- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsakEgySrác #166508 üzenetére
Mitsu Lancer kombi van ennyiért, megbízható technika
[link]
-
válasz
Inkább C Vectra kombi ha már nagy kell.
H kombit sem lehetetlen, csak FL előtti jönne ki belőle és 80-90% már leharcolt. -
szabonagyur
félisten
válasz
3 havonta veszel autót vagy csak benézel mindig?
-
KAMELOT
titán
válasz
CsakEgySrác #163282 üzenetére
Elég a MEYLE is. Francnak SACHS. Semmivel sem tud többet cska jóval drágább.
Körbe kell krédezősködni és utána a megfelelőt választani!Kérem a biztosítás 180 euro ebben benne van az első szélvédő is.
(#163283) bitpork: Azért odalépsz neki megy mint a gyilkos!
EZ V8-as 272 ló, nem valami agyonturbózott szerencsétlen 4 hengeres motor, ami talán kibír majd 200 000km. Enyémben 400 000km felett van a mutató.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
CsakEgySrác #163272 üzenetére
Mennyire spórolós autó kell? Prius 2?
-
KAMELOT
titán
válasz
CsakEgySrác #163279 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
CsakEgySrác #163275 üzenetére
Bravóval kapcsolatban szerintem kérdezz be az olaszautós topikba is, ott több embernek is van szerintem tapasztalata.
-
KAMELOT
titán
válasz
CsakEgySrác #163275 üzenetére
Az a kocsi többet ér mint ezek amiket felsoroltál. Alakatrész meg ugyan annyi. Én 1 éve vettem ilyet. Amit ráköltöttem az összessen 60 000 Ft volt.
-
KAMELOT
titán
válasz
Ennyiért kapsz E65 735i LPG-vel ami fogysazt neked 10 liter gázt. 1600Ft / 100km.
-
rbalint88
addikt
válasz
bravoból csak t-jetet vennék, alapvetően egy szögegyszerű motor, a turbó meg nem ront rajta semmit, csak lesz nyomaték és lóerő, ettől meg lesz mosoly. a 95 lovat én nagyon kevésnek érzem ahhoz a kasztnihoz.
-
Richard!
addikt
válasz
CsakEgySrác #160802 üzenetére
Aztán ide jöhetne még a gombóc Swift 1.3, illetve a Jazz 1.4-gyel.
-
nesa
veterán
válasz
CsakEgySrác #160795 üzenetére
Kicsit szűk a keret de látom te sem a szuper minikre izgulsz, kicsit vastagabb keret lenne azt mondanám Suburban ideális lenne, persze ha nem Nápolyba akarod használni, van belőle XL is ha normál szűk, vagy esetleg F350 van belőle 7.3D ha esetleg dizel irányba nyitnál, a keret továbbra is csak szuper mini kategóriára elég, igy a felső kategóriás kis autók közt nézegetnék Volvo V70 et
-
Richard!
addikt
válasz
CsakEgySrác #160795 üzenetére
Ezek megérhetnek egy megnézést: Seat Ibiza, Fiat Bravo, Fiat Punto, Peugeot 308, Hyundai i30
-
Kickass
őstag
válasz
CsakEgySrác #148631 üzenetére
Múlt hétvégén voltunk ott, sokat vártunk mire szóba álltak velünk, igaz sokan is voltak.
A kinézett autó 1 perc járás után dobta az ESP faulty hibát, 3 perc járás után vmi elkezdett benne csörögni és rázkódott az egész kasztni. Mondjuk a srác nem is nagyon védte a mundér becsületét, bociszemekkel nézte, hogy otthagytuk.
Facebook-on nagyon dicsérik őket, sanszos hogy 'fizetett statiszták'. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsakEgySrác #148635 üzenetére
Már amikor autót veszel, eleve úgy kell indítani, hogy az eladónak az eladás az érdeke.
Nem úgy, mint egy Media Marktban, ha 70 ezres telefont veszel, amin ő szinte semmit nem keres, hanem úgy, hogy ez a heti fizetése.
Bármint mond, fenntartással kell kezelni, amit lehet, le kell ellenőrizni. Ha valahol kiderül hogy csúsztat, félre vezet, az egyrészt egyből áralkura adhat indokot, másrészt megéri elgondolkodni, mennyire tetszik az autó.
Mindenképp vigyél valakit, aki ért hozzá, vagy jelentkezz be egy szalonba átvizsgálni az autót. A szerződésekre is figyelj nagyon, ha valami nem stimmel, ne menj bele. Egyébként tulaj is átvághat a kocsival... dicsérheti milyen olcsó fenntartani, miközben havonta járja a szervizeket.5-15 ezret kérnek egy alap átvizsgálásért, és ha 3 autót viszel el, az sem teszi ki az első szerviz tizedét sem ahhoz képest, ha rossz autót választasz. Szóval ha beleszeretnél egy autóba, akkor se vedd azonnal.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Csontiból kivált arc csinálja, egy kategória kb.
-
válasz
Volt olyan aki imádta őket, én inkább csalódtam... Életművész, fiatal, szerintem kicsit beképzelt csapat, akik simán hülyére veszik a vevőt, ha lehet.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
CsakEgySrác #146138 üzenetére
Nyugi, BKV-val jönni sem egyedi eset lenne.
Kölcsönadási szerződés legyen Nálad mindig, akkor szerintem nem lehet mibe belekötni ilyen téren.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
CsakEgySrác #146129 üzenetére
Szvsz inkább fizesd évente egy összegben a rokonod nevére, mintsem saját neveddel+negyedéves fizetéssel drágítsd
-
Kornel
veterán
válasz
CsakEgySrác #146135 üzenetére
Hát ha még eljöttél volna az autós topic talira, akkor még a profilmélységünket is tudnád
-
Kornel
veterán
válasz
CsakEgySrác #146133 üzenetére
Nyugi, én egy legalja (amúgy nem az
) apolloval nyomom
-
Kornel
veterán
válasz
CsakEgySrác #146131 üzenetére
Így van, gumi sem terem ám magától.
Viszont amennyiben nem mész sokat (<=15k), akkor a negyevszakos sem ördögtől való. -
diegho
nagyúr
válasz
CsakEgySrác #146123 üzenetére
200k reális.
-
roberto211
őstag
válasz
CsakEgySrác #141347 üzenetére
Váltó (nyelestengely csapágy)60k szereléssel együtt, szokott annyi lenni.. Abs kocka nem tudom sztem 30-50 között.
-
Kornel
veterán
válasz
CsakEgySrác #141332 üzenetére
Mindketto jó választás.
1.3-as motor alá ne menj a yaris esetében sem, swiftnel az a legkisebb.
Swiftbol inkább 1.5, azt nem érintette a váltó nyelestengely csapagy hiba.
Swiftnel een kívül abs kocka hiba lehet, ha nem cserélték időben a fekolajat.
A FL (2008-) azért jobb autó, pár apró hibat javítottak.
Ennyiért egyébként lenne majdnem 1. 2-es splash is, ami mindenben jobb, mint a swift pl. (Kivéve kanyarsebesseg).
Illetve jolly joker tipp, a nem túl esztétikus, de praktikumban sokkal jobb, és sokkal inkább autóbb suzuki liana FL (hatchback) 2005 körüli 1.6 GS példányok mennek 1-1,1M korul, made in japan, na ennek nem sok tipushibaja van, gyakorlatilag semmi. -
CsakEgySrác
csendes tag
válasz
CsakEgySrác #139592 üzenetére
Halihó!
A vásárlásra fordítható keretem emelkedett, így most 900 ezerért keresek autót.
Röviden összefoglalva az eddigi igényeimet: Megbízható, biztonságos, akármilyen márka jöhet, városi szaladgálós, néha nagy táv, benzin, lehetőleg fiatal a casco miatt.
Eddigi kinézett típusok az előző ajánlások alapján: g astra, c corsa, fiesta, focus, punto, clio
Az lenne a kérdésem, hogy ezért a pénzért már vannak esetleg más típusok is amiket érdemes megnézni, vagy a fent felsoroltakból így kijön egy nagyon patent autó?
Köszi előre is srácok!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
CsakEgySrác #139634 üzenetére
Nekem is ilyen van, ha valamire kíváncsi vagy írj pü-t. -
kovacsroli
senior tag
válasz
Szia,
2003 körüli (inkább utáni) Ford Fiestákat (például) is érdemes megnézni, erre a célra szerintem tökéletes az 1.4 és az 1.6 benzinmotorral.
-
válasz
CsakEgySrác #139595 üzenetére
és akkor nem aggódom, mert ha elviszik (kinek kéne, minden sarkon van 2)
Ezzel azért ne számolj, bármikor lehet, hogy valakinek a te autód tetszik meg.
Én kötnék az enyémre is biztosítást, de 23 éves (barátnőben jó évjárat
), múltkor 170ezer/év -re jött ki a Casco, az már sok szerintem.
-
válasz
800k huf, 2006.08 havi, 78k km (online lekérdezve, szervizkönyv, számlák)
-
válasz
Allianznál van egy ún. Bázis Casco nevű kiegészítő biztosítás KGFB mellé évente 6.000 forintért, ami elemi- és lopáskár ellen véd. Szerintem ennyit bőven megér.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ne feledd, ha népszerű autó, akkor kell hozzá alkatrész is, előbb fogják ellopni, mint egy ritkaságot, mert behúzzák, szétdobják, és mindig van rá kereslet.
-
válasz
Casco-t én is kötnék, ha fiatalabb autóm lenne
Általában 10-15 éves autó a maximum, amire lehet kötni, így érdemes vétel előtt bedobni az adatokat egy kalkulátorba. Viszont így az évjárat megkötéssel lehet, hogy necces lesz a 700 ezer.
-
válasz
G astra teljesen jó, de a focus I-es is vagy akár egy Punto II, azokkal sincs probléma és ennyiért már nagyon jók vannak belőle. City szervo meg a városban főleg jól jöhet, parkolásnál. Esetleg C corsa, az 1.2twinport motorral autópályán is használható, pont áprilisban vettünk egy barátnőmnek. Kicsi, olcsó fenntartású, keveset eszik, elöl kényelmesen elfér egy férfiember is (kivéve kornélka
), cserébe a csomi elég kicsi, gyerekkel nem biztos hogy bevállalnám egyedüli autónak. Esetleg még a toyota yarisból is jó az első generációs, az 1.3-as motorral elég pörgős kis vas és az is tud keveset enni, haver anyukája 5.5-ből eljár vele. Kicsit csajos az autó, de tele van okosan elhelyezett belső rekeszekkel, kényelmes, belül kisebb mint mondjuk a corsa.
Focusnál és yarisnál fokozottan figyelj a rozsdára, G astránál meg az ecotek motorok olajfogyasztására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest