- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a csomagoláson lévő vonalkód kell, hanem a nagy SIM kártya aljára nyomtatott.
Szerencsére, mert attól tartok, hogy kevesen őrizték meg a 6 évvel ezelőtt használatba vett SIM kártya csomagolását, a nagy SIM kártya külső részét jobban elteszik az emberek, mert azon van a PIN meg a PUK kód.
-
gebro
aktív tag
Nekem is volt ilyen üzenet, de a 1777-en, a telefonszámhoz rendeltem egy 5 jegyű azonosítót, és azzal már be tudtam lépni. Egy próbát megér.
Mondjuk már hónapok óta hibaüzenettel fogad az oldal. A Telekom fiókom sem működik.
Pont tegnap írtam nekik, hogy most ilyenkor mi van. -
Tybor66
tag
Tegnap ugyanígy jártam az egyik SIM kártyával. Próbálgatás után kiderült, hogy a mostanában kiadott új típusú személyi igazolványt nem szereti a rendszer valami oknál fogva. (Gondolom, más formában történik a nyilvántartása.)
Ezt követően a vezetői engedély számával sikerült az adategyeztetési folyamat.
-
k-adi
nagyúr
Az adategyeztetés nem csak a mobiltelefonokban található SIM-kártyákra, hanem az összes, SIM-kártyát használó eszközben, pl. riasztóban található (hanghívásra alkalmas) SIM-kártyára, továbbá a mérőórákban és a meteorológiai állomásokban elhelyezett SIM-kártyákra is vonatkozik.
Fontos tehát, hogy ha modemben vagy olyan készülékben használod a feltöltőkártyás SIM-et, amelyre nem érkezik SMS, akkor kérj segítséget munkatársainktól üzleteinkben.
Ha a SIM-et mobiltelefonnal vagy más SMS-képes készülékkel használod, kérjük, hogy végezd el az adategyeztetést online. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged