Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Húúú gyerekek ma jött egy vevő mert meghirdettem a motoromat 1350000Fix áron.
Idejön elkezdi fikázni hogy nem jó zörög a blokk,a kuplung is csörög. -én mert a KTM ilyen hangos ez természetes nála.
Hogy szét volt szedve a blokk mert kulcs nyomok vannak a csavarokon. -én mert természetesen át vannak húzva időnként a rezonancia végett,bontatlan a blokk.
Miért puha ennyire a lengéscsillapító biztos rossz. -én mert számomra így van beállítva,teljesen személyre állítható.
Azt mondja hogy csöppet sem ismeri a KTM-et még nem is látott így élőben.
Annyira beképzelt nagyképű ember volt bakker,a falunka ahol élünk leszólta meg minden.
Motorra is hogy ezért a szarért utazott 300km és akkor nem adom el neki 1200000,megmondtam neki előtte hogy Fix ár.
Nem is adtam el neki,most meg már 1350000sem,a nagyképűsége végett.
Egy tapló gazdag vállalkozó faszkalap volt. -
[lAyCsI]
addikt
szombaton valaki nem akar becsatlakozni valami lájter gurulásba?
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amennyit én azelőtt jártam...

alacsony fordulatszámban (1-3k) nem nyit ki, utána (4-7k) nyit első részletben, 7,5-től pedig jönnek a ménesek.
én így tudtam. mit baxtam el? vagy mitől jön meg az erő?
lehet copy is, jöhet priviben, vagy akár bekerülhetne az #1 hsz.-be
-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
29+11+8
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
en ott laktam mellette, nagyon sokat jartam abba a boltba, de sajna elkoltoztem Pest masik vegebe. azert ez a merettabla hatha tud segiteni. szerintem mindenkeppen Te menj el felprobalni, hiaba ugyanakkora mas is mint te, lehet karban/vallban/hatban/... erosebb/gyengebb es a akkor mar borul a dolog.

-
Daniel Alves
őstag
válasz
[Vazz]
üzenetére
Az a baj hogy en Pesttol eleg messze lakok es a kozelbe sincs boltjuk.
Ezt a keleti regiot valahogy kifelejtettek a szamitasokbol...
Ez a felso meg ennyi penzert nekem nagyon jo vetel lenne
nekem Pestre felmenni meg hazajonni kb a ruha araval egyenlo ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kozel 50hsz azert jo lesz 35nek is
-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem rossz az aláírásod, ahhoz képest 5 nap alatt közel 50 hsz +két hirdetés

Ruhadarabot meg úgy vegyél hogy felpróbálod, értem én hogy messze van meg minden de lehet többet dobsz ki azzal hogy megveszed webshopon és nem használod minthogy veszel egy pár ezressel drágábban ott felétek és használod 10 évig. Helyetted senki nem tud ruhátpróbálni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ennél csak az volt a jobb,mikor gimiben ment a frenkizés. egyik asszongya:enyémben másfél power szelep van

-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Tudnatok nekem segiteni? Pest eleg messze van nekem es kineztem egy textil kabatot most nyarra a borruha helyett.Diablo Paddock Dzseki Viszont ahogy elnezem ez csak XL es XXL meretben van viszont en 193 cm es 82 kg vagyok
A kerdesem az lenne hogy valaki szokott ebbe a boltba jarni? Ha megtenne nekem valaki ha arra jar beugrana megnezni hogy kb nekem melyik meret lenne a megfelelo mert akkor webshopon keresztul meg is rendelnem. 
Elore is koszonom a segitseget.
zx636RR
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
gyerekek...
Már hatmilliószor mondtam. Most már bedobok egy kis frázispetárdát ide, annyiszor hangzott el. A power gyárilag arra való, hogy alsó fordulatszámtartományban is működjön a kétütemű motor. nem a magas fordulatszámokon jön ki a hatása, nem a power miatt jön meg a teljesítmény hirtelen. -
-
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok lenne balaton soundra eladó bérletem...!
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
http://www.megaupload.com/?d=0JNGV1GN
power nyelv - kuka (már szereztem)
tömítések - kellenek (kapok 2 tömítést a henger és a power ház közé, de valami szimering is kell, azt mondták (?) )
gyertya - kell (BR10EG) ? -
válasz
TayRol
üzenetére
Arra fordult ra a Szentendrerol jovo utrol. Tehat atsorolt a megnyilo bal savba, ott van egy lampa (azt pl. osszekeverhette esetleg a felso lampakkal, de az eleg necces), es atkanyarodott a negysavos uton. Tippem szerint az egyenesen jovo srac nem allt meg, de ez tenyleg csak tipp.
-
Integra
titán
két motoros ütközött..
nemtom hogy sírjak e vagy nevessek -
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
leadtam a rendelést, ma kapom a cuccost.
vettem egy verseny láncsprayt is ami a gél felett van, meglássuk milyen. -
TayRol
nagyúr
Pesten minden Ducatis polo-rovidnadrag komboban motorozik? A mai nap es az elmult idok tapasztalatai alapjan ezt latom.
-
"... Így például a benzin év elejétől 10 százalékkal emelkedik majd..."
Mennyi lesz a benya? 360?
Óóóó igen, igen igen!
-
[Vazz]
tag
Reggel valaki kakucs? Tíztől ötig kinn leszek kábé.
-
Kasza08
őstag
válasz
NINJA_V
üzenetére
NGK R BP9??? valami ilyesmi.
Jah, azért nem írtam, mert fater úgy emlékszik, hogy aláírtunk valami papírt a megrendelt cuccokról.
Úgy meg cink lenne nem elmenni...Tüzi: Ez-e? De miért? Meg nem hajtanának el onnan a kis Apriliámmal?
Egyébként ennek a gyertyának amit "kaptam" olyan a szikrája mint a népmese. Egyszer volt, hol nem volt?

-
jasszer
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Persze, biztosan nem, de igazából arra a márkára hajtok ami a leginkább bírja a hétköznapi használatból adódó igénybevételt, nálam nem a magas fordulat meg az ötven ló fogja lehordani a kenőanyagot, hanem az eső/sár/stb.
TayRol: Aha, ott vettem végül (jó volt a tipped), úgy tűnik inkább ruhákra álltak be, volt ez a Shell, meg vmi ismeretlen ócsóbb cucc, inkább ezt hoztam el.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
2400ft brutto/db
inti 2db
tayrol 1db
cochy 1db
emvy 1db
jasszer 1db
&rew 2dbholnap reggel leadom a rendelést.
-
.mf
veterán
Tegnap túlestem a rutinvizsgán

Az oktatónknak viszont jó kis fejtörést okozott, hogy mikor vigyen forgalomba
(ugyanis még autót sem vezetek, bár mondjuk biciklizni szoktam a városban, tehát szerintem nem vagyok annyira vészes eset..)
Ma pedig megvolt a diplomavédés, és mivel nekem már semmi sem múlott rajta (akár 2, akár 5 a védés, akkor is valszeg 4 lesz a diploma jegye), szinte félvállról lazán-nyugodtan levizsgáztam, mégis ötöst adtak (lehet, hogy pont azért, mert ilyen lazán, nyugodtan adtam elő. Akik nagyon görcsöltek, szerintem azért kaptak rosszabb jegyet).
Na most végre egy kis pihi -- lenne, ha nem kéne ezernyi elmaradt dolgot csinálni
-
Kasza08
őstag
Ma nem volt hajlandó a gyujáskapcsoló működni, mivel mint később kiderült az összes vezeték elszakadt

Bevittem az itteni szervízbe, megcsinálták. Megkérdeztem még pár dolgot a motoron, hogy ez jó ez így? mivel lenne jobb.... bár ne tettem volna
Bele tettek egy olyan gyertyát, amitől 9-nél haldokolik a motor... "mert előtte egy autó gyertya volt benne, dolog, hogy leforog vele a motor szépen 12,5k-t, de neeem baaaj, neked az úgyse kell" Ezenkívűl elállította a karbimat, alacsony fordulaton fuldoklik, borzasztó orr hangja van. elkértek 3k-t 3 szál forrasztásért meg egy használt gyertyáért, valamint pár tekergetésért. -
Nem tud valaki surgosen egy onkiszolgalu nagynyomasu automosot, ahol szazasokat kell dobalni?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
fuch láncspray témához visszatérve

megtaláltam az importőrt és egy kereskedőt is, most írtam mindkettőnek, hogy mennyiért vesztegetik, amint kapok választ, akkor szólok és összeírjuk mennyit hozzak el.
-
JJános
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Hát velem még ilyen nem történt.
Eddíg, ha elkaptak, akkor mindíg elkértek tőlem egy kis zsét, mármint kp. Hibát persze könnyű találni. Most a "nincsen sapkája" című eset forgott fenn. Máskor az a gond hogy van sapkám.
-
Boci_83
őstag
Bocs fiúk nem követem a topicot idő hiányában majdnem egy hete, és sorry ha volt már...
BRNO MOTOGP - ÓRIÁS MAGYAR ZÁSZLÓ!!!
A MotorShow1 idén is megszervezi az ÓRIÁS MAGYAR ZÁSZLÓT!
Gyere el idén is, és szurkoljunk együtt Talmának a C szektorból!
A C szektoros jegyek mellé INGYENESEN adjuk a pólót és a baseball sapkát, valamint egy 3750 Forint értékű, 1 literes MOL Moto 4T Street 10W-40 motorolajat!
Jegy- és szállás info/rendelés: http://www.motogpjegy.hu
Ha további infora van szükséged: tv@motorshow1.hu mélcímre várjuk a kérdéseidet!
Üdvözlettel:
MotorShow1 Team
Én megkérdezem az asszonyt van -e kedve jönni én mennék nagyon, van esetleg valaki akit érdekel..?
-
Kevo
tag
No, megkértem édsapámat, hogy halgassa meg (autószerelő) és szerinte talán olyan, mintha a gyertya laza lenne, mert autónál az adhat effajta hangot, de nem biztos benne, mert hát ez nem autó
Ez mondjuk azért elég gáz lenne, hiszen most cserélték a gyertyákat és ha a tag nem húza meg rendesen és ezért vissza kell vinnem és elcsesznem egy szabadnapot akkor nagyon morcos leszek. Mondjuk szerintem sem komoly dolog, mert halad rendesen, de akkor is hallható (menet közben semmi fura hang nincs, én legalábbis nem hallottam) és valami nyilván nem kerek, ha eddig nem volt és szeretnék a végére járni, nehogy a későbbiekben valami komolyabb baj forrása legyen
Azért köszönöm, hogy igyekszel megnyugtatni 
-
Kevo
tag
Sziasztok!
Szakmai kérédsem lenne hozzátok: ma vettem észre, hogy alapjáraton néha, kiszámíthatatlanul, halkan, de olyan enyhén pattaó hangot ad, mint amikor leállítom a motort, és hülés miatt ugye finom hőtágulásből eredő pattogó hangok vannak (mint akár a szobai bútoroknál, számítógépnél, stb., szóval gyak. mindennél). A hang tényleg halk, nagyon kell figyelni, hogy halljuk, de engem kicsit aggaszt (alapban aggódos vagyok). A motor nemrég volt 24 ezres szervizen, volt rajta karbiszinkron, szelephézagellenőrzés, gyertyacsere, alapjárat állítás, stb., előtte nemsokkkal volt légszűrócsere, olaj + szűrő csere, szóval minden, amit illik elégezni egy gondos tulajnak. A motor menettulajdonságaival semmi gond, tökéletesen halad és az alapjárattal sincs gond más tekintetben, épp a minap dícsérték, meg, hogy milyen szép egyenletes és finom. Mi lehet a gond, már ha ez gond? Érdemes foglalkoznom vele?
Minden ötletért, tippért hálás vagyok

-
JJános
addikt
Üdv Mindenkinek!
Ma elkaptak a zsaruk. Gondoltam lemosom a gépet, és előtte kicsit motoroztam. Majdnem hazaértem, és megálltam szedrezni. Közben útba lettem, mondom az út túlfelére rakom a motorom. Felugrok rá, megyek pár métert megfordulok az úton, abban a pillanatban ott egy rendőrautó. Pffff.
Fel kéne ám tenni a sisakot! Igen, igen, csak épp szedert kajálni jöttem. Meg voltam ijjedve rendesen. Rendőr vigyorog, bólogat, és elmegy. Megúsztam. Ilyen se volt még!
Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a keleti regiot valahogy kifelejtettek a szamitasokbol...
Ez a felso meg ennyi penzert nekem nagyon jo vetel lenne ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Vagy csak amikor nyit a power akkor combosabban fog húzni?

kell powernyelv, tömítések...gyertya.. ma szoltak apriliától, hogy vihetem a mocit

. Biztos van más dolgod is. Ha megy rendesen máskor nem hallható stb stb nem nagyon hinném, hogy bármi komoly lenne. De Ninja kolléga a szakértő majd megmondja a frankót, ha erre jár.