- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
Teljesen elegendő nekem ez is. Rásegítés volt a fő cél, de aztán az egész fűtési szezont végignyomta, jellemzően 180-300W között kért enni. Hűteni meg nem nagyon kell, de mikor kellett, az egész házat lehűtötte.
Tervben volt még ehelyett két kisebb, messze rakva egymástól azonos légtérben, de a másiknak nem lett volna hova maga alá olvasztania, vödrökkel meg nem akartam szarakodni. Így lett 1db 3,5-es. -
törölt tag
Azért egy 700 milliós forgalmú üzlet, 15 éves működéssel, fizikai címmel más, mint egy kínai postafiók. Lehet hogy meglepődsz rajta, de a webshopok sem maguk rakják össze a termékeiket a garázsban, és ugyanúgy vonatkoznak rájuk a törvények a garanciáról és a jótállásról, mintha a Vasedényben vennéd meg.
-
athomi
veterán
A Kontaktvill Bt. (94-es alapítás) webshopja, amit a Kontakt Webshop Kft. (2014-es alapítás) üzemletet. Van rendes fizikai üzletük is. Szóval nem úgy tűnnek, mint akik jövőre majd felszívódnának.
Valószínűleg nem a hivatalos magyarországi forgalmazókon keresztül szerzi be a gépeket, így a garanciális problémák intézése nyűgösebb lehet, de alapvetően az üzletnek a jótállást vállalnia kell. -
poli27
veterán
A Garanciát akitől veszed a gépet annak kell biztosítania a jogszabály szerint, mert vele vagy szerződésben.... Ha a neten rendelsz egy gépet (nem a telepítő hozta), és 1 év múlva elromlik, akkor nem a telepítőt kell zaklatnod, hanem a boltot ahol vetted... Pl nekem a Samsung klímánál a központi hibabejelentő számot kell hívnom ha hiba van (rajta van a garilapon), és küldik a Samsunggal szerződésben álló szerelőt... Nem azt aki lepapírozta nekem meg vákumolta
Ha a szerelő hozza a gépet, aki fel is szereli, akkor a garit is neki kell vállalnia, hiszen tőle veszed a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest