- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
Wind-Storm #88492 üzenetére
Ha E széria és Wifi nélkül kéred, akkor a gyári távirányítóval nem lehet állítani.
Wifi modul mellé pedig adják a Comfort távirányítóját.
-
lekorszke
tag
válasz
robag93 #88484 üzenetére
Én ezt a fajtát használom soha egy vizcsepp nem folyt meg...
Max akkor tud megfolyni ha tényleg nem lehet leszedni a burkolatot..Ez mondjuk 1x fordult élő amikor 1.5 centi hely volt a beltéri felett
Aliexpresszes, vagy légkondi varázsnál is van asszem.Az a titka hogy nagyon jól fel kell tolni a beltéri konzolja alá a zsákot, feszesen.
Ha kell kicsit a konzol alját óvatosan elfeszíteni hogy szépen alá menjen a zsák és így a konzol lefogja fogni így megtudod óvni a falat.
Ami még fontos és ezen a képen még épp nem történt meg,alaplap részt rendesen elzárni a víztől folpack vagy jól körberagasztani valamivel, nehogy vizet kapjon.
Meg az ionizátort is kiszedni.
Üdv -
Máté94
addikt
válasz
Wind-Storm #88489 üzenetére
Nem.
-
TeeJay
félisten
válasz
olika78 #88478 üzenetére
Én is csak telepítek folyamatosan, ha kész az aznapi meló akkor 1-2 mosást még bevállalok viszont egész nap azt csinálni hosszú távon gáz
Nehéz is össze szervezni annyi címet, mindig kifogunk valami sosem mosott masinát vagy olyat amihez hozzá nem lehet férni mert baromi nagy szekrény van előtte és társai.
Vasárnap csinálok általában egész napos mosást de nap végére mindig 2 órás csúszásban leszek a tervhez képest.Szívem szerint tisztítást szezonon kívül csinálnék csak ugye senki sem akkor hív minket időben hanem amikor bejön a 30 fok
-
lekorszke
tag
válasz
olika78 #88478 üzenetére
Én inkább telepítek mint karbantartok.
Nem olyan jo az mikor az évekig elhanyagolt, rommá penészedett klímát kell mosni.
Hiába viselsz munkavédelmi szemüveget, meg kesztyűt.
Egy hosszú 6-10 gép karbis nap után mindig érzem hogy a szemem kicsit begyullad a vegyszertől meg a lélegzetvégetelemen is érzem hogy nem tett jót egész nap penészes klimák közelêbe lenni -
TeeJay
félisten
válasz
olika78 #88471 üzenetére
Akkor mire minden nap felrakom azt az 1-2 klímát 35 hívásom lesz hogy azonnal tudnék-e menni klímát mosni meg telepíteni mert meghalnak a melegtől
De jó is úgy panel 11.-en ablakban lógni hogy folyamatosan hívnak és nem haladsz a melóvalMindenkinek most jut majd eszébe hogy itt a nyár a klíma meg nincs kimosva még
-
TeeJay
félisten
válasz
Wind-Storm #88437 üzenetére
Már sokszor leírtam, kívülről 10cm fehér EPS-el szigetelt panel 5. emelten vagyok
18nm nagy szoba és 12nm középső szobát és 1-1 Daikin FTXF35 hűti évek óta 24fokon az egész nyarat végig tolja leszabályozva úgy hogy a kompresszor sosem áll le
24fokra nyomom 24fok van, nem hűti túl, leszabályoz annyira amennyire kell.
Ha nálam meg tudja csinálni akkor gyanítom másnál isDe majd kapaszkodj a 7nm legkisebb szobába is felteszek egy FTXF35E-t és nyitott ajtóval a mellette lévő 7nm konyhát is hűti majd lazán leszabályozva
20nm szobába főleg 3méter feletti belmagassággal főleg ha néha még fűtene is tuti 3,5kW-ot tettem volna de hát én nem értek ehhez annyira
-
TeeJay
félisten
válasz
Wind-Storm #88432 üzenetére
Nekem FTXF35A és FTXF35C klíma van meg egy FTXF35E de az még dobozban mert nem volt időm feldobni
A és C-hez a régi kis fehér dobozkás wifi modul járt amin van 2 gomb így ott simán be lehet aktiválni bármi nélkül
E szériának már a kis nyomtatott áramkörös wifi modulja van amit a beltéri panel doboz alá kell betenni és mivel ahhoz már kell a Comfora (szerviz távirányítót is adnak a modulhoz) távirányítója hogy aktiváld így azzal már lehet játszadozni még pár szerviz opciót pl hogy ha elérte a hőfokot ne álljon le a ventilátor ami gyárilag leáll -
olika78
csendes tag
Jövő héten akár a 37 fok is megdőlhet.
Időjárás: ritka jelenség hoz a vártnál is durvább kánikulát | 24.hu -
Kérem készüljenek fel és kapcsoljanak be légkondikat, mert jön a jövő héttől akár 34 Celsius fok lesz!
Szerk.: Most megnéztem újra az időkép jóslását, mégsem lesz 34 fok, inkább átlagosan 30-32 fok lesz.
-
barotron
újonc
válasz
szabessz #88435 üzenetére
Bármely megszűnő vállalkozásnak.
ELVBEN....
A megszűnésekor fel kell mérnie a reális becsléssel várható jövőbeni garanciális költségeket. Erre vannak statisztikák egyébként a tömeg termékeknél.
Illetve ki kell jelölnie egy jövőbeni "garanciális ügyek" kezelőt.
és
Pénzt is kell tartalékolnia a reálisan várható jövőbeni garancia költségekre.
Ami a lejárt garanciákkal arányosan szabadul fel vagy fogy el a garanciára.
------
Amennyiben kiderül adott esetben, hogy: nincs ilyen keret elkülönítve vagy elfogyott.
Akkor a vállalkozás VOLT felelős vezetője perelhető !!! a magán vagyonával szemben.
Mivel nyilvánvalóan jogszerűtlenül járt el.
(adott esetben az örököse is támadható, ha úgy alakul)
Érdekes eset a "felszámolt" vállalkozásé :-(
Mert "járna, de nem feltétlenül jut".
-------
és a
GYAKORLATBAN...
A kis vállalkozások kb. soha NEM képeznek garancia alapot.
A nagyobbak sem képeznek jellemzően, inkább csak a jó nagyok.
Úgy vannak vele az űgyfél majd esetleg >> beperli a volt vállalkozás vezetőt.A vevők nagyon ritkán szoktak csak perelni >> benyelik a buktát és kész.
Eleve azt sem tudják, hogy akár lehetne per is.
(de házépítésnél, ami sok milliós baj pl. előfordulnak peresített esetek)
------------
A nagyobb márkák termékei esetén általában van egy gyártói/importőri háttér.
Ami jobb esetben a megszűnt viszonteladó helyébe lép.
------------
Tévedés azt hinni, hogy egy nagy cég nem tud eltűnni egyik napról a másikra.
Kisebb az esélye, de akadnak rá példák.
A garancia >> lutri.
Bizalmi játék.
A jó hosszú garancia pluszpénzért extrém lutri.
A félelem bére avagy biztosítási díja.Miközben tipikusan-statisztikailag.
Ami nem romlik el az üzemidő elején.
Az utána már jellemzően jó sokáig nem is szokott elromlani magától.
A meghibásodási statisztikák szerint legalábbis, bár extra eset mindig akad.
(nomeg nem jól sikerült szériák is olykor, amik egyszercsak tömeges szívásssá válnak)
Még a nagyon nagy márkák esetén is megesik :-(
"Tuti biztonság nem létezik". -
Gubu0101
veterán
Nem csak 1db cso van az arban.6-os/10-es rez cso, 3 eres betapkabel,komunikacios kabel az vagy 4 vagy 5 eres,gegecso a kondenz viznek es vagy merev 16-os cso.Ezek adjak ki altalaban a 10-12 ezres meterenkenti arat.A betap keplekeny,atol fugg hova kell,honnan lehet a kulterit megtaplalni.
-
windy
tag
A régi elnevezése "holland kant" volt. Hollandiában rengeteg helyen alkalmazták egyrészt takarékosságból, másrészt az üreget kitöltötték tengeri moszattal, ami amikor kiszáradt, nem esett össze, hanem mintegy térháló kitöltöttel az üreget és komoly szigetelést adott. Magayrországon is építkeztek ily módon, itt is az anyagtakarékosság volt az indok. Az üreget meg marha meg lótrágyával töltötték ki, ami pár év alatt teljesen összesett, semmit nem érve így. A 30 kg-os kültérit esélyes, hogy nem tartja meg, ha csak a külső, élére állított téglába megy a tipli. Átmenő menetesszárral biztonságosan megoldható a rögzítés.
-
windy
tag
válasz
Wind-Storm #88462 üzenetére
Mindegy, hogy mi van valamelyik marginális értékelésben megemlítve egyszer. A Mitsubishiknek, csakúgy, mint a többi japán gépnek nincs vagy fogalmazzunk úgy normál emberi füllel nem hallható az inverterének a hangja. Legutóbb valamikor 15 éve a Hisense gépeknek fütyült hangosan az invertere, de mostanság már ott sem tapasztalható lyesmi.
-
BBéci
legenda
válasz
Wind-Storm #88462 üzenetére
Csacskaság!
-
mexel
veterán
válasz
lekorszke #88459 üzenetére
Hú ez igen. Mennyi a csövek métere, ezek aranyból vannak? Mi a drága a cső vagy az hogy nem lehet gyorsan összerakni? ( tényleg kíváncsi vagyok)
Na ezért kellene a padláson megcsinálnom, mert szerintem senki nem fogja ezt végighúzni ott. Egyébként a cső szigetelésén kívül kell még valamire figyelni?
( 1 pár cső ami be van húzva abba a kotonszerűségbe) -
mexel
veterán
válasz
H-Mano #88458 üzenetére
Amikor kint még 5-6 fokok vannak azért csak tudna fűteni egy ilyen is. Egy sima kis ventilátorral szoktam megoldani és pár perc alatt befűt az is egy szobát. Ha ennyire nem tudnak ezek a klímák fűteni úgy hopgy "fűtésre optimalizált" jelzővel hirdetik akkor fogom és szétvágom flexxel és beszereltetem a gázt. nem hiszem hogy csak daikin létezik ( otthon az van)és azon kívül nincs élet
-
mexel
veterán
válasz
Lorden #88456 üzenetére
Gondoltam rá, de kevés a hely a ház körül, vannak fenyők és oda hullik a tűlevél stb stb. Mindkettőben van rizikó. A kültérit konzolt én fel tudnám tenni mert kimérném hol van tartó rész, tégla ami keresztbe megy stb stb, ha az megvan az fél siker. Most méregetek és ha mákom van az egyik keresztfal éppen oda eshetne és az tartana. De jól ki kellene mérnem. Ha nem tart más hely kell, kicsit odébb. Na ezt senki nem fogja itt kipöcsülni, centizni szerintem.
A hóhatár konzol plusz kb 2-3 méter cső lenne a padlásos átvezetés miatt
A kb 10méter csövezés az mennyi plusz szokott lenni? Ez méterre megy vagy helyfüggő? Úgy tudom rá is kell tölteni ilyenkor
-
mexel
veterán
válasz
patex1983 #88454 üzenetére
Ez jó lenne így de errefelé senki megbízhatót nem találtam, itt a szezon elejétől mindenki rohan, kapkod, mert egy nyáron kell mindent mindenkinek megcsinálni, arra nem vállalkozik senki hogy "csak" megnézze és meghalgassa ezt amiket mondtam, mert nekik nem kell mondani, mindent is megoldunk, és akkor szokott jönni a gond amikor nekiállnak...
Tapasztalat, már majdnem kész a felújítás és ezzel a gonnddal a 20 fél szakiból 20-al gond volt ezek miatt az okok miatt. Pedig volt köztük ismerős és sokan valóban jók voltak, csak éppen ezt nem akarták elfogadnbi hogy vigyázni kell a fallal. Pedig errefelé sok épült ígyNekem még az is opció lenne ha legalább a kültérit felraknám és előkszíteném a padláson a cső helyét, de a padlás is stukatúros, és kb 99%-ban biztos vagyok benne hogy senki sem menne ott olyan óvatosan hogy ne repedezzen a mennyezet. Szintén tapasztalat. Én úgy járok ott mintha tojásokon lépkednék...
-
patex1983
őstag
Szerintem inkább előbb keress egy szerelőt, mérjétek fel együtt a helyzetet, mondd el, te mit tervezel és ha belemegy, csak utána vegyél csöveket, stb.... és állj neki a munkának. De ez csak egy tanács természetesen.
Az az igazság, hogy én sem szeretem más munkáját befejezni, mert ha gáz van, akkor sokkal nehezebb a hibafeltárás ahhoz képest, ha az elejétől a végéig a saját munkámat kell átvizsgálni. -
mexel
veterán
Inkább "Takaréküreges fal" nak mondják manapság.
Fogalmam sincs erre hogy teszem fel a klímakonzolt.
Ha valaki vállalná ilyen távolságban 2 klímát is felrakatnék egyszerre, még itt alvás is megoldható volnaRáadásul az egyik helyen ahová kell a klíma egy kb 30x30 átmérőjű beton(szerű) áthidaló van amire tenni kellene a beltérit, és azt áttörni a víznek. Szóval jó móka
-
mexel
veterán
válasz
lekorszke #88451 üzenetére
Csak a kültéri konzolt akarom feltenni a macerás fal miatt, megelőzve a károkozást és szentségelést, valamint a csövet és az áramot átvezetni a padláson, ráhagyva a végeken.
Ez az amit kb senki nem vállalna úgy ahogy én szeretném szerintem. Ne makatrom csökkenteni ezzel a szerelés árát, de ezeket megcsinálnám. Mondjuk nem hiszem hogy még most időben lennék hogy valaki vállalja a szerelést belátható időn belül a balaton déli csücskében
Pedig ha lenne olyan aki tuti úgy csinálja ahogy szeretném az nagyon jó lenneA ház fala üreges, úgy is nevezik hogy létrafal, vagy katonafal. Kisméretű téglából van rakva, egy keresztbe, egy oldalt, igazából nincs oldaltartása, könnyű bedönteni. Eddig kivétel nélkül mindenki ezt tette hiába szóltam hogy nem lehet ütni a tiplit stb stb. Utána vakolhattam, falazhattam mert csak eg bocs volt erre a reakció, meg hogy ilyen szar olyan szar... ( ami igaz persze de akkor is kell dolgozni )
-
mexel
veterán
Még valami: eza csepptálcafűtés fontos, illetve jó dolog? Úgy olvastam többet fogyaszt mert nulla fok alatt mindig megy
-
mexel
veterán
Esetleg ezekre a típusokra, főleg az utóbbira valaki jobb árat nem tud? Vennék még kellékeket is, ami kell, csövek, konzolok, stb stb
-
mexel
veterán
Sziasztok. Eljött kb az idő hogy gyorsan rendeljek klímát. Nyaraló, egyelőre csak 1db-ot.
TCL lesz talán a befutó, az egyik amit kinéztem a
TCL Gentle Cool mono split klíma szett 3.4 kW, WIFI vezérlés (TAC-12CHSD/TPG21IH)
179990ft-ért
vagy a
TCL BreezeIn + csepptálcafűtés 3,5 kW TAC-12CHSD/TPH11IH
189.990FtJobb a második? Lenne fűtés is, egyelőre csak ősszel-tavasszal. Plusz kellene a kisszobába is egy csak nem tudom oda mennyire lenne sok egy 3,5-ös ( mit jelent a leszabályozás)
plusz nincs 32 Amper csak 16 a házban, elbírna e egy 3,5 és egy 2,7-es klímát? ( szülőknél kettő daikin megy 16A-ről hiba nélkül)Sajna a 3,5-öshöz kb 8-10 méter cső kellene a padláson át, most nézem a helyét.
-
windy
tag
válasz
Wind-Storm #88446 üzenetére
A Mitsubishinél semmiféle "inverter-hang" nincsen...
-
Reggie0
félisten
válasz
Wind-Storm #88444 üzenetére
Adatlapon azt irja, hogy 0.5kW a HR25 minimuma, es 0.9kW a HR35 minimuma.
-
Reggie0
félisten
válasz
Nagya21 #88441 üzenetére
Kikerestem neked, a bal oldali a HR25 a jobb oldali a HR35 kompresszora.
Mint lathato a HR25 kompresszora kisebb teljesitmenyu, kisebb aramu es 45Hz-ig tud lemenni frekvenciaban, mig a nagyobb 75Hz-ig tud csak lemenni. Persze ez fordulatszamban akar meg azonos is lehet, ha mas a motor polusszama, de akkor a nyomateka lesz mas es a maximalis fordulatszam lesz eltero. -
Reggie0
félisten
válasz
Wind-Storm #88437 üzenetére
Eselyesen a HR25 lentebb tud szabalyozni. Kisebb kompresszor van benne.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
TeeJay #88409 üzenetére
Végül a leendő tulajt meggyőzték, hogy jó lesz neki a 2,5kW-os is, mert a szoba 20nm² körüli, a belmagassága 3m fölötti, és azért, hogy ne kapcsolgasson ki-be, ezért a kisebbet ajánlotta neki a szerelő gépészmérnök felesége!
Nekem pedig az a tapasztalatom, hogyha csak egy fokkal szeretnék hűvösebbet mint amennyi a szobában van, még a minimális 1,3kW-os hűtőteljesítmény is rengeteg esetenként, mert túlhűt, vagy nem komfortos a túlzottan hideg huzat miatt, szóval ilyen szempontból mindegy, hogy 2,5 vagy 3,5kW-os lenne, egyik sem tud lejjebb szabályozni
-
Gubu0101
veterán
válasz
H-Mano #88433 üzenetére
Igen,akad par megvaloszalatlan kerdes.Dr szerintem,aki epp felfogja szerelni a klimat,hanarabb bedobja a kulcsot mint egy nagyker.
Epp beszeltuk kollegaval az alkatresz ellatast is,hogy mondjuk 12 ev mulva hogyan oldjak meg. Vagy betaraznak minden alkatreszbol vagy ha mar nem lesz,akkor komplett gepcsere -
szabessz
tag
Garanciával kapcsolatba.
Ha telepítő egyéni vállalkozótól veszük klímát és közbe válallkozása megszűnik vagy nem elérhető a vállalkozó, akkor ilyenkor garancia is elveszik? -
Gubu0101
veterán
válasz
Lorden #88421 üzenetére
Regi on-off os 20 ev koruli gepeket meg most cserelgetjuk le.Azok is idoalloak voltak,csak annyi a bajuk,hogy mar nem gazdasagosak.Az evi 2 karbantartas felenk 30k korul van.Evente legalabb egyszer igy is ajanlott megcsinalni,garanciatol fuggetlenul.10 ev mulva nem fogsz kihozni egy gepcseret annyibol
-
TeeJay
félisten
válasz
Wind-Storm #88425 üzenetére
[link] FTXF..E pdf
Van jó pár eltérés pl beltéri tömege, légszállítás, hangerő, hangnyomás,
ja nem is 100 hanem 130gramm különbségFTXF25E 420gramm vs FTXF35E 550gramm
-
TeeJay
félisten
válasz
Wind-Storm #88424 üzenetére
24fokra beállítom és annyi van a szobában. Ennyi
visszapárásítás? alapból ha eléri a hőfokot és nem tud lentebb szabályozni akkor lekapcsolja a kompresszort és a beltéri ventilátort is. Na én ezt azonnal kilőttem a Comfora távirányítóval mert nekem pörögjön örökké a beltéri ventilátor hiszen az a dolga. Nem párásít vissza hanem folyamatosan forgatja igaz nekem panelban 24fokon sosem áll le a kompresszor így megy örökké és szedi ki a párát a lakásbólBugyogó hang nincs, az FTXF35D verziónál volt valakinek de ha vissza olvasol én telepítettem belőle családban párat meg pár ügyfélnek is és sosem volt ilyen gondom.
Mai napig megy FTXF35D Siófoki nyaralóban meg anyum nővérének
Jelenleg vagy az újabbik FTXF35E vagy már az idei FTXF35F-et kapod ami meg már wifis alapból ugye.
Sensira-ban wifivel volt már A szériától fogyasztás mérés de egy tájékoztató nem lesz gyanítom olyan pontos mint a villanyóra -
Wind-Storm
őstag
válasz
Wind-Storm #88424 üzenetére
2,5 és 3,5kW kültéri között a 100g töltetkülönbségen kívül van tömegbeli eltérés?
Nem találok ilyen szempontból összehasonlító dokot. -
Wind-Storm
őstag
válasz
TeeJay #88098 üzenetére
Szia!
Kis Sensira összegzés: a nagyon precíz szabályzás alatt pontosan mit értettél? Nem hűt túl? Kérdi a leendő tulajdonos.
Visszapárásítás elleni ventilátorleállító beállítás csak a wifis modellek esetén érhető el, amennyiben a Sensira is tudja már ezt a beállítást?
A mostani gépeket már nem érinti a bugyogó hang problémája, ez kiszűrhető már típusszámból is?
Fogyasztásmérés már ezekben is van?
Köszi!
-
gerii
addikt
Az előzőleg vázolt helyre egy Mitsubishi HR25 -öt tetetnék fel, viszont a klímásom, aki pár éve feltette az előzőt nem elérhető.
Van olyan ajánlott cég, akinek Mitsu klímákkal van tapasztalata, nem kókány, tud rendes furatot készíteni a falba, ne csobogjon a rendszer, stb?
https://mklima.hu/partnereink - itt vannak cégek, de pont most fikáztátok a Pannon klímát például
(Géppel együtt kellene)Köszi az ajánlást!
-
lekorszke
tag
Igen befektetés.
Mivel Magyarországon élünk, az átlag emberek nem csak úgy zsebből fizetik ki a klímát hanem gyűjtenek rá hogy ki tudják fizetni ergo befektetnek rá.
Egy nagyobb összegről beszélünk és nem fél évre veszi az ember hanem azért hogy évekig kiszolgálja.
Nem véletlen választottál Te is Mitsubishit ahogy olvastam.
Meglehet venni a 130ezres klímát is, aztán lyukra futni vele mert nincs hozzá alkatrész.
Na az is befektetés, csak éppen semmi értelme. -
minilego
senior tag
Gree Pulsar-t rendeltem. Erdélyben élek itt a hivatalos oldal is árulja.
-
lekorszke
tag
válasz
minilego #88413 üzenetére
Ezek kb mind kintről csempészett gépek, mert ezeket nálunk nem forgalmazzák...
Én a helyedben kicsit még hozzá tennék, hogy legyen egy hivatalos garanciális géped.
Gree summer már 240-től van pl, vagy syen charm stb...
A klíma egy befektetés nem 1-2 évre veszi az ember jó esetben.
Szerintem megér egy kis pluszt hogy 5évig gondtalanul tudj klímázni.
Üdv -
morbi04
csendes tag
Sziasztok, Tudnátok ajánlani klímást, Budapest 15. kerbe szeretnék egy telepítést, kertes ház (tégla) 1. emeletére. Köszönöm.
-
Gubu0101
veterán
válasz
TeeJay #88389 üzenetére
Tegnap epp egy ilyet szereltunk fol pesten,szokasos arban dolgoztunk,semmi extra nincs felszamolva ilyenkor se.Garanciat is ugyan ugy megkapja 1 evre a kellek anyagra es annyi.
Ezek ugy is hoznak masik munkat,plusz meg itt lesz majd 2 regi gep csere,oda mar sajat beszerzes megy majd,ezert is nem szoktunk pluszt folszamolni. -
TeeJay
félisten
válasz
Wind-Storm #88401 üzenetére
Ha viszont már Daikin mert ugye 20dB a Sensira beltérije éjszakai módban
akkor nyugodtan veheti a 3,5kW-os gépet is mert ugyanannyira tud leszabályozni csak a 3,5kW-os fűtésben combosabb lesz meg van benne +100 gramm hűtőközeg gyárilag ami jól jön később mégÁrban meg minimális a különbség
-
Jolida
tag
válasz
Wind-Storm #88404 üzenetére
A vízszintes kézi.
A függőleges minden típusnál motoros. -
pjen
félisten
válasz
A függőleges?
-
Máté94
addikt
válasz
Igen, Comforától már motoros.
-
minilego
senior tag
Sziasztok! Yamato klímával van tapsztalat? Optimum és Avanti között választanék.
-
Máté94
addikt
válasz
Wind-Storm #88401 üzenetére
Daikin.
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
2,5kW esetén melyik a jobb választás, a Midea All Easy Pro vagy a Daikin Sensira?
Megbízhatóság és halkság szempontjából érdekelné a leendő tulajt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged