- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphoneos897
kezdő
válasz
#48138511 #317180 üzenetére
Van benne valami. Mondjuk én azzal számolok most, hogy remélhetőleg 300 körül eltudom majd adni a 15 PM-ot a maradékot pedig kipótolnám és úgy venném meg. Telekom részletre pedig egy watch ultrával szemezek.
Persze van még egy év és sok minden történhet addig.
Amúgy, ha már 15 PM 210 ciklusnál járok 8 hónap alatt 2% romlással, de érezhetően ez nálam jobban bírja, mint pl. annak idején a 11 PM. Persze próbálom kímélni meg 80% fölé sem töltök. Aztán ki tudja mennyit számítanak ezek.
-
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Valaki röviden leírná nekem hogy működik ez az istyle féle évenkénti iphone csere program?
-
Iphoneos897
kezdő
Egyébként ennek a ciklusszámnak van jelentősége? Egyáltalán 4 hónap alatt a 110 rossznak számít? Ennek a telefonnak tényleg próbálom kímélni az akkuját, hiszen így többért ellehet majd adni, ha nem 70-80% 2 év múlva.
-
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Hogyan kellene hatékonyan tölteni az iphoneokat?
A 11 PM-om ész nélkül volt töltve és meg is látszott. A 15 PM eddig 100% november óta és 110 ciklusnál tart.Most 30-80 között használom, de ezzel a ciklusszám jobban nő azt tapasztalom. Egyébként a játékok merítik, de amúgy sima dolgokra használva korrekt az akku.
-
Iphoneos897
kezdő
Azt hiszem egy időre hanyagolni fogom a megjelenés utáni vásárlást. Most nézem, hogy a Telekom már majd 30 ezerrel olcsóbban adja a 15 PM-ot. Az iCentre is 570 ezer.
Kicsit kiábrándító ez. Persze nem ez a 30 ezer forint vág haza csak na.
Mondjuk most jövő őszig ez a dolog nem aktuális, de ha valami csoda folytán az árfolyamok úgy alakulnának engem nem lepne meg, ha közelebb lennénk az 500 ezerhez, mint a 600-hoz.
-
-
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Másnak is katasztrófa a Nomad bőrtok 15 Pro Maxon?
Konkrétan felül és oldalt lötyög. Amikor megfogom a telefont összenyomódik és úgy érzem kidobtam 22 ezer forintot.
Azért is vettem ezt, mert a gyári bőrrel 4 évig húztam a 11 PM esetében. Viszont mivel az Apple már nem gyárt olyat gondoltam jó lesz ez. Hát nagyon nem jó.
Vissza meg nyilván ennyi idő után nem vihetem így muszáj lesz gondolom megszokni. -
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Szerintetek így lehet gondja a telefonomnak vagy csak esztétikai dolog?
A 15 PM-ra tetettem egy panzerglass védőt csak utána betettem a zsebembe, amiben voltak szöszök. Nos szépen tiszta szösz most a széle, mert gondolom ragasztós maradt ott vagy nem tudom. Engem annyira nem zavar csak nem akarom, hogy gond legyen később.
Így is mintha kicsit beletakarna a kijelzőbe a fekete keret, de ez a szöszös dolog ami érdekesebb.
Esetleg fújjak alkoholos kézfertőtlenítőt egy zsepire és töröljem át? Csak nem akarok ártani sem. -
Iphoneos897
kezdő
válasz
7Heads Drago #303209 üzenetére
Igen azt érzem is, hogy nehezebben megy bele, mint az alig használt töltőfejnél, amit jó ha 2-3 szor vettem ki a 4 év alatt.
Hát remélem rendben lesz minden vele, ha már ez a jövő.
Azért megérte 4 évet várni az újjal, mert így sokkal ütősebbnek tűnik a korábbi modellemhez képest.
-
Iphoneos897
kezdő
Köszönöm a válaszokat. Igen a nyelvére gondoltam. Akkor még átgondolom, mert csak 20 ezer egy ilyen töltő.
Még a régebbi Sony, Samsungos időkből a családban volt rá példa aztán azóta ilyen mumus dolog ez nekem. Főleg, hogy 13 éve van almás telefonom és sose kellett USB-t használni.
Akkor még átgondolom a dolgot. Mondjuk van rá biztosítás, ha már annyi rosszat lehetett olvasni róla.
-
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Végre meglett a 15 Pro Max, ami elsőre elképesztő volt a 11 Pro max után. Viszont az USB C-vel nem vagyunk barátok. Folyamatosan attól tartok, hogy beletöröm.
Szerintetek az működő irány, ha veszek egy Apple Mag Safe töltőt és úgy töltöm vezeték nélkül? Mert olvastam olyat is, hogy volt olyan, amelyik tönkre ment. Igaz az a BMW-s sztori volt.
Viszont úgy csökkenne az esélye, hogy beletöröm a töltőt.
-
Iphoneos897
kezdő
Ezekkel az embert betámadó mobilfox memberes kölykökkel lehet kezdeni bármit ha kiraknak? Bár lehet csak a f.szi a valós és szórakoztak, de nem tudni. Persze tudtam videóznak de így is hülyén reagáltam hirtelen... és nem szeretnék tiktok meg insta trash lenni mint a sok idős akit megaláznak.
Találtak már be mást is? Én hirtelen annyit nyögtem
ki hogy fuu ne már és a telefonom a kamerázó felé takartam hogy lássák nem a bóvli tok van rajta 😂 ami jó poén lenne de ha ismerősök meg bárki látja már nem poén.Mondjuk ez a marketing amit folytatnak és idős embereket aláznak meg az nem egy szép dolog.
-
Iphoneos897
kezdő
válasz
Fritz Teufel #286091 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz a vége a dolognak. Mondjuk az EU-s pénzekre nem fogadnék, hogy jönnek ami pl. javíthatna a forinton.
Amúgy én 2019-ben 480 ezerért vettem a telefont, ami következő évben 40 ezerrel olcsóbb lett az aktuális modell. Szóval azért ilyen pár 10 ezres változást láttam már.
-
Iphoneos897
kezdő
Sziasztok!
Hátha van itt ilyen gazdasági szaki, aki már sejti mit várhatunk a jövő évi apple féle árfolyamtól.
A forint talán valamivel vállalhatóbb, mint tavaly volt. Persze ugrál azért most is. A dollár sem olyan erős az euróhoz képest, mint tavaly volt.
Lesz szerintetek valamilyen mértékű ármérséklődés?Idén szeretném a korábbi PM modellemet váltani és egy óra is tervben van így már próbálok puhatolózni mire lehet számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest