Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Na akkor a mai nap az én szemszögemből. Reggel kiderült, hogy nem jön persu. szopás, de azért jasserrel nem hagytuk ki. Oda felé féltem, hogy elkések ezért vertem neki rendesen, mert Szeged után akkora volt a dugó mint ha pesten lennék. A végén belekóstoltam már abba a kettessel kezdődő km/h-ba, de ott már üres volt az út
Jasser eltévedt
de meglett. Kimentünk ,fizettünk, felhajtottunk a pályára és hozzám képest a GS-sel űridőt nyomott a srác. Basszus 10 körönként legalább 1 kört vert rám a srác. Pislogtam is az első két etapon, hogy hogy lehet ennyivel menni, mikor itt a fasza gumim, kanyarban ledöntöm (első etap után is végig volt már gumizva majré csík nélkül a gumi). De mindig amikor megelőzött nem bírtam tartani a tempót.
3 etapon előtt szállingóztak a Talmácsis gyerekek meg jött ducati 999, CBF600 (csaj!), kawasaki akármi, meg még egy suzuki talán. Na de ők még nem jöttek fel csak a talmácsiék. Na itt már 50 kör bennem volt és hirtelen feljavultam, de nagyon, első pár körön gyorsultam vagy 5 másodpercet egy körön legalább
kezdtem megtalálni a pöpec íveket, de tényleg ehhez képest eddig nem is tudom hol kóricáltam, meg nem találtam hogy hova kell nézni, hol húzhatok kövéret, a sikán se ment. De itt magamra találtam, végre mentem olyasmi időket mint jasser, itt már csak 1 kört kaptam 30 perc alatt
és ÉLVEZTEM minden kanyart. Fájdalomig gyötörtem testem, hogy kijjebb rakjam a kanyorkban piciny porhanyós testem 
Így a 4. etapon amikor már feljöttek a többiek is igazán képben voltam (kb 80 kör után) és közel apait anyait beleadva, saját tudásomhoz mértem közel határon már én veregettem a kawásat aki nem ment szarul és a ducatis sráccal aki mérföldekkel tapasztaltabbnak látszott, a kanyarokban tudtam tartani a tempót. Egyedül a célegyenesben ment el nekem kicsit jobban.
5. etapon már nem volt ott jasser, mert mennie kellett de basszus a kisebbik talmácsis gyereket elvertem
lemotoroztam az igaz 100 lóerő VS 10-20
de kanyarban mentem el neki. Nagyon örültem, hogy elértem azt a szintet amire vágytam, faszán tempósan be kanyarba, amint lehet csumagáz kifelé, picifék, beenged stb és minden ívet lekoppintottam a talmácsis kölykökről
szóval tuti-tuti-tuti 
köszönöm, hogy elolvastad
ps.: amint lehet megyek ki megint. Nem mellesleg sokkal technikásabb pályának tartom kakucsnál (most) a kecsóringet, mert szopatósak a kanyarok

Videót meg majd feltolom. Sajnos csak jasserról van, de majd next time remélem lesz valakinél felfabrikálható is. -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
Igen, zárásig voltam, sőt még tovább is
Már úgy kotortak le 
Ez bármikor megéri ezt az 5000-et. Én úgy érzem és saját tapasztalatom alapján mondom, hogy 1 kilóméter versenypályán felér 100 km-rel az alföldön! Ha mátrában laknék akkor lehet csak 10-et, de akkor is! Annyi gumit felszedtünk mint atom, simán elmelegedett a gumin egy 30 perces etapon, legalább is én már olyankor éreztem némi bizonytalanságot, egyszer kigyorsításkor volt egy kis power slide, de minimális, egyszer 3-4-es kanyarkombinációban elcsukott gáznál indultam meg kifelé egy csöppet, de én állat még beletoltam egy hasonlóan erős kört, hogy biztos a gumi, vagy én bénáztam el
de a gumi kezdett megforrni. Komolyan nekem sütött a széle mikor megfogtam, de NEKED IS!
állatok voltunk. -
jasszer
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Mindenképpen érdemes. Egyrészt jó móka, másrészt többet lehet vele tanulni mint egy év kocamotorozással, simán megéri azt a 4-5-6 ezer forintot. Már egész jól tudok fékezni kiszáradt füvön, meg nyílegyenesen áthajtani a rázókövön.

Ali: Végignyomtad becsülettel zárásig?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, kéne rá időt találni.
ha ilyen fos esős lesz hétvégén, én elcaplatnék délelőtt
voltál már? -
Integra
titán
-
-
jasszer
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Ne is mondd... szétb*asz az ideg. Mivel Diósdon van a szerelő az "inasa" behozta Pestre a motort utánfutón, átvettem, stb. 10 percig még reménykedtem (szokatlan volt a saját motorom, mivel bő egy hónapja nem ültem rajta), de aztán egyértelművé vált hogy pontosan ugyanolyan szarul esik a fordulat, mint mielőtt beadtam a szervizbe, hiába cserélt rajta szelepet+szelevezetőt, semmi különbség. Kedden megyek Diósdra focizni, előtte benézek hozzá, lesz miről beszélgetni...
P.S.: hab a tortán, hogy megkértem hogy feszítsen a láncomon (a topiktalin kicsit megnyúlt, de nem volt időm megcsinálni), mondta hogy oké, meglesz az is. Elindultam ma Kecskemét felé, fel sem merült hogy gáz lehet vele, ehhez képest istentelenül csörög, megnézem, persze lóg mint a takony. Begurultam az első szervizbe (a szerszámkészletemben nincs ekkora kulcs), megcsinálták 10 perc alatt, tiszta sor, nade: jó fej volt a srác, rámért a guminyomásra... egyik 1,3, másik 1,5 bar. Na b+... mikor leadtam legalább 2 volt mindegyikben, előtte fújtam. No comment.
-
Mr.Grincs
veterán
Erre esetleg valaki?:
HELP!!!
Pitbikeot akarok venni, ki is néztem egy faintot. De inkább a rendőrökkel lenne a gondom. Mit szólnak rá? 125 ccm is amit néztem nekem meg B jogsim van. Lehet rá kötni boztosítást?
Ha rakok rá lámpát meg féklámpát és biztosítást ktötök rá akkor is szopatn fognak?
A blokkon van egy 125 ccm felírat azt lefelxelném. Egy pár mmteres öntvény. -
jasszer
őstag
Alival ma kimentünk Kecsóringre, fasza volt. Az első néhány órában csak ketten köröztünk, aztán jöttek még páran és csúnyán lealáztak minket egy Derbivel... 5 rugóért egész nap kötetlenül azt csinálhatsz amit akarsz, teljesen jó a pálya burkolata is (bár nem olyan patika mint Kakucs), van egy-két érdekesebb kanyar is, sz'al...

P.S.: kb. 6-7* megjártam a pálya melletti füves területet, kétszer majdnem katapultált a motor a célegyensre ráfordítóban (nem értem hogy nem estem el), aztán elkapott a jégeső.
-
Boci_83
őstag
Mondom hogy multiméter!
Rá volt kötve állandóan az aksira, amikor elindultam vele motorozni, mindíg bekapcsoltam és folyamatosan "monitoroztam"
a töltésemet. Korábban megpuklisodott az aksim, azért volt rajta, mivel mindenki azt mondta hogy semmi baja a fesszabinak a töltés jó, de egyesek szerint csinálhat olyat hogy ha túlmelegszik akkor nem jól szabályoz, ezért kis időkre túltölthet, 10-15 perc, vagy ki tudja mennyi, és ha akkor sokkal többet tölt attól lehet hogy megpurcan az aksi. Na már most mentem vele vagy 1000 km-t de egyszer sem ment feljebb, állandóan ugyan annyival tölt. Amikor a felvétel készült azért nem volt bekapcsolva, mert bepárásodott, nem jól működött a kijelző, és nem akartam hogy tönkre menjen.
Tegnap amúgy le is szereltem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt nem tudom hirtelen megmondani,elképzelhető.
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Az, mert gondom volt a töltéssel korábban. Ma vettem le.
ALI_G Hát már a 200-as után fékeztem legtöbbször, de ez már a vége felé van és itt már az összes fékezés az volt hogy tövig húztam az első féket, mindenféle fokozatosság nélkül, de olyan volt mintha egy szivacs lett volna az egész. Bánom hogy nem fényképeztem le a féktárcsát.

-
Boci_83
őstag
No megszületett a mostani [link] is. Fel akartam tölteni az egész 20 percet, de Youtube-ra csak 10-et lehet. A Kawással sokat mentem együtt, máskor is összekeveredtünk előtte.
Amúgy így visszanézve látok néhány dolgot, amit legközelebb nem így fogok csinálni, és még mindíg nem bízok kellőképpen a gumikban.
Nem pocskondiázni nagyon. Na.
-
[Vazz]
tag
válasz
jasszer
üzenetére
viszont az a kétkát biztos lemotorozod mert általában nincs senki, aztán egyre jönnek a kemény arcok, supermotosok, egyéb motorozni tudók aztán nagyobb lesz a forgalom is. + délután mehetnek a gokartok meg a kicsik a kismotorokkal aztán óránkét 20 perced lesz motorozni vagy ha cask kettőbe van osztva akkor 30-30perc.
-
[Vazz]
tag
válasz
jasszer
üzenetére
Ha mentek kakucsra, akkor érdemesebb délelőtt mert akkor nincs senki. Ma is voltam, egyig a madár se járt arra, azaz tiétek a pálya. Ha 11-re mentek akkor is ki kell fizetni az egésznapit mert csak egytől 4k. Mielőtt mentek hívjátok fel a pályát telón és kérdezzétek meg lesz e azon a napon verseny vagy karbantartás, nehogy potyára mennyetek.
-
bajnokpityu
félisten
ótóknál egyik legjobb fékbetét-gyártó a textár.mondjuk fékfolyadékot nem hsizem h maga gyárt

Gabo:de krosszosabb motorok nem első kerékről veszik a sebesség jelet?
sportmotorok jó ideje mind első lánckerék tengelyéről,igy áttételmódositással bukod az órát is.eleinte a ghostrider K1es ezres gixere is ezért mutatott olyan sokat.haver aszongya,neki van olyan motorja.
-
jasszer
őstag
Szerintem inkább délután lesz belőle.
Reggel beszélek a szerelővel, ha már 9-kor át tudom venni a motort az nem rossz, utána haza kell mennem beöltözni (azaz otthonról kb. 10-kor indulnék), onnan meg Persuval találkozva irány Kakucs. (így legjobb esetben is 11-re érnénk ki).
Te meddig érsz rá?
P.S.:
Nyitva tartás: 08-18 - óráigPályahasználati díjak (gokart, motor, robogó)
08-18 óráig : 6000 Ft
13-18 óráig : 4000 Ft -
jasszer
őstag
-
Boci_83
őstag
Már cseréltem fékolajat is. Az alap. Hanyadt is estem az árától!
Mondjuk én 1950-ért vettem. Mondom a csajnak mikor beütötte, hogy ez nem az olcsóbb féle úgy látom.
-
TayRol
nagyúr
engem megtalalnak a hulyek. ma egy uj 308-as akart letolni, csak mert a lampanal az allo sor mellett elgurultam elore. na mindegy, jok ezek a reggelek...

-
Integra:
megvolt az elso edzes, jonak tunik, maradok.

-
Boci_83
őstag
Üdv!
Jt vagy Esjot lánckerekekről valakinek véleménye, tapasztalata érdekelne... -
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hidd el én még kibirtam volna a bőrömben, de nemnagyon lehetett velem együtt tartózkodni egy zárt térben, aminek az asszony hangot is adott és ha ismernéd....

-
Mr.Grincs
veterán
HELP!!!
Pitbikeot akarok venni, ki is néztem egy faintot. De inkább a rendőrökkel lenne a gondom. Mit szólnak rá? 125 ccm is amit néztem nekem meg B jogsim van. Lehet rá kötni boztosítást?
Ha rakok rá lámpát meg féklámpát és biztosítást ktötök rá akkor is szopatn fognak?
A blokkon van egy 125 ccm felírat azt lefelxelném. Egy pár mmteres öntvény. -
Boci_83
őstag
Az van hogy lassan tök vége a láncomnak, és ezért én szomorú vagyok. Megint egy csomó lóvé kidobása...

Amúgy kíváncsiságból feltettem egy 2-vel kisebb fogaskereket előre. Hát ez valami (nagyon csúnya szó ide) durva!!
Akkorát csal az óra hogy röhögtem is egy nagyot, olyan 150-et mehettem, de az óra már majdnem 200-at írt, ezt csak akkor vettem észre mikor azt hittem hogy 4.ben vagyok, de hiába húztam , nem volt több sebesség. Akkor rápillantok a műszercsoportra és kicsit felakadt a szemem.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Bocsika ez kihagyhatatlan volt.

-
Integra
titán
-
[Vazz]
tag
Sőt.... most hogy lefürödtem jutott eszembe hogy pont ma mértem a versenygokartokat és 0:43-as időket mentek.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Örülnék én annak a jó robogós időnek. -
jasszer
őstag
Nem kicsit. Még abban sem vagyok biztos hogy a "hátsó" egyenesben elértem ekkora sebességet, nem hogy átlag. De ha minden jól megy csütörtökön kiderülhet.
Állítólag ma hoznak benzincsövet a szerelőnek, ha jó lesz szerdán tuti elmegyek érte.
Persu: Igen, elég irreálisnak tűnik. Vszeg a pályahossz (1007m) nem fedi a valóságot, amit a ring oldalán írnak.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ööö... az 80,56 km/h átlagban, ha jól számoltam.

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
de legalább mire elkezded a bótot fix ügyfeleid lesznek,
PH!-sok kapnak majd kedvezményt?
-
keszegduda
őstag
Akit érdekel itt mindent megtalál a XT660-as Yamahákról (R,X,Teneré), mit, merre, hogyan, tuning, alkatrész stb.:[link]
-
-
Prof01
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Huhh, de utálom, az ilyen kis b*zikat.
Ilyenbe mentem bele mocival egy parkolóban(nekem volt elsőbbségem jobbkéz-szabály miatt), mert ott játszotta a fejét az M6-ös bömösben, amit apucitól kapott.
Még szerencse, h kb. 20-30km/h-val mentem, mert szépen átrepültem volna a mocitetőn...
-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Szerinted?
"Az egeret rávíve a linkre, az url-cím (http://www.balsamfir.com/MotoJournal/moto/images/nudes/samuela-aprilia.2006.jpg) alapján kicsit másra számítottam

-
Jaaa, hát a bömbi az már gázosabb
Abban nem tudni mi ül, mert mindig le van sötétítve.
Egy jó tanács. Gyúrjál bal kézre, mert az ilyeneknek már komoly gerincferdülésük van jobb oldal fele. Mindig a sebváltón tehénkednek...mod:
az is lehet, hogy megkülönböztető jelzést hordó "polgártársunk" volt az illető
-
ALI_G
veterán
engem egy nagy bömi követett, hiába húztam 200-zal, beért mindig. Akkor még kis csíra voltam és nem tudtam úgy vezetni kanyarokban, az a rohadt 4 kerék meg tapadt neki rendesen. Egy 20 km-t biztos "menekültem", mert komolyan mint aki ki akart végezni.
Egyébként 80-nal ment mikor leelőztem kb 110-zel, szóval tarkónlővést az ilyennek, biztos bőrfejű milliomos volt. -
válasz
Integra
üzenetére
Kék villogó itthon nem számít semmit. Javul a helyzet lassanként, de még messze vagyunk akár Ausztriától is.
Németországról nem beszélve...
Menj ki Spanyolba
Minden kékvillogóson ott a tolórács elől 
(#25401) Integra
Ha kimaradtál volna belőle, nem lenne mit mesélni most
Milyen jó, hogy nem maradtál mi? 
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
inkább egy rémálom volt (számomra), de azért amikor kárörvendésből meg kínból röhögsz a másikon itt, az nagyon tud éltetni..
itt spec "lövészentél" úgy indult, hogy 2 órát fagytunk alakzatban állva a mezőn, a fagyott talaj a végére bokáig sár volt, mert kaptunk engedélyt egy helyben ugrálni, hogy ne fázzunk. addig a tisztek bebasztak a sátorban.
mondanom se kell volt ott para, amd, éles skuló, össze vissza lövöldözés, egyes lövések helyett sorozat, üvöltözés, visítozás, röhögés.. amikor már minden mindegy, csak juss egyszer haza.. öröm é bódottá.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jasser eltévedt 
lemotoroztam az igaz 100 lóerő VS 10-20
de kanyarban mentem el neki. Nagyon örültem, hogy elértem azt a szintet amire vágytam, faszán tempósan be kanyarba, amint lehet csumagáz kifelé, picifék, beenged stb és minden ívet lekoppintottam a talmácsis kölykökről 
állatok voltunk.

Ha a motorokhoz nem is, de az autókhoz biztosan ért a bmw.