Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Ez a huszonegyedik század...szép. Kiesik 3 órára a szolgáltatás, és mindenki be van parázva, mint az állat.
Perrel fenyegető levelek és felháborodott felhasználók. Hisz tényleg...nem lehet kibírni egy fél napig telefon nélkül-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz CarajoEsp #3451 üzenetére
Biztosan sokan vannak, akik ki tudják bírni a néhány órás leállást, de valószínűleg nem kevesen vannak azok is, akiknek szükséges a telefon a mindennapi munkához (hogy mást ne mondjak, pl. a gyorsfutárok).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
joey04
titán
nálam továbbra sem okés, átraktam egy másik mobilba is a kártyám, persze tudom hogy nem azzal van a baj, de hátha azzal is, de semmi. mobilnet megy hibátlanul.
egyébként nekem már tegnap éjfél előtt egy kicsivel 2x eldobta a hívást, a második után már no service üzenet volt. kb fél1kor -
Destin4tor
tag
majdnem a telefonom látta a kárát a szolgáltató bugjának....
the only easy day....was yesterday.
-
Dany007
veterán
Hajrá Trémobil Szolgálj rá a nevedre
Amúgy a céges telefonom 30-as. Így örülök, talán kevesebb ügyfél hivogat majd...
Viszont b.nőm is 30-as őt már nem tudtam elérni fél 11 kor... most sikerült... Én meg 70es vagyok szal... Ennyit a tréfől...Hja, amúgy ki lehet bírni fél napig telefon nélkül, csak kérdés mekkora veszteséggel... Főként a cégekre gondolok, nem a pistikére, aki nem tud matekóra alatt smsezni...
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Dany007 #3457 üzenetére
Persze van olyan, akinek kára származik belőle és akármennyire is cinikus volt a hozzászólásom, velük egyetértek ez gáz.
Csak annyi empátia legyen már az emberekben, hogy azt mondja, hogy "Oké van ilyen, mindenhol előfordulhatnak problémák"-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Azt kell mondjam ki lehet. Legalábbis ilyen keretek között. Persze, ha több napos kiesésről lenne szó, mehet a panasz, de örök emlék marad amikor 2008-ban a legnagyobb vihar kellős közepén a fickó a buszon mellettem felhívta az Elmüt, hogyha a villámok miatt elmegy otthon a szolgáltatása, akkor visszakéri az egy napra eső díjat és szolgáltatót vált.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
qwerty123
tag
válasz CarajoEsp #3451 üzenetére
Idézet:
Segítség!
Beragadtam a liftbe és nem működik a t-mobilom.
Még jó hogy a laptopom nálam van.
Ha a liftszerelő olvassa ezt az üzenetet, jöjjön és segítsen!
A segélykérő gomb is egy t-mobilos számot akar tárcsázni. Fasza.
Egyébként a t-mobil irodaház 5-6 emelete között vagyok.Ha így járnék, akkor én is rohadt pipa lennék!
[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
...szivesen fikáznám most itt a T-mobile-t(1430-nak ajánlva.. ) de nemteszem..technikai gáz,biszti nem így akarták.Ez van,minden szolgáltatóval előfordulhatna..és csak a T-nél fordul elő.. sorry
Ottoyes
-
SPF
senior tag
Kecskeméten kb. 20 perce újra működik.
-
legenda
válasz ottoyes #3466 üzenetére
majd szilveszterkor - főként éjfél tájékán - is gondolj erre, amikor a voda meg a pan hálózatáról túlterheltség miatt nem lehet hívni/írni a rokonoknak/barátoknak/ismerősöknek, hogy boldog új évet kívánj, a t-sek meg vígan csevegnek majd melletted a telcsijükön...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Coyote2000
őstag
válasz raczger #3446 üzenetére
a vodafone marketingese lecsapta a magaslabdát
Amugy en szivesen eltoltenek egy mobilmentes hetveget, mint a regi szep idokben, 10 evvel ezelott... mindket telefonom ceges, ugyhogy karteritest nem latnek belole (esetleg a ceg, de az durva szamla lenne), de elveznem a csendet es nyugalmat... drukkolok nekik hogy ne tudjak megcsinalni hetfoig
-
localhost
Közösségépítő
Csak annyit mondanék: T-OFFLINE!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
joey04
titán
Váratlan szoftverprobléma okozta a hívásfogadási gondokat a Telekom mobilhálózatában (2009.12.04.)
A mai napon délelőtt a Magyar Telekom mobil-előfizetéssel rendelkező ügyfelei jelentős részének hálózaton belüli hívásai sikertelenek voltak, az előfizetők azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhető, ki van kapcsolva vagy a hangposta jelentkezik.
Az elsősorban a hálózaton belüli hívásindításokat érintő, és a jelzett időtartamban fennálló zavart egy éjszakai, előre tervezett munka során keletkezett váratlan szoftverprobléma okozta. Ennek észlelését követően a rendszerszállítóval közösen még éjjel azonnal megkezdődött a hibaelhárítás, amelynek eredményeként a szolgáltatás fokozatosan áll helyre.
A Magyar Telekom ezúton is köszöni ügyfelei megértését és türelmét. A probléma elhárításával kapcsolatban a szolgáltató természetesen további tájékoztatással szolgál majd.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"A T-csoporton belül idén már volt [3] egy hasonló probléma, amikor áprilisban Németországban állt le négy órára a teljes szolgáltatás szerverhiba miatt, és 39,1 millió előfizető maradt vonal nélkül. A német T-Mobile később ingyenes sms-küldési lehetőséggel próbálta nyugtatni a kedélyeket."
Itt is lesz valami hasonló vagy simán benyögik hogy "így jártatok"?
-
őstag
Hello!
Nem igazán tudom értelmezni a T-mobile készüléklistájából, hogy most az iPhone (16gb) 24 havis hűséggel, internet előfizetés nélkül mennyibe kerül?
Előre is köszi."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Landsmann
addikt
válasz ottoyes #3466 üzenetére
Én azért nem vagyok annyira biztos benne, hogy valóban az az oka a hibának mint amit elmondtak. Ugynais 23:30-tól a Neophone is padlót fogott, egészen déleőtt oylan 10-ig, pedig nekik aztán semmi közül a T-hez, hiszen az Invitelé. Körülbelül 1 órával ezelőtt is volt egy kis offline mód a Neóval is, meg net sem volt. Ugynakkor teljesen használhatatlan a Dunakanyar Holdingos vezetékes is, aminek szintén nincs köze a T-hez. A Neophone és a Dunaknyaros is IP alapú, tehát ha van net, akkor azok mennek. Hát nem mentek, illetve nem mennek azok sem. Szóval szerintem valami nagyobb gubanc van itt, minthogy scak a T-MObile-t érintené.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
biker
nagyúr
szakadjon már le a T- a hívásfogadási gondról, INDÍTANI sem lehet!
Hálózat nem elérhető, visszadobja a vonalat, menet közben megszakad, ha mégis tudsz hívni.hazug gennyládák
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Sztbeni
őstag
Komolyan mondom, nevetséges a tré. Legnagyobbnak reklámozzák magukat, de beszart a hálójuk. Szerintem ezzel pár ügyfelet veszteni fognak. Hihetetlen, ezt büntetni kéne.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
CarajoEsp
senior tag
Nekem minden tökéletesen működik a 9.kerből.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Coyote2000
őstag
válasz Seraph 16 #3478 üzenetére
3GS 16 GB = 119K
Tudom, mert jovo heten veszek, de vacillalok 32GB-on (144k). Lehet kamatmentes reszletfizetessel is, ajanlom figyelmedbe.
Persze ez a leggazabb konstrukcio: minel magasabb a mostani havidijad, minel dragabb csomagra irsz ala, annal olcsobb a telcsi. En pl Partner 3 csomagban vagyok, de mivel a havidijam 1600 HUF, ezert beszoptam, a telefont 118 vagy 144k-ert hozhatom el.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz Sztbeni #3481 üzenetére
nyugi gyerekek.
eveken at hibamentesen mukodik a bonyolult halozatuk es rendszeruk, egyszer beszarik es megy a qrvaanyazas? A legnagyobb buntetes nekik a forgalomkieses lesz igy is. Elhiszem hogy mindenki mobilfuggo lett (en is), de kicsit orulnek egy csendes hetvegenekNem akarom vedeni a tremobilt, mert nem erdemli meg, viszont meltanyolom az amugy kivalo szolgaltatasukat. En pl nem mennek a pannonhoz vagy vodahoz, mert Gocsej sziveben a mai napig szar a tererejuk (2009 van, jo reggelt!!!) Igy aztan kenytelen vagyok a tremobilt ertekelni... pedig a vodanak es pannonnak tenyleg a qrvaanyjat a terero miatt, szivesen elofizettem volna naluk is ha ez nem lenne.
Ja, es nem reklamozzak magukat a legnagyobbnak. Azok, es kesz.
-
őstag
válasz Coyote2000 #3483 üzenetére
Ezek alapján 80k aranykártyás partner 3-mas csomagban, nem?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #3484 üzenetére
Minden szolgáltatónak vannak "vak foltjai" . Igaz amennyire tudom a T-nek van a legkevesebb. PL Lothárd az egyik.
-
luciferk
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Tudod, bolhából elefántot...
Én se értem mit kell itt túllihegni ezt a dolgot.
Megtörtént, kész.
Ez bárhol előfordulhat, nem csak MO-on.undefined
-
Coyote2000
őstag
válasz Seraph 16 #3485 üzenetére
igen, tortenetesen be is mentem 80k-val a boltba. Utkozben vidaman futyoresztem, mondogatva hogy de fasza, 1600-at fizetek havonta, abbol minden lebeszelheto, 3G meg ugyse kell mert mindenhol WLAN van, tok olcson lesz ajfonom...
Aztan elarultak nekem, hogy jaaaaa, az nem uuugy vaaaan. Mivel egyedi konstrukciom van az elofizetesben, megnezik a havidijamat: ha 2000 HUF vagy kevesebb, akkor az utolso kategoriaba esek, ha tobb, akkor eggyel feljebb, stb.
Ezt az apro reszletet elfelejtettek kozolni. Mutattak egy tablazatot errol, de azt mondtak, azt a papirt nem adhatjak ki, megmutatniuk se lett volna szabad. Ez am a mocskos szemet szar aprobetus huzas!!! De lattuk mar korabban a Vodanal is...
-
Coyote2000
őstag
válasz Ricardo #3486 üzenetére
ha a vodanak vagy pannonnak lenne kis esze, berleti szerzodest kotnenek a tornyokra, legalabb addig, amig elnyerik az ugyfeleket (par evre). Voda vegulis nem tett semmit, a pannon meg epitett egy masik tornyot olyan helyre, ahol max par szaz embert szolgal ki a dombsag miatt... Okos huzas, ehhez nem kell mernoknek lenni.
-
ludsimon
veterán
-
Sztbeni
őstag
Azért sok a fehér folt. A Bakonyban a Tré egy nagy kaki.
-
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #3489 üzenetére
Olcsón Iphone-t Ne legyél naív. Vagy a készülékért hagysz ott egy raklap pénzt vagy a havidíjért. Persze azt lebeszélheted meg sms, mail, netcsomag sőt még a reggeli kávéfőzés díja is benne van, és már nem is a készülékért fizetsz.
mindegy. ez minden topicban off volt és véget nem érő vitába ment át. Csak azért írtam, hogy legközelebb ne dőlj be a maszlagnak. -
Coyote2000
őstag
válasz Sztbeni #3492 üzenetére
Na igen... eloszor ertheto volt, hogy nincsenek lefedve a hegysegek, dombsagok, es egyertelmu volt, hogy a prioritast a nagyobb telepulesek elvezik. De konyorgom, azota eltelt 15 ev... megerne egy kulon topikot a feher foltok begyujtese.
De ahogy ludsimon is irja (es Einstein is mondta) minden relativ. A T-re lehet a legkevesbe panaszkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Ez jó:
-
Sztbeni
őstag
válasz Coyote2000 #3495 üzenetére
Van topik a foltoknak.
-
Coyote2000
őstag
válasz Ricardo #3494 üzenetére
en nem csinalok belole vitat, az alapossagom ellenere naiv is voltam, igy jartam.
Persze attol meg megveszem az a k*rva telefont, mert luzer vagyok, de ott sarkon fordultam es otthagytam oket a f*szba, mert jolesett meg mert nem volt nalam a hitelkartyam vagy plusz 60 rugo KP[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Coyote2000 #3489 üzenetére
pfff...
Nekem is hasonló egyedi konstrukcióm van 2k alatt, így még a 3G 8gb sem jön ki 80-ból. Az, hogy ilyen papírt nem mutatnak meg, meg tévesen kommunikálnak, az elvileg jogsértő (sztem). Akkor marad a G2 touch, az sem sokkal lehet rosszabb."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest