- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Adategyeztetést kellene csinálnom, de sajnos elromlott a telefonom és nincs másik telefon, amibe jó lenne ez a SIM-kártya.
Lehet valahogy adategyeztetést csinálni úgy, hogy nincs telefonban a kártya?[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz timelord1987 #130301 üzenetére
Üzletben, személyesen?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Top cat
addikt
válasz timelord1987 #130301 üzenetére
-
Top cat
addikt
válasz timelord1987 #130304 üzenetére
Amikor legutóbb én csináltam, mintha nem küldtek volna SMS-t.
Akkor marad amit Bogyó bá' írt.
Egyébként miért nem tudod másikban használni a SIM-et. Mini SIM?
Ha elmész az üzletbe, nem ártan azt is kicseréltetni, modern 3 méretűre.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz timelord1987 #130304 üzenetére
Megelőztek...
A méret miatt nem tudod másik készülékbe tenni? Üzletben azt is cseréltetném a helyedben egyből (mindhárom méret egy SIM kártyán).
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
válasz kovacsmi_74 #130306 üzenetére
Köszönöm szépen
A cseréért kell fizetni? -
Kaba
veterán
válasz timelord1987 #130308 üzenetére
Ingyenes.
-
AnonymusX
senior tag
válasz timelord1987 #130308 üzenetére
Mondd azt, hogy új telód van és nem jó bele a SIM, akkor biztos nem sarcolnak meg.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bogyó bá' #130302 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor is minimum megcsörgetik, hogy tényleg ott van-e a kártya/teló...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
timelord1987
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bogyó bá' #130313 üzenetére
"elromlott a telefonom és nincs másik telefon... adategyeztetést csinálni úgy, hogy nincs telefonban a kártya?"-val kezdődött ez a vonal...
gondolom nincs erre az esetle üzletekben tartott teló...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
HoaryFox
őstag
Számhordozás sikeres, ma voltam üzletben, elintézni a MultiSIM-et is. Itt Dunaújvárosban ég és föld a Vodához képest a Telekom. Voda jó napjain kiköhögte a 20 Mbps-t, Telekom lazán 50-90 Mbps.
Annyi mínusz, hogy munkahely igen árnyékolt (és mivel a cég Vodafone-nal van flottaszerződésben, ezért építettek beltérre is bázisállomást) és alig van térerő, de a VoWiFi legalább működik.
De egyenlőre pozitív vagyok (mondom ezt ~17 órával a váltás után )[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
rin33
senior tag
Elveszett SIM helyett kaptam újat de nem kapcsolódik. Mennyi idő mire aktíválják? (Dominó)
-
tylerddd
veterán
Üdv! Telekom mobilvásárlást nem tudja használni egy családtag, valószínűleg a flottás csomag miatt, amiben van. Ha én univerzális egyenleget töltök neki, akkor abból tudna vásárolni? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Localmatador
tag
válasz HoaryFox #130315 üzenetére
A Vowifi nekem is áldás. Itthon a lakásban cellahatáron vagyunk, folyton váltogatnak a telók (5 db) sokszor a másik fél "bugyborékolósan" vagy "szintetizátorosan" hangkimaradásokkal hall. Hiába jó a térerő a jelzett pálcikák szerint, vacak a hangminőség. 4G ~ 2-3 Mb/s sebességű amúgy, szóval azon már a VoLTE szépen működne.
Az Androidosok Huawei mind, ott be tudtam preferáltra állítani a wifit Vowifi esetén. A 2 db iPhone menüjében sajnos nincs preferencia választás, náluk néha még előfordul, hogy mobilhálón erőlködnek és szakadozik a hang. De maga a Telekom szolgáltatás szuper, arról nem is szólva, hogy így dual sim telefon esetén lehetséges folyamatban lévő hívás közben a másik simre érkező hívást fogadni/váltani rá. Mint régen az aktív dual simes telók idejében pl. Honor 8 volt ilyen, azokban 2 rádiós egység működött. Most meg szépen átmegy netre a másik hívás, modernebb idők :-)[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Localmatador #130319 üzenetére
Állítsd át, hogy wifi legyen a preferált, és akkor nem fognak váltogatni.
The Truth is out there...
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Hétvégén utazok USA-ba és most látom, hogy a Telekomnál csak ez a világjáró net van adatforgalomra, ami 3500 Ft/3nap. Két hétre elég drága.
Látom vannak ilyen prepaid e-sim opciók. Ezek működnek? Van valakinek tapasztalata?
Iphone 12 készülékem van, független. 2 hétre megyek USA-ba és 1-2 GB-re lenne csak szükségem, hanghívás nem szükséges, arra használom a meglévő SIM-et.
Előre is köszi ha van valakinek ötlete, tapasztalata.[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Sziasztok!
ingyenes függetlenítést megkértem sms-ben napokkal ezelőtt. Nem jött sms . Ilyenkor hívjam a 1414 számot vagy várjak még ?
KöszönömGamertag:Rob3rt75
-
dkaro
őstag
válasz RoyalAirForc #130335 üzenetére
Igen, szétnézek első nap, csak gondoltam hátha el tudom intézni előre.
-
ledgeri
nagyúr
válasz dkaro #130336 üzenetére
Az nem opció, hogy most megnézed neten (biztos vannak USA specifikus összehasonlító cuccok), és akár beredeled aznapra/másnapra mikor érkezel -ha az opció...?
-
kbela365
tag
válasz dkaro #130323 üzenetére
https://esimdb.com/usa
Ha tud a telefonod esimet kezelni. -
martonl
senior tag
válasz dkaro #130323 üzenetére
A roaminggal kapcsolatban azért a hanghívásban ne legyél annyira biztos. Nem tudom, hogy áll a VoLTE roaming kérdése, de ott a 2G-t már tudtommal teljesen lekapcsolták, és tán már a 3G-t is tervezik lekapcsolni, de az is lehet, hogy ez már részben legalábbis megtörtént.
19. én kaptam egy T-Mobile kártyát, állítólag Amazonról vették, korlátlan net és helyi hívás. Ajándék volt, nem néztem a fogát. Ebayen, Amazonon is szét lehet nézni.
Akkor még volt némi 2G és 3G, de elég gyatra térerővel. Igaz, az egy üdülőterület volt.
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Közben esimes megoldást találtam a T oldalán:
https://www.t-mobile.com/support/plans-features/t-mobile-esim-app
40$ amivel a kb 2 hét alatt ugyan ott vagyok mint a 4db bővítővel.
@kbela365: köszi, megnéztem jó párat de nagyon rossz értékelések voltak. Szóval ha nem roaming lesz, akkor maradok a T-s prepaid esimnél. -
Oliverda
félisten
válasz dkaro #130341 üzenetére
Annyiban jobb lehet a világjáró, hogy a Telekom oldalán leírtak szerint a keretet T-Mobile és az AT&T hálózatán egyaránt fel tudod használni, ami jóval nagyobb lefedettséget jelent, ez pedig egy USA méretű országban elég jól tud jönni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Nemrég lettem Magenta 1-es, amihez internetkimaradás esetén járna Netgarancia. Kaptam SMS-ben linket az aktiválásról, amit a tervezett netkimaradás előtt 1 órával kell aktiválni, viszont a linkre kattintva mindig csak az információs oldalt dobja be, hogy milyen módon lehet igényelni a Netgaranciát. Mit csinálok rosszul? -
Pipi75
tag
Sziasztok!
A Maraton 5 Gb net ára változik szept.1-től? -
Pipi75
tag
válasz kovacsmi_74 #130349 üzenetére
Köszönöm! Ezt láttam,csak azt hittem,elkerülte a figyelmem esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest