- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
Norbi887 #337276 üzenetére
Tökéletes megoldás gondolom nincs, azért annyit lehetne szolgáltató csinálna filter appot az Apple API-val, hogy ne random cég random app kelljen kísérletezni, hanem a szolgáltatód látja az adatokat amivel már szerződésben állsz, nekik van adatbázisuk 06301234567 az XY, lehessen külföldi számról bejövőt tiltani, megszüntették a hangpostát pedig oda is lehetne küldeni ismeretlen számról hívást és majd saját idődben csekkolod vagy AI mutatja a transcriptet és rögtön látszik miről van szó. Ezek hiányában, ha nagyon elszaporodnak a spam hívások és ideiglenesen eltérített számok, akkor rossz lesz a telefonálás élmény, akkor össznépileg kell átállni írásos üzenetre. Jelenleg nem teheted meg, ha állást keresel, várod a futárt stb. hogy ne vedd fel az ismeretlen számot.
-
szabonagyur
félisten
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
-
törölt tag
válasz
Norbi887 #310011 üzenetére
Nálam rendben van. (This iPhone)
Rákeresve azok a jelek japánul jelentik This iPhone.
Weird symbol showing up next to my iPhone in iCloud Backup -
válasz
Norbi887 #308174 üzenetére
Hú de gyönyörű az a ROG Strix Arion Lite ház! 😮
Akkor azzal megy a közvetlen csatlakozás, pedig az én AXAGON EEM2-SBC házam sem elvileg a gagyi kategória lenne.
Mellesleg ha már itt tartunk, nem ajánlom iPhone-okhoz ezt az említett házat. 😁———————————-
@beci: Mármint mit is vettél? Lassú töltőt?
Én ugye olyat keresek. -
-
-
szezso15
addikt
válasz
Norbi887 #303136 üzenetére
Igen, kifejezetten gyakran. Én azzal "oldottam meg", hogy offline használom a Spotifyt, csak a letöltött zenéket hallgatom. Nyilván ez se tökéletes de nekem így megfelel, mert a beállított listáimat leszedi itthon WiFin, aztán azokat hallgatom róla ha nem vagyok itthon.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Norbi887 #303136 üzenetére
Gyakran előfordul és rengeteg oka lehet sajnos. Ha rákeresel a jelenségre angolul, akkor bár találni fogsz okokat, és esetleges megoldásokat, de a legvalószínűbb, hogy ezzel együtt kell élned.
Nálam sokat segített, hogy a gyakran hallgatott zenéket letöltöttem, de csak csökkentette a gyakoriságot, meg nem oldotta a dolgot. -
privacy99
senior tag
válasz
Norbi887 #300584 üzenetére
Ha minden igaz, én találtam erre egy megoldást tegnap. Beállítások -> Főképernyő -> Keresés (Megjelenítés a Főképernyőn) => KIKAPCS
így nem lesz a főképernyő alján keresés gomb (sosem használtam), csak az oldalakhoz tartozó pöttyök, viszont a képernyőlehúzós keresés megmarad, és megszűnik a lag.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Norbi887 #297846 üzenetére
Igen.Hat ha nem veszek eszre semmi rocogest docogest,akkor csak okes.Probaltam minden fele keppen,de sehogysem akarta azt amit te leirtal bugot.Ugy is probaltam,hogy a kereses ki van kapcsolva.Sot most probaltam ugy is,hogy beirok valamit a keresobe es ertesitos sav le de ugy se jott elo,parszor azert probaltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest