- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cochy
tag
sziasztok,
valakinek közületek van kontaktja, hogy hol lehetne venni Suzuki GSF 600N-re (2004) kormányt? Egyik ismerősöm nemrég vette a gépet, de valami egyenes kankó van rajta, amit le akar cserélni. Hasonló is jó, nem kell feltétlen az eredeti, a kivánság csupán hogy ne kelljen az összes bovdent kicserélni..
Köszönöm! -
cochy
tag
Sziasztok,
tudtok valaki kárpitost, aki motor üléseket tud babrálni? Ki kellene szedni egy kis szivacsot belőle.
Köszönöm -
cochy
tag
válasz
TayRol #47275 üzenetére
Bakker de rég volt.
mindjárt leveszem a hirdetést.... oszt mennyünk, mennyünk, mennyünk..
bárhova..asszonynak van egy ER-5 gépe, most vettük 3 hónapja, 2006-os, elszedem tőle.. nem megy úgy mint a VTR, de megteszi.
Ott meg az a gond, hogy nem ér le a lába a földre normálisan, nem biztos magában. Erre amugy tudtok valami okosságot? Kisebb gumi? ..
-
cochy
tag
válasz
Integra #47268 üzenetére
Fáj a szívem, szánom-bánom, dehát ezzel a legtöbben így vagyunk.
Ez az első nagymotorom, ki szeretnék próbálni valami mást is. A másik meg hogy kell a lovetta is most egy picit, mert az eskövőm lesz szeptemberben és hiányzik még egy pár forint.
Szóval lehet egy kis ideig kihullok a motoros sorból, de visszajövök. -
cochy
tag
sziasztok,
ha már motor-eladás:
Eladó az én motorom is.
Sokat nem mondanék róla, de kérdeznék:-Miért haragszanak a bácsik a kutaknál, ha rajta ülök tankoláskor a motoron? Nem tudom rendesen telerakni a gépet, ha ki van támasztva. Nemértem.
-
-
cochy
tag
Köszönöm mindenkinek a robogós-kresszes válaszokat.
Ma már próbáltam legalább a középső sávba visszamenni és ott haladni. Nem annyira rossz, csak szokni kell. Főleg ugy hogy már ismerem a teljes nyomvonalamat az otthon és a munkahely között, de majd keresek egy hasonlót. Kis kerék, nagy kátyú, jeeee
Köszönöm még1x. -
cochy
tag
Sziasztok,
megint jó régen jártam már erre. Lenne is gyorsba kettő kérdésem:1.) kb 1 éve járok melóba robogóval a Hungárián minden nap. 3 sáv van. Tudom nem szép és ismerem a kresz szabályokat, de a bal oldalra húzódok teljesen és ott megyek majdnem végig. Teszem ezt azért mert ott a legjobb az út (a robinak ugye kicsik a kerekei), nem kanyarodik elém senki (tényleg nem volt majdnem soha gondom ebből), meg amugy is elfér még mellettem jobbról egy egész autó a sávban. Tartom a 70-et többel nagyon nem megy az 50-es. Eddig 3 autós ugatták le a fejem, pontosan nem tudom mit mondtak, mert egyik sem hajtotta le az üveget, csak azt láttam hogy mutogattak. Múlt hét pénteken ugyanez történt, ugyanugy ugatott, meg mutogatott is, a kivétel hogy ez egy villogó rendőrautó volt. Mögöttem kapcsolta fel a szirénát (majd beszartam), elhuzodtam a középső sávba, megállt mellettem és mondta a magáét. Utána elment. A kérdésem annyi lenne, hogy tiltja valami a kreszben hogy én robogóval a belső sávban mennyek? vagy mondjatok már erre valamit. Az nem érdekel ha valakinek nem tetszik, mert eddig még semmi esélye nem volt hogy elcsapnának a belső sávban. vala miatt úgy érzem a szélsőben nem járnék ennyire jól.
2.) barátnőmnek vettünk 3 hete egy ER-5 -öt. Nagyon zsír gép, annyi a baj, hogy picit magas. Kivettünk az ülésből egy keveset, de még mindig az. Tudnátok mondani valamit, hogy hogyan lehetne lentebb engedni? gondoltam rá, hogy lecserélem a gumit egy kisebb magasságúra, a gond csak az hogy 2 hete vettem rá egy 70%-osat.
Köszönöm a segítséget!
-
cochy
tag
Sziasztok,
nekem is eladni valóm van, ha valakit érdekel:
Honda VTR-1000F
PH-s kedvezmény lehetséges.Üdv. gAbor.
-
cochy
tag
Sziasztok!
Egy picit régen írtam már, de lassan előkerül a motor újra, jövök én is a fórumra.
Olyan kérdésben kérném ki a véleményeteket, hogy egy lánynak kellene első motort venni. Igazából első körben mindent javaslat érdekelne, picit azért a Honda felé húz a szívünk. Kívánalmak:
- Ne legyen magas, mivel a lány 167 cm, nem minden gépről ér le a lába akár álló helyztben sem.
- A tömege se legyen valami hatalmas, a gs500-at még a lábára tudja rakni.
- Elős motor lenne, szóval lóerőben 100 fölé nem nagyon akarnék menni, viszont jó lenne, ha azt a kényelmes 150-es tempót megerőltetés nélkül bírná.
- Inkább a túra gépek közül kerüljön ki, kényelem, költségek miatt. sport-tura is jöhet azért.
- valahogy a 2000 év körüli kiadások közül fog kikerülni, ne legyen nagy tipushibája a gépnek
- árban mindennel együtt valahogy 700K körül van rá pénz.Amugy ha a fórum lakói közül valaki tavasszal megválik a gépétől, akkor akár érdekelne is, ha a fenti paramétereknek valamennyire megfelel.
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
Remélem ebben az évben is lesz több PH motoros tali.
-
cochy
tag
Sziasztok!
rég jártam erre.
azt szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e vagy tud-e eladó motoros kétrészes bőrruhát 44-46 körüli méretekben? bnőmnek kellene valami karácsonyra, és nem igazán lehet találni.
ha tudtok valamit légyszi szóljatok. előre is köszönöm! -
cochy
tag
Sziasztok!
Honda DIO-hoz kellene nekem első lengéscsillapító. AF18-as.
Tud valaki bontót vagy bármit, ahol ócsóé lehetne ilyet venni?
előre is köszi. -
cochy
tag
válasz
Integra #27178 üzenetére
Predával mentünk asszem május körül motorozni, akkor jött egy csóka egy ilyen géppel. Ha jól tudom az övé nem ABS-es, de még a festés is ugyanaz. Jól tolta neki ettől függetlenül. A lényeg, hogy megálltunk megnézni egymás gépeit, asszem azt mondtam erre a gépre, hogy "Te jó ég, mekkora blokk van ebben? "
köv héten elugrok a láncspray-ért, remélem megkaptad a lovettát. majd pontositunk.
@Daniel Alves: Még nem gratuláltam a gépedhez, de most megteszem. Nagyon szép gép és gratu hozzá. Széles utat! Majd ha nem felejted el, lécci jelezz vissza, hogy hosszu távon (200-300km) mennyire fárasztó a gépen ülni. Rezonanciára ill. alkar fáradásra gondolok. Köszi
-
cochy
tag
Mennék én is szivesen, de most hétvégén homokvárat szeretnék építeni a balcsin..
Amugy.. ez az Ausztriába mennyünk dolog tök jó lenne. Már mondtam én is, csak nem jött rá reakció. Egyik kollegám most volt a Grossglockner-en. Hát.. megnézném én is.
Szóval ha augusztusban össze tudjuk hozni, az tök jó lenne. De sztem én mék amugy is..
no? -
cochy
tag
Hi.!
Én meg pest-békéscsabát toltam ma.. meg vissza is természetesen.Hát azért elég kömény, hogy arra lent mennyi egyenes ut van. 5km csak egyenes, kis kanyar, utána még 6km egyenes.
Olajkérdéshez: Laycsi ajánlott egy jó szerelőt, elvittem hozzá a gépet, szelephézagotellenőrzött. Azt mondta, hogy jó lenne lecserélni az olajat a Honda VTR-ben, Repsol 10w-50-re, méghozzá ásványira..
Azt mondta, h többet kell melegíteni, viszont tisztább a váltás.. stb..
Nektek mi erről a véleményetek? Lassan nekem is olajat kéne cserélni.. -
cochy
tag
válasz
Topiccsendőr #26547 üzenetére
A narancssárga pólós srácnak elég érdekes a testtartása.. vagy csak nekem az..
-
cochy
tag
"..és a kívülálló mit lát mindebből?!.."
Hogy ez milyen igaz.. A hétvégén belettem a gépbe 400km-et kb. Most úgy mentem mint még soha. Finoman, nézelődve, kb 100-as tempó.
Az autósokat engedtem ahol lehet, gyalogosokat is. Ha láttam h menni akar, megálltam. Lehet h hülyeség, csak próbáltam megszerettedni a motorosokat a néppel. Igaz csak pár emberke volt, de az is számít.
Kaptam cserébe rengeteg lehúzódást, jobb indexet hogy mehetek, integetést stb..
Erre.. az utolsó 30km-ben, jön egy csopper. na mondom, ha megelőz, megyek vele..
Mit látok? sehol máshol nem előzött a csóka, csak az előzni tilosban. bevágott mindenki elé..stb.. messziről figyeltem mit csinál. utána szép lassan mindig utolértem. és kezdte előről.
Ugy elbaszta a kedvem az egész 400km-es próbálkozásomtól, hogy kész. -
cochy
tag
válasz
Integra #26439 üzenetére
Lécci dobj pm-ben egy számlaszámot és utalom a lét. Meg esetleg egy telszámot is, hogy meg tudjuk beszélni, hova mikor mennyek érte.
Én 172/80.
Vmelyik nap rakok fel képeket. Kicseréltem a gépen (Honda VTR) a két dobot, IXIL dobokra. Amikor vettem a gépet, akkor kaptam hozzájuk, mondom kipróbálom már. Hát. nem semmi hangja lett. Ha hazamegyek sztem elveszne a többi traktor mellett.
Meg raktam bele szivargyujtót, USB-set, hogy jó legyen. a laptop-ot nem birja el, de gps-t meg telót tölti..
-
-
cochy
tag
HI.. csak annyi, hogy Mogyoródig ugye még ingyen van az M3? Elfelejtettem lekanyarodni, és mogyóródnál mentem le.
ugye nem kapok csekket?Ma délután elkaptam azt a szaros esőt ami Budapesten végigment. nem kaptam még ennyit a nyakamba.. csuszkált a kerék, mindenfelől jött a viz, az autósok meg nyomták neki, onnan is jött. há vazze..
-
cochy
tag
A kedvenc autóm a viper..
Azért annak is a jó annyát, aki 2X évesen ilyenekkel megy. Biztos ő vette.A joggsihoz meg annyit, hogy ez pont az a téma, hogy milyen motorral lehet elkezdeni motorozni. Van aki azt mondja, hogy simán mehetsz 1000-es géppel is, van aki meg hogy végig kell járni a lépcsőket. Elkezdtem járni a lépcsőket én is, aztán a 125-ös gépnél azon kapod magad, hogy hoppá.. már 160-al mész. Akkor meg nem (majdnem) mindegy? Meggyődésem, hogy soha nem lesz normális teszt arra, hogy kiszűrjék kinek milyen gépre lehet jogsija. A másik meg, hogy amíg a főutcán pubok vannak és abban jó nők, addig egy 1x éves emberkének akármit mondhatsz, akkor is full gázt fog huzni a pub előtt, mer az menő.
Még annyi, hogy ujra elolvastam a balesetről szóló cikket. Igazi autós újságíró írhatta, annyi érzelmi szálat megmozgatva, amennyit csak lehet. Ettől függetlenül igaz..
-
cochy
tag
válasz
Prof01 #24986 üzenetére
na igen, a simson az segédmotorkerékpár és kétkerekű.
De a törvényben az van: ".....minden négykerekű segédmotoros kerékpárt áprilistól kezdődően...."
Szóval ez a segédmotorkerékpár egyik speciális változata, amibe a simson nem tartozik bele.amugy meg valóban kéne minden smk-ra valami azonosító, ha valam baleset következik be. Az már más kérdés, hogy annyi van belőlük mint a nemtom. Kis helyen lakok alapból, majdnem mindenkinek van simsonja. Igaz, hogy alig megy, de nem gáz. Soha nem mennének át semmilyen műszaki vizsgán. igaz ez még nincs is benne a törvényben, hogy vizsgáztatni kell.
-
cochy
tag
válasz
Integra #24894 üzenetére
ez állat...
van eladó hátsó féktárcsám. Hondán volt. Valami miatt lett benne egy 1,5 cm-es törés. Pedig nem hugyoztam le lefelé jövet dobogóköröl .. télleg..
Nem vékony, jól fejbe lehet verni vele valakit. Xénának (vagy hogy írják) is hasonló volt, állítólag visszajön. vagy freezbee-nek is tökéletes. 15K elment a havi fizumból ismét.. -
cochy
tag
ilyen is van. :
[link]
-
cochy
tag
Hu vazze.. én is ilyen helyen parkolok. Pont ez a felállás.
Van riasztóm, de azon gondolkoztam, h amilyen mélyen (nem a garázsban) szoktam aludni, ha az ablakomnál vinnék ki a teremgarázsból, akkor sem ébrednék fel.TayRol: Azt írtad, h nem tartanád teremgarázsban. De akkor hol? vagy kint hagyom a külső parkolóban vagy teremgarázs. ahol lakok, itt őrzik a DHL-es kamionokat, de náluk nincs fedett hely motornak.
-
cochy
tag
HI!
Honda VTR-en kellene valszeg szelephézagot ellenőrizni. Tudnátok mondani Pest környékén valakit, aki megnézné, meg ha kell állítani, akkor meg tudná csinálni?
Pici pézé, ezt mondanom sem kell.Előre is köszönöm, ha valaki megszánna eme infóval.
-
cochy
tag
HI!
Köv hétre kaptam a fönöktől szabadságot (ki kellett venni).
Valahova messzebbre van valakinek kedve menni?
Horvát, Ausztria ilyenekre gondoltam. -
cochy
tag
válasz
runner 125 #24230 üzenetére
Nekem a VTR-1000-es kb 7L-t eszik. ez átlagos használat mellett értendő, 7-8K ig pörgetem max.
-
cochy
tag
Hazaértem én is.. Én tejet iszok..
Tényleg szép helyeken jártunk, jó kis kanyarok.. A GPS meg ..
Multkor nem csináltam képeket, kaptam is a fejemre.. Most lefényképeztem mindhárom gépet. Ímhol az enyém:
[link]
[link]Csoportkép nem készült, legközelebb.
Integra, TayRol: Küldöm priviben a Ti képeiteket..
-
cochy
tag
válasz
[lAyCsI] #23501 üzenetére
Vasárnap jártam arra, sztem nem rossz az az út (csobánka). Igaz nekem a dobogókői úttal sem volt gondom.
Valahol Esztergom előtt délen van egy út, azt most csinálták meg. Olyan mint egy hullámvasút. Kanyarodsz és közben 3-4 méter szintkülönbség.. nagyon állat. annyira beleéltem magam, hogy fogalmam nincs hol is van pontosan.
Még annyi (hogy könnyítsek a lelkemen), hogy hétvégén nekem is volt egy kis afférom egy autóssal. Nem lett gond, csak én voltam figyelmetlen. 5 autó egymás után. megelőztem 4-et. Kanyar. Közben nézegetek ki, hogy hol surranhatnék el. Látom h egyenes, na mondom gyerünk. Autós barátom nemtom honnan jött, nem a bojban volt akiket megelőztem, kb 120-130-al emelkedőnek fel elindult. Én meg nem néztem bele a tükörbe, elkezdtem előzni.. ..szóval majdnem crash lett. Így 500km enként néha csinálok hülyeségeket. most könyebb. ..
-
cochy
tag
válasz
TayRol #23053 üzenetére
Meglett a gerincvédő.. Egy kicsit féltem, hogy nem a jól megszokott kemény protektoros felépítése van, de így utólag mondhatom, hogy nagyon jó kis cucc.
Hajlik minden felé, nincs fele gond. Megkértem egyik ismerősöm, hogy verjen hátba.. Annyira nem éreztem..Csak ajánlani tudom.
amugy erről van szó: [link]
Egyedüli hátrány amit tudok mondani, hogy oylan mintha csúszna egy picit mindig felfelé. Egy idő után madjnem hozzáér a bukósisak aljához, na akkor éreztem, hogy gátol valamennyi, nem tudtam normálisan forgatni a fejem.Ma meg körbejártam Esztergomot és környékét. Ha jártok arra, akkor közvetlenül a bazilika mellett van egy kis parkoló. 300Ft-ért megengedte a csóka,hogy leparkoljak, meg betehettem a kocsijába a cuccaimat, így nem kellett semmit magammal cipelni, amíg elmentem gyalog egy pár helyre. MOndta, hogy máskor is, szóval ha arra jártok, akkor rendes a tag, és ne féljetek, hogy lelép a cuccaitokkal.
-
cochy
tag
HI! Kecskemét nekem is jó lenne, időt meg szakítok rá. Csak ha lehet, akkor ne hét közepén legyen már. Esetleg hétfő vagy péntek? Ez csak egy javaslat lenne.
@Integra: Nemtudom írtad-e.. a gombákat hol vetted? Kivel rakattad fel? Ha válaszolnál privi vagy ide, megköszönném..
-
cochy
tag
Én is hazaértem. Tényleg jó banda , megyün máskor is...
volt hegyes völgyes móka, meg alföldi is. Néha odahuztuk neki, de sztem senki nem lőtt túl a célon. Szóval. jó volt. -
cochy
tag
Engém se zavar. .mék .. ne essen jégeső, az szar.
a babettának meg amugy is jól jön egy kis mosás. -
cochy
tag
válasz
Topiccsendőr #22277 üzenetére
A gyári kéménnyel is meg vagyok elégedve, tökéletesen megy.
A hangja is jó.. csak kiváncsi lennék, h milyen vele. Ha lesz időm, elviszem fékpadra.
Sztetek mennyit ér egy ilyen dob?
[link]. Nem pont ilyen matrica van rajta, de a típus egyezik.TayRol : Köszi a linket.
-
cochy
tag
Sziasztok!
Amikor vettem a motoromat, kaptam hozzá két sportdobot.
a márkája: IXIL. igazából többet nem nagyon tudok róla mondani, infót meg nem találtam.
Honda VTR-1000f-em van, erre tuti jó. 2 darab, egy jobbra egy balra.
Szerintetek mennyi érhet ha eladnám? vagy többet ér ha lecserélem az eredetiket és ezt rakom fel ? -
cochy
tag
válasz
TayRol #21352 üzenetére
Hi. Bukósisaknál ha nagyobbat veszek, mint amekkora tényleg kéne, akkor gondolom az nem lesz jó nekem. Nagyságon XL-t értem. Kinéztem magamnak egy jó sisakot, csak az a gondja, hogy XL-es. A kezem befér, ha az államnál benyulok megvakarni az orrom. ezt akkor nem kéne megvennem ugye? pedig annyira-de annyira teccik.
Ebben tudna valaki segíteni? -
cochy
tag
sziasztok!
Biztosítást hol lenne érdemes kötnöm?
25 vagyok, vidék. -
cochy
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy egy '98-as 1000-es mocinak most mennyibe kerül az átíratása? van valami amire oda kéne nagyon figyelnem, vagy ez rutin meló?
köszönöm. -
cochy
tag
sziasztok! csak egy halk kérdés..
Egyik ismerősöm megválna a '98-as Honda VTR-1000f gépétől. 500K-t szeretne érte kapni. 31.000km van benne, semmi gondja nincs, télleg jó gép. Szerintetek megéri? Vagy bármi hasznos ötlet, hogy miért érné meg/nem érné meg megvenni?
Előre is köszönöm ha válaszol valaki.
Aktív témák
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest