- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
eladocuccaim #87176 üzenetére
mitsu, fuji, pana, el nem tudom kébzelni mi baj lehetett velük
-
feco70
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #86914 üzenetére
Én úgy tudom drága a fujihoz, de veszel egy broadlink vagy hasonlót, az is megteszi
-
feco70
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #86905 üzenetére
Én a fuji választanám, van nekem is kettő, marha jó gépek, igaz nem pont ez a KLTA
-
feco70
senior tag
A klímásomnak annyi melót szereztem már ,hogy a multkor a perferat fel rakta nekem 35.000 ért, jövő héten megyí a faim hoz is, remélem ott se kér többet
persze adtam neki 50.000
-
feco70
senior tag
Kérdeztem a Robit ,hogy a gari ,hogy is van ha netán gond lenne, 36 hónapig van rá garancia a gépekre, azt mondja addig mindenbe segít, de eddig senki nem szólt még. Úgy látszik kint románba nem olyan a gari mint nálunk, van egy Román szerelő gyerek aki hozza be a gépeket az itteni szerelőknek, azt írja náluk nem nagyon kötik semmihez a garanciát, jól legyen be szerelve és ennyi. Ha valakinek kell az elérhetősége akkor oda tudom adni, Daikin ill Yato és Gree gépeket hoz be, címre ie elküldi a gépet futárral
-
feco70
senior tag
Huzatmentes klíma ? Szerintem ez parasztvakítás
-
feco70
senior tag
Én talán soha nem fogom körbe szigetelni a kecot, padláson van 40 cm gyapot amit én raktam le, na azt nagyon észrevettem a fűtés költségén. H tarifával a három gép még soha nem fogyasztott többet 16k nál. 100m2 brutto a ház és 40 es falak, mindenhol 23 fok, nekem jó így ahogy van
-
feco70
senior tag
válasz
Wind-Storm #86069 üzenetére
.
-
feco70
senior tag
Lehet lesz egy perferam, ha valakit érdekel
-
feco70
senior tag
Ezt ő írta
A Magyar Fűtésmegújítási Program keretei között 2,5 kW-onként 100 ezer forintos kupont lehet kapni, egy ingatlanra maximum ötöt. Ezt fel lehet használni készülék/darab módon is (pl 2,5 és 3,5 kW-os berendezések esetén, és fel lehet használni egy nagyobb (pl. 5-6 kW-os) készülék esetén kettő de akár három, négy százezer forintos kupont. Részleteket itt lehet találni : https://futesprogram.hu/
Ha japánra szeretnél....arra is van megoldás...nálunk. -
feco70
senior tag
válasz
Hatszorhat #85766 üzenetére
Fűtésmegújítási Program keretében veszed ezt a Polárt, ha felhívod Windyt ő tud megoldást japo gépre is, hogy olcsó legyen
-
feco70
senior tag
Artbuilding oldalán megint mi történik? FTXM35A 731k
-
feco70
senior tag
válasz
Gubu0101 #85382 üzenetére
Így van a nagyon gazdag kollégám is, mondtam neki meg is érdemled,hogy szenvedsz az olcsó vacak gépeiddel. Hányszor el mondtam neki,hogy meg szívod ha fel raksz valami olcsó gépet fűteni, mást se hallom ,hogy nem bírja,szörcsög, jegesedik, nem ad meleget. De van neki 20 millás autója, 30 millás gépe, stb miért ezen kell spórolni?
-
-
feco70
senior tag
Azt hiszem vége a Román olx gépeknek, nem válaszol semmire,tel nem veszi fel, bár valakinek válaszolt, azt írta nincs több gép, meg majd rendelni kell, meg ezek csak valami rendelésből meg maradtak, bla bla bla
szerintem egyedül én tudtam párat hozni, utánam aki ment volna két nap mulva már annak azt mondta,hogy beteg lett
-
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
válasz
TeeJay #84971 üzenetére
Minden jól ment, igen 800 euro, csak kp Nagyváradig nem kell el menni, előtte van egy Mol kút, azt írta oda hozza, aztán egy keveset csúszott az ember. Aztán van ott egy bevásárló központ, ott találkoztunk, rendes gyerek, tud angolul, mondta bátran bontsuk ki a gépeket és nézzük meg, számlát is adott. Héten nem ér rá, jövő héten megyek vissza
aki akar hozni jól méregesse le a kocsit mert marha nagy dobozok, úgye azt tudjuk, hogy elfektetni nem szabad
-
feco70
senior tag
Láttam már pár kültérit,de ez mindent visz,rohadt nagy dög, képen nem látszik
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
Én nem vagyok hajlandó senkinek fizetni,hogy ki mosa a gépeket, öt év alatt akkor jó sokat spóroltam három gépen
-
feco70
senior tag
Próbálok segíteni a harmadik szomszédnak, polar van neki és látok rajt valami rácsot a kültéri oldalán,ha szembe nézed bal oldalt, ott mindig le fagyott neki, az minek oda? Vagy nem vette ki a szerelő? Nem való az oda szerintem
-
feco70
senior tag
válasz
Alpenjunge #84819 üzenetére
Insignia a kollégámnak van, ki is megy érte ha minden igaz, nekem sx4 be kettő be férne, ki venném a hátsó ülést, hat csavar az egész
ne volna ilyen messze, el huznám futóval
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest