Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Kár, hogy ilyen keveset bírnak. És 20k felettiek megérik az árukat? Mit kapunk annyiért?
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
köszönöm
akkor tényleg léteznek ilyen univerzális dobozok.
Majd mondok árat, hogy mennyiért csinálják meg.Más: nektek egy kesztyű meddig bírja és ki mire esküszik? Az enyém most 3 éves és kilyukadt 2 helyen is, de csak ilyen kisebb és látszik, hogy két réteg bőrből készült, mert alatta még van bőr
hál'istennek. Szóval vennem kell lassan újat, de milyet? 10-20k közöttiek mennyit bírnak? Enyém büse és valami hihetetlen de 4k-ért vettem, igaz louisos ismerősön keresztül, de azóta se látok ilyen jó kesztyűt még dupla ennyiért sem. -
Integra
titán
nekem 3 ugyanolyan doboz van, nevezhetjük topcase-nek is mindet akár

úgy van kitalálva, hogy mehet oldalra is. szerintem egyszerűen tervezés függő a történet.
shad rendszermost teszteltem nemrég úgy, hogy mindkét oldalt volt doboz, 150-nél stabil volt autópályán. de inkább 140-es tempót jöttem vele.
tudok olyan elmebetegekről akik 2kilót nyomnak 3 dobozzal és utassal, igaz az fjr-en volt..
-
ALI_G
veterán
Ma megyek a csomagtartót csináltatni fél2-re.
Szerintetek top case-t semmiképp se rakjak oldalra, vagy azért nem annyira gáz?
Mert ugye két db top case-t vettem, moto detail márkájút és a louison elvileg van ehhez a moto detailhez teljes csomagtartó rendszer, és elvileg univerzális. De nem vagyok megkérdőjelezhetetlen és nem tudom, hogy ha top case akkor hogy lehet oldalra rakni?
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ezekre nem figyelnek a gyártók sem, mármint a gyári weboldalakon nem nagyon írnak ilyen historykat.. én is mit össze szoptam mire megtaláltam azt a linket a cb-ről, amiben pontosan levan írva, hogy mit változtattak rajta, csak ebből tudom, hogy 2008 volt a nagy modellfrissítés..
szerintem rövid időn belül az lesz, ami az autósoknál is, hogy jól megszopatják őket, kitalálják majd ott is, hogy sűrűbben vidd vizsgáztatni, szóval vágod, a lényeg, hogy többet fizess... az én esetem pontosan tükrözi a szélsőséges igazi szopást...

németeknél meg default vasszigorral veszik ezeket, de ott euro3-ra tényleg kevesebbet fizetek, jobb feltételekkel, korrekt szolgáltatásért cserébe. hiába, más világ..
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igen, csak ez érdekel, hosszú távon gondolkodva csak ennek van értelme.
és ha visszahozom mo-ra valamiért és magyar rendszám kell hogy kerüljön majd rá, akkor ezzel nem szopatnak úgy be mint, ahogy az intivel most megszopom...
ráadásul apámnak is jó bringa lesz, ha én megyek tovább
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
tavasszal az ilyen motorok szerintem 8500 júró környékén megvásárolhatók.
ráadásul ez, ahogy írja, nem raktárban porosodó darab, hanem a legújabb 2008-as gyártású, ami már euro3-as besorolású, és ez elég fontos, ha nem 2 évre veszek bringát. főleg a németeknél. ha nem muszáj, nem akarok euro2-est. -
ilyen se lenne rossz e meg a leányzó 1.15nél

-
-
Integra
titán
ááááááááá, ha ezt tavasszal is hirdeti még, és lehetne belőle még alkudni egy keveset....

-
Integra
titán
asszem 2008-tól kell keresnem, ez az év, amikortól euro3-as a motor és teljesen automata indító rendszerrel szerelték.
-
Kasza08
őstag
mikor lesz még ilyen motoros felvonulás és mikor? mert jó lenne elmenni, de sosem látom, hogy lenne, csak azt, amikor már volt.
jah, vettünk (pontosabban kaptam) egy IXS overált
Muter szerint a 48-as a rámvaló, ehhez képest még ez az 54-es sem olyan hű, de nagy. -
Boci_83
őstag
Egy kis kakucsi motorozás, és a siroki felvonulás egy része. Elsőt Wazz vette, másodikat a párom!

-
Üdv, sógoromat szeretnék születésnapjára meglepni egy motoros magazin előfizetéssel, azt szeretném kérdezni, van-e olyan, amit ajánlani tudnátok? Régebben salakmotorozott, esetleg van-e olyan amiben követik a salakmotoros versenyek fejleményeit?
-
Boci_83
őstag
Dodor Bukása vágatlanul. Kissé zavarodott. Akkor voltam ilyen mikor műtét után ébredeztem jópár éve.
-
ALI_G
veterán
Pár perccel a mentők után értünk a helyszínre, akkor már a motoros le volt takarva
Egy ideig rosszul éreztem magamat, meg kaptam is az ívet a kocsiban, hogy adjam el azt a rohadt motort. -
Kasza08
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
na tessék, ez is van annyi, mint egy 2T olaj

-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Biztos nagyon jó, ahogy az árát elnézem.

-
Integra
titán
-
Boci_83
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Rég jártam erre! A kérdésem a lenne hogy az ipone olajat ismeri valaki? Full Power Katana szintetikus 10W50 motorolaj
Esetleg valami tapasztalat van ezzel kapcsolatban?
-
Boci_83
őstag
Jó volt a Siroki Felvonulás!

-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Most tavasszal vettem egy 92es Suzuki Bandit 400V-t 400ezer magyar királyi forintért. Lenne pár kérdésem
. Motorikusan jó állapotban van, vagy egy kis szelephangja, de a szerelő szerint nem vészes és a kompresszió is 10.5-11 körül mozog. Yoshimura dob van rajta, fém fékcső elöl, GSXR750 hátsó rugóstag, Gilera DNA fejidom, kormánygátló. Minden gyári alkatrész megvan hozzá teljesen épen. Szerintetek megérte az árát? Jövő tavasszal-nyár elején van esélyem arra, hogy 400e +/- 15-20ezer FT-ért eladjam? Érdemes lesz erről egy Yamaha XT660X-re váltani? 
Előre is köszi a választ

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
jasszer
üzenetére
Ezt látod nem tudom. Abból kiindulva, hogy egy jól beállított kihegyezett 2T 125 még 170-el is mehet, leguríthat a torkán 8 litereket is. Ez persze egy jó extrém példa.
Kakucson egy Derbi GPR 50-esen egy 80 as Polini henger figyelt. Én ETZ 250-el voltam, szokásomhoz híven. Egyenesekben elment tőlem mint a szél. Ez a 80 köbös 2T reggelire megeszi az összes 4T 125 öt. Szóval nekem jöhet mindenki itt a fogyival, meg szervizzel, a 2T az 2T. Agyonvág mindent. Ezek az igazi motorok számomra. Meg itt lehet fújolni rá, csak azért mert nincs rá lehetőségünk, hogy megvegyük, vagy mert nem olyanunk van... -
R.P.
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mielőtt megvettem az NSR-t, barátom meg az RS-t, mindketten, de főleg én be voltam szarva folyamatosan, hogy úristen mikor romlik el melyik. Azóta mindketten 4500-4500Km-t raktunk beléjük (nekem Március óta, neki Október óta van meg, de télen ugye nem használta), és egyszer nem kellett hozzájuk nyúlni. Tudom, hogy ez több mint elvárható, de sokkal meghaladta azt, amire számítottam.
Az enyém '98-as 21500Km-rel, az övé meg '01-es 8000-rel.
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
3500-5000km-ként kell cserélni.
4T-be hasonló áron és időközönként kell a motorolajat, 2T-be viszont ezen felül kell a 3-4k-s motorolaj is.10ezer kmnél 300ft-s benzinköltséggel számolva, CBR megeszik 250litert, ami 75ezer ft.
NSR 4litert (jobb esetben), ami 120ezer ft. Ehhez hozzájön a 10liter olaj, ami 30ezer ft, így össz már 150ezer, azaz a duplája a CBR-nek.
Nekem ennyit nem ér meg... -
Kasza08
őstag
igen, nem benceRS-től veszed az olajat sportmotor.huról
Agip Speed 2T kell, Power1-től ragad a power állítólag.Prof01: majd sajnálni fogod, amikor a 2T-sek pofánröhögnek, és egy gázrántással ott hagynak a picsába, azonkívűl nem egy kartonlapon ülnek

persu: Jó a szó tesó
motorikus hiba miatt nem sokat vannak szervízben szerintem. én a láncom miatt vittem be. ennyi. meg most a power szimering miatt szívok sokat, ami nem a motor hibája, hanem az előző gazdáé, aki nem látta, hogy nincs rajta.
Ez egy ilyen urban legend, hogy a 2T egyfolytában szervíz igényes. Eddie (prof ismeri) szomszédja most adta el az NSR-t amit 2 évig hajtott és nem kellett hozzányúlni egyáltalán. Csak tankolni kellett.De addig ne vegyél motort, amíg nem érdeklődtél utána alaposan, és főleg addig, míg nem mentél mind2-vel.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Prof01
üzenetére
jaja inkább +50 km/h, a CBR-t is szerelheted, ha olyat veszel. A motorsport kőőcség. De tiszteletben tartom az ízlésedet, nincs alapvetően baj a CBR el, csak tényleg ne nevezzük véletlenül se sportmotornak. Egy RS t vagy Mitot lehet annak nevezni. És azok sem a szervizben vannak egyfolytában. Ezeket a dolgokat azok mondják akik soha mégcsak nem is ültek ilyen gépeken.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy egy kb. azonos állapotú és "jellegű" 2T 125 mennyivel eszik többet mint egy 4T 250, hasonlóan hajtva... Kérdés hogy a fogyóban lévő differenciát is visszahozza-e az olcsóbb felújítás/üzemeltetés.
-
R.P.
aktív tag
Ööö izé, én 3250Ft-os Castrol Power1 Racing 2T, vagy Repsol olajat rakok bele, valamit rosszul csinálok?
Szvsz le lehet vonni a következtetést, hogy aki élmény motorozni akar az vegyen RS-t, Mitot, aki meg közlekedni, sokáig, az meg vegyen CBR-t (esetleg R125-öt, bár az még irreálisan drága).
Mondjuk azért én az NSR-em fogyasztását a teljesítményéhez képest elég tűrhetőnek tartom. Sose mentem vele 5 liter fölé, pedig igyekszem néha. 3-4 közt megáll. Ez is talán egy kompromisszum, valahol félúton a kettő között (mondjuk RS 125 és CBR 125 közt).Más: tudtok valami BP 11 ker.-hez közel olyan szervizt ahol csinálnak nekem visszapillantó tükröt? Mintám is van hozzá, csak kivágni kéne.
-
Topiccsendőr
addikt
annak sose lesz 120 a vége. Kamion mögött szélárnyékban ami cuppant befelé.
Igen cefetül megy a 2t, de ez így nem igaz, amit leírsz. Korántsem. Ha egy fos Minarelli blokkos 50 köbös 2t robogó végig üveggel elmegy 30 000 et egy dugóval, hengerrel, akkor nem értem hol van itt probléma a megbízhatósággal. Ne a hulladék szarokból induljunk ki. -
Hol van a kollega a ZX636-al, egyebkent?
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
1500-2000? inkább 800-1000km és a hajtómű olajat ugyanúgy kell cserélni 2t-ben is, nemde?

-
válasz
Integra
üzenetére
Olvasd tovább, ne zárd be az elején

"a belpiacos Civic Type-R szintén Angliában készül, ahol a többi. Innen hajóval megy Japánba, ahol további hegesztésekkel megerősítik a karosszériát. Különleges, bő 20 lóerővel erősebb motort, mechanikus sperrdiffit és még keményebb futóművet kap, ráadásul rendes független felfüggesztéssel hátul, ami a szedánhoz jár. Aztán megtartják maguknak."
Egy olyan azé' jó lenne
Áááá, én csak álmodozom ilyenről... Bár mondjuk arra a Legnumra rácuppannék 600ezerért... fakk
-
Integra
titán
1-2 haverral elugrunk mátrafüredre kajálni valami posztkomcsi jóféle étterembe hamarosan.
valaki akar jönni?
-
Kasza08
őstag
1. 5-7 ezer? hol? és milyen?

2. nehogymár egyszer ment vele 140-150-et, aztán hazakellett mennije szerelni
én lazán 30km-ket közlekedek nyélgázon, 160-al.
3. Ha 2T-vel is max. 120-at mész, akkor az nem ragad meg. És akkor fogyasztás is +1-2literrel eszik többet mint a CBR, az élettartama is ott lesz valahol. Csak mondjuk nem hagy ott egy vérpistike a 1.3-as swiftjével. Tovább megyek. Én már egy CRX Del sol-t is ott hagytam.A Cagiva és az Aprilia a mai napig 2ütemű blokkot tesz a 125-ös motorjaiba. szóval nem 12-13 éves.
-
válasz
Integra
üzenetére
Ez állat!!!
Vetélytársa akadt (külsőre) a nálam eddig top favorit Legnum-nak! (mondjuk a segge annyira nem jön be mint a Legnumé, de ez brutál jó lett)mod: nesze 600ezerért Legnum VR4
*szitok-átokMás:
Kis cbr-be tényleg nem 1 liter olaj kell, hanem 9 deci. (csak az én mániám volt 3500anként cserélni, könyvben 4500 van.)
Azért meg hasonlítsuk már össze az árát egy jófajta 2T olajnak, meg egy jófajta 4Tnek. Előbbi 5-7ezer, utóbbi 2-3ezer.
Jó, nem egy erőgép az a 125ös 4T, 120 a vége, 100 az utazója, de ha normálisan használja az ember, akkor nagyon sokáig nem kell hozzányúlni, és ez nem csak az én példám.
Cefetül megy egy 125ös 2T, 400assal tartotta lépést 140-150ig. Aztán hazament, szerelés. Én meg hazamentem, és Gp-t néztem.
Kb ennyi a különbség.
(meg annyi, hogy a 2T legalább 12-13 éves, a legrégebbi cbr meg talán 5.) -
Kasza08
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
ehh.
ajánlom figyelmedbe persu gondolatmenetét -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nekem is r34 kéne, az r35 rohadt jó autó, de hatalmas, nehéz, az r34-ben jóval több a potenciál módosítás terén, atombiztos blokkal, továbbá az r35 tucat termék lett, az összes nyikkhaj juppieköcsög ezt vesz most aki eddig porschéra verte meg hasonló európai autókra, de a jdm-hez amúgy segghülyék.. érdemes pár szót váltani r35 tulajokkal, tanulságos..
de itt van neked egy autó, hátha minden igényed kielégíti
[link]
[link] -
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tiszta Bking nem

Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.23
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kinézet, űrtartalom, a nyitó szerkezetet is felismertem
jó megoldás, még ilyet eddig nem láttam. És a platni is frankó gyors csatis.

Múltkor jobban megijedtem ám. 

BenceRS-t keresd.