- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Iphoneos897 #317173 üzenetére
Szerintem nem éri meg, nyilván úgy van kitalálva az Istyle jól járjon, viszont nézőpont kérdése: nem neked kell apróhirdetésekkel szórakozni, battery health százalékot figyelgetni, hanem mindig új telefon és egy céggel vagy kapcsolatban, kicsit rosszabbul jársz anyagilag, de kényelmesebb.
GYIK és ÁSZF információkat olvasd el a honlapon, mielőtt belevágsz.
-
válasz
Iphoneos897 #317177 üzenetére
"(Teljes hiteldíjmutató) 14,9%." /év
Feltételezem ennyivel többért veszed meg a végén, ha úgy döntesz,hogy kell. Ha meg nem, és makulátlanul viszed vissza, és elhozod a következőt, akkor is annyival kerül többe így "részletre" a telefon évente.
-
válasz
Iphoneos897 #317173 üzenetére
A csavar ott van, hogy annyiért bérled a telefont, nem lesz a tiéd. Amikor az adott évben upgradelsz, akkor be kell vinned az aktuálisat, ami nálad van, és szép állapotban van, megmondják, szerintük mennyiért "számítják" be a következő iPhone-odba, ettől függ a következő évre a bérlési díj. Nyilván jó alacsony árat mondanak, hogy véletlen se járj jól a havi bérleti díjjal. De a telefon nem lesz a tiéd sosem, amire épp fizeted a havidíjat.
Aztán ha ez mégsem így van, akkor majd kijavít valaki. Én így értelmezem.
Szerk. Elolvasva, a készüléket meg is veheted, ha épp egyik év végén úgy döntesz, hogy "kiszállsz" és maradsz az aktuálisnál, de a fennmaradó összeget ki kell fizetned, a készülék "garantált visszavásárlási értékét" (ekkor már ugye a te példádnál maradva kifizettél 12x30k-t érte, erre jön rá még az előbbi.
-
törölt tag
válasz
Iphoneos897 #317164 üzenetére
-
válasz
Iphoneos897 #311268 üzenetére
Tesómnak a 11 Prom Nomad tok van, de amennyire dícsérték neten, nekem annyira nem jött be, meg a hibátlan keretet a telefonon össze is karcolta
Van valami ajánlottabb bőrtok, ami hasonlít a régi Apple bőrtokokra? -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Iphoneos897 #311284 üzenetére
Az durván 120 nap (ugye 4x30) alatt 110, tehát szinte minden nap töltöd. Nálam a november eleji vásárlás óta 81 ciklus ment le (iPhone 15).
Nyilván másképp használjuk, ez az eltérés oka.
_____
(De furcsa még, így első alkalommal, hogy elköltözött az akkumulátor információ az Általános részből oda, ahova amúgy is való.) -
törölt tag
válasz
Iphoneos897 #311233 üzenetére
1-2 dologra figyelek: 20% alá ne menjen sokszor, csak ha muszáj. Töltés közben nem használom. (Jó, egy üzenetet elolvasok, de játszani nem kezdek.) Tok nálam nincs. Éjjel optimalizált töltés vagy ha napközben részletekben töltögetem és nem stresszelek rajta. Havi ezer forintot félreteszel, mire cserélni kell, össze is gyűlik az ára.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Iphoneos897 #311233 üzenetére
Ugyanúgy, mint bármi mást: ne engedd teljesen lemerülni, és éjszakánként ne lógjon állandóan 100 százalékon a töltőn.
-
vargalex
félisten
válasz
Iphoneos897 #309509 üzenetére
Én fiam Airpods 2-ét vittem iStuff-ba. Átvették az eszközt, majd azonnal jött is az e-mail a TMX-től (!!!), hogy a javítás megkezdődött. Majd a folyamatról végig a TMX-től jött levél, az iStuff-tól a végén annyi, hogy átvehető. Mondjuk az átfutási idő összesen 1 nap volt. Szerencsére cserélték a füleseket, de ennyit a hivatalos szervízről…
-
Astery
senior tag
válasz
Iphoneos897 #309509 üzenetére
Ezzel mit szeretnél mondani? Magánszemélyként vásároltad? Hivatalis viszonteladótól vetted? Akkor miért ne csinálnák meg? Harmadik kérdés - ingyen csinálták meg? Mert ugye akkor is viheted oda ha az előző két feltétel nem áll fent csak akkor nem garanciába javítják hanem kifizeted.
-
kchris78
veterán
válasz
Iphoneos897 #309412 üzenetére
alig-vagy kozel nulla hasznaltan meg 450.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Iphoneos897 #307379 üzenetére
Pedig jó volt,a gyári bőrtokok.
Kár érte. -
Jaded
őstag
válasz
Iphoneos897 #307347 üzenetére
Nálam csak a gombok lötyögnek, más nem (bár szerintem az feature, nem is igazán zavar).
Jobban zavar az, hogy a tok alja vágja az ujjam, ha úgy fogom a telefont. Mondjuk ezért nem veszek másik tokot. -
Rossi
addikt
válasz
Bár nekem csak watch szíjam van Nomad, de szerintem egy túlárazott brand.
UAG-ban még nem csalódtam, csak az Essential sorozatot kell kerülni, az valami olcsósított vonal.
-
xhege
veterán
válasz
Iphoneos897 #307350 üzenetére
Ahogy előttem írták a Mujjo esetleg jó lehet. Nekem is ajánlották, de még nem próbáltam.
-
válasz
Iphoneos897 #307350 üzenetére
Mujjo?
Sokan régóta szeretik szifonon a bőrtokjait.
Persze nem tudom a 15-ös szériára milyenek lettek, Nomaddal sem voltak régebben gondok, így csak egy ötlet. -
xhege
veterán
válasz
Én 14 Pro esetén anno pont így jártam. Azt hittem csak egy hibás darabot fogtam ki, de lehet, hogy ezek szerint nem. A 15 Pro Maxra nem is mertem venni ilyet, pedig régebben nagyon szerettem.
-
Roland861010
veterán
válasz
Iphoneos897 #303211 üzenetére
Ez nem a jövő ... ez a jelen. Amúgy aki már használ egy ideje ipadet vagy macet annak nem új dolog.
Telefon fronton volt ilyen nyűgös csak az Apple, hogy idáig várt a cserével. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Iphoneos897 #303185 üzenetére
Nekem már volt több type-c telom is. Ami probléma az hogy a koszt gyűjti és néha muszáj takarítani. Egy se tört bele. Mondjuk gagyi kábelt sose használok.
Ha túl könnyen csúszik be a kábel akkor megérett a takarításra. Normál esetben van egy pici kis ellenállása bedugáskor, ha koszos akkor már semmi. -
válasz
Iphoneos897 #303194 üzenetére
Ha nem vagy barbár,vagy rettentően kétbalkezes,akkor nem lesz baj.
A szifont leszámítva sok usb c csatis cuccom van,meg sok ilyen droidom is volt,sosem lett egyiknek sem baja,pedig valamivel annyira nem óvatoskodok (pl. kisebb akkus szerszámok,lámpák,Iqos). -
Roland861010
veterán
válasz
Mióta usb-c van a telefonokon azóta még 1et nem sikerült bele törni elég ba..nak kell lenni hozzá.
-
i400
senior tag
válasz
ha félsz akkor ajánlom a mágnese kábelüket (Volta Spark 100W PD), én macbookhoz is használom [link]
-
Noxy
veterán
válasz
Működő irány a MS töltés is.
Azért van. Egyszerű mint az ék.
Nem kopik, nem törik el semmi.
Sem a kábel, sem pedig az USB C csati. -
joey04
titán
válasz
Nem kell ettől tartani.
-
Gubu0101
veterán
válasz
En igy voltam a lightning kabelal,azt hittem hogy a meretebol adodoan milyen torekeny lehet.En szerintem egy usb c kabelveg erosebb sokkal.Sose tartottam atol,hogy beletorik telefonba vagy barmibe is.Az max akkor fog beletorni ha elejted a telefont toltes kozben,de meg akkor se tartom valoszinunek,inkabb csak el fog hajolni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Iphoneos897 #286775 üzenetére
Inkább szégyelld el magad, hogy nem vagy egy ilyen csodálatos közösség tagja.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Iphoneos897 #286775 üzenetére
Az engedélyed nélkül nem szerepelhetsz, maximum kitakart arccal.
Amennyiben mégis feltennének, mehet a per. -
sethi
senior tag
válasz
Iphoneos897 #286130 üzenetére
Én sem venném meg mert nem üti meg a szintet, de a srácnak pacsi, hogy idáig tudta fejleszteni a vállalkozását. Maradok a Tactical tokoknál. Ugyan az az anyag mint a Pitaka, de szerintem ez jobb minőségű
-
Årpi
őstag
válasz
Iphoneos897 #286123 üzenetére
Én sem vennék mobilfoxos tokokat, de emlékeim szerint már itthon is készülnek.
-
zzola
titán
válasz
Iphoneos897 #286126 üzenetére
10e vs majdnem 20e ami 25e, azért messze van árban ...
-
oszy
veterán
válasz
Ráadásul több helyen olvastam, hogy nem igaz az esésvédelem. Plusz bumszli lesz tőle a készülék és gusztustalannak tartom a feliratot a kamera körül. Ennyi.
-
zzola
titán
válasz
10e bőrtok, muti hol?
-
Laca1212
őstag
válasz
Iphoneos897 #286110 üzenetére
128-as 630e-el indult.
-
Salamander
tag
válasz
Iphoneos897 #286087 üzenetére
Láttál te már olyat, hogy valóban csökkent az ára bárminek?
Amúgy olvastam valahol, hogy applenél 50%-os áremelést terveznek a felső kategóriában. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Iphoneos897 #286087 üzenetére
Szia!
Aki tudja mi lesz, annak el ne hidd! Főleg nem, ha már "jövőre" tudja a tutit. Senki nem tudja. Arra meg ne számolj, hogy az induló árak csökkennének. Legalább is erre még nem volt gyakorlat. Az Apple az otthoni árakra pakolja a saját beárazott jövőbelátását és otthon emelni fog. Ha javulónak látná is az európai trendeket, akkor sem fog szerintem visszafelé árazni. Azok a trendek meg hát ugye... a legjobb esetben nem fog változni az ár. szv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest