Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
Integra
titán

Műszaki adatok:
* Max. teljesítmény: 70 kW
* Max. nyomaték: 170 Nm
* Végsebesség: 190 km/h (rövid áttétellel)
* Hatótávolság: 130 km-től 310 km-ig (terheléstől függően)
* Saját tömeg: 130-170 kg (akkumulátorok számától függően)
* Tengelytáv: 1350 mm
* Villaszög: 67°
* Utánfutás: 93 mm
* Rugóút (elöl/hátul): 100/110 mm -
ALI_G
veterán
van itt valaki aki j2ee-vel keresi a kenyerét?
-
válasz
TayRol
üzenetére
Ja, vegulis valamennyire engedik az otthonrol dolgozast.
De a programozas nem kifejezetten szabadteri melo.Egyebkent nekem KELL egy VTEC-es VFR. Kesz, megint lattam egy bordot a varosban (szepen elengedett, nem tudott jonni a dugoban, friss gazdija lehet), nekem ez A motor.
-
Integra
titán
nem fogom tudni, mert vissza kell adnom, nincsen scannerem, meg irodában vagyok.
de igazából csak áradozik róla, hogy esőben a misanói pályán mekkora feeling volt így is vele. amit feltétel nélkül el is hiszek neki..
meg az első villa és a motor első része a 250-es gp motorjukból származik, teljesen saját fejlesztés minden, az elektronika, a gázkezelés, kipörgés gátló, semmi bosch vagy magnetti marelli.. a blokkot cosworth-tel fejlesztették, de azt sem önállóan, hanem együtt tervezték a vázzal és a futóművel, a másik részekre figyelve, így nem kötöttek sehol kompromisszumot, együtt alakították az egészet.
nagyon dícséri a ride by wire-t és a hozzá passzoló csúszó kuplungot is.ja és lefikázta a hondát (absz jogosan), hogy amíg nekik egy plasztik v4 conceptre futotta idáig, addig az aprilia maroknyi pénzből ilyen motort tudott összehegteni.
-
[lAyCsI]
addikt
RSV fanoknak:
Haver pár napja kipróbálhatta a Ringen 4 kör erejéig az új RSV4-et,
aszonta beszar-behugy nagyon durva kis kompakt méregzsák, iszonyat jó kis gép, de csak és kizárólag pályára... utcára hálól
gondolom lesz majd róla cikk motorinfón... -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
ennyit tudok, hogy moto detail, sajnos nem találtam meg máshol sem...
24k-ért még holnap megtudod rendelni az adamoto-n. 9-kor rendel, előtte még akciós áron adja, de aztán nem tudom mennyi lesz az ára.
Sima fekete színű. Nem tudok németül (majd integra segít
) és az oldaluk se valami király, de ott van:
[link]kb ilyen, lehet pont ez az, de nemtom. 42 liter pontosan.
-
Tangerine
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mccoi

-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
A tanpálya is valahol 14. ker. szélén van, kezdődött egy nagy zuhéval, a látótávolság egy perc alatt 100m környékére esett, még egy perc alatt akkora nagy tócsák lettek, hogy az autókat alvázig ellepték itt-ott. Elég hirtelen sok esett le. Az óra végére pedig már sütött a nap...
-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Jelen!
Holnapi rutinvizsga előtti utolsó alkalom, úgyhogy mentem ha esik, ha nem.
Szerencsére vittem magammal apám régi kajakos esőköpenyét és nadrágját, úgyhogy én kevésbé áztam el, mint a többiek (viszont elég zárt, úgyhogy abban az esős-párás levegőben izzadtam alatta); a tanpálya 2x2 vagy 2x3 sávos főút felüljárója alatt van, és épp kilóg alá, így amikor egy-egy kamion elment, az felért egy alapos zuhannyal
Szegény srácok (és lány) csurom vizesek lettek a végére, csak úgy csöpögött belőlük a víz. -
zsoltee10
addikt
ha felteszel két 44 literes dobozt az oldalára, az elég durván széles lesz, nem? egyáltalán el fog férni? az enyém 49 literes, és az oldalára fel nem raktam volna.....
amúgy Kappa oldaltatyóm van, nem az a gagyi shoxos vacak....
persze a doboz sokkal jobb, ha jó áron hozzá jutsz, és le tudod gyártatni a tartót igényesen.. -
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
oldaltáskák gagyik. azért annál tartósabbat akarok. Meg ha 18k-ért kapok egy 44 literes dobozt (a kettő ugye 36k) és mellé csinálnak nekem 15-20-ért (35k helyett!!!) egy csomagtartót akkor elég olcsón kijövök sztem és lesz egy értelmes csomagtároló rendszerem 88 literrel, ha kell még tudok hozzá venni egy 3. dobozt is.
-
zsoltee10
addikt
sokkal olcsóbb, ha veszel egy oldaltáska párt. 25k. meg valami távtartót a táskához, hogy ne érjen a kerékhez. ex asszonnyal két oldaltatyóval, hátsó dobozzal meg tanktatyóval simán vittünk 4 napi ruhát+kaját....
amúgy Honda rulez.
én a kawára tizenpár k-ért vettem a doboztartót, és 25k volt a 49 literes doboz. -
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hátja, vmi nyomatékos, nagyköbös túramotorral el tudnám képzelni, de ott már a teljesítménytöbblet felveszi a kardán plussztömegét, ergo vszeg az is jobb mint a szíj.
-
TayRol
nagyúr
van valaki, aki elazott ma?
en majdnem elindultam az egszakadas elott 5 perccel, de nem tettem.
-
-
Gaboman
nagyúr
Most jöttem meg Balcsiról motorosfelvonulásról,nagyon jó volt!

-
cochy
tag
HI.. csak annyi, hogy Mogyoródig ugye még ingyen van az M3? Elfelejtettem lekanyarodni, és mogyóródnál mentem le.
ugye nem kapok csekket?
Ma délután elkaptam azt a szaros esőt ami Budapesten végigment. nem kaptam még ennyit a nyakamba.. csuszkált a kerék, mindenfelől jött a viz, az autósok meg nyomták neki, onnan is jött. há vazze..

-
Preda
aktív tag
De te minek is akarsz most ilyet azt mondtad nem akarsz sehova menni külföldre motorral?
Idehaza meg minek ilyen cucc vazz db táska az jól van. Vagy mint hülye haverok körbementek biciklivel a Balcsin egyik meg táskát se hozott csak bement Tescóba hozott pár szatyrot felrakta a kormányra és úgy ment
. Mekkora már.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a szine a legjobb. 
egyáltalán lehet még ilyenkor kapni júniusit belőle?

? Amekkora hullaszállítóval szokott jönni.Inkább gyártass egy futót