- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
icezozo #303981 üzenetére
De ha még fenn is állna az említett probléma, akkor is csak annyi lenne a teendő, hogy az új telefont újként állítod be (emlékeim szerint be sem kell lépni apple fiókkal, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy keverem azzal, hogy androidon fiók nélkül is el tudod indítani a telefont), majd frissíted, utána gyári visszaállítás.
Innentől mehet a normál folyamat, hogy egymás mellé teszed a két telefont, és kiválasztod az átköltözést, ahogy korábban a kolléga is írta. Semmi egyéb kijelentkezés meg miegymás. -
kivlov
aktív tag
válasz
icezozo #303977 üzenetére
Ha szereted szivatni magad akkor jó utat választottál.
HA megkímélnéd magad akkor csak egymás mellé teszed a régi és az új telót majd miután felismerik egymást ráböksz az átköltözés régiről az újra és tádám az új telón onnan folytatsz mindent ahol a régin abbahagytad...ennyi...
de kinek mi az egyszerűbb... -
válasz
icezozo #249803 üzenetére
Üdv itt!
Éppen eszembe jutott a napokban, hogy annak idején a BB-nek volt egy (BES-t igénylő) megoldása a magán és a céges idő szétválasztására. Nem tudom mikor, de szerintem olyan 10 éve kb? Én most kísérletezgetek ezzel a fókusszal, van még pár hiányossága de egész jó dolgokat tud így is. Pl munka közbenre más homescreen az értesítéseken kívül (e-mailt csak munkában jelezzen - de fiókra leválogatni egyelőre nem lehet) tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest