Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Egy MZ valakinek?

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
BrutálisanGyönyörű!
-
-
Integra
titán
nem a japán árával van a baj, hanem azzal a büntetővámmal meg minden egyéb környezetvédelmi és egyéb címszó alatt fizetendő adóval, amit ki kellene fizetnem rá, csak azért mert made in japan..
mellesleg ez nem egy szimpla slip-on dob, hanem egy teljes, csak és kifejezetten ehhez a motorhoz/motorblokkhoz tervezett és legyártótt leömlő és dupla kipufogó rendszer.
ez azért nem a szarral gurigázunk kategória.
-
Gaboman
nagyúr
Ha megyünk jövőhét Vasárnap akkor írok ide a fórumba,2 hét múlva biztos hogy rendezünk megint túrát.
Tettem fel pár új képet a mociról:Fazerkém -
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hm.. haza kellett jönni a Balatontól olyan szar idő volt. Pedig nem jöttünk volna csak 7főn. Igaz kocsival voltunk, de akkor is bosszantó.
-
Gaboman
nagyúr
Volt ma valaki mocizni?
Mi elmentünk Veszprém onnan Balatonfüred azt Bakonybél,Pápán ebéd és utána mindenki haza.
Jó idő volt,igaz a szél fújt rendesen.
Sajnos csak 3an voltunk motorral,jó lett volna többen lenni. -
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én is láttam, sajnálom a srácot.

-
Daniel Alves
őstag
Sajnos nálam ez a helyzet merül fel hogy én Debreceni vagy de nem ott lakok hanem egy másik városba ahol kertes családi ház van ,szóval ott nincs gond! De Debrecenbe társasházban lakok és nincs garázs
Mivel egy héten 5 napot vagyok itt Debrecenbe a motornak is kell találnom egy helyet valahol. Garázst egyedül nem bérlek mert rohadt sokba kerül. Elvileg barátokhoz viszem a mocit ők 4en bérelnek egy garázst és így azért olcsóbb! De ott se szívesen hagyom/hagynám mert ha egyszer kifigyelik a dolgokat akkor lőttek a mociknak! -
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
b+...
és a hozzászólások alapján sajnos elég gyakorinak tűnik. Ha én találkoznék egy ilyennel, nem tudom, hogy le tudnám-e magam állítani... -
Daniel Alves
őstag
-
Preda
aktív tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tudom, hogy van ilyen csak nekem ez nem kell ennyiért ha nincs benne gyárilag akkor nem need. Nem ér annyit sajna. Azért annyira nem hiányzik ...

-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az ottani kanjik közül csak néhányat tudok kiolvasni (szerencsére nagyrészt katakanában van), de már az is több, mint a semmi

Viszont a japán handmade árat biztos ki akarod fizetni? Olyan nagyon különlegeset nem hallottam abban a jútyúb videóban, ami azt a szép árat megérje. Bár tudom ez szubjektív, én pl. nem cserélgetnék dobokat össze-vissza a motoron, ahogy a többség teszi.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
uhh, tenyleg, most olvastam el azt a hszt. is.

Jobbulast neki, remelem nincs nagyobb gond!!
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nem motorral, de én sem tudom, azt nem írta meg.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
jaja, nekem is Gipro van, de nem a DS, hanem az ATRE verzio. Ez nagyobb es kiveszi a kornyezetvedelmi tiltast. Asszem sajna csak Suzuki es Kawasaki kompatibilis, de azokkal nagyon.
Tegnap lagzi volt, csirke-marha-borjupori, meg soksok husi, szoval most jol erzem magam.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
gyonyoru a szeker!
gratula megegyszer! -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
fincsik

én mindjárt megyek szalonnát sütögetni, jeeeeee
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
itt süt a nap ezerrel
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ilyenje van rolinak.
tényleg jó, de suzukija van ugye -
Daniel Alves
őstag
A kis digit fokozatkijelző tök jó lenne nekem
-
Integra
titán
ááááááá, milyen hangja van
wyvern sonic twin. nem lehet olcsó móka..
meg ez is
-
Ali!
Voltam Szegeden, a Solt-Soltvadkert-Kiskunhalas úton. Valami katasztrófa, vesekövem már tuti nincs :S
Solt-Kecskemét-Kiskunfélegyháza út (ami kb 7km-el több) az útminőségileg jobb? -
Utóbbi évtizedek legszebb Hondája?!
Winkler barátunk nem látott még 400es rvf-et, vagy 750eset, de szerintem NR-t sem.
Az utóbbi évtized sem állná meg a helyét, mert szvsz ebből a tizedből az első generációs 1000RR repsolban üt mindent.De persze ízlések és pofonok.
De egyetértek veled, és gyors gyógyulást kívánok
-
Integra
titán
emvy most küldött smst, hogy írjam be, hogy a holnapi motorozás neki elmarad, mert elcsúszott (nem motoron) és pár nap kórház...
többet én sem tudok, majd megírja ha gép elé kerül, de valszeg azért jól van. -
.mf
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ezen ki vok akadva.figyelni kell,oszt csokolom.amikor nem figyeltem,akkor dőltem én is el.amugy sosem.tehát nem statisztika,hanem odafigyelés.
-
Jott a brutal vihar, berohantam a mocival fedett helyre. Persze kozben a farokidomot vegighuztam a falon, jeeeeee.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
Szerintem nagyon jó márka elég sokan ismerik és elég megbízható! NEkem ilyen a sisakom (70k) meg a kesztyűm is (25k)!!! Ha rám jó lenne akkor tuti megvenném is!
De ha rád jó akkor szerintem ne habozz...Ennyi pénzért max noname bőr kabátot kapsz vagy sima cordura anyagú kabátot 
-
Kasza08
őstag
Ezt néztem ki. Márkáról tudunk valamit, vagy ti mit szóltok hozzá? Jó ez nekem ennyiért?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem az a kérdés, hogy lesz-e vagy sem, hanem hogy mikor.

Így van 2 fajta motoros van!Aki bukott és aki bukni fog!Ezzel teljesen tisztában vagyok!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Személy szerint nem értem ezt az indoklást, hogy valaki nincs olyan anyagi helyzetben, hogy cserélgesse a motorját 2-3 évente. Annyit nem amortizálódik, meg egy kisebb motor olcsóbb is, mint ez. Ezt meg jobban le fogod ütni, tehát többet buksz ezen. Eldőlés, rosszabb esetben fikázás lesz. Nem az a kérdés, hogy lesz-e vagy sem, hanem hogy mikor. Egyébként nem haragszom, semmi közöm hozzá. No problem.

-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nekem is úgy néz ki, ahogy eldőlt, már leszarom.. mondjuk akkor szentségeltem keményen

-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
én maradnék a gyári arculatnál a helyedben, nem erre költenék

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ezt ismeri valaki? gondolkozok hogy a tükröket, az indexeket és a deknit megcsináltatom!
(#27222) Kasza08

-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ááááááááááááááááááááááááááááá....

jó mondjuk ez ilyen, most már mondhatom én is..
én tankolás után dőltem oldalra és lett karcos az addig makulátlan fedél..
topictársak szedték le rólam a motort..
-
Kasza08
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére

-
Integra
titán
asszem egyre jobban megkell becsülni a régebbi motorokat...
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nagyon szép

eldőlt az oldalára egyszer? -
Gaboman
nagyúr
Látom ebben a tesztben is szidják az új Fazert,tényleg nem kapták el ott a befecskendezést.
Móri motorszerelőnek is volt karbis 1000 most meg injektoros van,és a karbist jobban szerette,erősebb,egyenletes erőleadás,alul is jobb volt.
Az újat pörgetni kell hogy haladjon igazán. -
Preda
aktív tag
Nekem tetszik, pedig az új fajta kipufogók eddig nem nagyon jöttek be, de ez tetszik. Csak a a kijelző szar. Ki a fenének kell ilyen szar mutató nélküli. Minek kellett változtatni? Én szeretem, ha csapkod a mutató
. A km/ óra még nem is lenne gáz digit-ben ,de ezek a skálás fordulatszám mérők kukába valók
. -
Hat nekem nem tetszik, kovezzetek meg.
Egyebkent teljesen biztos vagyok benne, hogy simabban jar a motor szerviz utan, szoval megerte.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen,de egyúttal jószándékú.jaja,nekem is van bajom a nagy számmal

viszont ha ma még kell a proti,akkor szivesen odaadom.3 napra akartunk balcsizni menni,de aznap hazajöttünk.9kor már itthon voltunk. -
Gaboman
nagyúr
Aki esetleg tud jönni szombaton Veszprémben a Mól kútnál lesz a találkozó 10órakkor,és egy Bakony túrára mennénk.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Level 2 es volt az biztos. viszont ott is le lett mosva a motorom, ahol soha nem tudtam volna.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy szóval
rutálisangyönyörű

(uma japánul lovat jelent, szóval elég találó a rendszámod

De ha rád jó akkor szerintem ne habozz...Ennyi pénzért max noname bőr kabátot kapsz vagy sima cordura anyagú kabátot