- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Jodanovich #41696 üzenetére
a srác aki velem vizsgázott A korlátlanra forgalomból, olyan hülye volt mint a nemtommi. azt mondja menjek én elől végig. mondom nem lehet mert majd felénél cserélnünk kell. azt mondja akkor esélytelen. mondom magamban, tudom
félúton cseréltünk, gyerek első piroson át, visszaküldtek előre, végig én mentem elől. végén mondta az oktató hogy hoztam a formám, tökéletes vezetés. hát mondom jóhogy, 10 éve vezetek már forgalomban
a gyerek meg azt hitte nem vették észre hogy átment a piroson
aztán a szemem előtt adta át a borítékot a biztosnak, kapta is az aláírást
-
TayRol
nagyúr
válasz
Jodanovich #41690 üzenetére
mar ahol meg van ho.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Jodanovich #32267 üzenetére
11 éves TáDé Mazda 323F
igaz sűrűn nem szoktam nézegetni a szintet, de még sosem kellett rátőtteni -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #32267 üzenetére
elnekezdd könyörgöm, ott az egyenlet. inkább számold ki
-
válasz
Jodanovich #23141 üzenetére
Remélem addigra megjönnek a most vásárolt cuccaim
Akkor jövő hétre kész lesz a viffer, elmászom műszakira, utána megvan a rendszám, és banzaiii! -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #17985 üzenetére
Meddig várjunk?
Barátnőmnek kellene kesztyű über olcsón, úgy háromezerért -
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17905 üzenetére
Hát igen, akár betont is önthetsz bele.
NINJA_V: Jaja, mondjuk a BMW-k szerintem átlag feletti futásra képesek felújítás nélkül. Kíváncsi vagyok, az ER-6 mennyit fog kibírni, terveim szerint marad, amíg szét nem esik. Ha nem nyerek a lottón, akkor azért, ha nyerek akkor meg azért marad.
Néztétek a holnapi Shox akciót? Azért elképesztő, hogy mennyi haszon van a bukósisakokon, ha 53e helyett 18k-ért is tudják adni, hogy nem sül le a pofájukról a bőr.
Kellene vennem sisakot, de innen vidékről próba nélkül nehéz. -
Boci_83
őstag
válasz
Jodanovich #17905 üzenetére
Minden bizonnyal, és azt se felejtsük, hogy a főtengelyt akár vizzel is locsolhatjuk alúlról, az sem tesz kért!
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17900 üzenetére
na igen. szélsőséges eset az, hogy ilyen "vigyél egy kört" csajból komoly kapcsolat lesz.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17830 üzenetére
azért ne mondd nekem, hogy egy 200 kilós motorral ugyanúgy el tudja hárítani a veszélyhelyzetet, mint egy 120 kilós vassal. Tudom, hogy normális hozzá állással életben lehet maradni egy 600-as gépen simsonról ráülve. Nem is ezt firtatom. Én arra gondolok, hogy egy simson után nem fogja azt érezni a 600-as gépen, hogy uralni tudja, hogy ki tudja motorozni, hogy érzi minden rezdülését, és kiismerte minden helyzetben. Én motoroztam simsonnal is sokat, van egy 80-as Hondám, 1 évet ETZ-ztem, 400-as mocin tanultam, aztán végül felültem a 650-es kawára. Az embernek éreznie kell, hogy uralni tudja a gépet minden helyzetben, szerintem ezt a tudat fontos. Sosem fogja ezt érezni az, aki egyből nagy gépre ül, mert azt soha nem fogja tudni kimotorozni, mert egyikőnk se Talma, és főleg nem Rossi. Meg lehet szokni a nagy vasat, de kimotorozni soha nem lesz képes. Míg egy kisebb gépen ez az élmény, ez a tapasztalat megadatik. Tudni fogja, mikor kezd csúszni, megtanul erő helyett lendületből motorozni, megtanulja, hogy egy-egy előzésre jóval korábban fel lehet készülni, megtanulja felmérni, hogy a szembe jövő jármű előtt milyen eséllyel fér be. Egy 600-as gépen ezekre nincs szükség, mert ha a seggében mész egy autónak, húzol egy kövér gázt, és már a tükörben látod csak. Mégis úgy gondolom, hogy a vezetéstechnika, a rutin fejlődése érdekében ezeket a dolgokat meg kell tapasztalni. Egy 600-as géppel nem kunszt megelőzni egy autót, de egy ETZ-n oda kell figyelni, hogy pont úgy érkezz a kanyarba az autó után, hogy a kanyarból való kigyorsításnál már tudj is előzni, stb. stb. ezek jó élmények, és nagyban hozzá járulnak a motoros rutin kialakulásához. Én azt vallom, hogy érdemes végigjárni néhány teljesítmény lépcsőt, legalább a 250-est, mert enélkül sosem fogja megtudni senki, hogy milyen igazán uralni egy gépet.
-
Pocee
senior tag
válasz
Jodanovich #17819 üzenetére
azért vitatkoznék Veled picit,mert azért nem mindegy,hogy mivel kezd az ember,mert még egy 25ösnek nyugodtan padlózhatja addig egy r1es egy kisebb gázmozdulatra úgy el hajítja hogy beszarik.Én ku...ra nem bántam meg,hogy végigjártam a létrát azért vagyok még egyben és ott ahol,meg nekem ne mondja senki,hogy kezébe vesz egy 1000est és majd kibírja hogy 80al lassan gyorsítva motorozik,mert az egy hazug disznó
Adj egy kezdőnek egy 200 kilós motort hogy rutinpályán írjon egy 8ast,vagy eldől vagy elcsúszik kb 90%.
Nem mondom,hogy vegyen CBR125öt,de azért 500nál ne legyen nagyobb ha kezdő,persze ne NSR500 legyen
Természetesen semmi rosszindulat nincs bennem,de ha tudsz motorozni akkor tudod,hogy milyen furcsa szituációk adódnak egy ezred másodperc alatt,szóval ne javasoljunk nagymotort kezdőnek.Üdv & Peace!
-
R.P.
aktív tag
válasz
Jodanovich #17814 üzenetére
Srácok, leszögezem, hogy robogót, és ETZ-t biztosan nem fogok venni
Nem tudom érthetőbben leírni mégegyszer.
Pont ugyan ezeket írtam, senki nem akar MZ-t venni, mondom mégegyszer
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Jodanovich #17814 üzenetére
igen,de ha nagy döggel kezd az ember,akkor a motorozásnak azt a felét sosem tanulja meg,hogy hogyan kell lendületből motorozni,és pont ez a szép az egészben.szerintem.
én ezért ajánlom az ETZ,RS,GS500,600as sorozatot. -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #17717 üzenetére
na azért ott is csak a 1 autópályán lehet korlátlan sebességgel menni, de az azért van mert marha biztonságos.
Közúton azért van ilyen korlátozás, hogy 90, mert képzeld el a legrosszabb embert akit valaha le kellett előzz vagy volt vele konfliktusod, mert pl lassú volt a reakciója és merev volt és elküldted volna a picsába.
Na most képzeld el, hogy ez a csávó megöregszik, de valamiért még vezet is meg még meg is adják neki azt a qva orvosi papírt, pedig már alig lát, alig hall!!!
Na ilyen emberből van jópár, szerencsére többnyire hétvégi sofőrök, de mi van ha lépten nyomon ilyenekkel találkozol?
és ha ők is mehetnének 130-cal közúton? Jézus ments meg minketmi van ha kifordul elém mert balf@sz és meg se lát, ott döglök meg, hiába az ő hibája és nem is azért fordul ki elém, mert egy pöcs, vagy mert nagy az arca a menő verdában aki indexet nem ismeri, hanem egyszerűen béna, de bárki kaphat jogsit!
szóval ezt tessék itten nézni és a legrosszabbat feltételezni a közlekedő társakról.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17715 üzenetére
van igazság abban, amiket írtok, de pl. a felhajtható rendszámot, nem az ártatlanul bűntetett motorosok csinálják. Érdekes, hogy felhajtható rendszámú motort csak sportgépet láttam eddig. Vajon miért? Véletlenül pont ezek a sportmotoros arcok közlekednek átlagos utakon 150-el 90 helyett. Én is szegtem már meg a KRESZ-t, de sosem hajtok gyorsan. Inkább korábban indulok. Amúgy a fogyasztásra is jó hatással van, most már bőven 1000Ft alatt meg tudok tenni 100km-t, aminek nagyon örülök.
Ja és ma motoroztam 30 kilit.
K hideg volt, de tudni akartam, hog yaz egy hónapos állás után mi van a vassal, ugyanis szegény nincs fűtött helyen. Első indítózásra elindult szerencsére.
-
Kevo
tag
válasz
Jodanovich #17324 üzenetére
ekem is jó kedvem van mikor egymásnak osztunk - boldog vagyok, hogy ilyesmitől jó kedved lesz
japánból kawasaki olaszból ducati - akinek más van, az meg elmehet a sunyiba?
Mindegy, hagyjuk...
Fejezzétek be, nagyon nem erről kellen szólni egy motoros fórumnak. Kinek a pap, kinek a papné.
Részemről mára léptem, remélem mire legközelebb benézek már kicsit más lesz a téma.
Jó8 mindenkinek!
-
Kevo
tag
válasz
Jodanovich #17285 üzenetére
Rettentő rossz, kritikán aluli, kerüld el nagy ívben. Az olasz motorok a legjobbak, pláne megbízahtóság terén és ráadásul cseppet sem szerviz igényesek
Sőt! Tovább megyek...az összes japán motor megbízhatatlan, gyenge fosok és ráadásul rondák is...én be is szüntetném a gyártásukat
u.i.: Egy-egy post-tól ma rettenetesen felment bennem a pumpa, ezért inkább nem is kapcsolódok bele a beszélgetésbe, mert nem hinném, hogy jó vége lenne...ez a fórum nem a motorok fikázásáról kellene, hogy szóljon, hanem a motorozásról. Nem hinném, hogy az alapján kellen motort választani, hogy melyiken mutat jobban az ember és hogy melyik megy a ruhájához
(#17311) Jodanovich: hol tudsz egy ilyen motort kimotorozni? Nem hogy utcán, még pályán sem (ha csak nem egy Rossi utóddal van dolgunk)...egy ilyen motor csak jampizásra jó, semmi másra, arról nem is beszélve, hogy aki nem fossa a pénzt az soha az életben nem engedhet meg magának egy ilyen motort. Szépnek szép, ehhez kétség sem fér, de ha f*snám a pénzt akkor sem vennék ilyet, mert az égvilágon semmi értelme.
Remélem nem bántottam meg senkit a hozzászólásommal, nem állt szándékomban.
-
emvy
félisten
válasz
Jodanovich #17290 üzenetére
Arra a Kawara gondolsz, ami 6 evvel ezelottig nem csinalt normalis valtot?
-
emvy
félisten
válasz
Ja, szar honda, evi tobb millio motorbol nehanyat eladnak...
-
válasz
Ja
Gagyi szar japán. Sose megy tönkre, nem kell rá költeni, nem áll szervízben a szezon elejétől a végéig, nem leszel olajos tőle minden héten nyakig... Semmi kihívás nincs benne, semmi fíling
csak megy. Nem is kell ilyen szaaaar
-
válasz
Jodanovich #17283 üzenetére
Miért? Polcra akarod rakni?
btw valami sötétebb grafitszürke felnit még elképzelhetőnek tartok, bár motoron nem nagyon láttam még.
Igazad is van, kell ilyen a francnak... fostalicska
Honda Cub az igazi! -
válasz
Jodanovich #17281 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak ne padkázd meg sose, meg ne menj vele kátyúba, meg ne verődjön rá kavics, meg... De a magnézium alapból szürke. Még a szürke felni is rohadt jól néz ki, de ez az arany... na mindegy.
Arany felnit esetleg a fehér-kék-piros cbr-en tudnám elviselni, ahhoz szerintem illik. [link]
De hogy néz ki, amikor a hátsó felnit teleköpi a lánc 20km után. Megállsz, aztán úgy néz ki mint egy igénytelen tulaj motorja... már bocsOlyan lenne színe lenne mint a váznak, akkor kapásból semmi bajom nem lenne vele
Titán felnije még kevesebb embernek van
-
TayRol
nagyúr
válasz
Jodanovich #17274 üzenetére
A link nem a legjobb, a motor annal inkabb
Nekem Brutale 1078 kellene, en naked parti vagyok, de az F4 az egyik legszebb motor ami valaha is volt
(szvsz)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #17121 üzenetére
Fater! Szerinted a japánokra nem ugyanezt mondták 40 évvel ezelőtt? Nagyon el vagy tévedve. Én, mint a fórum talán egyetlen olaszmotor- rajongója, óvva intelek ilyen kijelentésektől, hogy a Ducati jobb. Nézőpont kérdése, kinek mire kell egy motor. Szebbnek mindenféleképp szebb. Meg számomra jobb is. De ezeket a mélyről törő észosztásokat hanyagoljuk...
-
ALI_G
veterán
válasz
22 honda, na de hány ducatit látsz itt tüzi linkjében?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #17085 üzenetére
azt vágod, hogy a Spool Ikon, HJC az tulkép igyanaz a kategória? Annyira nem gáz. Szerintem Ikonnak vannak a legjobb ötleteik ruhához is. Teljesen újítók tervezésben.
-
válasz
-
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #17106 üzenetére
azt már hallottam sok szájból, hogy miért KELL hondát venni, de légyszíves fejtsd ki nekem, hogy miért nem kell hondát venni?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17115 üzenetére
és én nem ezt írtam?
a Hyosung meg annyira nem is gáz, mégha magamnak nem is vennék, de el fogják érni azt a szintet, mint a japánok.
emvy: szerintem vedd meg. Haver ennyiért vett nyáron 2004-es 8000 kilit futott körlámpást minden extra nélkül.
-
válasz
Jodanovich #17109 üzenetére
Ne vezesd már a jó útra... vazz...
Keeway az igazi! -
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17105 üzenetére
akkor most a titok nyitja, hogy olyan dolgokra kell vadászni adott fórumon, amit valaki megvett és nem passzol a méret, de gyk. zsír új?
-
emvy
félisten
válasz
Jodanovich #17106 üzenetére
?
-
Boci_83
őstag
válasz
Jodanovich #17100 üzenetére
A Puma 1000 hez 63 pézé lehet boltból hozzájutni, karácsonyi akció keretein belül, amúgy +30%, a Vertigo Corsa is kb 70 körül lehet, kintről szokták rendelni,, akkor 50-60ba áll meg kb, illetve fórumon ennyiért adják amelyeknek nem lettek jó méretűek. Sajnos ezek elég drága holmik.
A Sidinek a (szvsz legszebb csizmája) a Vortice ami nekem az összes közül a legjobban tetszik, de az itthon 90-100K kintről kb 78-80ba hoznák most, a korábban linkelt fórum topicjában. Na ilyen csizmám nem lesz soha a büdös életbe sem. Megfizetlehetlen számomra...
Mod: Ja pont Te linkelted korábban..Akkor meg mit töröm magam..?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17098 üzenetére
nem tudom pontosan, 120-130k.
Tüzi: Nekem javarészt Alpinestars cuccaim vannak, bukó nélkül 150k körül állt meg. De jók is, és így is 15-30% kedvezményt kaptam.
-
válasz
Jodanovich #17100 üzenetére
$400? wow!
Asszem maradok a tűzós munkavédelmi csizmámnál... -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #17089 üzenetére
vegyél már nekem is ha ilyen olcsó.
-
Boci_83
őstag
válasz
Jodanovich #17094 üzenetére
Sidi Vertigo Corsa, vagy Puma 1000 csimma?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich #17094 üzenetére
Schubert C3?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Jodanovich #17089 üzenetére
En ezzel is egyetertek reszben, de szigoruan szvsz ill. tapasztalat, hogy nem lehet manapsag a nevre adni. Teny es valo, hogy sok cucc irdatlanul el van arazva, es termeszetesen a `nagy` nevekben kicsi az esely, hogy csalodnal, de ar/ertek aranyban van par marka, aminek mindenkeppen adnek eselyt. Jo-jo, par markat meg tenyleg el kell kerulni, de en nem huznam le ennyire a Kushit, bar nem is volt meg soha ilyen ruham.
Boci: es szerinted ha motorra veszem, mennyire strapabiro? (nem esni akarok benne, csak kb. napi rendszeresseggel hasznalni)
-
válasz
Jodanovich #17085 üzenetére
Mikori, és milyen Kushi volt, és a tiédet mennyiért vetted?
Boci barátom (nem az itteni Boci) arlen ness-e volt az első ruhája, amiben nem esett, de magától szétnyílt a varrás mentén, meg esőben beázott, és megfogta a festékanyaga a ruháját, ami alatta volt. Pedig valami 150ért vette asszem. De ezt csak úgy ideírtam.
Ha nem Kushit veszek, akkor Büse-t. De ez a kettő közül valamelyiket. aztán lehet, hogy marad az eddigi munkavédelmi csizma, meg farmergatya+kabát trió -
feca81
aktív tag
válasz
Jodanovich #13704 üzenetére
oo ja,masnaposan mentunk motort venni
a rendorok le is meszeltek,de nem szondaztattak.mondjuk sztem mar akkor nem volt bennunk alkohol,mert kajaltunk is,meg csak aludtunk 8 orat
-
feca81
aktív tag
válasz
Jodanovich #13699 üzenetére
nem tom miert keverem az embereket
-
CyB0RG
csendes tag
válasz
Jodanovich #12416 üzenetére
Jodanovich & bajnokpityu : Köszi mindekettőtöknek a tanácsokat, úgy érzem nem is baj hogy csak jövőre lesz aktuális ez a vásárlás, nem egyszerű ez...
Azért azt jó tudni, hogy Hondánál központi adatbázis van, így már a használtak is szimpatikusabbnak tűnnek.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #12409 üzenetére
Egy egyhengeresem meg egy sornégyem van. Nincs kéthengeresem... még...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Jodanovich #12405 üzenetére
emmarhaság,már bocsánat.nekem 4-5ezret birnak ki kis caros haccázas sor4eseken a hátsók.teljesen normális átlagos utcai sportúra gumik.annyiban lehet igazad,h egyenetlenebbül járnak,és emiatt pillanatokra jobban csuszik-kopik.csakhogy annyira azért nem járnak egyenetlenül a V2esek,és finoman a sor4esek.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #12405 üzenetére
Szerintem meg csuklófüggő. 12 000 km van lassan az én Pilot Poweremben most cserés már. Kéthengeressel meg sornéggyel is uganannyi időt kibír. Semmi köze a nyomatékhoz, ugyanis azt te engeded rá, nem a motor. Vagy a motor vezet téged?
Ali: Szombaton asszem Kecskeméten verseny lesz, utána tolom be a szervizbe olajcserére, meg végre valahára a fojtószelep szenzort is kicseréltetem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #11086 üzenetére
250 es gépek mihez képest gyengék?
indokok, hogy miért a Kawa a legjobb? -
feca81
aktív tag
válasz
ellent kell mondjak.lattal mar eloben 250-es gepet? en igen,sot ! van is egy.es mocskosmod nem gyengek. a 180-at viszik ha kell,es szepen gyorsulnak is.jo,teny,h gyengebb,mint egy haccazas, de a 250->600 valtas egyaltalan nem meredek.a 250-esen megtanulja kezelni a motort,donteni,fekezni,gazreakciot,mindent. ha ezt egy 400-assal kezdi,lehet hamarabb ott olvassuk a halalozasi rovatban a nevet.
-
fejescsv
csendes tag
válasz
Köszi
De sztem 250 elég 18 wok A korlátot tehetek 25kw ig bár tudom meglehet oldani a papírozást de sztem elég még a 250 es.De ha többen is ezt mondják akkor megfogom gondolni mivel végülis tényleg nincs tapasztalatom. -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #11058 üzenetére
feca a legilletékesebb ebben a tekintetben.
-
Jodanovich
senior tag
válasz
Jodanovich #10934 üzenetére
nem is ezt -->
az ikont akartam
[link]
-
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #10513 üzenetére
nekem a sima is jó lenne, nem kell a factory
-
Froclee
őstag
válasz
Jodanovich #10513 üzenetére
Szép, az biztos.
-
válasz
Jodanovich #9990 üzenetére
30%-a a saját hibájából. 70%a meg autóséból.
Akkor ki a balfasz? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Jodanovich #9954 üzenetére
én dodornak adtam volna a 8 évet.azzal is egyetértek,h fölösleges lenne 4 évnél többet adni a péci gyereknek.
-
Integra
titán
válasz
Jodanovich #9986 üzenetére
persze, itt senki sem érti a lényeget, csak te vagy a helikopter..
-
válasz
Jodanovich #9986 üzenetére
"senki sem erti, senki sem erzi"
Dehogy nem ertem, csak az effajta tulegyszerusitett megoldasok, hogy senki se kaphasson jogositvanyt nyugdijkorhatar elott, nem vezetnek sehova: nem attol jon meg valakinek az esze, hogy telik az ido, hanem attol, hogy tapasztalatokat szerez.
-
Integra
titán
válasz
Jodanovich #9970 üzenetére
fiatalság bolondság, ne erőltessük, kell neked még pár év, hogy ezt megértsd...
az autómba belekötés meg elég gyenge riposzt..
azért azt elárulom, hogy az egész családom motorozik, egyik unokatestvérem pedig már meghalt motorbalesetben és az öcsém élete is hajszálon múlott, pedig ő soha nem száguldozott..
nem a levegőbe beszélek, amikor arról beszélek, hogy ezt semmilyen formában nem lehet elfogadni. de tényleg nem vitatkozom veled, mert azt sem értem, hogy mit védesz ezen az egészen. majd ha felnősz és kicsit bölcsebb leszel, visszatérhetünk rá -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #9985 üzenetére
Ééééénkérek... csak kifolyik a szemem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nem észnek kell hiányoznia, hanem rögeszméknek kell lennie, hogy egykerekezz. És ha mondjuk tévé, meg net előtt nől fel az ember, viselkedési mintákat lát a képernyőn, azaz meg akarja ütni a mércét. És mi a mérce? Közúton csúszáshatáron. Ez nagyon hátulróljövős dolog, senki sem azért megy ki állatkodni, hogy meghaljon, meg hogy végtagjait amputálják. Lehet hogy te is hozzáverődsz egy ilyen bandához, észre sem veszed, ugyanúgy mész.
-
válasz
Jodanovich #9980 üzenetére
"mi a faszra adnak a kis hülye 17 éveseknek kocsi jogsit?"
Tekintve, hogy lattam mar frissjogsis huszoneveseket is, azt mondom, inkabb kapjak meg 17 evesen.
"cross motort és járjál ki a természetbe"
Crossgeppel inkabb palyara. Egyreszt odavalo, masreszt meg odavalo. Az endurozas meg tenyleg remek dolog, ha vannak rendes utvonalak, nem kell aggodni a tobbi hulye miatt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich #9980 üzenetére
Húúbazz, ugye csak lustaságból írsz így...
-
törölt tag
válasz
sajnos a tobbseg igy gondolkodik:
"ha o meg tudta csinalni, akkor (kis gyakorlassal) en is"
vagy
"az en motorom van olyan jo, mint az ove - meg is probalom"
meg
"huuuu, de allaaaaat! motort kell vennem azonnal!"aztan az, hogy esetleg nem ismerik a motorjukat annyira h szelsosegesen hajtva hogyan reagal, nem veszik figyelembe h ok is faradnak, nem hagynak tartalekot, stb (most az uthibakrol, masik sofor hibazasarol nem beszelek, azokkal meg nehezebb szamolni) mind nem szamit. elmennek motorozni es meghalnak. jobb esetben nem okoznak mas(ok)ban kart.
sztem nagyon fontos kulonbseg h en ott megyek, ahol ugy latom h van ra lehetoseg. a videon meg mindenhol muszaj volt menni, mert ezt akartak felvenni. mint a srac a matraban. nem azert ment ugy, mert tudott vagy mert minden adott volt hozza, hanem mert felvetteIntegra: nem fognak hullani, hanem mar hullanak. erre alapozva (is) talaljak ki az ujabb es ujabb 'szigoritasokat'. annyi mar a motoros, hogy unok koszonni mindnek meg mar nincs is igazan ertelme. amig kevesen voltunk (akar csak 3-4 evvel ezelott), meg jo volt h 'nini, motoros! szia' de most mar folyton csak hadonasznek. a szentendrei ut meg a kettes gyakorlatilag nonstop motorostalalkozo.
-
válasz
Jónak mondod
-
Integra
titán
válasz
Jodanovich #9961 üzenetére
látom ghostriderből 22 évesen már penge vagy....
"arról van szó, hogy a motoros élet egyik közszereplője magáról ilyen videót felrak egy portálra. ez a követendő példa a jövő motoros nemzedékének?
mert akkor hullani fognak mint a legyek.."
vajon ebből mennyire vagy penge... -
Integra
titán
válasz
Jodanovich #9954 üzenetére
100 fölött?
alaphangon ment 200 fölött... -
Integra
titán
válasz
Jodanovich #9951 üzenetére
itt nem arról van szó hogy mennyire durva, a svéd majom 100x durvább, de ő már megfekdüt ugye...
arról van szó, hogy a motoros élet egyik közszereplője magáról ilyen videót felrak egy portálra. ez a követendő példa a jövő motoros nemzedékének?
mert akkor hullani fognak mint a legyek.. -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich #9931 üzenetére
szoktak ide beírni eladó ruhákat. Nemrég volt egy sisak és egy bőrnadrág eladó.
egyébként boltban árulnak
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest