Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #201681 üzenetére
A város szélén konkréten kilopják a szemetet az orkok a kukából és azzal fűtenek. Igaz közben megfullad mindenki a környéken de hát ez van...
-
sharp4
őstag
válasz
Mr.Csizmás #201681 üzenetére
A főváros kertváros területein belül is megtalálhatóak az ilyen háztartások, nem kell kimenni a városból. De van benne igazság!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #201651 üzenetére
Hát oda meg a Budaörsi útra ne menj, bár ott is van 1-1 jó autó de (nagyon) nem ez a jellemző általánosságban... Inkább csak akkor érdemes menni, ha csak tapogatóznál/üléspróbáznál, mert sokféle típus van egy helyen.
-
válasz
Mr.Csizmás #201651 üzenetére
Dörzsölt nepperből ott a legjobb a felhozatal. Mára eléggé kihalt hely.
Első autót nem ott keresnék. -
válasz
Mr.Csizmás #201301 üzenetére
TPCA biztosnság szempontjából már korrekt, de a Clio3 ebben egész jó (szívó 1.2 16V-vel fenntartani is olcsó, bár az a TCE is egy egyszerűbb ,megbízható szerkezet, nem az mint a későbbi másik 1.2 TCE a Meganeokban).
(C3-ból is úgy választottunk hogy minimum 4 lufi + ESP, ebből semmilyen autónál nem engedek, főleg ha a nejem és a pici utaznak vele!)Euroncap-en tudsz nézelődni, érdemes a frontális/oldalsó/gyerekbiztonság pontokat nézni, mert a csillagok száma nem feltétlen összevethető különböző években, hacsak nem egy értékelési rendszer szerint nézed.
-
válasz
Mr.Csizmás #201286 üzenetére
Anyámnak Agilát vettem... hát, nem kell alacsonyra ülni, ügyesen bővíthető, de sok pozitívumot nem tudok, főleg megbízhatóság terén.
Nálunk (nejemnek) 1 milláig a TPCA (Aygo/C1/107) illetve a C3 volt esélyes (1.4 8V, ez lett végül, esp-vel, jobbik (nagyon kényelmes, kartámaszos) üléssel; jó világítással, felfelé is automata ablakkal, korrekt futóművel, stb).
Gombokért üzemeltethető kategóriában a TPCA, ha valani izgisebb kell, Grande Punto vagy Clio 3. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #201289 üzenetére
Jaja, Splash. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #201289 üzenetére
Splash, csak olcsóbban.
A WagonR-rel közös Agilában nem voltak jó motorok, de a későbbiekben is csak az 1.2-es származik a Suzukitól.
szabonagyur: Igazából nem nézek Jazzeket, én szívesebben választanék olyat, ami még nincs, legyen színesebb a járműpark. Ezért tetszene egy Audi A2 1.4 PDTDI.
Alkatrész meg bármilyen hihetetlen, nemigen van pót itthon. Jóformán csak egy ezüst csomiajtó jobbkormányos kábelköteggel. -
tboldi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #201286 üzenetére
1M környékén még nem igazán van épkézláb Jazz. Opel Agila Suzuki K12B motorral?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #190150 üzenetére
Gen 3 (2010 utáni) Swift?
-
Gombinyó
őstag
válasz
-
footy
addikt
válasz
Mr.Csizmás #190158 üzenetére
1-1,5 eve meg lehetett annyiert jot venni, azota felmentek az arak?
En megneznek azert 1-2 ami a kozelben van. -
footy
addikt
válasz
Fiat Bravo 1.4Tjet
Mazda3 ha nem rohad -
válasz
H astra, Focus II
-
válasz
Mr.Csizmás #148316 üzenetére
Én a rozsdától félnék... És 100k egy autóra. Erre még egy jó 50k biztos rámegy, hogy ne essen szét az első 6 hónapban. Szerintem...
-
Kornel
veterán
válasz
Mr.Csizmás #144737 üzenetére
+1
-
válasz
Mr.Csizmás #144639 üzenetére
Betonfal esetén valóban. De ha egy 5 csillagos töréstesztű Clióval hoz össze a sors, akkor inkább a Hummerban ülnék. (a súlya és magassága miatt)
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás #144635 üzenetére
Mondjuk a töréstesztekkel is átgondolva kell dicsekedni. Az rendben, hogy egy MK5 Swift is 5 csillag, meg egy Phateon is 5 csillag egy fix. tömör akadállyal ütköztetve. De, ha a valóságban egymásra találnak gyanítom, hogy a Phateon kevésbé sérülne. Ebből kiindulva azért a tömegekkel is szoktam kalkulálni.
-
8th
addikt
válasz
Mr.Csizmás #144537 üzenetére
Opel Omega B? Az nagy és olcsó. Az alkatrész se annyira vészes hozzá. Csak három csillagos töréstesztje van de a fejed/felső tested és a lökhárító között van majd két méternyi gyűrődőzóna.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #144533 üzenetére
Lassan kikötünk a bálna mercinél.
A racionális autókat felsoroltuk, és egyik sem túl biztonságos. Ha ez a cél, akkor emeld meg a keretet minimum a duplájára, és akkor van némi esély 4-5*-os törésteszttel rendelkező járgányt találni.alázógyík: Ez ugye irónia volt?
-
w333
félisten
válasz
Mr.Csizmás #144533 üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #144525 üzenetére
Azt annyi pénzből nem tartod fenn.
Maradj inkább egy légzsákos F Astra-nál.
A Punto szétkenődik mindenen, mint egy stift. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás #144523 üzenetére
Ha annyit rá tudsz az üzemanyagon kívül szánni, akkor azért szerintem nem gázos annyira. Én mondjuk lehetséges, hogy várnék pár hónapot és kitolnám 400-500e Huf környékére a keretet. F Astra, Punto lenne a listámon, ha a Swift kiesik. De azért ezek sem jelentik a biztonság csúcsait az aktuális 6-10 éves kocsikkal összemérve. Olyan árkategóriás Volvokról sajnos nem tudok nyilatkozni, de ha kéne, az alkatrészárak utánaolvasásával kezdeném.
@Mindenki: Seat Exeo nevű csodáról mi a vélemény. Tudom, Audi A4, de ez érződik a szervizelésén, alkatrészárain is?
-
-v-
addikt
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás #144520 üzenetére
Mire kell, mennyit használnád? Havonta/évente mennyit tudsz rááldozni az üzemanyagköltségen kívül? Ha csak a jogsi mellé, akkor szerintem gyűjts hozzá még.
-
roberto211
őstag
válasz
Mr.Csizmás #139601 üzenetére
Jajj, azért parszaz ezerért ne legyenek ilyen kritériumok.
És ha behozott autó akkor mivan?
Elarulom neked kb 2 hónapja hoztam egy golfot ami jövőheten kb eladásra megy s azon kívül h a kipufogónak a tartoja (gumi) kitagult és lotyog, néhol volt 1-2 rozsda és minimális horpadas s nagyon minimálisan alul szivárog egy picit az olaj valszeg valamelyik szimmering ami pár ezer Ft semmi baja nincsen. Futómű érintetlen, gyári alkatrészekkel, nem húz se balra se jobbra, kuplung motor váltó futómű jó ülés sincs kikopva.
S ez nem 200e volt hanem oszd el párral. Költenem kellett rá picit (karosszéria ,elrohadt gyertyamenet)de még így is jobb mint az itthoni 300ezres golfok; )Névre írva, friss vizsgával lesz 350 körül ha erdekel irj (nem reklamozomde komolyan mondom sajnálom eladói annyira megszoktam. )
Elektromos naofenyteto nekem újdonság volt s hozzamnott picit
-
CsakEgySrác
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #139596 üzenetére
#139596 Mr.Csizmás és #139603 Aggregátor: Persze ezzel tisztában vagyok, de dobok bele egy váltózárat, plusz kormányzár és egy népszerű típusnál továbbállnak, mert van másik amivel nem kell ennyit szívni. Én legalábbis így gondolom. De javítsatok ki, ha rosszul látom.
#139597 xeon.Szabi: Köszi a tippet! Ennyiért teljesen megéri. Kérdés, hogy jövőre melyik biztosító lesz az olcsó és ennek mennyire megy fel az ára.
#139604 kovacsroli: ÚÚ, ez egy jó kisautó, nem is értem hogyan feledkeztem meg róla.
Srácok köszönöm a tippeket és a segítséget!
-
Integrale
veterán
válasz
12 eve behozott, vagy rendszamot csereltek. Na bumm, 200-ert milyen elvarasaid vannak?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Felhívod és megkérdezed.
-
8th
addikt
válasz
Mr.Csizmás #139562 üzenetére
Meg ne vedd bakker.
-
Integrale
veterán
válasz
200-ert nem kapsz jo Xantiat. A futomuve kapasbol eleg dragan szervizelheto, gondolom ha 200 van autora, akkor nem marad/lesz sok karbantartasra.
Le kell nyelni a bekat, ennyiert Swift van, meg azok amiket irtam. Esetleg Corsa, Punto stb
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ez már nem jól hangzik, bár ha szeretsz bütykölgetni akár jó hobbi is lehet.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Miért van az eladónak egy donorautója is? Anno kettőt vett, csak mégsem kellett az egyik, vagy már ennyire felkészült?
Egyébként a nem donor működik rendesen, komolyabb hiba nélkül?
-
Integrale
veterán
válasz
Mr.Csizmás #139490 üzenetére
Vagy, Swift, Bravo (1.4-et ne), 405, 306 stb
-
w333
félisten
válasz
Mr.Csizmás #139501 üzenetére
Hasonló árban biztosan lesz még ilyen ... tényleg jó lenne mert ugye ott a friss 2 év műszaki és még külső + belsőre is elég rendben van !
-
w333
félisten
válasz
Mr.Csizmás #139497 üzenetére
F Astra ? 2 év friss műszaki, mire lejár cseréled is !
Ettől olcsóbb és megbízhatóbb autót nem igen fogsz kapni !
-
válasz
Toyota Corolla? Én ilyeneket keresnék.
Lehet, hogy 200e fölé kell menni a keresésben, ahhoz, hogy jót találj.
-
kelly416
veterán
válasz
Én 4 éve vettem 200-ért egy Proton Persona 315-öt kifogásolható esztétikai állapotban, a tetejéről és a motorházáról baromira ki volt fakulva a festék, a pirosból majdnem fehérbe ment már át. A beltér nagyjából rendben volt, így el mertem hozni, mert sem motorikusan, sem mechanikusan nem tűnt ramatynak. Két évig szolgált úgy, hogy megkapta az összes folyadékot újból tisztán, akkut nem kellett cserélni, vezérlést akartam cserélni, de amikor megbontottuk a burkolatát ragyogott, annyira új volt minden szíj, úgyhogy gyakorlatilag ha az ex-em nem tolat bele egy tiszafába és a régi szomszéd nem tolat neki egy német rendszámos bömössel, akkor költség és nyűg-mentesen megúsztam volna a két évet, így viszont felpolírozták kissé a tetőt meg a motorházat amikor kijavították az egyébként nem nagy sérüléseket és lefestették a bömös helyét. A tiszafa csak műanyagot nyomorgatott meg szerencsére. Egyszer pótoltam hűtővizet ezen kívül, és amikor megvettem a Mazdámat, 200-ért számolták bele az árába.
Van lehetőséged kifogni jót, de érteni kell hozzá, hogy el merd hozni és utólag se csalódj benne nagyot. -
kisza25
félisten
válasz
fenntartására mennyit szánsz? mert többet lesz szerelőnél, mint nálad
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Nem azért, de egy 20-30 éves nagyobb autó biztonság terén szerintem garantáltan rosszabbul áll, mint egy 5-10 éves kisautó. Másrészt 200e Hufból normális autót, amit nem kell hetente-havonta szerelni, tartós használatra nem fogsz szerintem találni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
"legyen biztonságérzetem"
100-200 ezer forintos kocsiban kétlem lesz...
-
tomcsi23
veterán
válasz
Mr.Csizmás #36363 üzenetére
Ilyet nem nagyon tud venni.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30349 üzenetére
jaja
-
Balupapa
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #30349 üzenetére
míg nem jön egy integra
-
_NCT
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29754 üzenetére
Ó én hány ilyen scam-et kapok nap mint nap.
-
Kornel
veterán
válasz
Mr.Csizmás #29338 üzenetére
én is így vagyok ezzel, ha jó áron lesz, kapós is lesz, de nekem kocsi kérdés 4 évre megoldva.
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #29264 üzenetére
Nekem mindkettő kell, csak az én menyasszonyom már ki van kupálva kocsiügyben
bitpork: én kb 6 naponta tankolok egy 20ast.
Az kell neki, tegyél be valami pörgös rock'n rollt aztán veress egyet, jót fog neki tenni
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #28760 üzenetére
Igen, ezt nevezik kúszásnak, minden hindrodinamikus autómata tudja ezt. A robotizált kézi váltókis, de mesterségesen. De kisköbcentis robotizált kéziváltós ha nem nyomsz semmit visszagurul a dombon
(#28761) aero.:Így-Így, bár ez utóbbi nem működött az E38-ban, fék nélkül P-ből simán behúztam D-be, csattant és elindult. De pl ha 80-nál behúzod R-be semmi nem történik, mintha N-be gurulnál.
-
aero.
veterán
válasz
Mr.Csizmás #28760 üzenetére
Minden automata ilyen. Meg csak fékkel indulnak be, ja, de a választókar is csak akkor mozdul, ha állsz a féken.
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28571 üzenetére
Jó kis gép
Népítélet:
Első hétem visza vittem szervizelni. Nem működött a sebesség váltó indikátora. Néztek mint egy marslakóra. Kérdezték hogy milyen fordulaton váltok. ????? Hát úgy 5000 mondom. Illedelmesen elfordúltak mikor nevettek. "Próbáljon 7500 körűl váltani, mert 7000 alatt nem jelez." Na azóta rászoktam hogy elinduláskor körűlnézzek rendőrt keresve. Mert a másokdikba váltás már a pénzbe kerűlhet városban. A harmadiknál meg már bevonnák a jogsimat.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #28458 üzenetére
HI!
nem mondom, hogy nem ajanlom, csak probald ki, hogy Nked megfleel-e?
Te msot a fricceknel vagy ugye? oda nemet c: krokusz /1.6 ghia/, golf, astra: eldobsz egy kovet biztos eltanasz egyet kozuluk:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #28453 üzenetére
HI!
a 190d-s ismeros meg a 90es evkbe is halalra ekudozott, hogy fillerekbe kerul az alkatresz botttam /ami igaz islehet, mert egyreszt meg insig latom nehe, masreszt meg 2filelre a kecsket:- )/ nem egy tulhuzott motrork a vilagbol kimennek, a bezin es dizl is /es e s ki is mentek.../ azert a 2 liters benzinestol mar az nyelte rendesen, de ha maeg fapados otokat lattal akkor ezek azok alapbol /pl. 4 sebeseges valto/, kesobbiek jobban felszerelve, inkabb hajozik mint autozik, a kormany is meg a regi sikola /gojjopajjas/
udv
neduddki
mod: futomure mondott meg vmi, hogy mo-ra csak mijjen akreszeket, de bocsnat mar nem tom
ill. a szentmihajji kornyekn volt vmi merci bonto/kereskedo arra eskudott, de ugye ennk ar lassan 20 eve... -
Kornel
veterán
válasz
Mr.Csizmás #28299 üzenetére
én is így voltam vele, inkább vettem egy L-es rendszámú kisautót, mint egy I-s rendszámos nagy autót.
ízlések és pofonok -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Miért? Asszed ha kimész külföldre ott jobbakat kapsz? Pl a németeknél török kereskedőtől (lévén csak az van):XD Vagy Ireknél? Olaszokról ne is beszéljünk
-
Varoz
addikt
válasz
Felvágós...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #28297 üzenetére
És jellemzően az evvel foglalkozók veszik meg. Volt nagy ritkán ,hogy hirdettem meg autómat ,az a jövés menést amit a nepperek levágtak.De evvel még nem is lett volna baj,hanem pofátlan módon olyan összegeket mondtak,lobogtatva a bankó köteget,hogy volt amelyikkel nem túl baráti viszonyban váltunk el. A legszebb,hogy egy óra múlva felhívott és megtoldotta az előtte megvásárlásra kínált összeget. És utána még egyszer
De vannak köztük korrekt arcok is én ismerek párat akiktől minden további nélkül vennék autót ,sőt szoktam is.
Mindig megmondják ,melyik van tekerve ,minek mi a baja stb.Egy két helyet kerüljön a jóérzésű autó vásárló! Az ecserinél levő nagy piacot,az éles saroknál levőt na meg az üllői vége felé levő kereskedéseket
Ott jó autót nem kap az ember egyik helyen sem
Kiegészíteném még a BVSC melletti kis kereskedéssel,mert ott konkrétan csak hulladékok vannak mióta új tulaj van. -
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #28286 üzenetére
Igen, ez jobban néz ki. De annyira nem elsődleges. A hibrid technológia + automata váltó párosa vonz. Meg párom, akinek lassan mindene tele a tömegközlekedéssel. Ez van, kell egy kocsi.
-
Varoz
addikt
válasz
Mr.Csizmás #28271 üzenetére
Csak nem egy Deutz-Fahr van a háttérben?
MunezXBKAkkor keress rá, mert az egy traktor.
Illetve gyárt azt is.
A márka azért volt lényeges, hogy lássa Csizmi, hogy ennyiből is felismerem. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Bizonytalan vagyok...biztos elég széles az a szárny? 426-nál tuti leszorítja a hátulját?
-
TaaT
nagyúr
válasz
tiszta fászt end fűrész
-
Melack
veterán
válasz
Azért a lökösért nagyon kár. Amúgy még tetszik is a kis dög
-
válasz
Mr.Csizmás #28183 üzenetére
A gyári egyik oldal textil másik oldal enyv rajta van de mint az eset mutatja semmit nem ér.
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28156 üzenetére
Az utolsó mondatot ismét bitpork figyelmébe ajánlom...
-
válasz
Csak radiátoros volt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28124 üzenetére
Az szerintem is ocsmány.
Ettől függetlenül nekem is nagy kedvencem a mazda6, bár nekem kéne a kis szárny is. -
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #27874 üzenetére
Nekem ez marad meg, mint 86-os születésű
Nagypapa PompásNagyAutója
Hogy én ezt hogy szerettem...
-
-v-
addikt
válasz
Ne viccelj, akkor pedig látnod kellett sok ilyen csodát
-
válasz
Elmész....mi az hogy nem vagy fiatal....
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #27869 üzenetére
-
törölt tag
válasz
moszkvics
mod: tul fiatal biztos
-
m3tr0
őstag
válasz
Moskvich 2140..nem láttál még ilyet?
mod: persze ha fiatal,akkor meg van bocsátva.
mod2: akkor ejnye-bejnye.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ezek szerint fiatal vagy, régen sok ilyen mászkált itthon is (mert más nem is volt
).
-
válasz
Mr.Csizmás #27820 üzenetére
Nekem PoHu volt 25k, hibalapot kaptam, és azzal kezdték hogy tuti törli vki a hibakódokat, mert ilyen üres tárolót még nem láttak. Innentől lehet sejteni hogy vmi nem kóser.
-
válasz
Mr.Csizmás #27815 üzenetére
A magasnyomású rendszert ellenőriztetni kell, de amúgy rendben valónak tűnik.
-
harry
veterán
válasz
Mr.Csizmás #27669 üzenetére
Igen, ezt még tegnap este megtaláltam, nézegetem .
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #27351 üzenetére
Egy szállító srácot szoktam látni felénk annak a motorház tető alól egy véres kéz kandikál ki. Jópofa
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #27354 üzenetére
-
qdak
addikt
válasz
Mr.Csizmás #27320 üzenetére
http://www.warningsignsdirect.co.uk/images/caution_high_noise_levels.gif
max 1 ilyent tudnek elkepzelni a kocsin, leg van alapja
-
Zewa
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #27309 üzenetére
Azért 1-1 jól eltalált matrica az szerintem oké. Winkler a Cougarjára vett egy eredeti 67-es Év autója matricát az autójára. Teljesen rendben van, nem harsány de egy ilyen oldtimernek emeli a fényét, szerintem.
Viszont ezeket a króm rendszemtábla tartós, gagyi matricás ember "ízlésével" nagyon nem tudok azonosulni.
Én a letisztult formavilággal tudok azonosulni ami szerintem értéket képviselt, képvisel és képviselni is fog örökkön, örökké.
-
válasz
Mr.Csizmás #27309 üzenetére
+1. Én még a rendszámtábla tartót is le szoktam cserélni ha nagyon harsány....
-
Zewa
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #27296 üzenetére
-
Balupapa
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #27296 üzenetére
egyedibbé
-
8th
addikt
válasz
Mr.Csizmás #27180 üzenetére
Ó ez nem egyedi eset. Egy tetőre rakott Lotus Elise-el is megcsinálták ugyanezt. Tulajtól megvették "fillérekért" jött hozzá a szintén törött de ép tetős donor angliából. Abból ami nekik kellett ráhekkelték a magyar bódéra és mehet is a fényezőhöz. A legszebb, hogy az előző tulaj végig tudott mindenről! A boldog új tulaj meg ha ne adj isten nekicsattan vele valaminek meg csak pislog majd, hogy miért gyűrődik úgy az autó mint egy papírszalvéta.
-
8th
addikt
válasz
Mr.Csizmás #27178 üzenetére
Nevet és helyet nem mondok de saját szememmel láttam mit legóztak össze egy fillérekért behozott törött angol Vauxhall-ból és egy kiégett motorterű magyar papíros H Astrából. Bontott alkatrészekből bejáratott helyeken (szerelő, lakatos, fényező) okosba összetaknyolták kapott egy lehelet vékony fényezést pár új kaszni elemet meg egy bontott belsőt visszapörgették az óráját és pofátlanul drágán eladták megkímélt!! 70k-t futott magyar autóként. Ránézésre tiptop volt az tény de kurvára át lett verve vele az ember. Na most nekem senki nem mondja, hogy a jellemzően törött angol autókat nem alkatrésznek bontásra hordják befelé és ez főleg a sportmodellekre igaz lásd pl WRX STI. Amennyiből átalakítgatja az autót jobb kormányosról balosra meg még honosítja is patyolat impit kapott volna. Nekem sántít az egész persze nem kizárt, hogy tévedek.
-
Varoz
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26964 üzenetére
628, mi? Te burzsuj.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26935 üzenetére
az nem tiptronic automata
-
Varoz
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26930 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
Varoz: A felni hoki, de a szín jó. Alpina kék, na az nem utolsó, meg a Monte Carlo Blue.
-
Varoz
addikt
válasz
Ha lilát veszel én a közelébe se megyek.
-
aero.
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26927 üzenetére
Szerintem nem az, de ha nyomhatsz egy képet a biztonság kedvéért.
-
Varoz
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26927 üzenetére
Adjak kötelet?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #26769 üzenetére
Tudtam én
(#26770) 8th:Az a turbó berendezés elég flegmán van oda megépítve. De iszonyatosan kéne!
(#26771) qdak:"The best or nothing" ugyebár
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #26767 üzenetére
Ez az a V16os motyó? Néztem ilyesmiről egyszer videót, elég durva hangja van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26758 üzenetére
ez alapján... hát döntsd el magad, de szerintem nagyon..
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26361 üzenetére
HI!
lakott teruleten 140nel szirwna nalkul szaguldo faszra egy hosszu kocisor elejen nem elhet szaitani v. leglabnbso nem szeenek ojjan hejejn alni, ashol ez mgszokott dolog:- (((
udv
neduddki
-
Kornel
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26246 üzenetére
ehhez ennyit kellett olvasnod?
-
aero.
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25968 üzenetére
ki nem?
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #25952 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, csak érdekesnek találtam, és átemeltem egy indexes fórumról. A kérdést sem én ejtettem meg, csak bemásoltam cakpakk
Akit a kőfelverődés zavar, az vegyen a bontóban 20k-ért motorháztetőt, de ugyis olyan lesz hamar, főleg sok pályázásnál
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #25575 üzenetére
Természetesen nem csodálkozom. Csak én ilyen kiváncsi fajta vagyok, kipróbálok mindent. Leállított motorral lejtőn lefelé 80-ről kétlábbal fékezve is gyorsult
Én nem vagyok ellene a gurulásnak, 1-2szer én is szoktam éjjel, ha nem is a fogyasztás inkább a "próbálkozás" miatt. Nem életveszély az. Meg én gyujtáson gurulok, még ABS is van, ha kell. De mondjuk forgalomban sose szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest