- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unicumnext #338106 üzenetére
Szia. Beszéltem ma az Apple supporttal, tudnak a hibáról. Ha a kötelező körök amiket én is megcsináltam nem segítenek, akkor csak jövőbeli szoftverfrissitesre lehet várni és bízni benne hogy orvosoljak. Redditre is kiirtam, más országban is vannak gondok pl valakinek a görög billentyű csinálja ugyanezt. Alternatív megoldáskent ma feltettem a microsoft SwiftKey-t és ez így hibátlan egyelőre, sőt maga a billentyű komolyabb is funkciók tekintetében mint a gyári!
-
zzola
titán
válasz
unicumnext #338106 üzenetére
Nálam szerencsére jó.
-
Victory99
tag
válasz
unicumnext #336036 üzenetére
Igen, viszont az AppleCare+ az sosem volt apple account-hoz kötve, mindig készülékre vásárolod. Ha pl. családon belül tovább adnád és nem akarnád lemondani róla az AppleCare-t akkor is csak más felhasználóval lenne használva, de a sajátodról fizetnéd a szolgáltatást... Szóval ilyen alapon miért ne működne igazából az, hogy létrehozol egy másik régiós (pl angol vagy német) apple fiókot és onnan fizeted rá az apple care-t és adod hozzá a kártyát amiről akarod fizetni? Lehet, hogy nem ez a 'hivatalos' meg szép megoldás, de megoldás
-
válasz
unicumnext #336036 üzenetére
Nekem nem kell kártyát frissíteni, de jó lett volna, ha elmondja ezt a magyar a support is.
A régi esetben kellett volna tudni, de már történelem.Gabesz87: tudom-tudom. Ezért is mondtam, hogy nem feltétlen opció a csere. Ha amúgy elég az wifi5 (nekem bőven elég, mert 550Mbit/s mérek vele iphone14PM-mel), akkor használtban elég jó áron lehet találni routert és ac-lr ap-t is. A család többi tagjának ilyen beszerzés lett.
-
Victory99
tag
válasz
unicumnext #336002 üzenetére
Mit írt ki? Attól, hogy azt írja ki, hogy fejezd be a beállítást még le kellene, hogy vonja... Magyar support-ot próbáltad, vagy külföldöt ahol vetted az applecare+-t? Magyarok nem fognak segíteni az fix, de külföldi kellene...
-
válasz
unicumnext #336006 üzenetére
Nekem is feldobta az iPhone-ra pár napja, de az órára külön nem figyelmeztet a beállításokban. Bent vannak a következő levonás dátumai is, meglátjuk beterhelik-e a kártyát április végén. De amúgy borzalom hogy össze vissza trükközni kell. Mi segítene ezen, egy pl osztrák fiók?
-
válasz
unicumnext #336002 üzenetére
Igen, s bárhogy próbáltam megújítani, nem sikerült.
Apple supportot is felhívtam. Nem segítettek. Nekem ez jel volt, hogy többet nem kell fizetnem (kb 3-4 évet fizettem). -
szabonagyur
félisten
válasz
unicumnext #329253 üzenetére
Hiába írtam a beta topikban nem olvasta
-
havri1
félisten
válasz
unicumnext #327330 üzenetére
Nekem Baseus van. Igaz csak a 6000-es, de tökéletes.
[link] -
markknight
veterán
válasz
unicumnext #315162 üzenetére
Akkor köszönöm, de nem merem bevállalni
Végül ezt választottam, eddig korrekt: [link]
-
markknight
veterán
válasz
unicumnext #315157 üzenetére
És eredeti? Elég nehéz megmondani róla, bár fogásra érződik, hogy könnyű, nem túl minőségi, meg a nyitás csukás is nyekerek.
Razzul: Igen a régi is valami 10 watton csöpögött, ilyen 3-4 óra alatt töltötte fel a telefont, ami nekem pont jó volt.
-
TOZ
addikt
válasz
unicumnext #313187 üzenetére
Apple Care+-szal tobbszor voltam iCenterben, soha semmi gond nem volt, 1-2 nap alatt csere, ennyi. (Airpods Pro és iPhone 11 voltak az "aldozatok").
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
unicumnext #295916 üzenetére
Nem kötelező az órát frissíteni. Tehát nem KELL új telefont venni.
De számtalan okból (biztonság, sebesség) javasolt. -
KillerATi
tag
válasz
unicumnext #289060 üzenetére
Enyém is hasonlóan kezd kinézni, de a matt, és nem sikamlós felület miatt, nem vennék mást.
-
válasz
Ez tényleg nem néz ki túl jól
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ezzel azt hiszem régebben is volt probléma. Mármint a bőrtok minőségével, pedig nem is olcsó...
-
M.Eriksen
tag
válasz
unicumnext #289056 üzenetére
Én 1 hónap után a fekete toknál is ezt tapasztalom. Ez sajnos nem patina. A 13 mini gyári barna bőrtokja az patinásodott, nem látszott fekete szín sehol.
-
válasz
unicumnext #289056 üzenetére
Én régebben fogdostam Apple bőrtokot, az nagyon prémium volt. Ezekszerint akkor nagyon leadtak a szinten
Akkor nem is vadászok rá, ha ennyire gagyi.
Nem csak "patinásodott"?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest