- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
MikeWazowski #335298 üzenetére
pl. ez az AI is... hitegetés az megy. És lehet h nem használnám, de lehet h igen, ha jó lenne...
Ha Telekomos vagy, a perplexity egy évig most ingyenes. Én használom, még a gyereknek iskolai gyakorló feladatokat is csináltatok vele.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeWazowski #334839 üzenetére
Én annak idején bármilyen tesztet láttam a 14PM-ről és a kortárs Android telefonokról AOD fogyasztásban mindig az iPhone jött ki győztesen (nem nehéz, eleve itt jóval kevesebb a standby fogyasztás), pláne ha kikapcsolod, hogy a háttered is megjelenjen halványan (ami eleve egy hatalmas baromság volt, nem véletlenül jött kicsivel a bemutató után a lehetőség, hogy kikapcsolhasd).
Nekem végig megy az AOD mióta megvan a 14PM és nincs beégés és az üzemidő is jól van.
Androidon még mindig okosabb egy kicsit az AOD, nem csak nem megy 0-24-ben feleslegesen, de a kijelzett tartalmat is mindig egy pár pixellel odébb teszi, hogy még ezzel is védje a beégéstől a kijelzőt.
-
Ricardo
titán
válasz
Elvileg nem is szabadna beégnie, mivel (legalábbis samsungon) beégés védelem (Pixel shifting) ami minimálisan mindig odébbteszin a tartalmat.
iOS-en van ilyen?
-
kchris78
veterán
válasz
(irónikusan: ott eleve sokat fogyaszt a standby
-S21U tapasztalat)
-
Mike81
senior tag
válasz
MikeWazowski #334809 üzenetére
Én sem használom mert van mellé Watch. De nem is hiszek abban hogy nem ég be a kijelző a folyamatos tartalomtól. Ha még lenne olyan opció mint az említett Samsungokon hogy inaktív az AOD és csak akkor kapcsoljon be ha érkezik valami értesítés. És pl órán történő olvasás után kapcsoljon ki újra a következő értesítésig. Így azért lehet használnám. Mert ilyen használat mellett nem égett be egyik telefonom sem a kijelző.
-
Instabil
junior tag
válasz
MikeWazowski #334653 üzenetére
16 Prom van, nem kell tegla..
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #334640 üzenetére
Amig nincs szolgaltatoi tamogatas az RCS-re addig mindegy mit tud az OS.
Es egyebkent by szabvany nem is varhato. Androidon is csak azert van, mert a Google szolgaltatja az itthoni telcoknak. De az nem “standard”.
-
Instabil
junior tag
válasz
MikeWazowski #334640 üzenetére
Mar reg mukodik.. [kép]
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #334225 üzenetére
Kiválasztod, fent jobb gomb, hogy teljes oldal.
-
válasz
MikeWazowski #334168 üzenetére
Néha rácsekkolok, hogy tudjam mikor kell kukázni a telefont.
-
válasz
MikeWazowski #334063 üzenetére
Nekem bejött. Gyors, sokáig bírja az akku és jó a kamera is. Persze, nincs makró, meg mittomén, de amire nekem kell, tökéletesen megfelel. Kirándulós képek, vízóra állás, macskák, csak a szokásos. Erre bőven elég. Ha majd lesz egy komolyabb fejlődés, váltok, de a jelenlegi 16 Pro nem mozgat meg. Főleg az akkuidő miatt. Nagyon sokat telefonálok, leginkább erre használom, szóval azt gondolom nem volt rossz döntés.
-
válasz
MikeWazowski #334027 üzenetére
Azzal nem lesz gond, viszont baromi szoros. Alig tudom levenni-rárakni. Remélem nem roppantom meg a kijelzőt ilyenkor...
-
oszy
veterán
válasz
MikeWazowski #334027 üzenetére
Én ezért használok ESR-t.
Az a kamerát jól védi.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #333490 üzenetére
“Kikapcsoltam a háttérben történő frissítéseket, az lehet rá hatással?”
Nem, mert nálam “alacsony töltöttségű módban” is jelez minden eseményt (és minden más App is, a jelzéseik nem függnek ettől).• Próbáld meg törölni és újra felvinni az eseményt.
• Próbáld meg, hogy az App váltóban felfelé söpörve kilövöd a Naptárt.
• Kapcsold KI/BE a Naptár értesítéseket a Beállítások között.
Hátha észhez fog térni… -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeWazowski #331510 üzenetére
Anno Google Calendarba importáltam egy ilyen naptárat, tök ingyenes, semmi felhajtás, nem kellett rá dedikált app, csak ott van a naptárbejegyzések között. Mondjuk azóta töröltem, már csak annak a tucatnyi embernek van kézzel beírva (éves ismétlődéssel), akiket tényleg fel is akarok köszönteni. A többiek nem érdekelnek.
-
válasz
MikeWazowski #331510 üzenetére
12000 értékelés és 4.7-es átlag, szóval rossz nem lehet. [link]
-
válasz
MikeWazowski #331479 üzenetére
Már régen használtam az Időjárást, szóval nem emlékszem teljesen erre a jelenségre, de elhiszem, ha ilyen.
Esetleg alternatívaként ott lehet az Időkép, ami nem frissít mindig, amikor megjelenik a widget-e, ami amúgy így néz ki.
Az Időjárás widget persze csinosabb, de ez sem annyira gáz, engem abszolút nem zavar, cserébe ahol lakom, ott sokkal pontosabb, mint az Időjárás.Fogalmam sincs milyen időközönként frissít, a Helyzet elérése az app-nak “Mindig”-en van, de nem szokott zavaróan sokszor felugrani a “nyilacska”.
Persze ha megnyitom, akkor rögtön lekéri a helyzetet, de minden egyes widget láthatóságkor nem.———————————
SharpSA:
”Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon”Ez az opció valami másra lesz hatással, mert nálam is ki volt alapból kapcsolva (de most kipróbáltam, hogy be- és kikapcsoltam), de ugyanúgy felugrik a Lokáció ikon, amikor megnyitom pl az Időképet.
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #331479 üzenetére
Teljesen nem, de részben igen: Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon
Ezzel a rendszerszolgáltatások alattiak esetére ki lehet kapcsolni. -
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #331444 üzenetére
Ha nagyon zavar, bár nem értem miért, akkor ki lehet kapcsolni a nyíl megjelenítését.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #331450 üzenetére
Meg lehet vonni a location engedélyt az időjárástól, persze akkor utazáskor nem mutatja, csak amit te manuálisan beállítasz.
A jelzés pár éve került be, a mikrofonnak is van egy pötty, kamerának is, egyszerűen így jelzi az Apple neked, hogy valami app éppen használta, CC-ben ki is írja név szerint.
Ezeket az indikátorokat nem lehet kikapcsolni.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #331451 üzenetére
Az a dolga, hogy meghatározza a helyzetedet ahhoz, hogy az arra vonatkozó aktuális információt tudja neked mutatni.
Persze, hogy mindig frissül. Magától nem fogja “tudni”, hogy te nem változtattál helyet két adatkérés (azaz képernyőre lépés) között.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #331451 üzenetére
Halkan kerdezem: miert zavar?
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Igen, amikor oda lépsz, automatikus a helyzet frissítése, az időjárás számára.
Állíts be oda fix települést, és akkor nem fog a helyadat frissülni. -
törölt tag
válasz
Igen, az a location használat jele. Frissített az időjárás widget és azért.
-
válasz
Settings - Privacy and sec. - Location services - legalul: system services - legalul: status bar icon: OFF.
-
vargalex
félisten
válasz
MikeWazowski #331417 üzenetére
Attól még nem biztos, hogy élő ember van mögötte. Csak mondjuk egy SMS gateway-t üzemeltetnek róla, vagy bármi hasonló.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
MikeWazowski #330676 üzenetére
Nem semmi ilyesmi.
Csak hang jelzést, engedi de a legutolsó hely az esélytelen.
De valószínűleg lehet lemerült és így hiába. -
Schafranek
tag
válasz
MikeWazowski #330450 üzenetére
Ezt a hangot én is szeretem és használom.
Szerintem is furcsa a neve a beállításnak és nem is ez az egyetlen... -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Ezt jó tudni. Pár hónapja valakinél pont a fordított kérdés jött elő (ő azt szerette volna, hogy ne legyen hang a töltő csatlakoztatásakor, de nem akarta emiatt némára tenni az iPhone-t). Akkor ez a megoldás neki, a haptikus kikapcs.
Nálam mindig be van kapcsolva a haptikus, így nem tűnt fel, hogy kikapcsolva hang sincs. -
Noxy
veterán
válasz
Ha nem vetted volna észre, ilyenkor rezeg is a töltőre dugáskor.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #330446 üzenetére
Van aktív Fókusz?
Nincs némítva az iPhone?
A hangok és jelzések nincsenek nulla értékre húzva?
-
válasz
MikeWazowski #329688 üzenetére
Az első amit kikapcsolok a live fotó
-
Bunda555
tag
válasz
MikeWazowski #329378 üzenetére
+ új mail app, ha angol nyelven használod a telót. Magyaron cumi. Legalább is az RC-ben még így van.
-
ronin79
addikt
válasz
MikeWazowski #328250 üzenetére
Parancsok - automatizálás - hangjezés töltő csatlakozásnál ill 80%-nál ismét pl.
Nemrég írtunk róla, elég egy oldalt visszalapozni -
válasz
MikeWazowski #328250 üzenetére
Hát mindegy akkor, nyilván ez legyen a legkevesebb, hogy nem ad ki hangot. Animáció van, meg minden, így biztosan tudja az ember, hogy elkezdett tölteni.
-
válasz
MikeWazowski #328248 üzenetére
Indítsd újra telefont. Most kipróbáltam direkt, van hangja.
-
válasz
MikeWazowski #328245 üzenetére
Van hang vezetéknélkülire téve is. Nincs lenémítva a telefonod?
-
válasz
MikeWazowski #328245 üzenetére
van hangja a magsafe töltővel is
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #328243 üzenetére
Ha jól rémlik, minden esetben van hangjelzés, amikor nincs némítva az iPhone. Külön erre való kapcsoló nincs.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #326612 üzenetére
Ott valami más lesz a háttérben, nálad.
Kettős SIM módban készült a teszt képem, ami ebben a válaszban látható: [link] jobb felső sarok mutatja, hogy aktív a két SIM. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #326598 üzenetére
Ez különös, ilyennel eddig nem futottam össze.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #326588 üzenetére
Úgy tudom, nem probléma.
A gyártó elvégezte a maga részét (iOS módosítása, felkészítése a RCS kezelésre), ettől fogva a szolgáltatók lépnek. Olyan tempóban, ahogy gondolják… -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #326586 üzenetére
Beállítások
Telefon
Ezután tetszőleges szöveget tudsz bevinni és menteni: -
formula01
senior tag
válasz
MikeWazowski #326081 üzenetére
A 4 ANC-s verzió tokja tölthető vezeték nélkül, csak nincs benne magsafe. Watch töltője viszont pl mágnesesen is odatapad, akárcsak az órához.
A sima 4-ben viszont nincs vezetéknélküli töltés.
Tegnap irodában próbáltam a zajszűrést, ahhoz képest, hogy nem agybadugós a füles, meglepően jó, semmit nem hallottam a körülöttem zajló beszélgetésekből, vagy a háttérben nem is olyan halkan lejátszott zenéből, max tompítva 2 szám között. Ez vmennyire biztos függ a füled felépítésétől is. Én csak attól féltem, nem fog-e a fülemből kipotyogni, de abszolút stabil, rázhatom a fejem, bólogathatok, oldalra dőlhetek, nekem meg se moccan. Egyre gyakrabban fájt a fülem az agybadugós fülesektől, főleg mikor egy 10-12 órás út 90%-ban a fülemben van, ahhoz képest ez most nekem felüdülés. Hétvégén megyek egy újabb ilyen hosszabb útra, remélem most megúszom fülfájás nélkül.
Amit viszont egy negatívumot tudok mondani, hogy a Find My ha be van kapcsolva, bődületesen képes meríteni a tokot vmiért, és mivel U1 chip nincs benne, mint pl a pro-ban, ezért a semminél lehet jobb, de szerintem nem túl sok gyakorlati haszna van. Én személy szerint kikapcsoltam, azóta az akksi is megtáltosodott.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #325640 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
MikeWazowski #324197 üzenetére
Nyugi, az MS ezt csinálja velünk Wndows-osokkal évek óta...
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #324055 üzenetére
Így van, ezeket én sokat használom és így együtt még hatékonyabb.
Konkrétan e miatt nem álltam vissza 16.6.1 verzióra.Amúgy simán ment volna a visszalépés, már az IPSW is le volt töltve hozzá…
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeWazowski #324055 üzenetére
Hol találom ezt az integrációt?
Csináltam most egy levélből emlékeztetőt Remindersben, de csak akkor megy, ha a levél tartalmaz valami dátumot leírva, ráadásul a létrehozott emlékeztető semmilyen visszafelé linkelést nem tartalmaz a levélre. iOS 18-on vagyok.
Szerk: Közben rájöttem, hogy a Calendar és Reminders közötti integrációról beszélsz, az tényleg fasza.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeWazowski #324024 üzenetére
Nem törli a mellékletet, desktop Mail appban letölthetők. A privacy vonalon elindulva kikapcsoltam a Private Relayt és ezeket is, appot kilőttem, újraindítottam, ráfrissítettem, de továbbra sem jelenik meg a mellékletek kb fele.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeWazowski #324021 üzenetére
Egy gyors Google kereséssel rengeteg ilyen posztot találsz, ahol ugyanerre panaszkodnak évekre visszamenően, mellesleg Jorus és Rage47 fórumtárs is validálta a tapasztalatom. Tudok csinálni screenshotokat ha ez ennyire hihetetlen, csak el kell szórakoznom az érzékeny adatok kitakargatásával.
Most direkt visszanéztem pár korábbi emailt és leginkább az automatikusan generált levelek PDF csatolmánya nem hajlandó megjelenni (de jelzi a fejlécben, hogy van csatolmány). Vettem koncert jegyet, meg utazom Prágába és annak jegye sem jelenik meg. De például az Adobe számla meg társasházi levrendszeren jövő csatolmányok igen.
Gmail simán megjeleníti mindet, Mail app meg nem. -
válasz
MikeWazowski #322915 üzenetére
Tokot jó pár éve nem használok és most a fólián is nagyon gondolkozom, mert elvileg még jobb lett az üveg.
-
válasz
MikeWazowski #322883 üzenetére
Az eddigi legvisszafogottabb arany szín ami iPhone kínálatba valaha volt. Nekem tetszik nagyon, a "rajok" ezzel annyira nem tudnak felxelni.
Nekem marad az tuti. -
vadkörte
addikt
válasz
Aha m... Eddig csak képen láttam. Akkor egyértelmű(bb). A fehér kilőve, marad a natúr, vagy a fekete.
"Világos arany színű telefon férfinak"
Van egy réteg akinek a kezében(?) el tudom képzelni.Na én nem tartozok közéjük.
#322887 esbii22
Kb. 90 szám van a feketelistámon (droid, nem iOs) a 95%-a magyar marketinges és közvélemény kutató. A maradék 5%-ban van egy nigériai, egy orosz (moszkvai körzet), meg pár madagaszkári... -
válasz
Nana csak óvatosan, mert úgy jársz mint Lewis Hamilton. (ha a kisfiú szoknyába akar menni, nem lehet neki szólni(az én időmben még jól nyakon is ba*ztak volna))
-
válasz
MikeWazowski #322146 üzenetére
Nincs rcs
-
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #322122 üzenetére
Miért bétázol egyáltalán? A kérdésekből az jön le, hogy semmi szükséged rá, csak bajod van vele.
-
Jaded
őstag
válasz
MikeWazowski #322118 üzenetére
Nem változott semmi (sajnos).
-
Jaded
őstag
válasz
MikeWazowski #322111 üzenetére
Azért, mert ugyanaz.
-
kulu22
aktív tag
válasz
MikeWazowski #322005 üzenetére
Simán, semmi gond velük. A gyári levelezőben nekem 8 fiók van beállítva, gmail-ben pedig 1.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Gmail, YahooMail, Gyári, egyszerre, semmi para...
-
válasz
Miért merülne jobban egy levelező apptól? A Facebook eszi az akkut mint a hülye.
-
válasz
MikeWazowski #321505 üzenetére
Szintén zenész. Nem bántam meg amúgy, tetszik a kék
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #321517 üzenetére
Ha most a bőrszíjra gondolsz azt max zakóhoz szoktam venni.
-
sirály69
őstag
válasz
MikeWazowski #321497 üzenetére
14PM telón eddig ez a páros nagyon bevált…
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #321505 üzenetére
Kékem már volt a Honor 8-al és emlékeztem mennyire nem passzol kb egy tokhoz se ami nem fekete vagy narancs.
(Erdőzöld 13 Minivel ugyan ez volt a bajom pedig az is egy gyönyörű szín volt. Visszajöhetne majd)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #321502 üzenetére
A natúr szerintem kb mindent visz... jellemzően sötét telefonjaim szoktak lenni de a natúr az kb elsőre megnyert.
-
Jaded
őstag
válasz
MikeWazowski #321433 üzenetére
Ne vedd magadra, de a sebességen és a csatlakoztathatóságon kívül az USB C egy rossz vicc a Lightninghoz képest. Egyszerűen instabil a csatlakozóban, egy törékeny lóf.sznak tűnik. Én speciel visszasírom a Lightningot.
-
Razzul
őstag
válasz
MikeWazowski #321374 üzenetére
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #321381 üzenetére
UAG Civilian nálam bevált
-
juve600
nagyúr
válasz
Spigen Liquid Air ?
-
válasz
Nilkin?
-
markknight
veterán
válasz
Az a baj, hogy én sem.. Ezért vettem gyári szilikont. Csak aztán amint felcsattintottam a magsafe mágneses töltőt rá, megjelent egy kör ami nem tűnt el, csak lekopott.. Itt már húztam a számat. Néztem különböző videókat, Apple szerint ez normális. OK. De volt olyan srác akinek a hátlapjára égett bele a kör, így járt. Gondolom ez is ok nekik.
Majd rá 2-3 hónapra, én nem tudom, hogy a meleg következtben-e, de felvállt a telefonról a szilikon rész, amit egy helyen meghúztam és konkrétan a fél tok beszakadt és maradt rajta a műanyag..
A képet nem teszem be róla, de szörnyű látványA 14 Pro tinta színű tokja mai napig megvan, néha megnézem, megsimogatom majd szomorúan visszarakom a polcra.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Hehe üdv a világomban...
1., A sárga Uniqe nem rossz de semmi extra és zavar, hogy műanyagok a gombok.
2., A Spigen Zero nem rossz egész jó, mintás Ultra Hibryd de picit túl vaskos.
3., A Spigen Enzo nagyon nagyon jó de alig 1mm van a kamera és a tok fém kamera kerete közt aminek a belső oldala nincs leköszörülve ezért minden kivételnél rettegsz fog-e karcolni. (rendre kiveszem a tokból ha csak este sorozatozok pl már ágyban fekve...)Most a Benqs Aramidokkal szemezek... főleg mert ha jön a 16 megint úgy járok mint a 13 Minivel, alig lesz tok választék féléven belül.
MasterMark Az nem vékony mint a rettenet védelmet tekintve? Belül meg szinte sosincs szövetezés, vagy tévedek?
-
MasterMark
titán
válasz
Pitaka?
-
sztivo
őstag
válasz
MikeWazowski #321329 üzenetére
iOS beállítások - Music - és itt. Magyarul szerintem normalizálás vagy mi az opció neve.
-
sztivo
őstag
válasz
MikeWazowski #321324 üzenetére
Én AUX-on használom, ott még valahol érthető is ez a jelenség.
Ha Apple Music megy, van a rendszerbeállításokban egy opció, Music - "sound check", ezt kapcsold ki, ha Spotify, akkor settings - playback - volume level, és itt állítsd loudra. YouTube esetén nem tudok ilyenről. -
válasz
MikeWazowski #321186 üzenetére
Csalós a kép, a valóságban:
S10: Magasság: 46 mm, Szélesség: 39 mm, Mélység: 9,7 mm
U: Magasság: 49 mm, Szélesség: 44 mm, Mélység: 14,4 mmErről ennyit, maradjunk az iPhone-oknál, ott is van elég "Jajj, hol az innováció" sírdogálni való
-
válasz
MikeWazowski #321116 üzenetére
A retkes promotion mindig elmarad az alapnál.
-
Hamory1
kezdő
válasz
MikeWazowski #321154 üzenetére
Google Pixel 9 Pro XL megy vissza. Az már kapásból 508 ezer Ft.
-
Hamory1
kezdő
válasz
MikeWazowski #321151 üzenetére
Nem. KP- ra.
-
törölt tag
válasz
Igen. iPhone 17-ben lesz ProMotion.
-
válasz
Igen.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #320659 üzenetére
SW Hunterst direkt hagytam paidben (egyébként free), annyira nem pofába mászó a monetizáció, hogy a havi 1db passt nem sajnálja tőlük egyszerűen az ember.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #320598 üzenetére
Paid: Spongyabob portok (Bittini bottom és Cosmic Shake), Wreckfest, SW Hunters, Titan Quest, This War of mine, Minecraft
Arcade: SW Castaways, Outlanders 2, GearClub Stradale, OregonTrail, OceanHorn2
F2P: The Trail
Első blikkre amik most nálam pörögnek.
-
Szabi®
addikt
válasz
Én ezeket tolom néha. A Pilgrims nagy kedvenc.
-
Bitkorgi
csendes újonc
válasz
Lumosity, Marvel Snap, Retro bowl
-
markknight
veterán
válasz
Hades (neflix kell hozzá), Marvel Snap, Monument Valley, Sayonara Wild Hearts, Super Hexagon, Jetpack Joyride. De ami az Apple Arcadeben elérhetőek abban egyben sincs iap és sok-sok szórakoztató játék van benn
-
Šolaire
veterán
válasz
Szia én ezeket veszem elő néha. iPad9, iPhone13
-
-igu-
veterán
válasz
Wild Tamer nekem elegge bejott - annyira, hogy 2 het utan meg a reklammentesitesre is aldoztam
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #320583 üzenetére
Igen, SMS-hez amit szabonagyur irt, az iMessage eseten meg a Beallitasok - Messages - Kuldes es Fogadas es ott az uj beszelgetes kezdese resznel kivalasztod, hogy melyik telefonszamod (vagy mail cimed) hasznalja.
FaceTime-nal ugyanez a logika. -
szabonagyur
félisten
válasz
MikeWazowski #320545 üzenetére
Beállítások/Mobilhálózat/Alapértelmezett vonal hanghíváshoz, úgy tudom nem tudod külön szedni, hogy más legyen a hívás és SMS-hez. Olyat tudsz, hogy net meg hívás/SMS más SIM.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #320545 üzenetére
SMS vagy iMessage? Mert nem ugyanott kell.
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #320410 üzenetére
Nincs mit!
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #320371 üzenetére
A Google fotók tud ilyet.
Oh, közben látom, volt már. -
válasz
MikeWazowski #320375 üzenetére
Google photos tud ilyet.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #320371 üzenetére
Nem.
-
Razzul
őstag
válasz
MikeWazowski #320050 üzenetére
Én megpróbáltam most telepíteni a Fortniteot ha már újra van. Az Epic Store fel is ment szépen a telefonra, a Fortnite viszont file corruption miatt a letöltésen sem jutott túl.
Szórakozzon az Epic Games azzal amire gondolok...
-
Joachim21
őstag
válasz
MikeWazowski #319910 üzenetére
Azért is a kérdőjel, mert már követhetetlen sok esetben ez a sok marketing bullshit, de az érdekel, hogy a telefon magának szabályozza-e a fényerőt.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #319034 üzenetére
A szörfölő AI emoji fél perc volt a WWDC bemutatón, nem annyiból áll az egész AI újítás. Volt több demo, ami hétköznapi használatban segít. Nézd meg a WWDC bemutatót.
A Samsung AI-t már vizsgálja is az EU:
EU antitrust regulators want to know if Google and Samsung's chatbot deal hinders rivals -
törölt tag
válasz
MikeWazowski #319021 üzenetére
Van külön béta topik. 18.1 bétában már van néhány AI feature is. 18.0 amikor hivatalosan megjelenik, abban még nem lesz, 18.0 bétában sem volt még. Ami dolgokat WWDC-n bemutatnak, csak fokozatosan kerülnek bele az alverziókkal hónapok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest