, ott megadtam az ideiglenes jelszót kétszer és:
"Hiba történt a kérés feldolgozása közben A feldolgozás során a
következő hiba történt!CMN3101E The system is unavailable due to
"CMN0420E".Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és
ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja
ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk
segítségét!"Szóval mindig ide lyukadok ki :S
-
Üdv,
Köszönöm mindenkinek a segítséget eddig is.
Nem használtam, lökődött a sor, földre esett ilyen kavicsos-salakos talajra. Pocsolyában találtam meg, szóval nem az eső a hibás.Igaz, hogy a kezemben volt, de azt tervezem mondani, hogy kiesett a zsebemből ahogy lökődött a sor.
A telefon utána még bekapcsolt, de a kijelző már teljesen rossz volt (1-2 szín villogott) aztán később be sem tudtam kapcsolni.
Amikor megvonták a garanciát azt mondták, hogy a biztosítás ezért van, a garancián felül is érvényes!
-
turbobusa
senior tag
Persze, családban mindenki aranykártyás. Még ha a hívószámot is kijelzi akkor is szerintem a legolcsóbb csomag és lehet vele eleget beszélni.
Elfelejtettem az előbb megkérdezni, ha mondjuk kötök egy szerződést, aminek elég borsos az ára (10-20e) és le akarom mondani a hűség előtt akkor annak mekkora vonzata van, illetve mennyi idő után lehet lemondani?
-
turbobusa
senior tag
Médiamánia S van most, ami percek tekintetében nem rossz, de nem használja ki az internetet meg a mobiltévét, ezért teljesen felesleges.
Ikonnal kapcsolatosan másra gondoltam, de rájöttem már. Szerintem perc és internetszolgáltatásban az a legjobb csomag csak ugye kell hozzá egy iPhone, persze egy bizonyos ideig.
Visszalépni meg ha megvan a készülék akkor azzal nem lehet már?
Ikont azt nem akarom több okból sem megszüntetni, ikon100 lenne komoly, de olyan biztos nem lesz. -
turbobusa
senior tag
Levelet amit kaptam felsorolva állnak benne a flottákat érintő változtatások. Percdíjra mindenre lebontva, de mondom még egyszer ikon200 s semmilyen ikon csomag nincs benne.
Ezt a levelet múlthét előtt kaptam.
Most megtudtam 600ft-al lesz drágább, ezúton is köszönöm az értesítést.
Ettől tovább nagyon nem izgat, mert így is ennél a csomagnál maradok hisz árban s szolgáltatásban ez éri meg a legjobban, tehát hiába hogy emelik kénytelen vagyok fizetni.
Nem kell egyébként háborogni, komolyan úgy fest mintha megbántottalak volna. -
gyakorta metrózom, örömmel használom, mióta adott a lehetőség! már akkor is tetszett, amikor még csak a lehel tér és a kálvin tér között ment a 3g, mivel többnyire az árpád híd és a köki között mozgok metróval, de így már teljes a boldogság a mobilinternet terén!
ez a hír sokak számára inkább elvárt dolog volt - főként, ha egy másik szolgáltatóhoz viszonyítunk -, akik meg nem metróznak, és ráadásul még kevésbé preferált helyen is laknak/mozognak, ahol (még?) nincs 3g, netán rendes térerő sem, azok számára pedig ez a hír nem örömteli, nem értik meg - vagy nem is akarják -, hogy miért adott helyen kell(ett) fejleszteni, mást várnának el, szóval ők nem fogadták örömmel ezen hírt...
jelenleg a balatonon nyaralok, és itt is egyre jobb a 3g! -
St3ven
addikt
Köszi!
Mindenképpen megrendelem, de ha nem nagy fáradtság, természetesen örülök az extra információnak.
Vonzó egyébként az aranykártyásoknak szóló sms-kedvezmény is (590 Ft-ért 50 sms), de azzal az a gondom, hogy úgy nem a havidíj terhére menne az sms-ezés, amit én - hiába mindössze 650 Ft -, csak telefonálásra nem szoktam/tudok elhasználni.
Meg ugye a 11,8 Ft-os sms-díjat csak úgy lehet elérni, ha felhasználod mind az 50 sms-t, ami már nem biztos, hogy menne minden hónapban.
-
Ebben a "förmedvényben", a 20. oldalon, a 3.4.1. pont alatt szerepel ez a mondat:
Az SMS-csomagok egészhavi számlázásúak
Na, én ebből gondoltam azt, amit, bár ugye itt az említett díjcsomag nem szerepel.
(Te pedig úgyis megnézed egy belső anyagban, ennyire már ismerünk...
)
Jah! Meg ne pihengess!
-
Huroq
senior tag
Köszi szépen a választ
Ez azért érdekes mert a kedves ügyintéző hölgy azt mondta, hogy ki lett lőve nem lehet több a gép sem enged és ezzel lezárta az ügyet, ezért megköttetett velem egy sima RelaxNet M-etNem akarok sehol sem höbörögni de esetleg nem lehet ezt valahogy visszacsinálni vagy utána járni?
Azért mégis csak a pénz az pénz
Igen sajnos csak T-Home-nál van platina szint
-
mclaren777
senior tag
mclaren777 2012-07-24 15:59:08
"Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogyha átváltok "Márkaváltás" keretében T-Mobile-ról Blue Mobile-ra, de majd később számomra hiányzó szolgáltatás/egyéb miatt mégis visszatérnék a T-hez a régi hívószámommal együtt, az kivitelezhető-e valahogyan és ha igen, akkor szvsz. ez mibe fog kerülni?"
1430 2012-07-24 19:07:12
"Be kell menned egy T-Pontba, és visszaváltanak T-Mobile-ba (belépési díj megfizetése ellenében)."
És T-Mobile Domino Nap díjcsomag esetén kb. mennyi a "belépési díj"? :-)
-
pomk
őstag
Köszi a választ, de nekem még mindig nem tiszta, hogy 2013.01.06.-a után mit kell tennem ahhoz, hogy ebben a flottás csomagban maradjak?
Ha vásárolok új készüléket, vagy a flottás csomagom mellé szeretnék egy GoNet M-es mobilnetet, az mennyiben befolyásolja ezt az egész herce-hurcát? -
pomk
őstag
Nem szerettem volna személyeskedni, ezért írtam általánosságban mindent. De ha már így rákérdeztél, igen, erről a hirdetésről van szó.
Ha már itt tartunk Zippzarmobile.hu-ról halott már valaki? Véleményt nem nagyon találok neten senkitől.
-
Daffni2
addikt
"A kisüzleti díjcsomagok esetében a szabály úgy szól, hogy a levél (az augusztusi számlával megy) kézhezvételétől számított 15 napon belül bonthat. Mivel a postázás nem egy napon valósul meg (mint a sajtóközlemény kiadás), ezért itt a szeptember 1-ei dátum lett meghatározva, abba biztosan mindenki belefér."
Na látod, ez így már teljesen világos.
Több ismerősöm beszámolói és a saját tapasztalatom alapján írtam le elégedetlenkedésemet.
A Vodafone 8 napig korlátlanul engedett bontani, a készülék kötbért is elengedte. Az méltányosság volt.
15 nap a tarifa hüséges bontásra-módosításra a törvény szerint volt érvényben. -
persze, írnak egy papírt, hogy garantáltan nem lesz letiltva, aztán azzal majd lehet menni bíróságra, ha mégis... jobb esetben valós adatok szerepelnek majd a szerződésen, és valóban azon személyé, aki eladja a telefont, így aztán a mai gyors ítélkezési gyakorlat mellett, talán csak egy évig megy majd a "pereskedés"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest