- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Imi1981 #318597 üzenetére
Párom nyúz, hogy kéne egy mobil ami jó zoomban most. Megyünk pár (kb 10) tényleg nagy koncertre az idén és szeretne pár jobb képet/videót csinálni, a 13 Pro egyértelműen kevés, tegnap Ed Sheeranen is próbáltuk...
Aztán nézegettük a 15 Pro Maxokat, mint opció, de nézeg Androidot is erre.
-
válasz
Imi1981 #316667 üzenetére
Szerintem nem az Apple pay fizetések ezek amikről szó van, hanem Apple id fizetések. Ahogy a másik topikban is írtam az Apple pay valószínű hogy csak ott kap szerepet ebben, ahol az Apple id fizetési módja az Apple pay, mert ahogy mutatod a képen, az is lehetséges. Ezért javasoltam azt hogy legyen eltávolítva - lehet hogy csak ideiglenesen - az Apple pay az Apple id fizetési módjai közül, és legyen betéve egy lekorlátozott bankkártya.
Egyébként igen, nyilvánvalóan bosszantó a dolog, de valószínűleg senki sem gondolja komolyan, hogy a hiba miatt levont összegeket az Apple megtartaná, ezek a zárolt összegek vagy felszabadításra kerülnek vagy jóváírják őket (visszaadják). -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #316666 üzenetére
Nézem a tranzakciókat az OTP alkalmazásban és nem is látok apple levonásokat még azokat se amiket kéne! Múlt hónapban se látok. Ezembe jutott, hogy én a yettel előfizetéssemmel fizetem ezeket. Azt valahogy nyomon tudom követni? Apple id vásárlási előzményekben csak az előfizetett alkalmazások vásárlási vannak és csak az adott időben. Szóval nincs nem oda illő levonás. Remélem nem lesz a yettel számlám a többszöröse.
Na most ezt találtam [kép].
Így, hogy nem az Apple pay van beállítva így nincs probléma? Ez eddig is így volt. Ettől függetlenül tudtam számlám apple pay-al fizetni. -
thEndeR
aktív tag
válasz
Imi1981 #316448 üzenetére
Ennek adok egy eselyt, de egyebkent toltesnel is forro a telefon. Tegnap napkozben ra kellett toltenem ugy, hogy kb. zene ment rola es telefonaltam csak.
A masik ami feltunt, hogy van ez az optimalizalt toltes, ennek hany nap kell mire megtanulja, hogy mikor kezded el a telefont hasznalni? Szombat ota meg egyszer sem toltotte 80% fole, pedig mindig 7-8 ora korul vettem le toltorol.
-
-
válasz
Imi1981 #316249 üzenetére
Pedig jónak kellene lennie. Látszik, hogy van családi megosztás (ő nem lehet a megosztó, mert az 5gb-os csomagot nem lehet megosztani), és ott, ahol az 5gb-ot írja, ott kéne látszódnia a nagyobb csomagnak. Most néztem meg itthon a családi megosztáshoz kapcsolódó egyik telefont, és ott jelenne meg. Nem értem. Egy icloud ki/bejelentkezés volt már a feleséged telefonján?
-
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
válasz
Imi1981 #315911 üzenetére
Szerintem PC-n a legegyszerűbb, de mobilról is megoldható, ha van elég tárhelyed hozzá.
Előbbi esetében iCloud for Win, megadsz neki egy helyet valamelyik meghajtón és oda bemásolgatod a Google Fotókból előtte letöltött képeket.Utóbbi esetében meg Google Fotókból szintén letöltöd a képeket az iPhone Fotókba és éjszakánként, töltőre rakva feltölti őket iCloud-ba.
———————————————
#315913 // Sungoo: Csak azért sajnálom, mert tartalék telónak jó
lehet egy karcos, törött hátlapos darab is. 🙂———————————————
#315912 // Noxy:
Havonta kb egyszer használom itthon a laptopot, gondoltam hátha valaki azonnal tudja a megoldást, hogy mire számítsak majd, de valamikor valóban kipróbálom és annyi. 🙂 -
válasz
Imi1981 #315608 üzenetére
Én olyankor szoktam romokban lenni, mikor Androidról váltunk iPhone-ra és a képek költöztetésekor egybehány mindent és aktuális dátummal a legvégére dob minden olyan, meta adatok nélküli ezeréves képet, amik csak üzenetküldő app-okon keresztül jutottak előző telefonra is.
Az utóbbi fél évben 3 ilyen alkalmon is túlesten, amiből egyik legalább a saját költöztetésem volt. 😁
De legalább ilyenkor rászánva a képekkel való bíbelődéssel az egész napot, végül rend tud lenni és elindulhat a harmonizált működtetés, ami nálam mostanában annyit jelent ezeken a telefonokon, hogy ha nem fér minden iCloudba, régebbi képek és videók mennek PC-re és offline tárhelyre az iPhone-okon és az újabb képek meg iCloud kezeltek tudnak maradni.
Ha megint telni kezd az iCloud, akkor megint ugyanez…… amíg nem vágom pofán magam, hogy kettőnknek a házban a két iPhone kitesz bőven fél millió pézt és f@szé nem vagyok képes közös használatra legalább egy 50 gigás tárhelyért előfizetni. 😅
-
-
Stauffenberg
nagyúr
-
válasz
Imi1981 #313093 üzenetére
de van, 15PM is röccen akkorákat, hogy csak nézek. Nem túl sűrűn, de annál jobban észrevehetően. iOS 16-17 elég rosszul sikerült ilyen szempontból. A vicc, hogy most is itt vagyunk 17.4.x-nél már, és még mindig alapvető hibák vannak (lagok, widget nem frissítése, stb).
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Imi1981 #312794 üzenetére
A Galaxy S24-család nemrég kapott kamera frissítést, illetve a kijelzőn megjelenő kép élénksége is variálható lett (sokan kérték, voltak a topikjában erről “késhegyre menő” viták), elmondás alapján így már jobb lett. Erre is nézzetek rá.
Amúgy pedig úgy tűnik, hogy jó lesz neki a 15 Max. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Imi1981 #312787 üzenetére
mindenképpen kipróbáljuk helyszínen hátha mégis jó lesz.
Ez lett volna az ezzel kapcsolatos javaslatom. Puding próbája az evés
, saját szemmel győződjetek meg az eredményről.
Simán el tudom képzelni, hogy az @sgeza és @madgie által írott, nem “direkt makró” jellegű képek, amik iPhone 15 vagy 15 Max-szal készülnek a 2x opcióval, azok neki jók lehetnek a munkához. [csavarfej]
-
-
-
sgeza
veterán
válasz
Imi1981 #312643 üzenetére
Attól függ, honnan nézed. Ha valaki nem váltani akar, akkor meg zavaró lehet, hogy már egy betű beírásakor bedobja a váltást. Szerintem három betűt nem nagy ár azért beütni, hogy másokat viszont ne zavarjon, akik nem váltani akarnak. Bár nekem mindegy, én sosem használom ezt a keresést.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Imi1981 #312641 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy akkor történik meg a váltás, amikor a pénznem hivatalos rövidítését beírod. Tehát U, US nem elég, E, EU sem, de USD, EUR, YEN stb esetén rögtön írja az eredményt.
Erre külön beállítás nincs, neked figyelni rá, hogy a korrekt rövidítést használd.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Imi1981 #303236 üzenetére
Nekem netto hanyingerem van tole. Meg a teveknel is a mindenfele szuper kepjavito meg motionplus meg anyamkinnya opcioktol. Mintha egy gyorsitott felvetelt neznek. Szoval nem vagyunk egyformak es nem mindenki komalja.
Van aki pl. az OLED-ek PWM-jetol is rosszul van / zavarja.
-
FerNandor
őstag
válasz
Imi1981 #301537 üzenetére
Szia,
Mi az ami neked hiányzik androidról?
Nekem egyébként már nincs olyan sok igényem. Stabil, megbízható, több évig használható (prémium) telefont szeretnék, jó fényképezővel. Aliexpressen már beraktam a kosárba a sima 15-öshöz tokokat, töltőfejetszerintem ebből lesz két darab, csak vodafonnal nincs semmi készlet.
Van itt valaki amúgy, aki vodafonos és a Mecsekben jár többet?
Komló és Pécs között szoktunk közlekedni, ahol a Vodafone térereje elég gyenge, mondjuk már az 5 éves (de 4 éve használatban lévő) LG G7-esem is gyenge lehet már térerőben vagy nem tudom... De a lényeg az, hogy munkahelyi flottában vagyok és maradnék, mert a telekomnál nem akarok másik flottában kétszer ennyit fizetni, de nem tudom, hogy az iphone 15-tel, milyen lenne a mecsek... Jelenleg az LG-vel Komló és Pécs között 4x megy el teljesen a térerőm. De nekem jelenleg nincs volte meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest