- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
Tompika777 #127578 üzenetére
Köszi,megprobálom
-
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #127549 üzenetére
És ha lemondom a hűséget akkor 220Ftot kellene befizetnem? Plusz gondolom a fennmaradó részleteket egy összegben.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tompika777 #127545 üzenetére
Ott a pont! És kamatmentes részletre is vehet készüléket.
-
TigerDzsó
tag
válasz
Tompika777 #127221 üzenetére
Ennek nem örülök, azért köszönöm a segítséget!
kovacsmi_74 és sajtos365
Köszönöm!
Úgy tűnik ez egy működőképes megoldás lehet. Magyarországi címre postázás nekem tökéletesen megfelelő, onnan már meg tudom oldani. -
chungee
addikt
válasz
Tompika777 #127026 üzenetére
-
ZoliBen
tag
válasz
Tompika777 #126951 üzenetére
Ettől most tekintsünk el szerintem, a magyarországi lakcímem még megvan, és mindenképpen meg szeretném tartani a Magyar számomat... Nem tudom, hogy van-e olyan csomag, ami alapvetően figyelembe veszi a külföldi életvitelt, de ez alapján szerintem a telekomnak nem hiszem, hogy sok gondja lenne vele.
Ismerősöktől úgy tudom, hogy csak akkor szólnak, ha külföldön túl sokat használja az ember, de én csak nagyon minimálisan használnám.
-
Landsmann
addikt
válasz
Tompika777 #126676 üzenetére
Elvileg router függő is a dolog, bár nekem mindegyik próbált hálózaton tökéletesen megy. Ha a routerben van olyan beállítás, hogy IPsec pastrogh, akkor azt engedélyezd. Nekem 4 routerből 3-ban nincs ilyen, de ettől függetlenül működik. Ráadásul egyik sem Telekomos internethez csatlakozik.
-
Landsmann
addikt
válasz
Tompika777 #126662 üzenetére
Be van állítva hozzá a WIFI elsőbbsége? Mert az ikon csak akkor van kint, ha tényleg csatlakozott is a wifihez. Alapból a mobilhálózat van elsődlegesnek beállítva.
-
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126666 üzenetére
Ha MT azonosítót tudsz vinni a postára, megtudják mondani mennyi van még vissza, vagy a másik verzió, amit bohoc71 ír.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Tompika777 #126666 üzenetére
Számlasorszám két utólsó számjegye a befizetett részlet száma. Pl: xxx01…xxx02...stb.
-
pitiless
senior tag
válasz
Tompika777 #126662 üzenetére
Ikonok nincsenek rejtve?
-
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126663 üzenetére
Nem kell csekk postán, MT azonosítóval, annyi részletet fizetsz, amennyit akarsz. Vagy akár egyben az egészet.
-
pitiless
senior tag
válasz
Tompika777 #126659 üzenetére
*#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*) sem segít?
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #126659 üzenetére
A legegyszerűbben banki átutalással fizetheted be egyösszegben.
Amennyiben ez nem lehetséges,akkor postán is befizetheted.
Üzletben nem fog menni. -
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #126586 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy kikkel kerülsz egy nat alá. Ha kifogsz jó sok eszközt (pl. mert sokan továbbosztják x eszköz felé) és azokat aktívan használják is (pl. torrenteznek), akkor simán elfogyhatnak a szabad portok. Ilyenkor a natolt net megáll mint a szög. Persze ez a társbérlőidtől függ.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #126422 üzenetére
Nem tudom mi a tiszta vicc ebben. Attól hogy más a neve a tartalma nem változott. Ha valaki most nem tudja állítani akkor ír a gyerek chatre és megoldjak, nem hiszem hogy ezt össze vissza állítgatta valaki eddig is. Lehet valami hiba csak hogy kikerult, akkor meg majd vissza fog kerülni.
-
donaldk
csendes tag
válasz
Tompika777 #126148 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, frissítettem, most már jó.
-
anadroid
senior tag
válasz
Tompika777 #121903 üzenetére
Akkor 19 Ft lett volna.
-
Marci112233
addikt
válasz
Tompika777 #121858 üzenetére
Azt kihagyom inkább. Van hónap amikor 1 percet sem beszélek olyannal akit én hívok, de van hogy több 10 percet is, viszont családon belül 0 a percdíjam, mert Magenta1 által a családi opció keretén belül a család összes tagja ingyen hívható oda vissza.
-
glacious
addikt
válasz
Tompika777 #121838 üzenetére
Működik. Előfizetésre van aktiválva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #121747 üzenetére
Nálam a Domino Mobil S opció is ott van egész nap. Korlátlan hívás Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba 2990 Ft-ért 30 napra. Már régen lezárták ezt. Nem tudom, hogy most valóban be lehetne-e utólag kapcsolni? Jelenleg egyszeri opciónak jelöli, anno megújuló volt. Elvi kérdés csak, jelenleg nincs rá szükségem.
-
MadMancs
veterán
válasz
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nekem is ugyanilyen iOS-en
-
Kaba
veterán
válasz
Az app újratelepítését már próbáltad?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Magenta esetében a teljes árat írja a progi, nem a kedvezményeset… Az esti karbantartás sikerült.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Hát éjjel karbantartás volt, itt az eredeménye...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tompika777 #121727 üzenetére
Ja az kulon jo
-
m1lan
őstag
válasz
Tompika777 #121723 üzenetére
1777-es számon tudod kikapcsolni a felfüggesztett szolgáltatásokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tompika777 #121723 üzenetére
App nem egyszerűbb?
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Tompika777 #121631 üzenetére
Már jött a helyesbítő email.
-
balinlin
senior tag
válasz
Tompika777 #121624 üzenetére
Visszaküldeni biztos nem kell, úgyse kell az már nekik semmire. Egyébként meg lehet tartani kisebb tarifa mellett is, persze kisebb csomagban megvan a havidíja.
Lehet felmondani a multiSIMet, vagy szüneteltetni is. Ha jól tudom, szüneteltetés esetén nem számlázzák a díját, de kijavít valaki, ha tévedek. -
atosan
veterán
válasz
Tompika777 #121624 üzenetére
Szia,
Feljebb válthatsz, meg aztán vissza is 30 naponta. Persze a hűségvállalt díjcsomag alá nem mehetsz.
Multisimre passzolok. -
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #121560 üzenetére
Köszönöm, de nincs bekapcsolva ez a lehetőség.
-
andrás47
senior tag
válasz
Tompika777 #121536 üzenetére
Köszönöm szépen az információt .
-
andrás47
senior tag
válasz
Tompika777 #121537 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod .
-
snooze
veterán
válasz
Tompika777 #121529 üzenetére
👍👍
-
pingwinharco
csendes tag
válasz
Tompika777 #121536 üzenetére
Nálam még mindig halott tegnap óta...
-
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777 #121535 üzenetére
Most állt helyre a szolgáltatás a Domino korlátlan net-el kapcsolatban.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #121512 üzenetére
A pfff-t nem értem. Megcsinálják hamar, ez nem elég?
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #121431 üzenetére
Attól a szolgáltató a saját oldalán még megtehette, és erről automatikusan értesíthet. Különben miért dolgozna vele?
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
Tompika777 #121419 üzenetére
Nem a veszélyeztetettben hirdetett készülékekre gondoltam.
Itt szoktam olvasni, hogy az előfizetőknek lehetősége van 10 havi kamatmentes részletre eszközöket vásárolni a Telekomtól. Nem akarok új előfizetést, a meglévőt pedig még nem tudom meghosszabbítani.
Lehet -
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #121419 üzenetére
Jól tudod csak a meghírdetett néhány készüléket lehet 10 hónap részletre megvásárolni.
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #121216 üzenetére
Olvass utána, szépen le van írva minden szolgáltatónál nagyjából ugyanaz.
Először felszólítanak, majd két hét után jön a felár.
Itt van a Telekomé (EU roaming méltányos használat). -
balinlin
senior tag
válasz
Tompika777 #121211 üzenetére
Attól nem kéne lelőni, csak drágábbnak lennie.
-
M.Ildiko
tag
válasz
Tompika777 #121105 üzenetére
De csak azokat, ami tvgon fogható. Ez időnként nem hds csatornát jelent, de több csatorna ami a csomagban benne van, az nincs a tvgoban
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #121042 üzenetére
vagy nem.. Amíg nincs örökös, addig is le lehet mondani, aztán kin is hajtanák be?
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #121040 üzenetére
Nade az előfizetést halotti anyakönyvivel le lehet mondani.
-
varos
tag
válasz
Tompika777 #121035 üzenetére
Köszönöm választ.
-
DBoy1983
lelkes újonc
válasz
Tompika777 #121011 üzenetére
Igen, ez szerintem is inkorrekt. Még az aktív KHR-ből is törölnek 10 év után...
-
AnonymusX
őstag
válasz
Tompika777 #120761 üzenetére
Nálam nem.
Szerk.: Mobilnetről belépve megy, majd visszalépve wifire azon is megjavult.
Szerk2.: Megint nem megy wifiről -
Kbali
nagyúr
válasz
Tompika777 #120611 üzenetére
Kifejezetten készülékkedvezményre gondoltam - meg persze hiába van mellette mobilnetem, meg mobil előfizum, nem lehetek Magentás sem. Persze nem rajtam múlik, hanem azon, hogy egy 30 ezres város tizenéve lakott lakónegyedében semmilyen vezetékes szolgáltatás nincs, csak az első ütemben épült házakban van valamilyen DSL szolgáltatás, de ott is már az utcavégi házakban az IPTV-re nem elég a sávszélesség. Sajnos 100-150 előfizetőért nem kábelezik be a területet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tompika777 #120517 üzenetére
Holnap leszek belföldön, és meg fogom próbálni. Lehet azért nem aktiválódott, mert nem vagyok hazai telekom hálózaton még
Nem kaptam SMS-t sem bekapcsolásról, a webes felület szerint viszont aktív.
kovacsmi_74 - holnap megpróbálom ezt a 1777-es számot, itt roamingban nem merem, nehogy ez a kevés egyenleg is lemenjen
Ha Domino Fix-re váltok mivel lennék bejjebb? Persze nyilván azért ajánlottad, mert megéri, csak nem nagyon világos, hogy mi változna -
DeathAdder
veterán
válasz
Tompika777 #120515 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tompika777 #120499 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó így
Ezt app nélkül tudom aktiválni?
Rootolt telefonom van, ezért nem indul el az alkalmazásha pedig a számítógépen megyek rá, hogy aktiválhassam, akkor kéri az előfizetésem adataimat, de én nem vagyok előfizetéses.
-
törölt tag
válasz
Tompika777 #120133 üzenetére
Köszönöm szépen
Az alkalmazásban hol lehet bekapcsolni? -
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #120150 üzenetére
Lenni lesz,mert a chat is írta válaszában,csak furcsa,hogy a honlap nem tesz róla említést.
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #120148 üzenetére
Erre gondoltam én is,viszont ez nem található meg a Telekom oldalán.A December 7-20-ig tartó akció igen,de a December 21-31-ig tartó viszont nem szerepel.
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #120146 üzenetére
Igen volt egy ilyen promócios cikk,ami viszont nem egyezik meg azzal ami a Telekom honlapján áll.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #120133 üzenetére
-
AAntii
őstag
válasz
Tompika777 #120096 üzenetére
Fene tudja, azt gondoltam egyik szolgáltató sem akarja, hogy két előfizetés helyett (esetemben pl. hang+valamennyi net és otthonra korlátlan mobilnet routerbe) egyet fizessek, a technikai részét pedig úgy gondoltam, hogyha netezel a routerre csatlakozó asztali gépen, akkor nem tudsz telefonon, de ha ilyen nincs vagy technikailag sem megoldható, akkor szuper.
Más: Magenta 1 csomaghoz ha van a csomagban az otthoni két szolgáltatás mellett gigaerős net+, akkor két "ajándék" multisimet ír. Tehát plusz még egy multisimet kapnék a Magenta miatt, vagy eleve a netcsomaghoz is kettő jár? Köszönöm a releváns infókat még egyszer! -
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #120090 üzenetére
Persze hogy nem, hiszen előfizető lettél, 1-2 év hűséggel, azaz addig tutira fizetsz nekik havidíjat, akár használod az előfizetést, akár nem. Domino esetén meg az 1990 Ft egy évre szól és arra az egy évre szolgáltatást tartalmaz (1 GB net, 80 perc beszélgetés és 5 db sms), tehát ott is ingyen van a számhordozás és később sem fizeted ki havidíjként, csak ha használod és töltögeted a sim-et.
-
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #120063 üzenetére
Értem, köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #120029 üzenetére
De akkor ezt csak routerben játssza el? Pl. telefonon hotspottolna az ember ugyanarról a kártyáról, akkor is előjön a hiba? Nem lehet valamit router szinten beállítani? Vagy ez biztosan a natolástól van?
-
balinlin
senior tag
válasz
Tompika777 #119803 üzenetére
igazából a sebesség vissza is fogható, nics szükség a gyors letöltésre, akár le is korlátozom, ha arról van szó...
-
Iludka
tag
válasz
Tompika777 #119761 üzenetére
Értem. És a kamerákat tudom Ftp szerveren figyelni ezzel a megoldással továbbra is? illetve pl: énis rá csatlakozhatok a telefonommal?
-
Putyin90
senior tag
válasz
Tompika777 #119645 üzenetére
Torrentezni nem szoktam,így ez nem gond. Még eszembe jutott valami. Van nekem egy simem, amin Net 3GB csomag van havi 1890-ért. Az is lehetséges, hogy ezt a díjcsomagot megváltoztatom a fent leírtra és ezt a simet rakom a routerbe?
-
válasz
Tompika777 #119592 üzenetére
"Nem igazán prioritás már az ügyfél megtartása"
Én nem is igazán emlékszek már olyan időre, amikor az lett volna. :/
-
válasz
Tompika777 #118938 üzenetére
Gyakorlatilag a domino szót kivezetik belőle.
Engem nem zavar.
Ja, olcsóbb lesz az 5GB, volt már nemrég hasonló, hogy ravaszul meghagyták a régi kevesebb adatot drágábbért, így aki nem figyel vagy megszokásból rendeli, az így járt.
-
válasz
Tompika777 #118934 üzenetére
Azt azért remélem nem lépik meg, hogy megszűnik a feltöltős korlátlan net...
Átnevezik, de ha gondolod, nézd meg a nyolc hsz-szel ezelőttit, ott a screenshot erről:
(#118926) 3po
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118934 üzenetére
A megnevezések változnak most többnyire, és a hálózaton belüli hívás opciók, Domino Dupla szűnnek meg. Megújuló netek viszont lesznek újra.
Maradnak a korlátlan netek, de nem tudom most pontosan miben lesz más a nevük. Én az árakra leszek inkább kíváncsi úgy általában (hang-, adatopciók).
-
snooze
veterán
válasz
Tompika777 #118930 üzenetére
én itt ilyet nem olvastam ez elmult 24órában,biztos elkerülte a figyelmem..mindegy..
-
snooze
veterán
válasz
Tompika777 #118928 üzenetére
visszaolvastam,de konkrétan senki nem irta le,hogy megszünt,csak azt,hogy az appban nincs benne..
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118921 üzenetére
Szintén nov. 1. Havidíjas és Domino.
"A közérthetőség érdekében átnevezésre kerülnek a mobil hang szolgáltatás tárgyában meghatározott hívásirányok elnevezései."
Talán elfelejthetjük a hálózaton belüli hívás fogalmát?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118913 üzenetére
Vagy csak készülnek valamire.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777 #118910 üzenetére
Teljesen biztos, hogy valamit elrontottak az appban, mert egyéb dolgok is hiányosak lettek
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118905 üzenetére
Nem ismerem a multisim működését pontosan, nekem nincs. Ha a másik készüléken teljes híváskorlátozást (Minden bejövő) állít be, az nem lehet megoldás?Gondolom ez csak arra a kártyára vonatkozna, annak elvileg van egy technikai száma. Vagy nem jól gondolom? A net az működhetne továbbra is?
Android hívás gomb, menü, beállítások alatt. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Tompika777 #118885 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Dominos simeseknek max.30Mbit,a havidíjasoknak max.300Mbit(kivéve az 5G-s csomagoknál)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tompika777 #118885 üzenetére
Nekem a DOMINO ingyen net van és bőven megy 80Mbit főlé (a háló szerintem ennyit tud itt).
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tompika777 #118720 üzenetére
7 nap a bónusz érvényessége, de magentàban ez is dupla mint az adat. Ha jól emlékszem.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #118720 üzenetére
Kártyáról is tudsz tölteni.
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777 #118546 üzenetére
Nem szeretném elkiabálni, de 2-3 napja helyre állt a reconect problémám. Írtam a Telekomnak egy hiba jegyet, de fogalmam sincs hogy megkapták, mert nem volt semmi visszajelzés részükről. Az apn-t végül hagytam az internet.telekom-os beállításon, valamint a router autorebootot se állítottam be. De végre a router kap IPv4 címet a napi reconectnél.
Remélem hogy ez nem csak véletlenül müxik megfelelően. -
válasz
Tompika777 #118575 üzenetére
Hmm azt írták már be van kapcsolva. Szuper köszi
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777 #118543 üzenetére
Esetleg még próbálok egy apn átírást. Mi a különbség az internet és az internet.telekom apn-ek között? A hibát a másodikkal tapasztaltam.
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777 #118543 üzenetére
Megpróbálkozom a bejelentéssel. Köszi a tippet.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777 #118506 üzenetére
Domino Day-Dominó Most part2.
Felhívtam a 1414-et, és a rendszerben aktív a Most opció.
Tehát aki bekapcsolta a múlt héten, onnantól számolva 30napig aktív a Most szolgáltatás, függetlenül attól, hogy akkor volt e aktiv Most vagy sem.
Ettől függetlenül felvették hibára a dolgot, mivel mondtam, hogy ez a fogyasztók megtévesztése, hiszen az applikációban minden további nélkül be tudnám kapcsolni 190Ft-ért úgy,hogy közben aktív az ingyenesen bekapcsolt, és az app sem jelzi az aktív szolgáltatások között. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118469 üzenetére
Az a korábban bekapcsolt, én is bekapcsoltam a szerdait "a biztonság kedvéért". Majd ha az lejár, utána lesz érdekes a dolog. Remélem a másikkal kitolódik.
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #118399 üzenetére
Ahogy már írták, a Telekom nem Telenor, csak az utóbbinál van az adatkártyáknak külön apn-je, a Telekom csak az internetet használja. És alapból adatsim-en is NAT-ol a Telekom...
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777 #118397 üzenetére
Úgyanazzal a internet.telekom apn-el megy a TP-Link 4G routeren, mint a telón.
-
Voice24
őstag
válasz
Tompika777 #118393 üzenetére
Köszi, valóban le lett írva, de miután én az első verzióját elolvastam a hsz-nek, már nem görgettem vissza odáig (most megtettem).
-
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118060 üzenetére
Kikapcsoltam, eltűnt és most nem mutat semmiféle rendelhető zene opciót. Valami nincs rendben ezzel kapcsolatban.
-
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118060 üzenetére
Akkor lemondom inkább az a legegyszerűbb, mert egyébként nincs rá szükségem.
Viszont ez így nagyon nem működik jól. Burkoltan bekapcsolva hagyják és fizetsz érte. Észre se veszed ha valóban így van.
-
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118058 üzenetére
Szeptember 4en volt a fordulonapom és 9en váltottam díjcsomagot. Viszont ebben lehet valami amit mondasz.
De magától csak nem váltják át automatikusan fizetosre. Vagy inkább mondjam le? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Tompika777 #117720 üzenetére
Én már ma tudtam váltani rá. Spóroltam is havi ~2000 forintot (Mobil L+Korlátlan net csomagnál, Magentával)
-
Lmh
őstag
válasz
Tompika777 #117417 üzenetére
termeszetesen. kozben bár megoldást még nem találtam de ugy néz ki xiaomi specifikus probléma lesz. kérdésből van bőven a neten, csak válasz nincs rá sajnos
-
macikos
addikt
válasz
Tompika777 #117151 üzenetére
Nekem Dominoval Miskolc belváros: 87Mbit/32Mbit
Persze 4G-s Domino SIM kártya sem árt hozzá.
-
tibor23
senior tag
válasz
Én már mértem Domino-val közel 150/ 40 Mbps-t, szerintem nincs korlátozva, de alul priorizálva se.
-
rin33
senior tag
válasz
Igen, annyi, ha van Maraton neted és azt használod, de ha a Domino Day keretében kapsz netet (jelenleg 1 napig korlátlan, korábban 1 gb) akkor annál nincs korlát.
-
MadMancs
veterán
válasz
Nálam továbbra is 30 a plafon.
-
anglergab
addikt
válasz
Tompika777 #116762 üzenetére
Max. 30 Mbps volt Domino-nál.
Vagy ez már nincs korlátozva?
Amúgy egy eszközre teljesen korrekt a 30 Mbps-es korlát. Általában azért kell több, ha több eszköz osztozik rajta. De ez nem vezetékes net, hogy le legyen még osztva sok eszköznek.
Egy nagyon jó minőségű Full HD TV stream is kb. 10 Mbps. -
tlala
addikt
válasz
Tompika777 #116759 üzenetére
Igen, B20-as mindkét szolgáltató tornya (nem egy felkapott hely), mégis, a vodafone sokkal gyorsabb. Igaz, hogy az utóbbi előfizetéses, ezért gyanakodtam a telekom lassításra.
Még megpróbálkozom a 2 kártya megcserélésével a telefonban, bár nem hiszem, hogy az sokat jelentene.Köszönöm a többiek tanácsait is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest