- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kid46
aktív tag
válasz
SpongyaBob #291327 üzenetére
Minden mas is mukodik rendesen? Telefonnal fizetes stb..? Merjem felrakni vagy ne? Tudom az en dontesem… nekem ez az 1 telefonom van, nincs B opcio.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
SpongyaBob #291298 üzenetére
És neked működik is? Mert én is bekapcsoltam de nem megy...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
SpongyaBob #274771 üzenetére
Pedig úgy emlékeztem, hogy már tizenkettesen is használtam két e-simet egyszerre…
Sry, benéztem. -
válasz
SpongyaBob #272507 üzenetére
Köszi köszi már tölti...
-
válasz
SpongyaBob #272112 üzenetére
Értesítés megjelenik mindennél; update az appok lockscreen widgetjéhez és a dynamic island funkciókhoz kell. Bár utóbbival a Spotify egyből ment vele, mint az Apple music.
-
válasz
SpongyaBob #272105 üzenetére
Voltam ma a városban is pár órát, amíg vártam valakire neteztem, yt-oztam mobilneten. Fényerő automatán, mint mindig, sima sim. 13 PM-om egy évesen is ugyanazt hozta, mint újan,de a lényeg, hogy ez még AOD-al is jobb a 13 PM-nál, az én felhasználóis szokásaimmal. Ami feltűnt,hogy messenger videó hivás alatt lényegesen kevesebbet fogyaszt, mint a 13PM, hogy miért, f*gom sincs.
twofatcat: 40 éves vagyok, az elmúlt 10 évben összesen kb. 8 szelfit csináltam. Annyit tudok mondani, hogy videó hívás alatt senki nem szólt,hogy homályos lennék, vagy bármi.
Amúgy a titok az lehet, hogy a szigetet az érzékelők részénél tapperolod, nem a jobb oldalán, ahol a kamera van. Funkció szempontjából ugyanott leszel.Még egy észrevétel, bár ez nem meglepő: AOD féníviszonyokhoz alkalmazkodva használ nagyobb/kisebb fényerőt a megjelnítéshez.
-
válasz
SpongyaBob #271809 üzenetére
Már töltöm is köszi.
-
válasz
SpongyaBob #271162 üzenetére
Na ezt jó tudni. Évek óta hiányzik ez már az almából. Régebbi modellek esetén is?
-
válasz
SpongyaBob #269925 üzenetére
Mindegy, milyen rizs? Barna, jázmin, gyors, hosszú?
-
markknight
veterán
válasz
SpongyaBob #269920 üzenetére
A ragadást, hogy szüntette meg a tál tizs? Magic.
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #269529 üzenetére
Mi mikor kapjuk meg az új iOS-t pontosan?
Köszi -
válasz
SpongyaBob #269529 üzenetére
Köszi.
-
válasz
SpongyaBob #268852 üzenetére
Ezt a verziót használod: iOS 16.0 (20A5349b) ?
Az előző bétánál nálam is csak lassú volt de most nem tölt be.
Applepay tökéletes. -
válasz
SpongyaBob #268782 üzenetére
ez gyors volt
thx -
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #268595 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SpongyaBob #268595 üzenetére
Nem hoz lázba, a sajátom egy 13-as, ez ilyen melós telefon lesz,még gondolkodom,hogy a 13 fel lesz töltve és megy vissza a dobozba otthon.
-
Noxy
veterán
válasz
SpongyaBob #255454 üzenetére
Nekem is, de pld a ma 10.30-kori vásárlás már nem.
A Curve kártyánál viszont ott van. -
bigdady
nagyúr
válasz
SpongyaBob #253960 üzenetére
Lehet kikerülték ahogy Fb azok se hülyék
-
majestic
őstag
válasz
SpongyaBob #253565 üzenetére
Azt tallózom be…
-
válasz
SpongyaBob #253491 üzenetére
Nem tudom az mitől lehet. Nekem elsőre sikerült mind a kettő
-
válasz
SpongyaBob #253488 üzenetére
Mindkettőt
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
SpongyaBob #253331 üzenetére
Megy lezárva is, de természetesen kérni fogja a Face/Touch ID-t.
-
Luser2000
addikt
válasz
SpongyaBob #252693 üzenetére
Az hagyján, hogy küldenek e-mailt, de még az app is hozza az akciókat, cserébe onnan nem tudom törölni.
-
Clemi
veterán
válasz
SpongyaBob #251680 üzenetére
"Kell hozzá még rendszerszolgáltatásoknál a jelentős helyek illetve a rendszer testreszabásának engedélyezése."
Lehet hogy kurva béna vagyok, de egyrészt már a rendszerszolgáltatásokat sem találom a beállításoknál, és ezek után a rendszer testreszabásának engedélyezését sem. A kereső sem ad semmilyen találatot ezekre a szavakra. -
BigBlackDog
veterán
válasz
SpongyaBob #250958 üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SpongyaBob #249574 üzenetére
nekem semmi
(12 mini)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
SpongyaBob #249574 üzenetére
A kijelölés másolás igen.A fordítás nem.
-
tuzpenge
őstag
válasz
SpongyaBob #249024 üzenetére
Szerintem iphone-on soha nem lehetett az ikonba tenni...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #248310 üzenetére
Vagyis már nem tudom, mert egy SIM-nél is két érték van.
-
herdsman12
őstag
válasz
SpongyaBob #246068 üzenetére
Külön fiókba (pl Google, stb) pakolod a céges és a magán kontaktokat.
Az alkalmazásban a Csoportoknál kiválasztható, hogy az összes vagy csak az X csoport számait akarod látni. -
feddel
senior tag
válasz
SpongyaBob #245044 üzenetére
De az aktiválás megtörtént, telefonon keresztül. George appban is minden oké. Beszéltünk is call centerrel, csak az apple pay-t nem kérdeztük, mert az azután jött, és gondoltam hogy menni fog. Mindenesetre ma keresek egy automatát vagy veszek valamit, remélem ez lesz a bibi. Indulunk üdülni mindjárt, szeretném ha működne.
-
oliwire
őstag
válasz
SpongyaBob #244480 üzenetére
Ne zavarjanak üzemmód, de ott állítsd át a némítást "Amíg az iPhone zárolva van"-ról "Mindig"-re. Akkor elvileg nem fog értesítésekkel zaklatni. Vagy az adott alkalmazásnál manuálisan átállítod az értesítési beállításait, amelyikre nincsen szükséged, hogy felugró értesítést kapj.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
SpongyaBob #244383 üzenetére
+1
az egyetlen esemeny kb. amikor az emberek 95 szazaleka egyutt szurkol valaminek, az is aki amugy kozombos a focival kapcsolatban.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SpongyaBob #244361 üzenetére
Emberek nagy részét nem érdekli az EB téma, meg egyáltalán nem is vicces, inkább gagyi hatást kelt szerintem.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #244361 üzenetére
Már az EB-re hangolnak.
-
ferrari1
őstag
válasz
SpongyaBob #243380 üzenetére
Miután leadtad, hozzám került. Gondoltam a ferrari névvel összeforrott
-
válasz
SpongyaBob #243310 üzenetére
Így vagyok vele én is
a gyerek ma vett egy 12-t egy X-et cserélt, nekem 11 van.
A legjobb fogása szerintem az X-nek van utána jön a 11 és a legvégén a 12.
Hiába keskenyebb egy kicsit nem jó fogni a szögletes éleket,
remélem még elmegy vagy 2 évet a 11 mert nem szívesen váltanék erre a formára (13 ugyan ez lesz)
vagy majd jön egy samsung -
oliwire
őstag
válasz
SpongyaBob #243310 üzenetére
Ha nem lett volna ilyen kedvező a váltás, akkor most én sem gondolnám, hogy váltani akarok
de külsőben viszont a 12 nekem jobban bejön
-
Prowler
senior tag
válasz
SpongyaBob #243220 üzenetére
Pontosan. 11 Pro jobb kijelző, jobb akku, kicsivel jobb hangszórók, jobb kamera (plusz itt van tele lencse is), minőségibb, rozsdamentes acél keret.
Intel modemmel nekem nem volt még bajom szerencsére.
Az A13 vs A14 különbséget meg inkább papíron veszi észre az ember, A11 óta szerintem mindenre elegek ezek a processzorok. -
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #243220 üzenetére
Kisebb kijelző igaz, de legalább oled. Az akku meg erősen használat függő. Szubjektív mondjuk, de nekem a 12-es széria kinézete nem tetszik.
-
herdsman12
őstag
válasz
SpongyaBob #243135 üzenetére
Középen úgy felnyomta, hogy a rögzítő keret ragasztása elengedte a kijelzőt.
Valami foltot kellett volna látnom a kijelzőn, de pont nem volt nálam szemüveg. -
Sungoo
addikt
válasz
SpongyaBob #242854 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
SpongyaBob #242836 üzenetére
Nincsen. Másnak nem volt ilyen gondja Minivel? Akkor ez mégis hibás lesz? eMagtól vettem, de gondolom ez nem számít, mert ők is hivatalos forgalmazók.
-
válasz
SpongyaBob #242790 üzenetére
Nekem mindig hajnal 3-ra töltötte fel. Október óta nem tudta megtanulni, hogy 5:15 amikor ébredek. Most meg az utolsó frissítés óta el is felejtette.
-
Gáben81
senior tag
válasz
SpongyaBob #242760 üzenetére
Szerintem a „jelentős helyek” nélkül csak akkor működik hogyha egy helyen alszol minden nap. Én például rendszeresen barátnőmnél is alszok, így sokkal több idő is volt míg megtanulta, mint mikor facér voltam
.
-
meroly
veterán
válasz
Nem feltétel, mert minden ilyesmit kikapcsoltam és nálam működött 14.5.1-el még ma hajnalban is (i8).
-
válasz
Vagy marad az ajánlottam
-
GreenGoblin
őstag
válasz
SpongyaBob #242752 üzenetére
Nálam 14.5 előtt hibátlanul működött és úgy hogy a jelentős helyek sosem volt bekapcsolva pedig kéri. Még adok neki egy kis időt míg beáll, de szerintem ennek már be kellett volna.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
SpongyaBob #242754 üzenetére
Nekem januári vásárlású 12 pro-n sem működik még. Mondjuk én általában feltöltöm este lefekvés előtt és leszedem a töltőről. Ez tök össze vissza van 19 és 23 óra között, szóval nem is vagyok neki a legjobb alany
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #242752 üzenetére
Kell hozzá mindig. Egyébként akkor se aggód túl a dolgot, ha nem tanulja meg, vagy változik a rutinod. Egy elutazás, vagy napközben töltés már eltérítheti a rejtélyes algoritmust.
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #242746 üzenetére
Kapcsold ki a funkciót, majd be. "Jelentős helyek" is feltétel hozzá + előfordulhat nagyobb frissítés után újra kell tanulnia, lehet most ebbe is belefutottál iOs 14.5 megjelenéssel
-
válasz
SpongyaBob #242746 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni —>
[kép]
-
válasz
SpongyaBob #242193 üzenetére
Megtanulja, de csak akkor hogyha kb mindig ugyan úgy töltöd. Kell neki egy 2 hét legalább.
-
válasz
SpongyaBob #241986 üzenetére
először mindig próbáld a Google keresést, általában segíteni szokott, mivel az Apple-nek MAGYAR nyelvű támogatási oldala van
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SpongyaBob #239975 üzenetére
Én is ilyennel töltöm.
-
válasz
SpongyaBob #239975 üzenetére
Igen
-
válasz
SpongyaBob #239912 üzenetére
Kábelt azt venned kell mert a dobozban lighting-usbC kábel lesz
-
Gaben92
őstag
válasz
SpongyaBob #239909 üzenetére
Elvileg 5V, 2,4A a teteje PD nélkül.
-
El Diabl0
tag
válasz
SpongyaBob #239909 üzenetére
Nekem egy 18 wattos van a 11-eshez, elég gyorsan feltölti, szerintem nincs 1.5 óra.
-
agabe
addikt
válasz
SpongyaBob #141877 üzenetére
azért a drágább fotóprogik sem szoktak 5EUR-nál többe kerülni, szóval vagyonokra nem kell számítani, meg már korábban megvettekben is megjelenhet a funkció
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #141874 üzenetére
Lesz rá lehetőség, de gyárilag nem. Tehát ha egy külső fejlesztő ír rá appot, akkor ki tud nyerni nyers adatokat a szenzorból, de nem fogsz ilyen opciót találni alapból.
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #141874 üzenetére
Nem látok ilyen opciót a beállításokban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #134629 üzenetére
Gondolom érted mire céloztam, és mindenki más is értette szerintem, de valóban igazad van, az üzemidő a helyes megfogalmazás, van ahol így írtam, van ahogy úgy, szerintem ezen kár kattogni, mindenki érti mire célzok.
De ha már itt tarunk helyes megfogalmazásban az aksija is jobb...(1560mAh vs 1642mAh )
-
Scholes9
nagyúr
válasz
SpongyaBob #133495 üzenetére
Szerintem is minimális a különbség
De az biztos, ha most vennék telefont, akkor az SE-t venném
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #133495 üzenetére
Nekem szemmel láthatóan egyértelmű a különbség, nem kell bele képzelnem semmi, na de nem magyarázom, ott van a videóban, aki látja látja aki nem nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #133492 üzenetére
Nekem egyértelműn látszik hogy a fekete gyorsabb (az az SE). Elvileg ugyan azt a Touch ID-t kapta, de mivel gyorsabb alatt az egész hardver ezért látható (amit te nem látsz), a különbség.
De ez ebből a kis magyar összefoglalóból is kiderül, amit írtam.
Maradt a régi ujjlenyomat-olvasó, amit már megszokhattunk az iPhone 5s és iPhone 6 szériában. Emlékszem, mikor két és fél éve először beolvastam az ujjamat, akkor csak emiatt érdemes volt megvenni az iPhone 5s-t, mára már viszont teljesen hozzászoktunk. Mivel a készülék gyorsabb, így azt mondanám, hogy egy picit javult az ujjlenyomat-olvasás is – bár azért nem olyan gyors, mint amilyen az iPhone 6s esetén.
-
buvartacsko
addikt
válasz
SpongyaBob #133492 üzenetére
Pedig látszik. Sokkal gyorsabb sztem az SE
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #118686 üzenetére
Köszi. Az biztos ha megveszem a 6S+-t azt újként fogom beállítani biztos ami biztos.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SpongyaBob #118444 üzenetére
Én OTA-n raktam 5S-re, semmi bajom
-
vans?
őstag
válasz
SpongyaBob #118444 üzenetére
En OTA tettem fel nemreg, egyelore rendben van. (i5)
-
válasz
SpongyaBob #118238 üzenetére
Még mindig ennyire levannak terhelve a szerverek?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #118026 üzenetére
Ez csak langyos, de zavar.
bigdady: Az a baj kell az ertsitesek miatt. De iPad-en se bugol pl.
-
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob #117552 üzenetére
Nem visszafejlődés történt, hanem csupán stagnálás.
Ha csökkent volna az üzemidő, teljes mértékben egyetértenék veled, de így, hogy az üzemidő maradt a régi, ráadásul nem is hivatalos az infó,h a kapacitás csökkent csak szőrszálhasogatás a dolog. Ráadásul így gyorsabban fog feltöltődni is a telefon,h kisebb a kapacitás
Amúgy az teljesen egyértelmű volt,h nőni nem fog az üzemidő, különben kiemelték volna azt külön a keynote-on. -
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob #117531 üzenetére
Sose beszélnek keynote-on specifikációkeól tisztán, max az előzőhöz hasonlítják, h mennyit javult/gyorsult.
-
univerzita
addikt
válasz
SpongyaBob #117524 üzenetére
Én 3,,virtuális" sörben fogadok hogy 2GB ram lesz.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SpongyaBob #117524 üzenetére
felesleges mert maradt 1GB
ipad pro let 2GB -
Themes
aktív tag
válasz
SpongyaBob #117478 üzenetére
Legyen úgy
-
Kommy
veterán
válasz
SpongyaBob #117460 üzenetére
Pont ezekről soha nem szokott szó esni mivel teljesen lényegtelen dolgok, hogy milyen számokkal bírnak. Az aksi tudja ugyan azt mint az előző széria és kész.
-
catroot
veterán
válasz
SpongyaBob #117460 üzenetére
Ezeket elvileg keynote-n nem is mondják.
-
catroot
veterán
válasz
SpongyaBob #117009 üzenetére
Mintha lett volna pletyka, hogy OLED lesz az új megjelenítő. Én kíváncsian várom.
Amúgy szerintem az lesz.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
SpongyaBob #116982 üzenetére
Ha jól emlékszek i6 bemutatója után 1 héttel elérhető lett.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
SpongyaBob #103888 üzenetére
Olyan nincs ami 2A-el is töltene, mert Ipadhoz az kellene.
-
nikilauda
senior tag
válasz
SpongyaBob #103888 üzenetére
Majd írj már egy pár sort a tapasztalataidról a powerbankkal kapcsolatban, ha már használtad pár alkalommal! Előre is köszönöm.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
SpongyaBob #103883 üzenetére
Hány mAh-s?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob #103829 üzenetére
Ha nem is kényelmesen, de az 5200-as valóban elfér simán zsebbe, télen kabátzsebben meg egyáltalán nem zavaró.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #103829 üzenetére
Amit ajánlottam az pont nem féltégla kategória, ellenben 2A-t is le tud adni, így tablet is tölthető róla.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #103827 üzenetére
Vagy inkább Xiaomi Power Bank 10400mah.
-
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob #103808 üzenetére
Bármelyik jó hozzá, annyi a lényeg, h 1A-t adjon le, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint a fali töltő.
Ezzel nincs tapasztalatom, bár ez is lehet, h jó, de a YooBao külső akksikkal csak pozitív tapasztalataim voltak és mástól sem hallottam még róluk rosszat. -
VIBO
őstag
válasz
Nálunk is simán viszi az iPhone-t egy tplink powerbank.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Engem inkább az érdekelne, hogy vajon egyszer képesek-e ezek feltölteni vagy sem a telefont. Az a Yoobao szimpi, mert a nagyot nem szeretem hurcibálni.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Én 3-4 féle akku bankkal próbálkoztam már, mindegyik töltötte a készülékeimet. (4-4S-5S)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #102822 üzenetére
Szerintem ez így hülyeség, mert ha ellopják általában 99%-ban nem lesz meg, ha meg nem lehetne kikapcsolni még lenne némi esélye utánanézni neten...
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
SpongyaBob #102124 üzenetére
Vegulis csak 50%-al gyorsabb grafikus megjelenitesre kepes. Tenyleg nem gyorsabb.
-
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob #102103 üzenetére
i6-ban erősebb hardver van, szóval ez így egyáltalán nem igaz...Én a direkt lassítást is urban legendnek vélem, egyszerűen 3 éves hardvertől nem várható el ugyanaz a teljesítmény, mint az újabbaktól, illetve esetleg az optimalizálást bagatelizálhatják el a legrégebbi modelleknél, de akkor sem direkt lassításról van szó szerintem.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob #101579 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
SpongyaBob #101500 üzenetére
csak rosszkor nézted, meg magától eltűnt meg előjött közben , nekem pl este soha nem volt reggel meg 90% hogy látható volt
például nekem most sem látszik, pedig tegnap frissítés után megvolt. tehát ez nem javult meg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #101498 üzenetére
Eddig is ott volt.
-
FefeeX
veterán
válasz
SpongyaBob #100956 üzenetére
De igen, egészen addig, míg mondjuk le nem törlöd a játékot az eszközről, helyhiány miatt. Akkor bukod a mentést, pedig mondjuk sok esetben az lenne a lényeg, főleg 8/16 gigás eszköznél, ahol folyamatosan helyet kell felszabadítanod...
Mióta 64 gigás telefonom van, már nem érdekelnek ennyire ezek. Bár pl az authenticator-ok és még 1-2 alkalmazás nem megy át normálisan cloud backupban, így azokról szoktam csinálni backupot, hogy mikor felteszem a bétát és rontja a telefont (nem egyszer volt hogy backupból kellet újraéleszteni), vissza tudjam tenni, újra aktiválgatások nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest