Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Mi is lekapcsoljuk, van hogy naponta.2x3x is. Nővérem, lányomék és az ismerőseim is.
-
pjen
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Azérr itt már.nem csak a klíma takarítással van a gond, ha egy évig rá se néznék akkor se lenne ilyen. Hetente párszor illik porszívózni, port törölni, felmosni.
-
pjen
félisten
válasz
H-Mano
üzenetére
Hát egy beltéri ha nem keresed esetleg fel sem tűnik. Szerintem egy 77" tv kikapcsolt állapotban sokkal borzasztób látvány egy szépen berendezett nappaliban. Pedig az álltalánosan elfogadott
91789: pedig lehet mégis valami gond a kialakítással. Erre a bűzre leginkább a Daikin tulajok panaszkodnak. Tesómnam van HD klímája sose büdös. Lányoméknak Genwx multi tizen éves semmi szaga és az én 5 panám se büdös.
-
pjen
félisten
válasz
üzenetére
Lehet igazad is lenne. Ez a büdösödés egyre több Daikin nél jön elő. Az én panáim 11 éve mennek és eddig csak 1x voltak zsákkal tisztítva. Előtte Pannon klima gőz és spricni+én átlag havonta átfújom gőztisztítóval. Sosem volt szaga, pedig nem szárítgatom, viszont van, hogy naponta többször is indítom.
-
-
pjen
félisten
Nekem sajnos az eresz alatt pont úgy sütné a nap. Süti is, hiszen ugyanaz a fekvés. Viszont ha fűt is vele akkor elvileg előnyös is lehet. Én évekig hűtöttem, fűtöttem a panákkal. Tetőn, falon. Lehet télen ez, nyáron az a jobb. Talán a tető mellett szól, hogy nincs a klíma mögött egy fal, szabadabb a lég mozgás. Ez csak egy vélemény.

-
pjen
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem nekem írta.
A centrírozás, vagy ahogy sokszor tévesen nevezik “centírozás” lényege a kerekek kiegyensúlyozása. Ehhez speciális mérőberendezéseket és kerék súlyokat használnak.A centírozás a forgó alkatrészek kiegyensúlyozását jelenti. Ez egy olyan művelet, amelynek célja, hogy a forgó testek tömege egyenletesen oszoljon el körkörösen, ezáltal csökkentve a rezgéseket és meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát. A leggyakrabban használt terület, ahol centírozást alkalmaznak, a járművek kerekének kiegyensúlyozása, de precíziós eszközöknél, gépeknél és ipari alkalmazásoknál is elengedhetetlen.
-
pjen
félisten
Mondjuk azért írtam a kikapcsolás időzítő relét, de amit írsz az jó megoldás, csak nem autómata."De ha itt vagyok miért zúgjon egész éjjel az ágy felett ha csak éjjelente 1x kellene bekapcsolnia? Stb stb." ennek az igénynek nem biztos, hogy megfelelne.
"miért zúgjon" persze, ha ez a gond inkább klímát kéne cserélni. -
pjen
félisten
válasz
Hatszorhat
üzenetére
Nem tudom merre laksz, de felénk a kövi 10 napra kánikulát jósolnak.
-
-
pjen
félisten
válasz
H-Mano
üzenetére
Valóban.
Rendben akkor csak a klíma megy tönkre ha bele vág a villám. De jöhet másodlagos villám hatás pl: koaxon, telefon kábelen, villany dróton. Máig se értem nálam például, hogy volt. Zivatar volt, dörgött-villámlott. Sógornőm egy CRT Tv t nézett ami össze volt kapcsolva egy asztali DVD lejátszóval. Egyszer csak nagy csattanás, valahol a közelben bevágott a villám. Sógornőm szerint a Tv és a radiátor között egy szikra csapott át.(fél méter). A Tv és a DVD meghalt. Szinte semmi külsérelmi nyom. A biztosító szó nélkül fizetett.90336:bocs nem olvastam végig.
-
pjen
félisten
Attól, hogy nem használod a klímát a villám ugyanúgy bele csaphat. Gond nélkül végig megy a rendszeren. Ezek a túláram védős dugaljak mintha ott sem lennének.
Én maradok a bitosítás mellett, egyszer volt másodlagos villám károm szó nélkül fizettek.90336:kötelező, még 1X32 Amper esetén is-NEM
-
pjen
félisten
Szevasztok. Ha tényleg bejön az előre jelzés és 42-46 meleg lesz a nyáron ti hány fokra állítjátok a klímát?
-
pjen
félisten
Szevasztok. Pest úton (17.ker) a Home centerrel majdnem szemben van egy Daikin kirendeltség, ha valakit érdekel nyilt mellette egy Pana is.
-
pjen
félisten
válasz
Wind-Storm
üzenetére
A huzat mentes, az mit jelent konkrétan és., hogy ceinálja?
-
pjen
félisten
válasz
angelside77
üzenetére
Ahol alszom, én is digitálisra cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

11 éve vették végkiarúsításban. Azóta is hibátlan.