-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #96988 üzenetére
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #95798 üzenetére
Ha wifi stickben van,az tud SMS-t fogadni.Legalábbis az Alcatel tudott,és a Huawei mifi is...
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95761 üzenetére
Mostantól.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte #95734 üzenetére
Nem.
-
EmberXY
veterán
válasz
Donki Hóte #91308 üzenetére
Előzmények, cookie, cache törlés után is ugyanez marad a helyzet.
Valami gebasz lehet tényleg, mert máshol is tapasztalok hibát. Valamiért "erőlteti" a telekom fiók létrehozását (a legalsó opció az előbb linkelt képemen), ott továbblépve kiválasztom, hogy már a meglévő fiókot szeretném hozzáadni az előfizetéshez (mivel korábban már regisztráltam egyet), stimmel is minden egész odáig, amig egy"A SZOLGÁLTATÁS ÁTVÁLTÁSA TECHNIKAI HIBA MIATT NEM LEHETSÉGES.
Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később! "hibával ki nem vág és marad minden a régiben.
Ami érdekes, hogy ha nem simán az előfizetéssel lépek be, hanem a telekom fiókkal (számomra mindössze annyi a különbség, hogy egyik helyen telefonszám + biztonsági kód, a másik helyen e-mail cím + jelszó páros kell), akkor ott látszik az előfizetésem, ami hozzá van adva a fiókhoz.
Viszont ha valójában hozzá van adva, akkor az előfizetés oldalon miért ajánlja fel a telekom fiók létrehozása opciót, amikor már van? Itt valami nagyon nem kerek, vagy én vagyok helikopter.
-
EmberXY
veterán
válasz
Donki Hóte #91300 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz
Donki Hóte #87434 üzenetére
Előbb be kell lépned a telekom fiókodba és utána az adategyeztetésre (nem kell semmilyen telefonszámot megadni). Akkor fogad elvileg olyan kép, mint ami a hozzászólásomban is van, vagy nálad így sem működik? Bár gondolom, hogy ez csak akkor működik, ha korábban a telekom fiókba fel voltak véve az adott dominós számok (nálam fel volt véve az összes előfizetés, domino és otthoni szolgáltatás egy fiókba).
-
air
nagyúr
válasz
Donki Hóte #87358 üzenetére
El vagytok tévedve.
De jobb lenne, ha inkább a vodafone topikban folytatnátok!
Engem pedig egyáltalán nem érdekel ez.
Tőlem kerülhet 5Ft-ba, de akár 5000-be is.
Céges netem van, ami nekem bőven elég. -
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #87356 üzenetére
nincs... kb. 10 rongyért kapnád meg tőlük ugyanezt eu-ban, ha dominos vagy
-
air
nagyúr
válasz
Donki Hóte #87347 üzenetére
Olvasd el még egyszer, hogy ő mit állított! Hogy a most, ingyen rendelhető kártyához is feltöltés nélkül, vagyis ingyen, költségmentesen aktiválható. Ez pedig keményen nem igaz.
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #86226 üzenetére
2 Mbps-al szerintem bírni fogja. Az adott csomagban ui. ez a legfontosabb apró betűs rész...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Donki Hóte #86128 üzenetére
Rosszul mondtam erre az "írj nekünk" részre gondoltam.
Én vagyok a hibás hogy rosszul adtam meg az email címemet. Ez tiszta sor. Na de a rendszerük ennyire nem bolondbiztos? Ha én most fogom magam és írok egy scriptet, a könyvtárból futtatom és elárasztom a T-t 1minutemailes rendelésekkel, akkor az egész ország az én anyámat fogja szidni mert két hétig nem lehet majd készüléket venni náluk?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #85995 üzenetére
Én se hívogatom őket, minek... úgyse mondanak semmi értelmeset.
A véletlen "előfizetést leválasztották" szövegre ez jött:
Elnézésedet kérjük, hogy akaratlanul is kellemetlenséget okoztunk! A jelenséget egy hiba okozza, melynek kivizsgálása és megoldása folyamatban van. Örülünk, hogy végül sikerült megoldanod a gondot, köszönjük jelzésedet!
na ennyit erről..
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85999 üzenetére
minek könnyítsük a bűnözők dolgát, ha nehezíthetjük is, nem?
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85996 üzenetére
én láttam olyan hirdetést is pl. nemrég, hogy 20 ezres feltöltésű kártya féláron eladó... igy is hozzájuthatnak a pénzhez (vagy egy részéhez) akár a csalók...ezért is veszélyesek az ilyen hirdetések, ha bedőlsz nekik...
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85996 üzenetére
sztem nem olyan bonyolult ez mint gondolod... más nevén van a kártya (már most is) de fizikailag a csalónál van, feltölteti, s használja a rajta lévő összeget különféle módokon... persze a rendőrség így is meg tudja találni, ha nagyon akarja, az én esetemben is elkapták a csalókat... nyilván nem saját néven lévő kártyákat töltetnek fel a csalók...
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85993 üzenetére
gondolod hogy sajat nevén van a kártya?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #85961 üzenetére
Hi.
Nekem ma jött emailben az "előfizetést leválasztották" szöveg. Nem értem miért, mert semmi változást nem csináltam ebben a hónapban, előzőben is csak dcs váltás volt surfról >> fixre. Szóval valószínűleg ügyintéző hibája vagy nem tudom.
Te mire jutottál ezzel kapcsolatban?
"yyxy azonosítóval elérhető előfizetést leválasztották a(z) xx e-mail-címmel elérhető Telekom fiókról."
szerk.: én be tudtam lépni a fiókomba, mert tudom a jelszavaim, így most "újra hozzáadtam" a számom/előfizetésem a fiókomhoz...de azért eléggé WTF ez szerintem
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #85969 üzenetére
Esetleg nem állítottál be új Domino jelszót mostanság?
Ha állítottál, akkor jött egy SMS, hogy 12 órán belül küldd vissza az OK szót, ha nem, akkor törlődik az új jelszó, s a régi áll vissza.Ha az új jelszó kérése és a megerősítő SMS között felveszed Telekom fiókba, akkor ha nem erősíted meg, törlődik a szám.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Donki Hóte #85966 üzenetére
ahelyett hogy itt gyártod az összeesküvés-elméleteidet, nem hivnád fel inkább az ügyfélszolgálatot?
visszaigazoló sms nélkül nem lehet beregisztrálni semmit sem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte #85966 üzenetére
Lehet az ügyintéző qrta el, mert online az ellenőrző sms miatt nem lehet.
-
chab7
addikt
válasz
Nekem is jött ugyanilyen. De én már vártam, ugyanis 11 napja, mikor magenta1-be bevontam a mobil előfizetésem (+ az otthoni dolgokat), akkor a meglevőt lemondtam, és új mobil előfizetést indítottam. Csak így tudtam készülékkedvezményt is igénybe venni az előfizetések kedvezményei mellett. Na a régi még máig élt mégis. Aztán ma már végre nem lehetett róla hívni, és ugyanezzel a szöveggel valóban levették a telekom fiókomról is. Igaz az új is eltűnt róla, ezek szerint azt újra rá kell csatolni.
(Amúgy hihetetlen, hogy 2-3 naponta mindig hívni kell őket valami miatt, mert már alapból nem azok a csomagok/opciók/akármik lettek felvezetve amiket igényeltem, és most is egy régi előfizetés lemondásával, leválasztásával eltűnik az új/jelenlegi is. Nem megy itt semmi rendesen, zökkenőmentesen).
-
radio100jozs
őstag
válasz
Leválasztották, + a jelszó sem jó, akkor valaki átvette az irányítást az előfizetés felett. Szerintem hívd a 1430-at minél hamarabb, mielőtt bekapcsolnak, átváltanak mindenféle dolgokat az előfizetésen.
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85833 üzenetére
-
milenda
tag
válasz
Donki Hóte #85668 üzenetére
Nyilván nem. Ezzel a UPC tyúkszemére lépnek.
-
Roxbury
őstag
válasz
Donki Hóte #85668 üzenetére
Delutan lepek is szamhordozassal a Telenorhoz. 😊
Otthonra viszont majd egyszer megfontoljuk ezt is. 😊
-
milenda
tag
válasz
Donki Hóte #85664 üzenetére
Lehet.
Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít ma útjára a Telekom. A Flip az egyszerű alapszolgáltatást kereső, a többlet és kényelmi szolgáltatásokat nem igénylő ügyfeleknek szól, havi 4 ezer forintért hűségidő nélkül.
A Flip ajánlata, a Flip 3, összesen 130 digitális tévécsatornát, 100 megabites letöltési sebességet, wfit routert, valamint vezetékes telefont nyújt a flipes számok közötti ingyenes beszélgetési lehetőséggel. A Flip az induláskor több mint félmillió háztartásban válik elérhetővé, az ország számos pontján.
Azt látjuk, hogy van egy olyan ügyfélkör, amely kifejezetten az alapszolgáltatásokat keresi. Őket egy új, az egyszerűséget és a kötöttségmentes szabadságot képviselő márkával hatékonyabban és pontosabban tudjuk megszólítani. Ezt felismerve indítjuk el új márkánkat, a Flipet" - mondta Christopher Mattheisen.
A Flippel egy teljesen új csapat jött létre saját ügyfélkapcsolati és értékesítési csatornákkal, amely kizárólag a Flip leendő ügyfeleit szolgálja ki, ugyanakkor a műszaki hátteret a Magyar Telekom adja.
Az online elérhetőség mellett működtetik a 1446-os telefonos ügyfélszolgálati számot is.
-
313313
addikt
válasz
Donki Hóte #85570 üzenetére
Azt, hogy nem kell adott csomagért és árért aláírdod 1 vagy 2 évet.
Ma megkötöd, használod 2,3-6 hónapot, aztán lemondod... -
válasz
Donki Hóte #85231 üzenetére
Hm, köszi, alapvetően ez az opció is több mint a semmi. Ez jó lesz B tervnek. Kitalálom rövid időn belül hogy hogy legyen.
A tervnek arra gondoltam, hogy átrakom a kártyát egy mifibe vagy netmegosztást tudó másodlagos mobilba, veszek a pénzből egy 4 gigás maratont és lenetezem laptopon, erre nálam úgyis szükség lesz, 1 év alatt tutira elfogy, utána hagyom megszűnni a kártyát.
-
makoss
veterán
válasz
Donki Hóte #85174 üzenetére
Akkor te nem éltél abban a világban amikor még mobil, de még vezetékes telóm sem volt!
Én tudnék élni mobil nélkül, és te? -
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85101 üzenetére
ezek szerint nem sűrűn jársz Ausztriában pl. vidéken... ott istenkirályak lennének a magyar szolgáltatók a hazai sebességekkel és lefedettséggel... srbességben éppen hogy top-on vagyunk Európában, többször volt erről szó itt is már
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85097 üzenetére
a telekomnak nincsenek kis sebességű csomagjai, ezért nem valószinű hogy lépni fog emiatt.. mint ahogy a többiek sem
-
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #84946 üzenetére
Nem vagyok biztos abban, hogy a Sim kártyáról megy ilyenkor... Tudtad, hogy pl. a segélyhívó számokat még sim kártya nélkül is fel lehet hívni egy készülékről?
(#84904) Gabesz87
Szabolcsban is van Telekom üzlet nyitva hétvégén Nyíregyházán... Szombat, vasárnap...
(#84914) gianone
Azt kell, hogy mondjam sajna', hogy tényleg tévedésben vagy ezzel
Felhasználó rögzítés már a törvénybeli előírások miatt nem történik/nem történhet. Nem különülhet el az előfizető és a fehasználó.
A régi folyamat, aminek értelmében a kártya bemutatásával ideiglenes felhasználót rögzítettek már nem működik. Csak és kizárólagosan előfizető regisztráció zajlik a domino adategyeztetés során, s nem feltétel az ügyfélazonosság. Ha valakinek visszadobta, akkor az más miatt van.
(#84915) tsteve
Tévhit, átírást ügyfélszolgálat már a régi logika szerint nem működik.
(#84917) tsteve
NEM a korábbi előfizető adataival történik az összehasonlítás, hanem hivatalos okmányellenőrzés zajlik.
"döbbenetes lenne ha ez így működne, bármilyen lopott kártya percek alatt új névre kerülne, amit pl. piacon megveszel"
1, Erre szolgál a PIN kód védelem. Ha valaki talál egy készüléket, vagy lop egyet az esetek 99,999999%-ában pár percen belül kidobja a kártyát. Vagy gondolod, hogy előbb névre regisztrálja, hogy a hatóságok is könnyebben megtalálják az elkövetőt?
2, Azzal a kártyával nem fognak már 'bótolni', ez 1000%
"esetleg eddig nem volt senki néven a kártya.. ez is lehetőség"
Persze, ez is egy lehetőség: kb. 30000:1 -hez, de az is valamilyen furcsa hiba miatt lehetett
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #84949 üzenetére
a korabbiakat is olvasd el: a már beregisztrált kártyákrol beszéltem végig
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #84944 üzenetére
emiatt viszont a kormány f@szsága tehető felelőssé, mert kötelezheznék a szolgáltatókat egy gépi hangos bemondasra a prepaid hívások előtt a régi (még nem egyeztetett) kártyások esetén mondjuk junius folyamán .. jóval kevesebb prepaid szűnne meg, hiszen sokan még az sms-t sem értik, mert pl. erre nem tudják használni a telefonjukat
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84944 üzenetére
Azzal nincs baj, hogy egyeztetni kell (hogy miért, milyen okokból, és ez kinek jó és kinek nem az már totál OFF téma, nem ide való). Pár éven belül szerintem a többi EUs országban is kötelező lesz.
A gond ott van, hogy nincsen ez jól hirdetve, sok helyre nem jutott még el. Emiatt lesz jó pár ember akinek deaktiválják majd. de persze ők is jobban figyelhetnének. Feltételezem az első időszakban még valahogy vissza lehet hozatni ha nagyon könyörögsz érte.. ha nem akkor szívás lesz sokaknak de ez a jövő ha tetszik ha nem.
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #84938 üzenetére
ezzel nem buknak le a terroristák azonnal, ez igaz... de lesz egy nyom a TEK és a BM szerint, azaz ha xy (aki valós személy) továbbadja z-nek (aki aztán továbbítja a rossz fiúknak pl.)
van értelme, csak a kivitelezési szabályai szörnyűek az adategyeztetésnek...de legalább a nálunk vásárolt prepaidok esetén lesz némi nyom... sok egzotikus kártyát meg nem engednek be az europai rendszerek... de a magyart igen -
ACE-
addikt
válasz
Donki Hóte #84931 üzenetére
Talán csak gondold végig, hogy ez segít-e a terroristáknak a névtelenségük megtartásában, és rájössz hogy urban legend lehet-e vagy nem... hagyok időt.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84931 üzenetére
Lehet, de szerintem ez itt elég OFF:
Belgák megküldték a TEK-nek. Egy arab GSM-boltban vették. Simán guglizható.
-
ACE-
addikt
válasz
Donki Hóte #84920 üzenetére
Az idén vásárolt, és aktivált SIM kártyát már nem lehet csak úgy más nevére íratni, hanem egy amolyan adásvételi kell majd hozzá... Ezért nem sikerült az adategyeztetés.
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #84900 üzenetére
valóban ez a folyamat... ha nincs veled a valódi előfizető akkor postán megkeresik az illetőt... s ha nem válaszol záros határidőn belül, akkor indulhat az átírás...vagy megtagadják/elinditják korábban a választól függően.. szerintem is lesz itt sírás-rívás júliusban... kösz kormány
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84845 üzenetére
Ezt én sem értem.. Fixhez nincs alapból net, a többihez se, csak Surfhöz van alapból tudtommal.. De akkor ennyi erővel a NetPlusz is egy opció csak nem?
Én már totál nem értem mivan
A P9 ára engem is érdekelne hogy marad-e ennyi vagy esik még nyár közepéig?
-
btudos
nagyúr
válasz
Hol így, hol úgy hivatkoznak rá. Egyébként pontosan nem tudom, mi lesz a Maratonnal EU roaming vonalon, de bízom benne, hogy lesz erről is normális tájékoztatás június 15-től.
YamatoVTEC: Sajnos a Telekomot is utolérte a cut-off betegség, utolsóként ők is megszüntették a lassított internet fogalmát, az új portfóliós csomagok mindegyikénél megszűnik az internetelérés a díjcsomagba foglalt adatkeret elfogyása esetén.
-
válasz
Rákattintva pedig emígyen szól a szöveg:
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #84782 üzenetére
a maraton is csak opció (s mivel a szolgáltató nem jelez külföldi használhatóságot) ezért jelen állás szerint roaming-ban nem használható a Maraton a jun. 1-i domino Ászf alapján
az alaphelyzet ugyanis az, hogy az opciók és bónuszok nem használhatók külföldön, hacsak ezt a szolgáltató külön nem jelzi, s a Maraton esetében nincs ilyen jelzés Ászf-ben -
ACE-
addikt
válasz
Donki Hóte #84635 üzenetére
De ellenőrzi a hatósági nyilvántartásban, de az nem percek kérdése, hanem egy lekérés, ami adott esetben lehet nagyon rövid idő is.
Én szoktam lekérni a nyilvántartásból és ha név + születési időt megadsz, ahogy lenyomod az entert már meg is jelenik az eredmény. Tehát nem órákig keresi... Annyira azért nem nagy adatbázis.Más, aki idén vásárolt annak már nincs szüksége adategyeztetésre, mivel januártól már csak így lehet vásárolni SIM kártyát.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #84635 üzenetére
Ez sokszor azon múlik, hogy az okmányirodás Magdika kiabálós kedvében van mindig (beragadt a caps lock), vagy sem
Teljesen szöveghűnek kell lenni minden paraméterben
-
kozlo
tag
válasz
Donki Hóte #84525 üzenetére
Megtartottam mindkettőt mert olyan szép...
Külső csomagoláson nekem 2 db vonalkód van,egyik a bevásárlóközponté, és van rajta egy másik, a kibocsájtási dátum (talán ?) alatt is,a nagy SIM kártyán is van......majd keresnek ha valami nem stimmel,tele vagyok vonalkóddal.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #84377 üzenetére
Elküldés előtt a rendszer, mint minden hasonló rendszer azt jelzi zöld pipával, hogy kitöltöttél egy mezőt s a karaktertartalma megfelelő, azaz nincs benne kukac jel pl.
Csak a pontosság kedvéért nem a TKOM, hanem a központi nyilvántartó utasította el az adategyeztetést.Töltöttem már ki nem egy adóbevallást, az adóhatóság elírásokat automatikusan javít, ha pl. a név hibás...
Az ugye világos, hogy ha kitöltés közben jelezné a hibát barkochbázni tudna bárki, s nem saját névre is aktiválhatna SIMet.
-
DFlash
tag
válasz
Donki Hóte #84386 üzenetére
Számmal adtam meg, s elfogadta.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84389 üzenetére
Bár totál őrültség lenne, de lehet a fővárosokat tudja a rendszer azaz pl. Budapest -et felismeri egyből.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Donki Hóte #84389 üzenetére
Elsőnek soha nem írtam hogy CSAK azzal működik,másodszor pedig csak azért írtam hogy ha valaki belebotlik ilyen hibába majd utána olvasva megtalálja. hülyeségeket meg ne írkáljál...
-
Slavia
aktív tag
válasz
(de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével) end of story .
Legközelebb nyomok egy screenshotot.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #84383 üzenetére
Nem ők bonyolították túl, hanem hivatalos okmányellenőrzés zajlik. Néha az okmányirodás Magdika is vad dolgokra képes
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84381 üzenetére
Római számmal..persze... atyaég.
-
4Grider
félisten
válasz
Mint írtam, NEM a Telekom rendszere ellenőriz. Ők csak továbbküldik az általad beírt adatokat és egy eredményt (elfogadva vagy nem) kapnak vissza.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Én nem írtam utána és simán elfogadta a várost.
-
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte #84369 üzenetére
Ezt gondolom a rendelet kiötlőire érted. Mert azok. Nem csak voltak.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Nekem mondod, kb a 15. próbálkozás után esett le hogy teljesen úgy kell beírni az adatokat mint ahogy a személyim hátulján van.Nekem máshogy nem volt hajlandó elfogadni.
-
4Grider
félisten
válasz
Az ellenőrzés maga nem a szolgáltató rendszerében történik. Azaz a szolgáltató csak visszakapja az ellenőrzés eredményét, nem ő tehet róla, hogy case sensitive az elvárt adat. Ettől persze még nyugodtan használhatnák az upper függvényt az adatbeviteli maszknál, azaz egyik oldalon sem szeretnek igazán gondolkozni...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Ennyi erővel minek minden adat, megadom a személyi igazolvány számát, a többit meg kérdezze le nem?
Ha nálam van egy lopott személyi, akkor tudok róla minden adatot... -
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #84349 üzenetére
Születési helynél!
-
radio100jozs
őstag
válasz
Donki Hóte #84328 üzenetére
Ez nem fukarkodás, hanem hazai mentalitás, azaz a kezemet nyújtom,d e a karomat akarják felfogás esetedben szerintem.
A nevéből is adódik, hogy a hétvége az a hétnek a vége, azaz szombat és vasárnap. A hétfő az a hét eleje, sőt a hétfő az ünnepnap. Valamint le is írják, hogy két napot adnak ingyen, nem hármat. Azaz nem arról van szó, hogy hétvégére és ünnepnapra használhatod fel a kedvezményt. Mekkora felháborodás lenne már, hogy valaki 3 napot beszélhetne ingyen, mert úgy jön ki,más meg csak 2 napot. Sőt ha jövőre is lesz, akkor ott lesznek a bedolgozó szombatok, akkor ők meg csak 1 napot kapnának a vasárnap, mert a szombat munkanap?
Ha megnézed a szolgáltatóknál, de a Telekomnál is ilyenkor nem nézik, hogy a hétvége, hogyan esik, az szombat és vasárnap, ennyi, nem kell itt hümmögni...
-
313313
addikt
válasz
Donki Hóte #84263 üzenetére
5 éve már így van ahogy mondtam. Előtte mi volt passzolom.
Vodánál 1x éve is kértek személyit, mikor feltöltős simet vásároltam, sőt akkor még személyi/lakcímkártya párost fénymásolták is. -
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84044 üzenetére
Hát ez gyönyörű.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84042 üzenetére
Akkor miért nem mész be személyesen? Egyszer úgyis be kell még idén.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84017 üzenetére
Ha a te kártyád volna, megérteném a reklamációt.
Mivel jelenleg a telefonszámon kívül semmi nem köt hozzá, azért én annyira nem panaszkodnék.
Inkább örülnék, ha egyáltalán sikerül. Egyébként úgyis kénytelen leszel valamikor a nevedre íratni az új szabályok miatt.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84013 üzenetére
Ne lépj be a fiókodba. Lépj ki, és ezzel a telefonszámmal akarj belépni, már elsőre is mondtam. És úgy kérj sms-kódot, az elfelejtett jelszóra.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84005 üzenetére
A weblapon jobbra fent Belépés, és utána jelszónál ott van, hogy nem tudom a jelszavam, arra katt, elkéri a számod, és ennyi, küldd sms-t egy kóddal. Megadod, és megváltoztathatod a jelszavad
-
madle
őstag
válasz
Donki Hóte #83874 üzenetére
Köszi, így gondoltam én is!
-
nemtabo
aktív tag
válasz
Donki Hóte #75555 üzenetére
Hahó!
Vodás előfizetés mellé (abban csak 200MB net van) kerestem feltöltőkártyás netet. A Domino Net&Roll tűnik ár/érték aranyban a legjobb választásnak, csak ezt nem tudom, hogy a kínált 30Mbit/s sebesség általánosan elég-e. (rádiozás, facebook, messenger, viber) Nem nagyon használok mobilnetet, ezért nincs fogalmam, és mert kínálnak ott 300Mbit/s-os segességűt is.
-
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #75651 üzenetére
*100# <- ez kiírja hogy milyes ussd kódokat tudsz futtatni. De a *99# az a telekomnál ismeretlen.
-
taip
senior tag
válasz
Ezért is jó a dual SIM-es független telefon, mert akkor a 2. foglalatba olyan internetet rendelsz, olyan szolgáltatótól, ami jól esik, akár flottásat is.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Akkor válts bluemobile-ra: megmarad az egyenleged, és 1290 Ft-ba kerül 1GB net.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nem jár vissza az egyenleg, ha a megszűnés oka számhordozás.
Az egyenleg egyetlen esetben jár vissza, ha az elmúlás oka a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnése.
Esetedben, ha tutira hordozod, akkor azért szűnik meg mert a telefonszám számhordozásra kerül.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte #75553 üzenetére
Nem, az a 890 a net díja. A 150 megáé.
-
Viktor77
titán
válasz
Donki Hóte #75551 üzenetére
Az Domino, csak rossz link. Ez a jó.
-
taip
senior tag
válasz
Donki Hóte #75544 üzenetére
-
[P]laci
senior tag
válasz
Donki Hóte #74233 üzenetére
bár nem mentesíti a dolgozót, ha ezt nem tudta, mert kérdezhetett volna mástól... de azért ő is ember, ne kívánj már random embereknek ilyeneket...
mindazonáltal örülök, hogy Te például mindent tudsz!érdekelne akkor a hosszantartó, betegségmentes, boldog élet titka! mi a recept? oszd már meg velünk, mást is biztos érdekelne...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Donki Hóte #74228 üzenetére
ez díjmentes folyamat
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Donki Hóte #74214 üzenetére
Aki a domino kártyát vásárolta az a domino előfizető. Ha nem te vagy, akkor semmit sem tudsz csinálni a személyes ügyfélszolgálaton, sim kártyét sem fognak cserélni neked. Ha ismered az előfizetőt, és együtt bementek, akkor egyből rögzíthetnek téged mint domino felhasználó, és innentől kezdve szabad az út, ha nem ismered, vagy nem tudtok együtt bemenni, akkor kérheted, hogy rögzítsenek 30 napos felhasználóként. Ez azt jelenti, hogy küldenek az előfizetőnek egy levelet, amiben jelzik hogy kérted, hogy te legyél a szám felhasználója. 30 napon belül ha nem reagál, akkor automatikusan rögzítenek, viszont ha ő jelzi, hogy ezt nem engedi, akkor sajna nem fogsz tudni ügyintézni azzal a számmal.
-
mirci18
addikt
válasz
Donki Hóte #74222 üzenetére
Akkor felejtős mert a személyes ügyfél szolgálatnál is és a telefonos ügyfél szolgálatnál is a kártya tulajdonos nevét tudnod kell.
Ugyanis ők nem mondják meg de ha te kibarkobázod vagy tudod az eredeti nevét akkor segítenek. -
mirci18
addikt
válasz
Nekem ehhez hasonló ügyem volt a telekommal annó.
akkor feltöltőkártyás számot előfizetésre váltottam.
Mivel nem az enyém volt el kellett indítanom egy 30 napos ügyet hogy utána átirathassam a kártyát.Most egy másik feltöltős számot intéztem.
De most az ügyfélszolgálat nélkül telefonon sikerült egyből a telefonos ügyfél szolgálaton.
Csak meg kellett adnom a tulajdonos pár személyes adatát.
Szóval telefonon keresztül sokkal könnyebben lehet a számot átruházni ha tudja az ember a tulajdonos nevét és egyéb adatait. -
wmati
addikt
válasz
Létezik név, cím stb stb mint egy havi díjas előfizetésnél. Akinek a nevén van nem tudod meg keresni ?
-
br4adam
aktív tag
válasz
1777 önkiszolgáló?
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #74001 üzenetére
Minden előfizetéshez (prepaidhez is) kell jelszó, különben telefonon nem tudsz intézni semmit sem. Személyes ügyfélszolgálaton tudsz magadnak beállíttatni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #70143 üzenetére
A sima Domino díjait az ÁSZFben keresd.
De az lényegtelen Neked a feltöltés szempontjából...
nem ír olyat, hogy feltölthető: xxxx.xx.xx-ig? -
Vangelis
félisten
válasz
Donki Hóte #70141 üzenetére
A sima!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #70115 üzenetére
*102#
Itt láthatod, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged