- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
[Vazz] #34131 üzenetére
en is mentem a sorok kozott, nem azzal van a gaz, hanem a sebesseggel amivel behajtott az 10-el gurulo autok koze...egyszer nem nez valaki a tukorbe savvaltasnal mert mondjuk telefonal aztan lehet h az illeto a busz alatt kot ki...mert h 100rol nem tud lelassitani az sicher
-
Daniel Alves
őstag
válasz
[Vazz] #34091 üzenetére
191cm 85kg
Gaboman:Nem a motor méretével van gond,hanem a gazdájának a magasságával.
Tudod én sem néznék ki jól egy Simsonon de az nem a motor hibája. Sajna nem tehetek rola hogy ilyen nagyra nottemAmugy meg Pocket Bikeon is szoktam tolni. Na az a durva parositas
(#34094) Integra: Kenyszer szulte a megoldast
(#34097) Tüzi : Itt a pont nalad
(#34102) Boci_83 : Danielt ott mar nem hasznalom. Mikor megtudtak hogy milyen coli vagyok inkabb a golya nevet akartak de abba nem mentem bele
-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz] #33717 üzenetére
ja, mersz is aznap este lesz.
tudom, nalad a penz nem szamit.
csak en iden szeretnek mindel tobbet ott eltolteni. 10 percre van tolunk a palya, meg tavaly is tetszett mar.mod: meg 13-an is lesz... lehet, azzal kezdem iden. 13000 penz szinten.
mod: mindenhol mar csak varolista van...
-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz] #33512 üzenetére
oriasi gratula! eleg szigoru a tekintete. de hallod, lancold, riasztozd, betonozd le a teremgarazsban. eleg feltuno jelenseg.(latom tarcsafekzar mar van rajta)
milyen gumikat veszel ra?
aztan vigyazzatok egymasra!
nah, meg Emvy is vesz egy sportgepet, aztan alig maradunk Lajcsival a naked kategoriaban. -
Integra
titán
válasz
[Vazz] #32397 üzenetére
nem az a baj, hogy úgy érzik vágják a dolgokat.
a baj az, hogy ha rájönnek, hogy kurvára nem vágják a dolgokat, nincsn elég önkritika ahhoz, hogy inkább belássák és úgy álljanak hozzá, hogy tanuljanak attól aki meg tudja. ez az egész egy kibaszott idióta egó kérdés, semmi más. -
Nippon
őstag
válasz
[Vazz] #32255 üzenetére
Nem mindegyik Honda eszi az olajat, az 1.4i és az 1.5i nem eszi, a kétliteres Accord-ok sem eszik.
A VTI és a Type-R motorok viszont eszik, alapból nem, de ha tartósan 5400 fölött használsz egy VTI-t, ugyanis ott van a VTEC váltás, akkor enni fogja. A legtöbb autót el sem forgatják idáig, mert itt már kezdenek kifulladni, ezek a motorok viszont itt térnek igazán magukhoz...
Te hány ilyen autóban ültél? Volt neked ilyened?
Integra meg csak ne oltogasson, ha nem ért hozzáennek tényét az előbb leírtakkal be is bizonyította.
-
Integra
titán
válasz
[Vazz] #32244 üzenetére
nem a téma érzékeny, ne legyél már te is hülye, egyszerűen gyűlölöm az emberi ostobaságot, amit itt összehordott, pedig szimplán az. azért mert valakinek eszi az olajat és valamiért azt gondolja, hogy az övé pedig a legek ura volt (már ezt is miből gondolta, végignézte az összes vti-t az országban meg listát vezetett?), majd ebből azt vonja le, hogy mindegyik eszi az olajat, hát ehhez szerinted mennyi iq kell? ne idegeljél már te is ilyen hülyeséggel, ez egy szegénységi bizonyítvány, semmi több.
tudod azt a fasza ebben a szép nagy magyar hondás társadalomban, hogy mindegyik geci okos és okosabb a másiknál, és mindegyik maga az atyaúristen szakdoki mindenre, mindenhova van kontaktja, mindenki mindenkinek a spanja, meg mindenkinél mindent jobban tud. Nippon se különb, mikor ilyen égbekiáltó baromságot olvas az ember tőle. behányok már ettől a mentalitástól, annyira beszűkült, szemellenzős, más információt befogadni képtelen gondolkodás ez már, hogy az ilyentől a normális ember menekül..
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[Vazz] #31858 üzenetére
Én is összetett edzést csinálok mert téli pihenő alatt felszedtem pár kilót.
Van benne minden,súlyzó,zsákolás(küzdelem már sajna nincs),futás,erőnléti edzés,nyújtások,a lényegen nálam mivel felesleget akarok leadni hogy 17-18óra között eszem utoljára,19órakkor állok neki az edzésnek,edzés végezte után már nem eszek csak iszom jó sok vizet.
Másnap reggel 8-9óra körül eszek először,heti 4 alkalommal edzem ilyen módon.
És a motorozásnak sem árt a dolog mert jobban bírom az iramot. -
Dave46
tag
válasz
[Vazz] #31818 üzenetére
Pont erről volt egy cikk a Superbike magazinban nemrég.
"A jó minőségű bőr titka egészen a cserzésig vezethető vissza és a cserzőműhelyek nem tudnak egyforma minőségű bőrt előállítani. Végy egy átlagos állatbőrt, készítsd ki a lehető legjobb módon, és fantasztikus lesz a vágás, a tépés és a kopásállóság terén. Ha ugyanezt az állatbőrt kevésbé fejlett módon cserzenéd, a nem megfelelő folyamat következményeként még használhatatlanná is válhat."
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[Vazz] #31564 üzenetére
Én tavaly vittem el a fenekemen duplavarrás elszakadt, a csípőmnél a bőr kilyukadva, a könyökömön bőrt kellett cserélni, illetve újrafestette ezeket a részeket.
16e volt cakk pakk, de azt nem mondom, hogy nem látszik meg amit cserélt, meg festett. De ár-érték arány az korrekt. -
-Maci-
addikt
válasz
[Vazz] #31557 üzenetére
Bármit megcsinálnak!! Volt olyan Speed ruha, aminek elrongyolódott a háta és cserélni kellett a hátán a bőrt! Mire kész lett, ember nem mondta volna meg, hogy az nem egy vatta új gúnya!
Én is úgy voltam a gúnyámmal, hogy eladni nem akartam, hogy aztán megint újat szokjak meg! Nameg szerintem 15-nél bőven többet buktam volna!
De nagyon egyszerű! Nem tudom hol laksz, de Pestről szerintem megér 200Km autózást. Leviszed, megnézi, megmondja mennyi lesz. Ha nem tetszik, nem hagyod ott.
Szerintem!SZERK
Közben előztek be, szóval bocsánat! Mindegy, ha beszélsz vele, a szőke bringa számát is kérdd el!
-
Zolee_70
senior tag
válasz
[Vazz] #31391 üzenetére
Ne haragudj, de mennyire legyek "élelmes"? Autózok 120 km-t oda-vissza, állok sorba 30 percet, hogy bemehessek a semmiért, Aztán meg azt látom, hogy ami előző nap elfogyott, megint akciós. Tudod a kurva anyjukkal szórakozzanak b+.
Ezt kéne itt Magyarisztánban beszüntetni:a rohadt sok csalást és átbaszást, meg a mutyit.
Nem élelmesnek kell lenni, hanem tisztességesnek. És nem sajnálom a Shox-ot, kb. most árulják reális áron a cuccokat (és nem fizetnek így se rá, hidd el). -
Gaboman
nagyúr
válasz
[Vazz] #30414 üzenetére
Csupán nálam a 6.ban ötvennel veri ki a biztosítékot és ennek most adtam hangot.
Hidd el eljössz hozzám és utána nem fogja kiverni nálad a biztosítékot,50-60között meglátod mit is tud,minden kételkedésed elmúlik ezt garantálom neked.
De ne vitatkozzunk ezen,bár igazából nem is vitázunk. -
ALI_G
veterán
válasz
[Vazz] #30409 üzenetére
Azért a kilós gépek csúnyán elindulnak 3000-től egy 600-ashoz képest. főleg a túra-túrasportok. Az a BMW k1200s amit vezettem, hát 3000-nél úgy indult el mint a 600-asom 8-10000-nél.
Én is használom 3000-nél, mert elmegy és nem rángat. Ha rángat vagy érzem, hogy nem tetszik, visszakapcsolok. Nem kínzom, csak amikor nem kell a lóerő a városban akkor krúzolok (ami kicsit vicces 600-as 4 hengeressel
).
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[Vazz] #30399 üzenetére
Talán pont azért felfoghatatlan számodra mert Intruder1500al jársz,V2.
Az nem is szereti annyira az alsó tartományt,de igazából egyik V2sem.
Próbálj ki egy sor4 1000 és nagyobb cm3 soros gépet és rájössz miről beszélek.
Én olyan simán megyek vele 3000nél 6ban hogy el sem hinnéd,semmi rángatás és erő benne mint állat gázadáskor.
A GSX1400 2000nál rángatás nélkül megy
Olyanok mint egy villanymotor,ezeknek a motoroknak ez nem kínzás,pont hogy alsó és középtartományra vannak felerősítve,hogy már ott használhatók legyenek,szép egyenletes teljesítményt adjanak le.
És több 600as túramotort is így állítanak be,érdemes kipróbálnod párat és meglátod nem a fellegekbe beszélek.
Supermoto is pl SMC660 3000nél már szinte nyomatékcsúcson van.
Egy sportmotorral nem is 5000alatt kell járni de ezek nem spormotorok,hanem túrasportok.
Teljesen más hangolással! -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[Vazz] #30098 üzenetére
Megvettem. Érdekes.
A saját motorjukat tesztelgetik, pimpelgetik, ezeket leírják. DE leírják a marhák azt is, hogy beleszakítanak egy féknyeregcsavart a munkahengerbe. Vagy ökösrségeket, pl azt írja, hogy pumpál a főfékhenger fékezésnél-lazák a szegecsek a tárcsánál. Holott mindannyian tudjuk, hogy ez a hullámos tárcsa velejárója. Laza szegecsek vannak a versenymotorokon is, hogy a lehető legkisebb legyen a súrlódás a betét és a tárcsa között. Szóval a srácok ilyen sajátkezű szereléseket hajtanak végre de segghülyék hozzá. Otthoni barkácsolás. Véleményem szerint.
Ami jó benne, az, amikor versenyzőket kérdezgetnek a hátsó fék használatáról. Nah ennek van értelme. Külalak szép, belbecs nem. -
.mf
veterán
válasz
[Vazz] #30098 üzenetére
Én olvastam, mivel az egyik szerkesztő a szomszédom
Korábban írtam már pár sort róla, de mivel más magazinokat nem olvastam/-ok, ezért nincs összehasonlítási alapom.Múltkor fel is ajánlottam, hogy szívesen besegítenék pl. lektorkodással, mondta is, hogy oké, majd megkeresnek, de azóta nem találkoztam vele. Most asszem Horvátországba mentek motorokat tesztelni, mert ott még rendesen motorozható idő van.
-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz] #30016 üzenetére
2000 forint egy plexicipelo taska. szettorni meg baromi nehez elvileg. (en is hajtogattam mar bele hatizsakba, tanktaskaba, csavartam is, de semmi baja. persze a karcok ellen vigyazn kell).
de teny, kenyelmesebb a beepitett szemcsi. foleg ha radesteledik. iden mar parszor megjartam. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
[Vazz] #29775 üzenetére
Lassan kezd eldőlni, szerintem nem fogom lecserélni, minden motoros akivel beszéltem azt mondta akkor a jó ha megveszem és annyira szorít mint az állat, mert rátágul a fejemre.
Tegnap is volt rajtam egy órát, már kevésbé volt durva a fülemnek 1 óra után és ha egy kicsit elmozgattam valamerre, jelentősen enyhült a kellemetlen érzés.
Mindenesetre ma is felhúzom több mint 1 órára.Igazából nekem direkt teccik hogy érzem a sisak belsejét mindenhol, nagyobb a biztonságérzetem mintha kicsit lötyögne a fejemen.
Köszönöm mindenkinek a hsz-t!
-
feca81
aktív tag
válasz
[Vazz] #29740 üzenetére
hat az enymehez nem hiszem,h talalok
ez egy HP ipaq 6315.mar 3 eve nalam van,jelenleg ebresztoora funkciot lat el,de mult heten GPS volt
ehhez az egvilagon semmi sincs
az FZr en meg nincs egy szabad centi se a kormanyon
elso gondolatom ez volt,h veszek univerzalisat,de hiaba.akarhogy pakolgattam a cumokat,nem volt hely. ezert marad a tapadokorong,v ez a givi fele megoldas.
-
feca81
aktív tag
válasz
[Vazz] #29725 üzenetére
ez a megoldas is erdekelne. GPS van,koton van,szivartolto aljzat beszerelve,sak a konzol hianyzik,de en meg 2,5-ert nem lattam,csak 10-en folul.
en most azt talaltam ki,h egy tappancsos autos tartot rakok fel a fordulatszamjelzore,es kesz. tesztelve meg nincs,meg csak a tervfazisban van,feltem a GPSt, h szetrazom es/vagy leesik.
-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz] #29696 üzenetére
az a baj nalam, hogy olyan messze lakom a munkahelytol, hogy motorral fel ora alatt erek haza, kocsival pedig kb 70 perc a mostani dugokat nezve. a varosi motorozas egy szukseges dolog, egy jobb alternativa - nekem. amugy en is csak turazgatnek, esetleg palya nagyritkan.
Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest