Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz robag93 #79950 üzenetére
Hali!
Nagyban függ a tájolástól, meg a szigetelés milyenségétől, itt csak 7cm polisztirol a szigetelés..., 12nm ert hűt, úgy hogy a folyosó felé kifúj, tehát a konyha is kap hideget, cca olyan 25 nm számolj.
A tegnapi teljes fogyasztás az 4.15kw volt.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
nagyúr
-
arcitec
addikt
válasz robag93 #77897 üzenetére
Tudomásom szerint, pl a Daikin hazai képviselete az úgy jár el, ha a klímás nem tudja megállapítani -(közvetíteni)- a hibát, akkor kérhető a hazai Daikin képviselettől a garanciás tevékenység ellátása. Pár éve még így volt.
U.I: Amúgy pl Budapesten, ott ahol panelek sokasága(lakótelep) van, és pláne nem szigeteltek, lent az utcán mint egy hő katlan érezni ahogy sugározzák szét a hőt...
Sokkal melegebb van ott ....[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Lorden
senior tag
válasz robag93 #77730 üzenetére
Mostanában 420e körül megy az Oasis, sztem annyit már nem ér.
Tavaly nagy best buy volt 100-zal olcsóban, de ebben a sávban ott a Daikin Comfora vagy Mitsu AY35. Hangban ezek biztos, hogy verik fűtésben a beltérit.
3,5-ös Royalt meg fűteni közepes/jó szigetelés mellett egybefüggő 40-45nm alatt nem szabad felrakatni.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
-
-
mexel
veterán
válasz robag93 #65334 üzenetére
Igen, tudom most közellenség leszek és nem is vagyok százas mert kerregést hallok egy japán klímából. Sajnos a család is hallássérült és a szomszéd is mert áthallatszik egy üres telken is éjjel...
Csak nem értem hogy hallani a kültéribő és a beltériből is, változóan de egyre hangosabban. Főleg fűtés üzemmódban.sapsi0: deez legalább nem bugyborékol Vagy nem hallani a kerregéstől
-
pjen
félisten
válasz robag93 #60762 üzenetére
Nem kell mutogatni, neKem az ötből kettő szendvicsben van, talán 1 méter cső sincs és nem mondod meg mikor indul a kültéri. Nálam mikor telepítették először úgy volt, hogy két gépnél lesz vagy öt méter cső, a szerelő aggódott, hogy a hosszú cső sziszegni, sípolni fog. Aztán máshogy lett max 2 méter cső.
-
embe
nagyúr
Igen... Sajna ez van. Majd utána ha jönnek a zajok stb. akkor azt a választ kapod: " Ez ilyen" A kis ördög meg ott lesz benned, hogy lehet nem írt a gyártő hülyeséget a leírásban...
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Tikakukac
titán
Szokd meg, bármit építkezel, felújítasz, szerelsz, pont így kell tenned. Rohadt röhej az egész, de amúgy tényleg. Különbül festek és falazok IT-sként, mint a legutóbbi 3 itt járt szaki. És mind legalább 20 éve ezt csinálja.
Ez egy ilyen világ.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz robag93 #60759 üzenetére
Rákérdeztem én is még délelőtt, hogy na akkor mi az igazság, 2-3m a minimum amit meg szokott kérni a gyártó.
Mindenki azt csinál amit akar amúgy, az tuti, hogy a Micu is elég világosan leírja a telepítési kézikönyvben, hogy hány m cső, hogyan, mi lejt, merre, miként legyen. Nem értem miért kellene ezt felülbírálni/nem követni. Hát bazeg, így adnak rá garit.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
feco70
senior tag
válasz robag93 #59922 üzenetére
A 2,7 KW 18 m2 ajánlja a Gree nem is értem, ez 5 kw gép, marha nagy gép. Egy egész lakást ,hogy akarsz vele kifűteni? Egy légtér az egész? Bár a Royal átfújja a lakást 31 db hangnyomásszint ha jól emlékszem, nem komfortos, de a meleg nem kanyarodik.
Ha meg vissza veszel ki be fog kapcsolgatni mert körülötte meleg van, leszabályozni meg nem tud -
TeeJay
félisten
válasz robag93 #59749 üzenetére
Volt szerencsém egymás mellett látni a két gépet egy vidéki családi házban
mindkettőt öcsémék rakták a tulajnak aki tesztelte fogyasztásmérővel mindennel
Amber Royal baromi jó gép csak ugye drágább és dual stage kompresszor miatt nem fog annyira leszabályozni soha de cserébe -25fokban sem fog meglepődni kérdés valaha lesz-e nálunk ennyi.
A Midea Oasis = Fisher Nordic szintén baromi jó gép, szépen leszabályoz, halkabb jóval, nagyon korrekt masina és fűt mint a kazán -20 fokban is. Jelen állásban biztos hogy ezt venném és a tulaj is bánta hogy nem két Fisher-t vett az Amber Royal helyett.
Mindkettő amúgy dupla kondenzátoros és van benne dögivel hűtőközeg. A Midea gép korrektebb minőségnek tűnt és tényleg halk meg hatékonyan szabályoz leMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest