- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Papix #335289 üzenetére
Nekem is volt ez, de más gondom is van... Kicsit el is kezdtem gondolkodni, h visszamegyek droidra, de ott meg csak a Pixel jöhet szóba. Egyre több szifonos ismerősöm is kezdi unni már az apple-t, állítólag nem a régi már. Én ezt 15 hónap után nem tudom, de van nekem is bajom azért... pl. ez az AI is... hitegetés az megy. És lehet h nem használnám, de lehet h igen, ha jó lenne...
-
MikeWazowski
veterán
Kint a 18.4 RC, akkor jövő héten jön nekünk is az AI, meg az RCS?
-
MikeWazowski
veterán
Van egy esemény a naptárba amit random mód nem jelez... mi lehet az oka? Kikapcsoltam a háttérben történő frissítéseket, az lehet rá hatással? Baromi idegesítő, hogy nem jelez a naptár, mikor kellene...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Morgenstern #331522 üzenetére
Akkor jövő héten kint a végleges. Én megvárom, kb. úgyse kapunk mi semmit.
-
MikeWazowski
veterán
Miért van az h amikor a telefonon az alap képernyőre lépek, mindig megjelenik felül a nyíl...? Alap képernyőn ott a weather widget meg a naptáré, meg ikonok. Akkor most valszeg a weather app miatt jelenik meg ott felül mindig a nyíl? H lehet kikapcsolni?
-
MikeWazowski
veterán
Szeretnék vásárolni az app store-ba, de nem bankkártyával, hanem telekom előfizura. Be is állítottam a telefonszámra való fizetést, aktiváló sms is jött, de mégsem tudom kiválasztani a fizetésnél és csak a bankkártyát hozza fel. Hozzáadni csak másik kártyát tudok. Mi lehet a baj? Miért nem hozza fel, hogy az aktivált telefonszám terhére történjen a tranzakció?
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudja valaki, hogy amikor töltőre rakom a telefont nekem miért nincs hangja? Csomó videóban látom, hogy hanggal is visszajelez h elindult a töltés...
-
MikeWazowski
veterán
Sok helyen olvasom, h ma jön a stabil 18.2.
Igaz, nekünk csak annyi lesz a változás, hogy a menüben lévő ikonok is kapnak fekete témát...., de nagyon várom....
-
MikeWazowski
veterán
Hol kell beállítani, hogy ha töltőre rakom a telefont akkor jelezze hanggal?
-
MikeWazowski
veterán
Igazából akkor az EU-ban élők nem kaptak ezzel a frissítéssel semmit...
talán javult a bizt. meg van benne bugfix. Azt olvastam hogy az RC verziótól ez eltér, szal csak van benne valami...
-
MikeWazowski
veterán
Úgy látom megint tévesen vonnak le a pénzt az apple-nél. Anno megúsztam, de most látok pár levonást ami szerintem téves. Hogy lehet ezt a leggyorsabban intézni?
-
MikeWazowski
veterán
Hogyan tudok bejövő hívást sms-sel elutasítani? pl. h majd visszahívom. Csak emlékeztetni tudom magam a hívásra.
-
MikeWazowski
veterán
Akarok venni magsafe töltőt és töltőfejet (is)
. Utóbbiból mekkora teljesítményű kell, hogy max sebességgel töltse a mag safe vez nélkül a telefont?
-
MikeWazowski
veterán
Hogyan lehet a szöveget kijelölni és másolni egy képen?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
BigBlackDog #324950 üzenetére
Az majd október végén.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
mexicanraven #324181 üzenetére
Nekem volt ilyen, force restart vagy mi és utána jó lett.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Stauffenberg #324050 üzenetére
Viszont ios18-cal már legalább megcsinálták a naptár és emlékeztető integrációt.
Majd az ios19 már azt is tudja majd... csak szépen lassan -
MikeWazowski
veterán
válasz
Stauffenberg #324023 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka, értetlenül állok a dolog előtt. Lehet érzékeny tartalom vagy vmi hasonló dolog miatt törli a mellékletet...? Nem tudom, de nem gondolnám, h a gyári apple app "hibás" lenne...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Stauffenberg #324009 üzenetére
Én is használom a gyári mail appot, de nem volt vele gondom. Milliók használják, gondolod h úgy működik ahogy leírtad?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Stauffenberg #322956 üzenetére
Beállítások-értesítések-mail app-alul értesítések testreszabása-fiókon katt- hiányzó pipa be
valamiért gyárilag nincs beállítva a jelzés.
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok a YouTube app értesítésénél van hang és rezgés?
Továbbá RCS továbbra sincsen?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Jaded #322121 üzenetére
Hát ez komoly. Azt hittem, h mivel az csak egy beta volt, egy hét alatt valamit csak variálnak rajta... na mindegy, nekem ez még új mi h működik az apple-nél. Verzió szám stb minden változatlan?
Egyébként beta programból ki kell lépni, vagy csak elég ha kikapcsolom a beta frissítéseket, akkor kapom majd a stabilokat? -
MikeWazowski
veterán
Nekem miért nem jelzi a frissítést?
18rc van fent
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
Csak azért kérdeztem, hiszen azért csak szinkronizál a háttérben eggyel több app, de akkor a lényeg h nem számottevő a merülés, köszönet! -
MikeWazowski
veterán
Használja valaki a gyári email appot és a gmailt párhuzamosan? A bajom az h a gmail nem kezeli IOS-en az exchange fiókot, így arra a gyárit használnám minden más mail címre meg a gmailt. A kérdés, hogy így nagy mértékben merül jobban az aksi?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
SenorChang #321432 üzenetére
Egyértelműen 15 pro. 120Hz, usb c van már itt is, 3X zoom stb...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MasterMark #321375 üzenetére
Ahh nem is az ára rettent el attól, hanem az h vékony. Én inkább a vastagabb tokokat szeretem. Gyerek mellett fontos a védelem
-
MikeWazowski
veterán
válasz
markknight #321373 üzenetére
Az a durva, hogy 15pro-hoz fél év után se találtam értelmes tokot, pedig vettem vagy nyolcat....
a kedvenc tokom, a spigen tough armor a kivágás miatt nem jön szóba... más meg semmi jó
-
MikeWazowski
veterán
Azt tudja valaki hogy miért halk a zene amikor a telefont kábellel összekötöm az autóval? Elindítok egy zenét fölcsavarom 40re h halljam, de mikor átkapcsolok rádióra baromi hangos lesz. Valami korlát lehet CarPlay esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest