Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w.miki
veterán
válasz
Lorden
üzenetére
Polar Fresh, Polar SDO is tudják a szellőztetést?
Nem teljesen világos, hogy melyik az amelyik ki is vezeti az elhasznált levegőt, és nem csak befújja a kintit. Ezt hogyan tudnám kideríteni?
Mert enélkül van valami értelme a kinti levegő befújása opciónak? -
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Ezért is jobb egy Daikin Perfera mert komolyabb hangszigetelést kap körbe a kompresszor és éppen csak alig van hangja mikor működik, mellé a ventilátor is full alacsony fordulaton pörög amíg nem kell max kakaó.
Ma is voltam egy ügyfélnél, lekaptam egy 10éves R410A Samsung csodát és ha kész a lakásfelújítás a helyére szeretnének majd valami újat ami hatékonyabban fűt de az a kikötésük hogy ne legyen nagy a kültéri
Negyed órát meséltem nekik hogy a kis kültéri meg a halk és hatékony működés ritkán találkozik
Ja 120centi mély az erkély és vagy 4méter széles, sokat számít hogy egy komolyabb kültéri 10centivel szélesebb
Nehéz szülés lesz egy Gree Comfort Pro-t beadni ha TCL Elite méretű kis kültérit szeretnének kb -
Máté94
addikt
válasz
Lorden
üzenetére
Igazából a kültéri tömege volt egy helyen 28.4 kg, máshol 26.4 kg a Polár dokumentációban. Előbbi az a All Easy Pro kültérijét takarja, míg az utóbbi az Xtreme Save Pro-t.
De ebből a szempontból érdemes megvenni a Zenit-tet, a Comfort Plus helyett. Mert a CP az Xtreme Save kültérijével jön; 26.4 kg - 0.62 kg R32 vs. 28.4 kg - 0.69 kg R32.
-
Reggie0
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Amugy igen, de nem egyszeru kerdes. Pl. en telen a szelloztetot se feltetlen akarnam, mert ha bedurrantjak a szomszedsagban a vegyes-/fatuzelesu kazanokat, akkor eleg rossz levegot hozna be. Akkor mar hulyere kell szurni, a szurot uzemeltetni/cserelgetni es nincs egyhamar vege a koltsegspiralnak. Nalunk egy ajto/ablaknyitasra 10-20ppm-rol sokszazra(400-800) megy fel a PM mero.
-
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Na meg ha megnézed a mostani helyén is jól feltolták a plafonra, ha még tovább kell vinni és a cseppvízcsőnek lejtés is kellene akkor az áthelyezett részen még magasabbra kell tenni vagy 2centivel, az előcsövezést meg betonbiztosan végig rögzíteni nehogy bárhol hasa legyen a csőnek mert akkor örökké lehet majd visszajárni...
Én sem szívesen csinálom az ilyen melókat mert egy egész nap elmegy rá
Nyomáson lévő gép, hűtőközeget vissza terelni kültéribe, beltérit leszedni, alaplemezt lekapni, csöveket elnyomni nehogy por menjen bele, falat végig jelölni, végig vésni, alaplemezt felrakni új helyre, csövezni odáig, mindent toldani, végén feltenni a beltérit majd ismét egy teljes beüzemelési folyamat, nyomáspróba minden kutyafüle.
Még 70ezerért sem éri meg szóval tárgytalan is amit írtam kb
-
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Ahogy nézem a spec adatokat : [link]
Legalább mindkettő elektronikus adagolós, 30,5 és 27,5kg kültéri
Fűtési tudás meg 1100-4400watt a 3,5-ös gépnek és 600-3500 a 2,7-es gépnek
szóval ebből úgy tűnik hogy szépen le tud szabályozniJa a beltéri 15,5kg miközben egy sima split 9-11kg általában
Beszélek is öcsémmel ő telepített már párat bár nagyon ritka igény van az ára miatt
-
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Padlófűtéshez nem is kell R290-es gép, ott az R410A meg R32-es is vígan elvan mivel 28-30fokos víz elég a padlóba.
R290 HMV esetén lesz príma mert ott azért 65fokig is el lehet durrantani anélkül hogy még nagyon esne az SCOP érték
TCL R290 hőszivattyúkat néztem ott 55fokra SCOP 8kW-os gépnek 3,88 átlagos éhhajlaton.
55fok fölé azt sem fogják szerintem tolni mert inkább hatékony legyen de ugye ha szükség lesz rá akkor elmegy 70fokig is2027 január 1-től leszek kíváncsi arra hogy a lakossági split hogy is lesz
Picivel több mint 1év van már csak és még sehol nem látni R290 split-et
Azt se tudjuk hogy most előtöltött gépek lesznek-e vagy utólag töltjük majd propánnal, marad-e a hollanderes kötés vagy Lokring lesz
Jövőre mindenki intézzen klímát magának mert 2027 érdekesen fog indulni
-
válasz
Lorden
üzenetére
Nálam a Gree Amber 3.5 kW (régebbi, nem Royal) éppen 170 watt körül megy, ha akarnak, le tudnak ezek modulálni:

Gyanítom, hogy a nagyobb hatékonyság miatt szeret inkább 400 watt körülre bekapcsolni, majd kikapcsolni... vagy kiszámolta, hogy nem tud eléggé lemodulálni a folyamatos üzemhez, ameddig le nem hűl kint a levegő kicsit.
Ez az egyik gyanúm egyébként a kínai gépek hangosságára - alacsonyabb kültéri/beltéri ventilátor sebesség mellett rosszabb lenne a hatásfok, lehet, hogy úgy már nem menne a 8.5 SEER, magas SCOP
amúgy nem tudom, mennyit számít, de nem találok rá más magyarázatot... -
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
30kg kültéri elég hatékony és az Airy is azt kapja ha jól láttam

Fűtésben én sem értem miért nem tudnak lentebb menni ventilátor fordulatszámmal
adott hozzá a méretes elpárologtató a mókuskerék, nem értem min múlik mégJa meg kiadhatnának valami 32-36kg körüli A+++ hűtős fűtős 5,2SCOP-s gépet és akkor lenne a Midea Oasis-nak egy olcsó ellenfele mert az Amber Royal totál felesleges gép a japán 5,2SCOP-s gépek meg baromi drágák
-
válasz
Lorden
üzenetére
Épp tegnap kapcsoltam be a padlófűtést, eddig klímáztunk. Ugyanolyan hőmérséklet van a lakásban, mint a klímázással. A komfortszint ég és föld (a padlófűtés javára). Lehet klímával fűteni, meg a szükség nagy úr, de a klímás fűtés (számomra) sose lesz olyan, mint egy radiátoros, netán padlós.
-
FerNandor
őstag
válasz
Lorden
üzenetére
Nálunk távfűtés van, de csináltam H tarifát is. 2db 3.5kW Polar Optimum van és egy 2.7-es Polar Zenit. Mi most azt fogjuk csinálni, hogy kb 0 fokig klímával fűtünk, de a fürdőben, konyhában megy a radiátor. Amikor tavaly kaptunk egy 70 ezres fűtés számlát (benne van a melegvíz is), azért majdnem ledobtam az ekszijat. 2 szoba, nappali, 74m².
Az elején kicsit szokatlan volt, de meg lehet szokni, nem rossz. És amúgy nekem az optimum a Zenitnél is jobban tetszik. Elég jól teszi a dolgát, csak az egyik kicsit zörög, de talán egy sokadik klímás tud rá valamit majd mondani. És elég halk is. Amúgy a zenit is jó, viszont ott fűtésben van néha szuszogo, fura hang, amikor gondolom a szelep dolgozik, illetve nyikorgósabb is a burkolata. -
kk831228
addikt
válasz
Lorden
üzenetére
Pontosan , próbàlgatom most èn is , perfera elmegy , comfora picit hangosabb , de igazàból egyik se komfort zajban meg semmiben, fűtèsre. Ràadàsul hűtèsben kb màsfèl fok volt tènyleg, a szoba ès a kèrt hőmèrsèklet között, fűtèsben meg 4 fok kb . Ès mèg az is olyan kb , mert nem mindig úgy reagâl. Igaz " fenyőfàba" megy mindkettő folyanatosan .
Nem azt mondom hogy nem lehetne megszokni , de amíg gàz van meg központi addig nem szeretnèm megszokni.

-
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Ez amolyan klímás aranyszabály
Persze ne tartsa be senki mert akkor több melónk van tisztításból ősszel ami nekünk öröm
Félre a tréfát, aki tudja tartani annak is koszos lesz de legalább büdös nem vagy jóval kevesebb az esély rá mert a mókuskerékre csak por rakódik nem gomba telep meg penész
Azt is elmondom minden új ügyfélnek hogy jobban jár ha egész nap meg éjszaka járatja a klímát mert akkor kiszedi a párát és kevesebb minden tud beposhadni a beltérin
Most jön a fűtés szezon, minden héten megyek jó pár címre mosni a gépeket mert már hűteni nem kell senkinél fűtésben meg jönne vissza a kellemetlen szag a nyári hűtés után. -
-
Loopus
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Nekem is ez volt a megérzésem, hogy a folyosó nem a legoptimálisabb, ezért is raktam 2 helyre. A javaslatod alapvetően tök jól megállná a helyét, csak sajnos azt az ajtót nem használjuk, folyamatosan zárva van (be is fogom polcozni az ajtónyílást idővel).
Még egy kérdés. A webklima.hu-ról, mint kereskedőről mi a véleményetek? Merthogy náluk lehet SZÉP kártyával készüléket venni.... -
m3ss
veterán
válasz
Lorden
üzenetére
alaprajzot most nem tudok. szendvicspanel szerkezet, minimalis koztes szigetelessel. szigeteletlen teglanal vmivel jobb. van konvektor, de az nem gazdasagos ezert lennenek a klimak. kesobb szigetelve is lesz.
2 szoba + 1 konyha, nagyjabol mind uakkora, 2x nm, ezekben lennenek a klimak. belmagassag 2.6-2.8.
valojaban foleg a bevalt tipusok erdekelnenek, meg futoertek. mert a klimaszerelok altalaban a sajat maguk altal forgalmazott markakat preferaljak, mert azon van a legnagyobb hasznuk.. -
TotoPapp
lelkes újonc
válasz
Lorden
üzenetére
Igen, mindenki sumákol ezen a téren. Fisherrel beszéltem, ők is azt mondták, hogy ezt az értéket tudják, mást nem. A Comfort Plust legalább ismerem, TCL-ről gőzöm nincs (papíron kevesebb vagy azonos); Daikin meg japán fűtős/csendes/légtereléses (oldalra) meg aranyár. Comfort Plus ventillátor 10% körül szerintem elviselhető lehet hálóba is (én mondjuk nehezen viselném, de nem nekem lesz), nappal meg mehet erősebben.
Az konkrétan meglepett, hogy a Black hangosabb papíron. -
MPowerPH
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Pára. Tehát nem is inkább a meleg, mert lent most is 21 fok van.... Voltak a meleg napok, mikor éjszaka sem ment 23 fok alá a hőmérséklet, akkor is elég sokáig megmaradt lent a jó idő, csak pár nap után nehéz lett a levegő.
Télen fűtenénk is velük, fent pedig kell a hűtés. Itt utoljára a Mitsubishi LN25VG2W / MUZ-LN25VG2 LN kombót kaptam, mint ajánlott készülék. Csak nem éppen a legolcsóbbak. Bár megtehetném, hogy a 2 gyerekszobába most nem rakok, de itt a 2 árán is majdnem megvan más márka top kategóriás klímájából a 4db. Annyi, hogy pl. az említett Mitsubishi -ben elég jó a 'légminőség javító.' -
Cruzito76
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Ezek még klasszik, alu Romantik radiátorok. Gyorsan melegszik, gyorsan leadja a hőt, és kihűl.
A szobákban nincs gond vele, itt az étkező-konyha-előszoba részen, főleg a lépcsőfeljáró miatt gyorsabban hűl.
Kicserélni viszont csak majd a kazánnal együtt szeretném őket. Amúgy most is gyártják, és nem is olcsók.Köszönöm a tanácsaitok a fűtőklímához!
Összességében akkor nagyjából egy véleményt érzek abban többeteknél, hogy mivel itt csak +2-4 fokos rásegítésről van szó, jobban járnék egy D. Comforával, mint egy Midea Oasis P/Fisher Nordic iránnyal, mivel a japán finomabban modulálna? -
Cruzito76
tag
válasz
Lorden
üzenetére
No, közben utánaolvastam, látom, hogy bizony a meleg levegő is okozhat gondot.
Nálam kb az egyetlen hely, ahová fel lehet tenni, az pont az étkezőasztaltól kb 2 méterre, felül.. . .
Mennyire elterjedt ez a derékmagasságban való felrakás? Illetve ott meg nem lehet gond az, hogy nagyon gyorsan melege lesz az embernek, miközben a tér másik részei pedig még nincsenek átmelegedve?
Ha csak +3 fokot akarok emelni a benti hőmérsékleten, hogyan alakulhat az előző két kérdésre adandó válasz? -
Cruzito76
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Ezt én abszolút megértem, de a parapetes gépről, amit ajánlottál, most hallottam először. Gyakorlatilag semmi sem található róla a neten, vélemények meg egyáltalán nem. Ez így együtt nem tűnik anyira csábítónak.
Amúgy tök laikusként kérdem, mi a baj azzal, ha a meleg levegő beteríti az embert. Hogy a hideg klíma nem kellemes, és gondot okoz, az oké, de a meleg?
Hűteni nekem tényleg nem kell. Nem úgy nem, hogy aztán majd ráfanyalodok, hanem tetőtérben is max 27 fok volt a legdurvább kánikulában, éjjelre meg 25, tökéletes aludni. Kizárólag rásegítő fűtésnek valót keresek a konyha-étkező-előszoba 22 nm-es terébe.
-
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Oké de tavaly nyáron nekem pl 4hónapot ment folyamatosan a klíma hűtésben
Idén ennek a negyedét kapta üzemidőben kb és vagy bő 1 hete be sem kellett kapcsolni mert éjszaka már hideg van és nyitott ablaknál kellemes a panel is.
Jövő nyár lehet megint olyan hogy 40fok lesz hetekig és akkor hónapokig fog utána hűteni a géppel -
Gubu0101
veterán
-
BBéci
legenda
válasz
Lorden
üzenetére
E végűt linkeltem, miért problémás? Az a lényeg, hogy FTXF legyen, ne FTXC!
Amit te írtál, az nincs a Webklímánál, se a másiknál. De ha lenne, biztosan nem kerülne 350000 forintba.
Ezt arra alapozom, hgy a Klíma-24 az FTXF35F-et 385000-ért adja, az E végűt 360000-ért. Tehát van köztük 25000 Ft különbség, ami nagyjából a WiFi ára.Az első mondatod miatt felnyomhatnálak a moderátoroknál, most eltekintek tőle de a legközelebbi hasonlónál megteszem!
-
gurabli
őstag
válasz
Lorden
üzenetére
Inkább télen a keletkező párát/friss levegő utánpótlást kezeld, beültök 2-3-n vagy akár egyedül pár órára, 26-27légköbméter az egész.
Szerelek be egy hővisszanyerős ventilátort. Tudom, nem tökéletes, de egy óra alatt kicseréli az össz légköbmétert. Ez az egyetlen megoldás. -
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Nem csak padláson döglik meg, amit én takarítottam azt sima 65x50 dekor csatornába tették és a csatorna belül barnára volt sülve tőle. 50ezret én nem adnék erre úgyhogy nem tervezek egy ügyfélnek sem cseppvíz szivattyút kiépíteni inkább offolom a melót ha a tulaj nem meggyőzhető
-
AssAssynn
addikt
válasz
Lorden
üzenetére
Miért nem lett jó neki? Nincs sok pénz rá, és igazából tényleg nem tervezem, hogy sokat használjuk, inkább csak azt akarom elkerülni, hogy később, pár év múlva jusson valakinek eszébe, hogy dejó lenne egy kis hűvös, és akkor vagy bontani kelljen, vagy a csúnya kábelvezetők menjenek mindenhol. Szóval most az elsődleges kérdés a becsövezés, hogy milyen magasságig, milyen hosszan, milyen szögekben kell mennie és kell-e ilyen "olajzsák", vagy ha igen hová. Utána még úgy is több év mire veszek bármilyen egységet is. Habár ez a 130 ezres ár megtetszett nem mondom.
-
Frod
addikt
válasz
Lorden
üzenetére
Köszi, akkor a leszárítást kötelező jelleggel használni kezdjük!
Takarítással szerencsére semmi gond, ilyen téren sose volt.#91134 Gubu0101
Mint írtam, teljes szétszedős takarítást kapott 6 napja, rendesen mosózsákkal, stb.
Én is inkább arra hajlok, hogy valahol marad benne minimális víz.#91135 H-Mano
Gondolom a kérdés arra irányult, hogy milyen a semleges szag?
Hát olyan ahogy írom, semmilyen - hálaég teszem hozzá. (Az aluljárós szag után felüdülés a "semmit" érezni működése közben)
De klímatakarítás után pár nappal ebben semmi meglepő nincs. -
Akelaus
senior tag
válasz
Lorden
üzenetére
Most silent módban van, de kint 31 fok, bent 25-re van állítva, és úgy van ahogy írod, most felveszi a teljesítményt 355w-ra, illetve onnan megy le egy darabig 120x-re.Deli fekvésű a lakás, szóval ma dolgozott rendesen, hiába napernyő, napvitorla, reluxa stb..
Sajnos tegnap nem csináltam képet, ma már nem tudom 5 percenként léptetni.
Ez a mai:
A pontos típust majd leírom. -
Akelaus
senior tag
válasz
Lorden
üzenetére
Tegnap este megpróbáltam a Silent módot. Úgy volt ahogy írtad. Kb 2-2,5 órát úgy ment. Igaz nem kellett baromira hűteni, 25 fokra állítottam, néha-néha ránéztem az okos konnektorra, hogy mit mutat, szépen ment kb. 140watton, aztán lement 105-ig. Amit talán észrevettem, hogy érdemes előtte egy fokkal lejjebb venni a hőmérséklet.
Mexel: ebben a módban én nem éreztem zavarónak a mókuskerék keltette "huzatot", igaz már feküdtem. Viszont akkor volt jobb ha direkt elfordítattam vele felém a lamellákat, nem pedig a másik irányba, mert akkor a függönyről felém "dobta" a hideget.
1-5%-os dolgot még nem néztem. -
windlord
őstag
válasz
Lorden
üzenetére
Igen, ezzel a tipussal szemezek, erre kertem is a szakitol arat , telepitve.
Nyilvan tudom, hogy ennyiert nem tudja adni, nem is ez a celom vele.
Ahogy latom ez mar wifis is.
Nem mintha annyira vezerelgetnem, de ha nem vagyunk otthon, akkor hasznos lehet mire megerkezunk a dog melegben. -
BBéci
legenda
válasz
Lorden
üzenetére
Egyéni igények eltérősége.
Egy perce néztem meg a hőmérőket, pár tized eltéréssel mind a 4 darab 24 fokot mutat, kint 31,2 van. (Szigeteletlen Ytong.) Az utóbbi 12 nap során 2x2-3 órára volt bekapcsolva az egyik klíma. Amikor elérik a 26 fokot, akkor már előkészítem a távirányítókat és nem várom meg, hogy 27-re melegedjen a lakás. Az már vékony bermudában és ujjatlan (atléta fazonú) pólóban is izzasztó. -
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
80 és 100 watt azok még reálisak, ott még megy a kompresszor
Öcsém is klímás, neki 2db Fisher Nordic van és 80wattokat mért esti órákban 24fokra állítva úgy hogy kint is 20-22fok volt. Rámért lakatfogóval is és reális értéket adott a mérő plusz klímásként ő már csak tudja hogy megy a kompresszor vagy sem
Akkor van baj ha valaki ilyen 30-40wattokat mér és utána se számol hogy kültéri ventilátor, beltéri ventilátor meg vezérlő panelek is kérnek azért pár wattot, nehezen jönne ki az hogy még a kompresszor is megy mellé
-
BBéci
legenda
válasz
Lorden
üzenetére
"Akkor bőven inkább központi fűtés, a kondenzációs kazán+ radiátor is sokkal komfortosabb, mint bármelyik fűtős gép."
Ez nem vitás.
Már a beltérik elhelyezése miatt sem tarom jónak a klímás fűtést. Hűtéshez a plafon alatt 20 cm az optimális, fűtéshez a padló fölött 30-50 cm. -
11hh
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Én csak példának írtam, más fűtési értékei is jobbak.
Meglepodnek,mikor a Perfera egy futesre optimalizalt gep,addig a pana (szerintem) csak egy teliestitett valtozat.Erdemes elotte bongeszni,utanna olvasgatni.Mert 2 top gep van ami optimalizalt futesre az egyik a Gree-nek egy valtozata,pontosan nem tudom mar a nevet a masik a Perfera.
Én erre válaszoltam.
Ezek szerint a Daikin és a Gree-n kívül nincs fűtős gép.. -
bardi
senior tag
válasz
Lorden
üzenetére
Nekem van egy egyszerű ikeás légtisztítóm, amiben volt szénszűrős betét.
Elég sokáig volt benne, majdnem egy év.
A klímából elkezdtem érezni valami fura szagot, de kiderült, hogy ez a szénszűrő betét lett büdös. Amióta kidobtam, megszűnt a szag, pedig a klímából is lehetett érezni. -
válasz
Lorden
üzenetére
Ha mással csináltatom, akkor ez hogy lesz rendszerszinten rögzítve? Mert ugye kaptam központilag az e-maileket, hogy tisztíttassam, mert közeleg a határidő. Elvileg 5 év kibővtett gari van rá meg alkatrészre is van valami 5 éves jótállás. Ezt csak nem lenne jó elveszíteni.
-
lekorszke
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Azért jut oda levegő, kár ilyennel megijeszteni az embert
Hátul azert egy 15centit illő lett volna elhagyni valóban, meg oldalról is de azert nem egy zárt helyen van az a kültéri szóval tud szellőzni
Láttam már pár olyat amikor 50 fokos zárt padlástérbe volt a kültéri na ott már tudnak gondok adódni... -
KerryVTR
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Hálóba semmiképp nem raknám épp azért, mert ott eleve azt nem szeretném, ha légmozgás lenne közvetlenül. Ezért kitenném a másik helyiség falára, ahonnan fokozatosan hűlne le a hálószoba is.
Emiatt már alapból kevésbé zavarna a "nagyobb" decibel is, mert nem egy helyiségben lennék vele.
Nappal meg mindenféle zaj beszűrődik, esetleg szól a zene...így még kevésbé venném észre... -
KerryVTR
tag
válasz
Lorden
üzenetére
Igen, sejtettem, hogy csak irányadó. Viszont azért is számoltam kapásból a duplájával, mint amit írnak.
Nekem a hűtés a lényeg és én is úgy látom, hogy ha csak nem veszek figyelembe más szempontokat (komfort, zaj), akkor valójában nem éri meg kiadni annyival többet.A zajnál mennyire észrevehető 2-3db különbség? 19db vagy mondjuk 22db...
Mármint ha nem méri az ember műszerrel.
Ha nem is közvetlenül ugyanabban a helyiségben vagyok... -
TeeJay
félisten
válasz
Lorden
üzenetére
Főleg ha sokat kapcsolgatta

Panel 5. emeleten 60nm 2+félszobás panel lakás, kívülről 10cm sima fehér EPS-el szigetelve, júniusban 2db Daikin Sensira 24fokra állítva és 30napon át folyamatos üzemben fogyasztotta 6ezer forint körül mert havonta diktálom az óraállást és az a hónap annyival lett több. Júliusban 11ezer forint de akkor is ment folyamatosan csak még jobban bemelegszik a panel és ott már a külső szigetelés átok és nem engedi lehülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Félre a tréfát, aki tudja tartani annak is koszos lesz de legalább büdös nem vagy jóval kevesebb az esély rá mert a mókuskerékre csak por rakódik nem gomba telep meg penész
A pontos típust majd leírom.