- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
KubanitoS #339811 üzenetére
Nem tudnak.
De két opciód van:
1: Vagy backupot csinálsz róla és reseteled, jelkódot meg ugye leveszed
2: Írsz nekik, hogy vállalod a lehetőséged, hogy nem tudnak tesztelni, megnézni a csere után semmit, így ebből kifolyólag az esetleges plusz költséget saját kontóra vállalod mert nem tudtad olyan állapotban biztosítani az eszközt nekik ahogy elvárható. (mindezt természetesen az után, hogy elmondták neked telefonon, hogy jelkód nélkül kéne leadni a cuccot) -
válasz
KubanitoS #339811 üzenetére
Mit takar pontosan a “kinézett hely”?
Ha nem hivatalos szervizben végeztetitek, akkor csak magatokat szpatjátok, hogy beleraknak valamilyen akksit és 1 év múlva még rosszabb lesz aztán, mint a mostani jelenleg.
Hivatalos helyre mindenképp gyalulni kell a telefont:
iPhone vagy iPad előkészítése szervizelésreAz sem probléma, hogy nagyon be van lakva a telefon, PC-n Apple Devices progival készítetek róla egy jelszavas (hogy a bizalmasabb adatokat is tartalmazza) mentést és aztán majd visszatöltve a telefonra ugyanott lesztek.
-
eddie17
addikt
válasz
KubanitoS #335419 üzenetére
Ebben a cipőben vagyok én is és a feleségem is. Mindkettőnknek i13 van, alap.
Az volt a terv, hogy megvárjuk az i17-et, és jövő tavasszal cserélünk.
Kicsit most meginogott a dolog a vámok miatt, de abban maradtunk, hogy meglátjuk mi lesz. Legfeljebb marad a mostani.Frissítést még bőven kap, plusz funkciókat már sosem, de nem dőlünk a kardunkba e miatt. Azért remélem, hogy az akksi csere ára nem száll el, mert arra szükség lesz ha marad mindkettő.
Szóval mi nem kapkodjuk el, most is úgy volt, hogy majd jönnek az új Mac Air-ek, és drágább lesz minden a rossz euró miatt, de végül nem így lett. -
jeni
félisten
válasz
KubanitoS #324858 üzenetére
Nem ismerem őket,de gyári aksit tegyenek be és ott ez lehetséges.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #285659 üzenetére
Telefonon és icloud.com-on is lehet szerkeszteni. Másik tipp.
-
válasz
KubanitoS #281363 üzenetére
Xpro tokjai is ilyenek.
Sima mezei mindenféle színben kapható vékonyabb szilikon tokok,ráadásul magsafe.
Még a telefon is felismeri milyen színű,pont mint a gyári tokoknál.
8k [link]
Nekem kék van a 13 Pro-n,teljesen jó kis tok,magsafe gyűrűje is erős.
Ha nem szilikon kell,akkor leginkább a bőrtokok belseje szokott “szöszös” lenni,az ütésálló(bb) tokokban ritkán van ilyen. -
Süvi
őstag
válasz
KubanitoS #278825 üzenetére
GPS "drift"
Még benne vagyok a 90 napban, kb. 4* beszéltem az Apple támogatással, most már magasabb támogatási szintre kapcsoltak (bár nekem olyan, mintha kevésbé értettek volna hozzá), a hölgy beszél a mérnökökkel stb.@Szerka: A Icloud akkor tud olyat, hogy visszakerülnek a telóra a képek eredeti méretben, minőségben stb.
-
válasz
KubanitoS #277867 üzenetére
A logikámat követve, a gyártó nem gondolt arra, hogy kell egy gyorsmenü az e-mailben kapott mp3 jelzőhanggá alakítására.
(Warez-e vagy sem? Mindegy ebből a szempontból, azt csak a poén kedvéért tettem hozzá, láthatóan ehhez egy smiley ma már kevés. Mindemellett, ilyenkor a “mi valószínűbb” tesztet alkalmazom magamban, hogy melyik a valószínűbb, hogy jogtiszta felhasználás az e-mailben kapott mp3 vagy nem - csak már nagyon mellékesen teszem hozzá és totál off, de attól hogy valaki megvásárolt egy CD-t és legálisan mp3-at készített magának azzal nem feltétlenül szerezte meg a jogot annak jelzőhangként való felhasználására de ez most lényegtelen. Tehát, a legális módon beszerzett mp3-ból nem feltétlenül lesz legális jelzőhang, de nem akarok szerzői jogi kérdések vitájába belemenni. Nem kizárt a fenti felhasználás jogszerűen, de a megvásárolt zene nem válik a tulajdonoddá, érdekes kérdések ezek.
Mindenesetre van rá megoldás, számítógéppel is és anélkül is, több is, de mint ahogy írtam nem egy felugró menü, hogy állítsd be ezt jelzőhangként. A telefon csengőhangra ad egy gyári megoldást, hogy vehetsz a store-ból, a többihez gép vagy app kell, ingyenes vagy fizetős. A beépített szolgáltatást is leírták, azt is amit géppel lehet ingyen és azt is amit gép nélkül.) -
umfrider
senior tag
válasz
KubanitoS #277848 üzenetére
Hát, nem tudom. Ennyire nem értek hozzá. Csak használom. Legutóbb áprilisban volt cserélve, akku most 95%-os
@lugosi
Úgy tudok biztonsági mentést, hogy visszaállításkor az appokat is ugyan így visszarakja és a képernyő is így maradjon? (Mint mikor új telefonra költözök és mellé rakom)
-
papeti01
senior tag
-
-
válasz
KubanitoS #275542 üzenetére
Én már az ősidők óta az vagyok (kitérésekkel persze, hogy anrdoidból is képben legyek).
Minél többminden kerül bele a szoftverbe, minél bonyolultabb lesz, annál bugosabban jön ki egy-egy főverzió. Szerencsére egészen hamar javítják. Mondjuk sázmomra semmi élhetetlen bug nem jött még elő. -
tothjozsi96
addikt
válasz
KubanitoS #274690 üzenetére
Hát, ja! Meg azért ezek az árak is nagyon meredekek. Nekem iPhone 11 Pro-m van, kellene egy akku és egy töltőcsatlakozó csere. Az akku 29500 forint, hagyjuk már.. Az rengeteg. És szerintem a töltőcsatlakozó is valami hasonló összeg lenne, de most kíváncsiságból írtam ennek a fentebb ajánlott Care Center-nek. Ali-ról 30e-ből meglenne mindkét alkatrész, csak az egy másik kérdés hogy mikorra.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
KubanitoS #267823 üzenetére
Pedig van vele gond bőven és mindig hátráltatja a gyors írást.
Ha kikapcsolod: Beállítás / Általános / Billentyűzetek / Automata javítást akkor akadály nélkül gyorsan írhatsz és ha nem vagy biztos a helyesírásban a szavakra rá tudsz nyomni (helytelent aláhúzza) és ugyanúgy kijavítja. -
tothjozsi96
addikt
válasz
KubanitoS #264244 üzenetére
Köszi! Rákerestem, látom ő eléggé elmegy a végletekig. Ennyire nem akarok belefolyni, csak jó lenne olcsóbban megúszni, mint amit a szervízben elkérnek érte. Tegnap kérdeztem az Almárium-ot, mondták hogy nem is tudnak rá árat mondani, mert ezt nem a hivatalos Apple-szervízük végzi, hanem van mellette egy telefon-javító vonal is, ahol minden mást is javítanak. Mondták hogy ilyen töltő/dock csatlakozót nem küld nekik az Apple, így azt hivatalos úton ők sem tudják cserélni. Ezért is gondoltam az Ali-ról rendelhető 2e forintos utángyártott töltőport-ra.
-
-
válasz
KubanitoS #264165 üzenetére
Sajnos sok esetben ez van,csak az az app látja amihez a pc hozzáfért,más nem.VLC és a többi progi is hasonló.A zárt fájlrendszer hátránya.
Az én gépem is kábeles,de az iMazing látja (ugyanaz a router szórja a wifit mint amelyikbe megy a kábel) és ez oda másol mindent ahova kell.Zenéket a gyári lejátszóhoz mondjuk.
De nem teljesen értelek.
Ahhoz hogy valamit a gépről felmásolj oda kell ülnöd elé.
Akkor meg már csak egy mozdulat bedugni a kábelt a telefonba és helló 3u,pápá szívás.
Drag&drop tudod intézőből a 3u zene füle alá bedobálni a zenéidet. -
válasz
KubanitoS #264159 üzenetére
IMazing szoftverrel lehet wifin másolni.
Igaz 50db szám van a trialban,a teljes progi fizetős.
Van 1x-i fizetés opció,nem havi/éves előfizu (ez is van persze).
Ingyenes normálisan működő wifis másik megoldásról nem tudok,igaz nem is nagyon kerestem mivel spotifyozok.
3u nálam wifin nem csatlakozik,pedig elvileg tudná és az ingyenes lenne.Ha mindenféle pc-s app nélkül közvetlen windows intézőből szeretnél hálózaton a telefonra másolni,akkor el kell hogy keserítselek.
-
SharpSA
veterán
válasz
KubanitoS #262942 üzenetére
Most vannak béta tesztelős fázisban a SoftMaker programjai: PlanMaker és TextMaker. Mindkettő jól működik, én Excel helyett MacBookon is a PlanMakert használom. TestFlight-on keresztül érhető el mindkettő, de előtte jelentkezni kell a béta tesztelésre. Én eddig hibát nem találtam benne.
-
hitchins
őstag
válasz
KubanitoS #260842 üzenetére
11pro-n en egy vekony nillkin szilikon tokot hasznalok mar 2 eve. (+spiegen uvegfoliat)1700ft volt a tok.
Egy hajszal karc sincs a telefonon meg pedig parszor leejtettem. Igaz egyebkent irodai kornyezetben hasznalom nem epitkezeseken.
En a budos eletben nem adnek annyi penzt egy tokert. -
válasz
KubanitoS #258447 üzenetére
Az Apple korlátozott jótállása és az AppleCare-előfizetés által kínált előnyök a fogyasztóvédelmi törvényekben biztosított jogokon felül értendők. Nem minden termék és vásárlási lehetőség áll rendelkezésre az összes országban és régióban.
Én is úgy tudom, hogy telefonra Magyarországon nem lehet, csak trükközve. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
KubanitoS #258436 üzenetére
2m-es Baseust lehet kapni 900 Ft-tal drágábban. 2 hete használom, minőségi anyaghasználat.
-
Egon
nagyúr
válasz
KubanitoS #258376 üzenetére
Köszi a tippeket. Ötödjére átment.
Más is szív vele a szoftver értékelése szerint, szóval vélhetőleg nem egyedi eset, valószínűtlen hogy a telóval lenne gond. Vélhetőleg ha egy kicsit megszakad vagy szarakszik a wifi, az máris elég ahhoz hogy leálljon az átvitel. Ráadásul olyan f*sul van megírva ez az alkalmazás, hogy ha már átvitt több giga adatot, akkor is elölről kezdi az egészet... -
CrAzY88
aktív tag
válasz
KubanitoS #258243 üzenetére
Ezt a beégés dolgot eddig csak két darab Samunál láttam, de azok viszont kaptak rendesen okot arra hogy beégjenek: az egyiken a kijelző sosem kapcsolt ki, kb mindig magas fényerősségen verette magát, mindig csak ua. tartalom ment rajta vagyis a Home Page a droidon (asszem sima S7), a másik a nővérem S6 Edge-dzse volt, aminek a kijelzőjébe a billentyűzet égett bele elég szépen.
Szóval szerintem fejlődött a technológia, nagyon sokat javult. Nekem valami A8-as Sony OLED tévém van. Sokszor hagyom úgy a yt-n ahogy van, semmi jele nincs a bajnak.
Meg amúgy is, ezek csak használati tárgyak...
Lehet hogy tévedek és hülyeséget beszélek, de nem lehetne okos megoldás egy fasza telefont venni privát felhasználásra, és valami sz"rt a navira?
Kb biztos hogy odavágja az aksit, aztán még lehet hogy a kijelzőt is. Mint minden telefonnál, ennél is nyűgös és drága buli bármit is cseréltetni.
Erre használni egy Flagship-et szimplán hülyeség. "Szerintem.
"Ez a komment nem tükrözi a weboldal-tulajdonosának, illetve a Föld lakosságának a véleményét sem. -
bnorci71
addikt
válasz
KubanitoS #257464 üzenetére
edital-t tudom ők jelzik, hogy felbontott/beüzemelt/hiányos készülék ezért kevesebb az ára is.
Házimozi erősítőt így vettem, bolti átvétellel neten rendelve az eladó kibontotta a boltban megforgatta hogy meg tudjam nézni semmi gond nincs vele. Talán az utolsó elérhető darab volt az országban és még jó áron volt.#257482pecccccccca
lassan Tv-t akarok venni tudsz olyan helyet ahol besötétítve nyugodtan tudsz tesztelni egy 3-400eHuf-os tv-t? A nagy multikba még lehet készlet sincs sőt MM esetén még csak bolti átvételre sincs lehetőséged, az is lehet nem nagyvárosba lakik az illető és nem akar 100Km-t utazni hogy megnézzen egy terméket. -
válasz
KubanitoS #257464 üzenetére
Egyébként én Huawei P40 Pro-val jártam már így. Ugye azt a telefont sorra küldözgette vissza mindenki a Google hiánya miatt. Két helyről rendeltem anno, mindkettő bontott volt, egyiken a gomb is lötyögött (MM vásárlás). Utána inkább elmentem, és személyesen megvettem…
-
válasz
KubanitoS #257370 üzenetére
Nekem is tökéletesen megy (13Pro).
A kijelző alsó egyharmadáig mindenféle fogásváltás nélkül átér a hüvelykujjam.Felette már kell kicsit bűvészkedni.
Majd ráérzel előbb-utóbb.
Pro Max verziókkal viszont már megszenvedtem,de ott se lehetetlen vagy tragikus,kivéve ha kicsi a kezed,akkor kétkezes a történet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest