- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
marcusa #196136 üzenetére
Megvétel előtt azért próbálja is majd ki, hogy mennyire bejövős. Nálunk nem annyira aratott sikert a vezetése. Többek között a bizonytalan kuplung fogáspontra és nehéz kilátásra volt panasz.
Motorból 1.8-at javasolnám. Kettőstömegűről nem tudok a benzinesek esetén. Nem tudom, hogy milyen időset nézegettek, de azért egy két apróság, méregfog lehet már. Ahogy olvastam kijelzőknél a szalagkábel forrasztás szokott elengedni, kopogó kormányműről is lehet hallani, klímakompresszor is szokott halálozni, de amúgy motor-váltó terén szerintem jó konstrukció.
-
válasz
marcusa #185184 üzenetére
Szia! A 8. generációs accord nem rossz autó, de már egy fokkal kevésbé jó minőség mint az előtte lévő széria. A motorral nem igen szokott gond lenni, nem rossz az az R széria, csak kapja meg a megfelelő (0w20) olajat max 15 ezrenként. Ha elsusmákolták és ilyen 30 ezres periódusokat tartottak, akkor ez is tönkre tud menni, akárcsak a 10w40-től. A 2.4 az sokkal érzékenyebb, ott a nem megfelelő olajcsere miatt mára szinte már mind eszi az olajat, jelentős mértékben. Nagy aszfaltfeltépésre ne számolj, a 8-as széria már nehezebb mint a 7-es és ez érződik is a menetdinamikán. Némelyik tud rohadni a hátsó sárvédő ívnél, illetve a Hondáknál viszonylag jellemző probléma tud lenni a klímakompresszor döglődése is. (Több típust érint, nekem a Civicben és az Accordban is volt cserélve)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest