- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
Vérboci #90544 üzenetére
Egy csepp jóindulattal és némi hozzáértéssel a telepítő részéről ezek a problémák bőven redukálhatóak lennének. Vagy akár teljesen megszüntethető. De tudjuk, hogy sok szakinak sincs fogalma a modulációról. Egy tulajnak mrg miért is kéne? Ha meg a szaki tudja, de inkább a zsebét tömi., az emberségből buikás.
mondjuk aki meg azt hiszi nem neki kell legalább az elméletet ismerni, az nem ebben az országban él.
jegenye: ne engedd auto módba a ventit. A legkisebb fokozaton menjen mindig. Utólag többet nemigen tehetsz. Max lejjebb veheted még hőfokot és ha szerencsés vagy pont beleesel a működő tartományba. -
tylerddd
veterán
válasz
Vérboci #87610 üzenetére
Abban a pár percben valami huszonezret beszélt mosással, mindennel. Csak ugye tovább nem történt tárgyalás. Még holnap megpróbálom hívni őket, ill. megvan annak a srácnak a száma, aki beszerelte ezt is meg néhány hónapra rá egy másikat. Hátha tud valami okosat mondani.
-
elekresz
tag
válasz
Vérboci #87332 üzenetére
Kérlek majd dobj egy visszajelzést, hogy beválik-e. Köszönöm!
Bár egyszer már beruháztam egy adag Deep Clean-re, de egyre több a klíma, amit inkább saját hatáskörben is pucolok családon belül, így egyszer elfogy és ha ebből tényleg kijön 50 liter tisztító, akkor pár évig nem kell ezen aggódnom megint.
Csak legyen hatékony. -
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #86389 üzenetére
Sok a meló, húsvétig tele vagyok én is pedig még nem is voltam mindenhol felmérni szóval ha kijutnék akkor májusig lennék már most
AUX vs Daikin vonalon nem kérdés hogy utóbbi a nyerő még úgyis hogy nincs benne wifi meg nem tud motorosan jobbra balra legyezni. Az árakat amit írtál 3 méter telepítéssel adták vagy csak a gép?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Vérboci #85758 üzenetére
Nekem iden lesz 7 eve,hogy csak a sima szalag van rajta,amit a gep melle adnak,meg semmi baja,pedig regeltol delutan 1 ig napsutesben van.Majd most ujra tekerem,mert le kell bontanom a kulterit.Nekem az aluszalag bacca a szemem,nem is szoktuk hasznalni csak akkor,mikor folyamatos napfeny eri egesz nap,tetonel pl.Amugy meg szereloje valogatja.
-
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85750 üzenetére
Gree Comfort Pro 3,5kW spec : [link]
Syen Muse Next 3,5kW spec : [link]
Csak a model szám van átírva, a teljes pdf azonos
Beltéri fotóját kell nézni annyi az összes különbség hogy a fehér burkolat más formaGree Pulse és Syen Charm ugyanez a felállás mi klímások meg ugye szét kapjuk telepítéskor meg tisztításkor és látjuk hogy a burkolat alatt ugyanaz minden
-
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85741 üzenetére
Nettó baromság... Töltsd le mindkét gép műszaki leírását
Még a kompresszor típusa is azonos sőt az egész pdf azonos csak a két gép típus száma van átírva meg a beltéri fehér burkolata más design.Gree Pulse és Syen Charm ugyanez
Gondolom Gree gépen több a haszna mint Syen-en és azért akar arra rábeszélniVannak emberek akik úgyis a Gree-t kérik mert nekik az ismert márkajelzés kell valaki meg ár érzékeny és elfogadja hogy ugyanazt kapja Syen néven is. Végülis így nem kell két gyártósor mégis több ügyfelet szerez a Gree.
Ez lehet a taktikaVégülis a VW Passat vs Skoda Superb is hasonló igaz ott a beltér nagyban különbözik de a motorháztető alatt kb azonos a két autó
-
Aszi123
tag
válasz
Vérboci #85627 üzenetére
Persze, ez sem az, a zömnek tényleg nem egyszerű. Ám némi utánjárással simán kivitelezhető. Itt van rögtön TeeJay, azért az ő számát nem olyan nehéz nehéz megszerezni annak, aki egy picit otthonosan mozog itt. Ugyan drágább a telepítés, de ami jön a réven, megy a vámon kb..., de ez pusztán csak az anyagiakat tekintve. A szokásos dolgokban pedig nem kérdés a japcsik előnye.
Szevam: Sztem beszélj TJ-vel a telepítésről, ha ez megvan rendeld meg a 2,5-ös micut. Ha esetleg árban ugyanoda is jössz ki, mint egy kínai csodával, minden másban sokat nyertél.
Mivel pici a helyiséged én a háromfelest nem ajánlanám hozzád, mert annak is magas a legkisebb teljesítménye, más gyártótól meg szóba sem jöhet ilyen pici helyiségbe klíma. Igen, még a Daikin sem. Micuból egyetlen esetre emlékszem itt ami tényleg szívás volt (jaj, Tikakukac) viszont az nem derült ki számomra, hogy gép vagy telepítési hiba volt-e, meg az sem hogyan oldódott meg a dolog. Mondjuk ez pont nem releváns mert nyilván kevesebb micut adnak el az országban, mint aux, polar, gree, midea meg mindenfélét. Ha gondolod kérdezed meg erről is majd TJ-t, ha megfogadsz egy jó szándékú hsz-t. -
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85456 üzenetére
Hálóba én csak japán gépet raknék pont a 20 és 19dB hangerő miatt.
Ha neked Syen Bora van évek óta ahhoz képest már a Gree Pulse/Syen Charm is előrelépés mivel azok már 24dB helyett 22dB-t tudnak éjszakai módbanEzeket veheted nyugodtan utóbbi 230e körül van ha jól emlékszem, az 3 méterre telepítve kijön 310e-ből vagy 6 méterre 340-ből lazán
Azzal már szépen tudsz nyáron hűteni
-
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85453 üzenetére
Bora fapad kapilláris csöves 24dB hangerő hűtésben
Azóta van újabb Gree Pulse néven vagy ugyanez Syen Charm néven
22dB és már tud terelni motorosan jobbra balra is plusz több funkciót kapott.Daikin FTXF35E Sensira 20dB és jóval halkabb meg más liga mert elektronikus adagolós jóval hatékonyabb vezérléssel
Mitsubishi HR nem tudom kapható-e még és mi lesz az utódja
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci #85452 üzenetére
még pár kérdés:
milyen típusok jöhetnek szóba olcsóbb gree, syen\ drágább daikin, mitsu vonalon?nekem syen bora van kettő, családi házban hosszú évek óta, de nem tudom, ez egy forró panelba a vázolt egyklímás körülményekkel jó lenne-e
400-ba szereléssel jó lenne beleférni, de nem baj, ha marad pénzaz lényeges, hogy milyen adagolós?
-
Nagya21
addikt
válasz
Vérboci #85435 üzenetére
HAli!
Nekem is ugyanez a panel elrendezés.
Nekem a két szoba közötti ajtó le van zárva!!
1klíma lehűtötte a nagyszobát, próbáltam ventivel átfújatni a hideget, de kanyarba nem igazán ment a hideg, ezért lett a kisszobába is klíma.
Esetedben mivel a nagyszoba - kisszoba között van ajtó ,lehet működne egy venitvel a közvetlen átfújatás a nagyszobából. (a folyosó felé becsukni az ajtókat, csak a nagyszoba-kisszoba lenne, mint 1 légtér)
Veszel egy jó Daikint, vagy mint én egy Micau HR-t, és gó.....
Kisszoba:
Üdv Nagya -
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85421 üzenetére
Most látom mivel szélső lakás így a kék oldalon utca van, kis szoba ablak alatti cseppvizet el lehet vezetni a sarokig ott meg szépen lecsepeg mint mikor esik az eső a falra. Egyik alsó lakót sem fogja zavarni és a kék csíkkal jelzett oldalon ha nem egyből járda van oda is ha csepeg senkit sem érdekel
Szimplán 1,5méter cseppvíz csövet külső falra rögzítem és minden oké
Ha a nagy és kis szoba között az ajtó nyitható akkor nagyszobába tennék klímát lehetőleg több rézcsővel (picit drágább telepítés) de úgy hoy 6-7méterrel be lehet rakni már majdnem a folyosói ajtóig a beltérit így a nagyszobát ugyanúgy lehűti és mivel közel a kis szoba ajtaja oda is simán át fog menni a hideg plusz még a konyha is kap belőle.
Annyi a titok hogy ahol a beltéri van 2fokkal hűvösebbet kell kérni -
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #85421 üzenetére
Egyik kültéri erkélyre másik a kis szoba ablak alá.
Meg lehet oldani multival de nem akarod te azt mert jóval drágább lesz a multisplit még két sima split és mindkét beltérit ugyanarra kell rézcsővel kötni ami ahogy látom alsó hangon duplázza a telepítés árát is annyi a táv.Ráadásul ha alap multi gépeket veszel azok nem is körönként adagolósak hanem közösített rendszer így ha járatod az egyik beltérit akkor a másik is menni fog csak a ventilátora nem teker.
1 klíma esetén kis szoba 3-as pozícióba kellene tenni a beltérit és akkor ablak alá 3méterbe beférhet a kültéri is
Nagya ugyanilyen Fehérvári panelban lakik nála a szigetelt házfalra vezettük a cseppvizet és szépen mire lefolyik elpárolog melegben, senkit sem zavar lent. Másik opció nem nagyon van csak a bent ballonba gyűjtés
-
rmihaly
tag
válasz
Vérboci #85421 üzenetére
Szia!
Nagyszobába tenném, menne egész nap. (Ha már lehűtötte lakást kb napi 3-5kWh körüli fogyasztással lehet számolni)
Az összenyitott helyiségek közt eloszlik a hideg levegő, a lakás páratartalmát leveszi a klíma hűtésben.
A két helyiség közt ~2-3C különbség lehet, de az alacsony páratartalom miatt ez kellemesen hűvösnek hat.Ha kicsit kell tuningolni a hőelosztáson egy halkabb állóventilátorral megoldható (pár ezer a klíma 200-300e-s költsegéhez képest).
-
arcitec
addikt
válasz
Vérboci #83984 üzenetére
Hihetetlen, hogy a "Nem gondolnám" meg a "szerintem" gondolatok kifejezése milyen meggyőzőek tudnak lenni az egyének számára, a tapasztalati ténnyel szemben.
Nálam 0 értékkel rendelkeznek.
Amúgy, ahogy írod, a klimánk kültérije egy alig hallható készülék, a páramentesítő kompresszorához képest. Talán valamivel azért halkabb mint egy levegőtermelő légkompresszor(Az otthoni felhasználású). -
tigribigri
tag
válasz
Vérboci #83982 üzenetére
Nem gondolnám, hogy egy páramentesítő készülék akkora hangnyomást produkálna, mint egy fűtő klíma kültérije és beltérije együttvéve...
Az, hogy én tudok-e mellette aludni, az persze kérdéses, mert van aki egy csendes üzemmódú hűtő beltéri mellett sem tud, de az hogy ez a szomszédot is zavarja, az abszurd. -
válasz
Vérboci #82783 üzenetére
csak a mosógép meg a vasaló nem megy 0-24.be, meg akkor se megy ha nem vagy otthon!
a klíma az megy állandóan, és ő is tud 1,5KW ot felvenni a hálózatból az egy dolog hogy ha eléri a beállított hőfokot akkor leszabályoz.
De bátorítsd csak a kollégát hátha kigyullad a lakása mikor elmegy otthonról, vagy éjszaka mikor alszanak, és pont akkor adja be a kulcsot az alu vezeték!
Azzal gondolom tisztába vagy hogy a lakástüzek 70%-a pont ilyen esetek végett van!
Alu vezetéket már 30.évvel ezelőtt sem használtunk, ahol ilyen van még a lakásba ott örülni kell hogy még idáig nem történt baleset, és mielőbb cseréltetni a komplett vezeték hálózatot, 50.éve mikor azok tervezve lettek volt a lakásba 3.db 60W os villanykörte meg egy 200W ot fogyasztó televízió, arra pont elég volt.
De több KW-ot rákötni nagyon nem okés, főleg úgy hogy 40-50.év alatt a kötések 80%-a már mind meg lazult és egy időzített bomba gyakorlatilag! -
BBéci
legenda
válasz
Vérboci #80736 üzenetére
Tuti nem!
20. éve van itthon klímánk, kivétel nélkül minden alkalommal 25-30 percig ventilátor üzembe állítom kikapcsolás előtt.#80747MaxxDamage
Két darab nagy, hálószerű szűrő is van a beltérikben, azokat erősen ajánlott kéthetente vízzel alaposan átmosni, majd megszáradás után visszatenni. Stiebelem sárga LED-del jelzi ennek esedékességét. -
turho
addikt
válasz
Vérboci #80608 üzenetére
Lehet hogy ilyesmit fogok én is elkövetni.
asszem anyósnak van crazy permetezője, 3 literes.
Mókuskereket szokta valaki kiszedni, vagy kb. felesleges?
Féktisztító, ill. fertőtlenítő habok alternatívái a Sanytool-nak? Ha nem, akkor még mi? Leengedő csőbe, csepptálcánál szoktatok vmit önteni? (Vegyszer, hypo stb. a végén?)Egy tipp kültérire, mikor 2 éve felszerelték. Syen Bora, olyan fajta a kültéri, amin hátul és oldalt szabadon vannak a lamellák. Na, nekem ez a része nem volt tetszős. Erkély oldalfalán van, a nappalit (nagyszobát) hűti, itt vagyunk legtöbbet. Vettem kültéri szúnyoghálót, 2 oldalas ragasztót, és szépen beburkoltam a kültéri hátulját és bal oldalát.
Azóta semmi cucc nem megy bele, a légszállítást nem rontja, se nyárfaszösz, se kacsatoll, se pókháló, se semmi. 2-3 hetente kicsit leporszívózom a hálót.
(Elé meg most tettem egy régi lepedőt, napvitorla 2 hónapja, a fényt és a meleg levegőt szépen távoltartja az erkélyről). -
Stitch
őstag
válasz
Vérboci #80570 üzenetére
Nyomáspermetezőből elég valami egyszerűbb 5 literes is? Pl. egy ilyen: [link] ? Ezekkel mekkora nyomást lehet kb. előállítani? Gondolom, ha maxra van pumpálva az se lamellahajlító nyomás még? Ebbe is kell valami vegyszer vagy csak a Sanytol/DeepClean akárni cucc lemosására kell használni?
Ez a gőzpingvin-es mosás hogy néz ki amúgy? Nyomatni kell befelé a lamellák közé aztán vigyázni, hogy a ne csapjon arcon a gőz?
És akkor azt jól értem, hogy mosás közben a folyadékok egy része a mosózsákba folyik, másik része meg a kondenvíz csövön keresztül megy el?
Mosás után FAN módban szokás szárítani vagy esetleg még fűtéssel is rásegítve?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Vérboci #79892 üzenetére
Járatnám alacsonyabb értéken is, de a 20 fok az már nekem jégverem!
Így is ez engem zavar, hogy 25.5-26 fokra kell állítani a beltérit és így is 23 fok van....az alatt már kellemetlen és fázom! A 23 fok még kellemes számomra/számunkra.Mai/mostani: (egész nap ment reggel 9-tol)
-
Csabroncka
addikt
válasz
Vérboci #75909 üzenetére
Nagyon nem ugyanaz és ennek sok oka van. Eleve klímatisztító esetén a korróziós hatás miatt a hipoklorit vegyületek ki vannak zárva.
És a penész miatt a mezei alkoholos "fürdő" sem jó. Kicsit ahhoz hasonlítanám, hogy a negyedmilliós kávéfőzőmet sem vízkőtelenítem ecettel, sok oka van - persze egy csomóan állítják hogy ez így jó... -
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #75149 üzenetére
Ma Zuglóban ez az izé fogadott
vigyázat csak erős idegzetűek nézzék meg [link]2óra tömény szopás, bele küldtem 15liter vizet nagynyomáson meg deep clean koktélt de kellett az 50ml 1liter vízhez és még 1 liter külön csak a burkolatoknak olyan egy förtelem volt minden
Tulaj vette szorgosan a klíma spray-t és fújta bele nyaranta többször és mégis büdös volt aztán most szólt neki egy hölgy akinek már telepítettem klímát hogy nem kellene szórakozni és hívjon ki engemLegjobb poén hogy turbo módon járatta szegény gépet és úgy sem volt elég hűvős, most ahogy kimostam 23fokon alap ventilátoron szólt hogy emeljünk a hőfokon mert fázik a lába
Ja kültéri is vastagon tele porral és repülőgép hangja volt mikor üzemelt, mosás után alig pörgette a ventilátort mert szépen át szellőzött már
-
gabor9991
addikt
válasz
Vérboci #60597 üzenetére
Nem azt írtam hogy szar hanem leírtam hogy nálam mi volt szar ami szamszug, azért ez nem ugyanaz szerintem, de most megyek iszok valamit inkább a szamszung egészségére ,sajnálom ha bárkit is megbántott amit írtam.
Komolyan így 40 felett nem gondoltam hogy még ilyen szintű vitába keveredek -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Vérboci #60565 üzenetére
Szerintem egy jó alkatrész beszállító, de a saját végfelhasználói eszközeik, amiket nem direkt prémiumnak szánnak, tényleg a szükséges minimumot adják, hogy kiszolgálják az embert lehetőleg a garanciaidő végéig, oszt ki is fújt. Érzésre próbálják épp egy hajszállnyival a jobb kínai eszközök felé pozícionálni
magukata termékeiket. -
fordjee
aktív tag
válasz
Vérboci #60012 üzenetére
Tudom, de több millió nincsen sajnos szigetelésre. Az lenne az igazi, de egyelőre lehetetlen, talán jövőre vagy két év múlva. Gyerek nincs ide bejelentve, anélkül meg dupla áron van minden, viszont ha a fűtésre ki kell majd fizetni több mint egy millióval többet, sosem lesz meg. Villany is át fog lendülni, de az csak dupla áron van jelenleg, így most valami olyasmi a cél, hogy gázzal minimálisan azért fűteni, hogy ne lépjük át és rásegíteni klímával. Fogalmam sincs, mennyi lesz a gáz, ha csak mondjuk 15 fokra állítjuk a 22-23 helyett, de nem lenne jó télen szembesülni vele, hogy havi 200ezerért megfagyok a gyerekkel
-
Tamás9x
őstag
válasz
Vérboci #56371 üzenetére
2007-ben... 25 éves vagyok párom 21... Akkor a 40 nem jön ki
klímatisztításra, max a kor.
1939-ben jelent meg az első autóklíma...Mi is savakkal lúgokkal, és vízzel mossuk az elektronikai paneleket, amit nem lenne szabad évek óta, és? Szakavatott kézben kevesebb baj történhet, elméletileg, ezt kérlek itt fejezzétek be, mielőtt elöltenie kell valakinek
-
mjani1172
addikt
válasz
Vérboci #56341 üzenetére
Igen valóban így van, látom rákerestél.
Eláztat mindent. Ez nem legenda. Egyszerű fizika- kémia,lehet, hogy valamit tisztít,de ha már a kalapácsot említetted értelmes ember nem azzal rakja rendbe otthon a porcelánt. Mivel az autóban lévő szellőzőcsövek nem arra készültek hogy folyékony halmazállapotú bármi legyen bennük így az összeeresztésnél, lukaknál és a végükön (láb szellőztetés), az természetesen kicsorog. Ami alatta van és elektromos, annak nagyjából reszeltek.
Lehet hogy nem azonnal áll meg, de biztos, hogy nem használ.
Az, hogy a szivacsot szétmarja a legkisebb, (nincs is minden autóban) de minden elektronikát amit ér tönkretesz, (ezt szerintem nem kell részleteznem, talán elhiszed) különösképp ami a szellőző járatokat mozgatja. Értelmes helyen ilyet nem használnak már nagyon régóta.
Az autómban a fejegység is 800.000 ft volt, eszembe nem jutna ilyet használni ( már vagy 15 éve, csak ózonos vagy aerosolos-t használok.Amit kaptam ajándékba sem használtam fel a habosból.)ha a delikvens elolvassa a használati útmutatót és nem a szellőzőbe fújja.
Hát hová máshová fújja a delikvens? A kompresszorra? Az ékszíjra?
A hőcserélőt és a szellőzőt kell tisztítani, az meg máshogy nem megy. -
-
TeeJay
félisten
válasz
Vérboci #56222 üzenetére
A klímaszerelők nem gőzölnek... Bosch Fontus vagy Kärcher OC3 Plus és Deep Clean.
Soulfly842:
Kb. minden évben ki lehet ezt a cikket adni, a magyar még mindig nem tanulta meg hogy lesz nyár és lesz meleg és melegebb mint tavaly... Mikor akarnak klímát? júniusban...
Ez 10 éve is így volt és 20 év múlva is így lesz. Februárban márciusban vagy ősszel senki se akar mert úgy van vele túlélte az idei nyarat is akkor jövőre is túl fogja...Engem összes haver áprilisban talált meg és van olyan akinek a héten lesz még csak klímája hiszen a nagy dömping miatt alig volt gép már tavasszal is... Én március elején vettem másnap kaptam is
_seth_:
Már az Emura és az Ururu Sarara sem japánban készül, ha jól tudom Malajzia. Japánban drága a munkaerő, máshol is le tudják azt a minőséget gyártatni sokkal olcsóbban
Tudom mert facebook csoportban más is mondta hogy "szaradájkinmermárnemjapán" és mutattak ururu sarara gépet amin a matricán made in malaysia volt -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Vérboci #55819 üzenetére
Na igen, csak társasházról van szó, egy nem túl kedves alsó szomszéddal, akivel volt balhé, jó lenne nem tetézni és biztosra menni, valamint másik szomszéd mutatta, hogy 10 méterről kísértetiesen hasonlító
cső hogy járt az évek alatt. Ezen a fránya maradék csődarabon meg egy fikarcnyi jelzés sincs. Valamint a két cső találkozásánál használt szigszallag a kültéren sem bizalomgerjesztő, főleg, mikor kiderült, hogy az otthon lévő ismerősöm adta nekik, mert náluk nem volt
Azt nem tudom, használtak-e valami szilikont még és csak plusz ragasztás, vagy egy az egyben az tartja-e össze...
Lehet én vagyok a sznob, de én ezt a hagyományos szigszallagot még beltérben se jó szívvel használom, odakint meg (szerintem, erősítsetek vagy cáfoljatok meg, jól gondolom-e) alap az önvulkanizáló, amit meg egy másik rokonnak adtam kölcsön, aki azóta is hozza
De annyiszor láttam már megfolyva a ragasztóréteget, hogy igényes munka (szerintem) nem lehetséges vele, kerülöm. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Vérboci #55814 üzenetére
Ez a fajta kondenzvíz cső mennyire időjárásálló? Egy szomszéd szerint semennyire és a társasházban látok is példát bomló (vagy madárcsípett?) vízelvezetőre, nálunk meg ilyennel lett kint összekötve a merev elvezető cső és nyáron sokáig sütné a nap.
Valamint a teraszon falon lévő kültéri alján lévő csonk nincs bekötve a vízelvezetésbe, mert állítólag télen a fűtésnél fontos, meg amúgy is lefagyna? Mi ebből az igaz?Olyan kérdésem lenne még, hogy mikor áthúzták a kalorikus csöveket, néhol megsérült a "szivacs/hab" burkolat, bár fedés maradt nagyjából és azt mondta, nem lesz gond, mert nem hosszú a szakasz. Erről valami vélemény?
-
windy
tag
válasz
Vérboci #55494 üzenetére
Hát, nem tudom, máshol hogy van, de a mi cégünknél három ember csak a karbantartásokat csinálja, nem is telepít, plusz még egy a szervízelést, javítást. Persze az egyszemélyes vállalkozások esetében ez nehézkes, és nem csoda, ha nem mennek karbantartani. Hozzám a boltba számtalan klímaszerelő jár vásárolni, nagyrészüknek eszébe sem jut ilyenkor nyáron már karbantartásokat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest