- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
-
Krethx
aktív tag
"Ha ApplePay-el fizettem, akkor nem a kártyaadataimat adtam meg, hanem az AppleID-t maximum az ApplePy-el..."
Nem adtad ki az Apple ID-dat vagyis csak az Email címet. De ez elkerülhető. Az Apple Pay-nél pedig egy virtuális kártyaszám van csatolva a kártyához.
-
Noxy
veterán
Az ApplePay-l megadtad a b..kártya adataid. Ennyi elég.
Ha pld valaki itt csak simán beírja a b..kártya adatotokat, mert nincs ApplePay és úgy fizet elő, az akkor mit töröl?Előfizetést nem a b.kártya letiltással kell lemondani, mert még ezután is érheti kellemetlen meglepetés. Részleteket meg midig megtalálni az ÁSZF, előfizetés és lemondás fejezetben. Ha ez nincs, akkor nem kell előfizetni.
-
Noxy
veterán
A kártyát már töröltem az applepay-ből.
Ettől még holnap levonják a 29,90€, amíg itt le nem mondod. [link]
Beleegyezem abba, hogy a próbaidőszak lejártával a tagságom havonta automatikusan megújuljon, 29,90€ költséggel, kivéve, ha úgy döntök, hogy leiratkozom.
Ha itt nem tudod, akkor jöhet a banknál a kártyatiltás. -
-
A Namedrop-ot annyira nem ismerem, nem tesztelgettem még.
De én az iMessage-ben szoktam látni, ha valaki frissíti a kontaktját, akkor ott ki tudom választani, hogy frissítem én is vagy hagyom a jelenlegit.
De most nézem, hogy a kontaktoknál is felhozza és elvileg automatikusan kéne frissülnie, ha a másik fél frissíti. -
bbendre
őstag
AdGuard DNS pl: https://adguard.com/en/blog/encrypted-dns-ios-14.html
-
Zsolt,72
Topikgazda
Szia,
amennyiben még két héten belül vagy azóta, hogy kifizetted a díjat, kérj visszatérítést az Apple-től. Nem normális dolog a harmadik fél (azaz a játék fejlesztője) részéről, hogy beszedi a pénzt és mégis ott a reklám.
Illetve kérdezem a többieket, hogy szerintetek ez járható út-e ilyen esetben? Gondolom, “in app purchase” volt, arra is vonatkozik az Apple-féle visszatérítés? Vagy csak arra, ha maga az alkalmazás volt fizetős? -
Noxy
veterán
Igen letölti.
Az One Drive használata előtt készült képeket kijelölöd, megosztás - One Drive. Teljes méretben feltölti.
Amúgy meg tök felesleges ki be kapcsolgatni, mert ha esetleg több GB képed, videód van nem fogja csak úgy pikk pakk le fel töltögetni. Pár napba is telhet, ha sok az adat. -
zaskar
senior tag
Nekem gyári Apple van ilyen, és működik. De vannak Alirôl rendelt csatlakozóim, adaptereim is, azokkal sincs gond. Viszont pl. SSD-t nekem exFAT-ra kellett formázni, hogy mindkét irányban menjen az adatátvitel. Nem tudom, hogy ez pendrive esetén szükséges-e, azzal már régen használtam.
-
Shyciii
veterán
Ahogy elnézem sehogy. A notifications alatt a Maps esetén nem lehet választani, hogy miről küldjön notificationt, és miről ne (ez is elképesztő hiányosság egy android után). Ha nem használod az Apple maps-et, akkor inkább töröld le az appot. Úgyis van nála jobb térkép alkalmazás.
-
herdsman12
őstag
Folyamatosan küldi a jelet, ha iPhone kerül a közelébe, erről nem kap értesítést a “közvetítő”. Te is csak a Lokátorban látod, hogy honnan, hány perce jelentkezett.
Autó karosszéria nem árnyékolja, nem mértem pontosan, de 15-20 méterről simán csatlakozik a telefonomra.
Szerintem csak bekapcsra ad hangot.
Elveszett mód passz, soha nem próbáltam.
Lokátorban beállítható, hogy értesítsen, ha “nem viszed magaddal”. Azt még nem próbáltam, hogy mi van, ha én maradok csak az AirTag megy. -
-
kakuk.tamas
addikt
- Igen, küldd.
- Szerintem nem
- Nem jöttem rá, hogy miért, de néha csipog magától is. Valószínűleg akkor, ha hosszabb ideje egyhelyben volt és megmoccan
- Passz. Nekem bicikli vázában van, onnan elég jó a jele
- Nem, csak Te kapsz értesítést, hogy hol van éppen. Ha mindenki kapna róla értesítőt, szép világ lenne...
- Arról lehet értesítést kérni, ha valahova lerakod, de nem viszed el onnan egy ideig -
tuzpenge
őstag
A face id se mindenható és nem tévedhetetlen (mint semmi más az életben), ezért volt/van/lesz olyan szitu mikor téged se fog felismerni. Bizonyos számú sikertelen próbálkozás után meg kóddal tudsz csak belépni, illetve ha x ideig nem oldod fel a telefont face id-val akkor is kódot kér! Gondold el ha nem lenne kód akkor hogy lépnél be a saját készülékedbe ilyenkor?
-
Skynet258
veterán
Sajnos nem. Viszont ha ilyen pontgyűjtő kártyát adnál hozzá (Tesco, Auchan és társai) akkor ajánlom a Stocard app-ot. Én telon hozzáadtam a kártyáimat, és órán kiraktam egy komplikációt, így egy bökés, kártya kiválaszt, és ott is a vonalkód, marha kényelmes és gyors.
Már persze ha neked is ilyesmi kártya miatt kéne.
-
Ugyanaz a magsafe cucc van az i13 szériában is.
Ha azt akarod, hogy "ott maradjon" akkor magsafe tok kell. A nagyon vékony tokok még jók lehetnek, de ha túl vastagok és nem magsafe-esek, akkor bizony nem lesz elég erős a kapcsolat és leeshet a telefon róla.
Ha meg ragaszkodsz egy megszokott tokhoz, ami nem magsafe kompatibilis, lehet ilyet venni: [link] Van más márkának is természetesen. Nekem ilyen van a Spigen tokjaimra rakva. -
szabonagyur
félisten
Google alapján
A korlátozási hozzáférési kód egy biztonsági szolgáltatás, amely lehetővé teszi a képernyő időkódjának beállítását, hogy korlátozza a készülék bizonyos tartalmainak elérését, például az Alkalmazások, a Beállítások, az iTuneson keresztüli vásárlást és letöltést. Beállíthatja a gyermekek készülékén a Restriction jelszót is, hogy megakadályozzon gyermekeinek a telefonokban való kényeztetést.
-
Razzul
őstag
Érdekes. Mivel még nem tapasztaltam ilyen problémát ezért csak tippelni tudok mi lehet.
- Az Apple az iOS 9-el változtatta meg a 4 számjegyű jelkódot 6 számjegyűre. Ha volt még fent a korábbi főverzió lehet még a régi jelkódra emlékszik a telefon.
- Ha használtan vetted az iPhonet lehet a korábbi tulajdonos állította be a korlátozási jelkódot és amiatt kéri.
- Ha volt korábban beállítva szülői korlátozás az Apple ID-d esetén és iCloudról raktad fel a mostani állapotot akkor még amiatt lehet. -
-
Azért nem csak a mérete, a súlya sem elenyésző, sőt... egy tokkal meg főleg kétkezes. Mondhatni fegyvernek minősül
Leguggolni cipőt kötni ezzel a zsebben kb lehetetlen, de minimum rohadt kényelmetlen.
Ágyban fekve ezt is fektetve magad előtt tartva huzamosabb ideig fárasztó tud lenni. Én ezt elviselem, mert azért adtam el az iPadot, mert egy ekkora kijelzőn már a számomra mindennapi dolgokat simán elvégzem. -
burgatshow
Topikgazda
Pushover. Használom ezer éve. a Szolgáltatást x push üzenetig / hónap ingyen lehet használni, egyedül az alkalmazást kell megvenni egyszer a telefonra.
Persze nem specifikáltad, hogy mire vagy kiváncsi, mert a Pushbullet azért többet tud itt-ott mint a Pushover. Én a sima push üzenetek küldésére használom az API-ján keresztül, nem személyek közötti küldözgetésre.
-
Noxy
veterán
[licloud.com] itt látod őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest