- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubca85
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a weblapomon legyen egy gomb amire kattintva a kijelölt file t feltölti és kilinkeli. Ha lehet részletesen, mert kezdő vagyok. Köszi!
-
Dreamwaverben ha beilleszted a képet akkor a tulajdonságainál tudod állítani, hogy link legyen
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Gambit
őstag
Nem értetted a kérdést szerintem. Neki valami olyasmi kell, amire rányom, és utána tallózhat a vinyóján, majd feltöltheti a cuccot.
gubca: valami ilyesmit szeretnél csinálni? Bővebben: link
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Neki valami ilyesmi kellene:
Bővebben: link
mod:Na vazz
[Szerkesztve]MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
nagyis
tag
válasz Latissimus Dorsi #4 üzenetére
Megtanulsz programozni valamilyen webes nyelven, vagy megfizetsz valakit.
Bocsi, de szerintem ezt ugy nem tudod megcsinalni,
hogy klikkelsz 3-at es kesz.
Udv
Nagyi -
Bocsi kicsit tényleg félre értelmeztem, jobban mondva nem olvastam el figyelmessen. Sorry
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
törölt tag
Kukk ezt meg!
Ez csak egy snapshot, némi kieggel, de gondolom jobb mint ez:
Bővebben: link -
Polyák
tag
HI!
Valami hasonlót írj be:
<form method=''POST'' enctype=''multipart/form-data'' action=''--WEBBOT-SELF--''>
<!--webbot bot=''FileUpload'' U-File=''file:///C:/Documents and Settings/b501/Dokumentumok/Webhelyek/_private/form_results.csv'' S-Format=''TEXT/CSV'' S-Label-Fields=''TRUE'' --><p>
<input type=''file'' name=''F1'' size=''20''><input type=''submit'' value=''Elküldés'' name=''B1''><input type=''reset'' value=''Alaphelyzet'' name=''B2''></p>
</form>
De Front Page-el Könnyebb!
(ez nem linkeli az nehezebb)
[Szerkesztve]Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.
-
Half-Life
tag
Lehet hogy rossz helyre rakom fel a kérdésemet.Ezért bocsánatot kérek.
Na szóval létszíves mondjatok nemek weblap portálokat. Például ott van a
PHP-Nuke és gondolom van még egy csomó aki tud az létszíves írjón ide. Előre is köszönömA seggtracer Zsolti megvadul , ha Bill Gécc segg az úr... by Half-Life
-
norbiphu
őstag
válasz Half-Life #10 üzenetére
Tartalomkezelőknél találsz eleget.
Üdv
Screammm"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Tottu
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy: 1-2 mp3-nak akarok linket csinálni, hogy le lehesen tölteni.A link az kész, de valamiért mindig a 404-s hibát kapom letöltésnél.Nah erre nem tok rájönni hogy miért lehet, mert programokat is raktam fel az FTP-re (A*W) és azoknak a linkjét is ugyan így csináltam és azok jók:
<a href=''../../zene/Dj Szatmári feat. Jucus - Égess El (Erős vs.Spigiboy Remix).mp3''><font color=''#000000''>Dj Szatmári feat. Jucus - Égess El (Erős vs.Spigiboy Remix)</a>
ez az egyik példa.A többit is ugyan így csináltam.
Valakinek van ötlete hogy mi lehet a hiba?
[Szerkesztve]"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
muad_dib
tag
csak mint programozo, bantja a szemem: ugyan ha nyitsz egy <FONT> -ot, akko zard is be meg a </A> elott
persze nem valoszinu h ez a hiba, egy rakat bongeszo magasrol ejt a szabvanyra, es megeszi az ilyesmit.Hogyan nősül a hálózati játék fanatikus? - Holtomiglan holtodiglan...
-
muad_dib
tag
Javaslat: PHP, de elobb tanuld meg rendesen, vagy kerj meg vkit h csinalja meg neked, mert nincs annal rosszabb, mint mikor sz*rul irsz meg valamit, es egy okosabb ember bongeszobol szetturja az egeszet, mert hagytal tamadhato feluletet.
A PHP konnyu, de nem jatek, erteni kell hozza...Hogyan nősül a hálózati játék fanatikus? - Holtomiglan holtodiglan...
-
Tottu
senior tag
OK.Sikerült.Tényleg az ékezetek voltak a hibák.
Majd akkor beszerzek vhonnan egy PHP könyvet"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
afterburner_
őstag
nekem macromediahoz lenne egy kerdesem, remelem tud valai segíteni a problémámban, arról lenne szó hogy oylan menut szeretnék csinalni (pl.: ami az nvidia oldalan van hogy legördül,vagyis előjön egy ablak mikor a downloads gomra raviszem az egeret) hogy előbukkanjon egy menü.
addig eljutottam hogy mikor a link fölé viszem az odlalamban az egeret előjön a layer, de azt szeretnem ha elviszem az egeret erről a menuről, akkor tűnjön is el , ne maradjon ott, mit kell meg beszurnom, mert most egy on mouse over van a layernek adva.
Köszike!>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
remelem érthetően irtam le
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
odaig mar sikerult eljutnom ha a menu valamelyik elemere kattintok akkor utana on mouse up-ra beallitottam hogy eltunjon a layer, de meg mindig nem sikerult hogy ha elviszem az egeret a menuről akkor is eltunjön
-
chop
őstag
válasz afterburner_ #17 üzenetére
adj neki onmouseoutot, es allitsd a visibility-t false-ra, vagy 0-ra, hirtelen nemtom melyiket eszi meg a css. mert gondolom azzal probalkozol
-
afterburner_
őstag
megmutatom hogy mit szeretnek.
ftp://81.0.82.153/index.htm
nah hogy az a menu most ami bejön az vegül is megmaradjon...
ftp://81.0.82.153/01.JPG
ez macromediaból.>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
mondjuk lehet ha beiillesztenek egy ''kitoltokepet'' akkor jó lenne, mert ha a szövegre gyorsan raviszem az egeret nem tunik el...csak anelkul nem lehet?
-
KeZso
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha van az Axelerónál ftp helyem, akkor oda hogyan kell felrakni ill. hogyan tudom más számára is elérhetővé tenni a dolgokat a jelszavam megadása nélkül -
afterburner_
őstag
sziasztok megint én előző problémám sikerult megoldani de itt akövetkező, szinten macromedia dreamweaver mx, méghozzá vannak az oldalamon linkek amik java script utasitásoakt hajtanak végre ha jol írom, na a lényeg az hogy hiába állítom be a page settingsbe hogy a linkek szine mind a 4 zöld legyen (csak probakepp) nem változik, hanem ugyan az a kék alaphelyzetben, és a megtekintett linkek pedig lilák..ez mitől van?hogyan eeht utolag atallaitani a linkek szinet?
-
Csipi
aktív tag
válasz afterburner_ #25 üzenetére
Ha nem sürgös, holnap válaszolok neked. Ezen a gépen nincs Dreamw-em. Ok? De szerintem csak a page settings-ben lehet a színeket beállítani, úgy emlékszem én is így csináltam.
Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
-
phyla
csendes tag
Sziasztok!
Frontpage-el nem tudok ftp-zni a honlapomra.
Milyen ingyenes ftp progit tudtok ( Ne 30 naposat, hanem freeware-t )? -
phyla
csendes tag
De én csak 30 napos total commander-t találok.
Freeware-t nem! -
phyla
csendes tag
vagy olyan honlapszerkesztő progit (Freeware) ami ftp-zni is lehet?
Linket please! -
khalox
őstag
1stpage 2000-et próbáld ki esetleg. Olyan,mint a Frontpage (már amennyire ismerem a frontpage-t), és ingyenes elég profi szerkesztő.
Bővebben: link -
phyla
csendes tag
Köszi szépen!
-
rdi
veterán
hali,
bolyongásaim közepette láttam egy email küldőt, javasat, ami nem nyitja meg a mail progit, tehát nem egy mailto, hanem a háttérben elküldi a beviteli szövegmezőbe beírtakat, a megadott emilre,de most nem találom. Nem tudja vki ?Fej! Tor! Potroh!
-
Csipi
aktív tag
válasz afterburner_ #25 üzenetére
Szia! Kissé megkéstem. Szóval a Page properties-ben kell állítani a következöket: Link color: beírod milyen színü legyen a link (a meg nem nézett link);
Visited links: beírod milyen színü legyen a már meglátogatott link;
Rollover links: beírod milyen színü legyen a link amelyiken a mouse-al csak rajta vagy de nem nyomod le;
Active links: beírod milyen színü legyen a link amelyikre ráklikklesz.
Ha közben nézegeted is hogyan néznének ki az oldalaid a böngészöben, akkor megtörténhet, hogy a már megnézett link színe ne változzon többé vissza. Másszóval: pl. zöldet állítottam a Link color-nak. Miután a böngészöben megnéztem pirossá alakult át (pirosat választottam a Visited link-nek) és nem változik vissza zölddé, mivel ugyanazon a gépen dolgozom, és ö úgy veszi, hogy azt már meglátogattam. Legalábbis nálam így müködik. Legjobb lesz ha még más kérdéseid is akadnak Dreamw-ben, hogy a DW topicba írjad, így könnyebben tudnak segíteni azok akik ezt a progit használják. Mindjárt küldöm a topic linkjét.
[Szerkesztve]Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
-
Khraath
csendes tag
Próbáld ki a FilleZilla-t Bővebben: link
Ingyenes és mindent tud, amire csak szügséged lehet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Metalwarrior
tag
Helló!
Segítenétek egy letöltés számlálót PHP-ben megcsinálni.
A link csak igy van megadva <a helf =''film.wmv''> ezt kéne vizsgálni, hogy hányszor lett letöltve. -
hunasko
csendes tag
Frontpage-t elnézést hol lehet ingyen letölteni??
-
hunasko
csendes tag
Azt kérdezi mejiket válasszam??:Mirror 1, Mirror 2 , Mirror 3????
-
hunasko
csendes tag
Kérek vlakit kérem válaszoljon!!?
-
nofreenick
aktív tag
nem tud valaki macromedia fireworks-höz valami használható magyar nyelvű tutorialt?
-
deadguy
aktív tag
Hali! Készítettem egy weblapot, és az a helyzet, hogy a képeket nálam jól adja ki, de haver gépéről csak x-eket lehet látni a képek helyén. Valaki igazán letesztelhetné, hogy most kép vagy x vagy mi van...... Bővebben: link thx
[Szerkesztve] -
hunasko
csendes tag
Hogy lehet megcsinálni azt hogy egylapon belül (pl:mégegy lapot megnyitni ugy például'' kattins ide''és ujlapot nyit ugyan azon alapon!!??
-
hunasko
csendes tag
Elnézést akkor hogy kell csinálni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest