Hirdetés
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Azóta inkább azt használom én is. (Ds file). Az online filmezés eléggé nehézkes 2 okból: 20 mbit az itthoni feltöltésem, pár full hd filmnek nagyobb a bitrátája,nem tudja lejátszani folyamatosan. Mozgás közben sokszor alig van térerő,nincs meg a folyamatos 10-20 megabit, folyamatosan megáll az egész. Jobb átmásolnom ami kell. Ettől még nem kellene a fájlok appnak sem összeomlani ilyentől, magával rántva az egész oprendszert.
-
spider80
őstag
Nem sokat másolok, csak gondoltam beállítom a NAS kapcsolatot állandóra, aztán ha esetleg kell valami, áthúzom. A gond inkább az, hogy ha be van állitva a kapcsolat, másolás nélkül is lefagy a tablet. Szóval inkàbb akkor újra csatlakozok minden másoláskor,aztán nincs semmi probléma.
-
spider80
őstag
válasz
Imi1981 #283363 üzenetére
Ez lesz a baj. Én egy iphone 12-t és egy ipad 9-et vittem szervízbe amiatt, hogy naponta 2-3x lefagy,még a beállítások menü helyett is csak fehér képernyő volt. Telót visszaküldték hogy nincs baja,nem tapasztalták a hibát. Tabletet meg kicserélték egy újra. Belaktam az újat, fél nap múlva az is lefagyott ugyanúgy. Ekkor jött az ötlet: akkor az accountommal lesz gond, vagy a biztonsági mentéssel. Létre hoztam egy új apple id-t. Belaktam 0-ról,minden jó volt. Majd másnap a fájlok appban beállítottam az itthoni NAS elérèst. Átmásoltam 2 filmet. Majd youtubeoztam,neteztem,egyszer csak megint fagyás. Itt vált világossá, hogy ahogy a NAS-t csatoltam,akkor lett gond. Lecsatlakoztattam,onnantól tökéletes a tablet is, a telefon is. Valami túltelítődik a fájlok appban ahogy próbál kapcsolódni hozzá. Azóta úgy csinálom, hogy mindig csak annyi időre csatlakoztatom a NAS-t a tablethez,amíg másolok róla valamit, utána leválasztás. Így több mint 1 hónapja jó már minden. De mire ez kiderült….
-
spider80
őstag
válasz
micimacko #266666 üzenetére
Milyen képarányú monitoron nézed? Ha a monitor 4:3-as arányú, akkor természetes hogy a 16:9 arányú fényképeket,videókat,mozifilmeket stb alul felül fekete csíkkal jeleníti meg. Ha a monitor 16:9-es, akkor pedig a 4:3 arányú fotóknál lesz bal
és jobb oldalt fekete sáv. -
spider80
őstag
válasz
IntelKiller7 #251205 üzenetére
Nekem ugyanez ios 15 óta sajnos.
-
spider80
őstag
válasz
Pfiucska #230058 üzenetére
Igen,ez saját tapasztalat, ha nem tudsz rátölteni nap közben,ezt nem fogja kibirni. Igy is szép,amit bir egy 1800-as akksival. Az meg nem számit,hogy 50-60 K-s telefon jobban birja, jellemzően a nagy akksis gyengébb telefonok jobban birják,mint a csúcsmodellek,mert kb ugyanakkora akksi van bennük lassabb processzorhoz.
-
spider80
őstag
válasz
JamesHolden #227278 üzenetére
Hetente egyszer előjön ez a téma. A kamera beállításoknál erre kell állítani,különben át akarja másolás közben konvertálni egyesével,mivel a windows nem ismeri az új formátumot:
-
spider80
őstag
-
spider80
őstag
válasz
vasii #223311 üzenetére
Gondolom "kicsit" gyanús, hogy 144900 ft pl az SE,ami hivatalos áron 179900. Ezek nem ilyen jótékonysági akciók az üzletek részéről,hanem külföldi beszerzésű telók,amikre 1 év apple garancia van. a 180 ezresre meg (ami Magyarországi hivatalos viszonteladó által forgalmazott készülék) 1 év garancia+ 1 év szavatosság a második évre. De kb ennyi a különbség.
-
spider80
őstag
válasz
Walter_White #223282 üzenetére
Szia! az 1 év apple garancia minden bontatlan készülékre jár,bárhol veszed. az első év után a plusz 1 év szavatosság (ami kb egyenlő a garanciával) csak azokon a helyeken,akik hivatalos forgalmazók (Edigital,mediamarkt, szolgáltatók). a Firstphone és Eumobil csak 1 év garanciát ad. Ezért is olcsóbb. De ez az 1 év hivatalos apple garancia.
-
spider80
őstag
válasz
MasterMark #222726 üzenetére
Ha csak garanciális cserénél folytatódna a garancia, akkor mi értelme lenne pénzért javíttatni a gyártó szervízében, hogy folytatódjon a gari? Nyilván ők sem hülyék,bevizsgálják hogy más is megsérült e,majd mondanak rá egy árajánlatot,javítják ha kéred, és folytatódik a gari. 2 ilyen saját esetem is volt.
-
spider80
őstag
válasz
hitchins #221155 üzenetére
Szerintem a telefonodon HEIC formátumban vannak elmentve a képek, és másolás közben át akarja konvertálni jpg-re,ezért száll el. Ez szokott lenni a gond. Ha telón beállitod,hogy nagy kompatibilitású módban mentsen,akkor kicsit nagyobb méretűek lesznek a képek,de sima jpg lesz mind,amit minden ismer. Másik megoldás: kiegészitő program windowsra,ami ismeri a HEIC formátumot.
-
spider80
őstag
válasz
tamas.212 #213528 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az ilyen european sim card only,meg hasonló telefonok (Samsungnál is ilyenek,nem csak az Apple cuccok) annyi megkötéssel birnak,hogy első alkalommal európai sim kártyával kell használnod(telefonálni róla 5 percet pl), utána már teljes függetlenként viselkednek. Tehát igen, használható onnantól amerikai sim-el is.
-
spider80
őstag
válasz
Sys85 #210099 üzenetére
Dehogynem számít! Egyrészt hivatalosnál ott a második évre a szavatosság. Ami törvényileg nem ugyanaz,mint a garancia,az apple mégis kb úgy kezeli. Másrészt ha 1 éven belül a szervíz cseréli valamiért a telót,akkor hivatalos telónál újra indul a garancia,sufni gsm-esnél pedig csak a meglévő garanciád megy tovább. Kivéve ha az már kevesebb,mint 3 hónap,mert akkor 3 hónapot kapsz. Imei szám,sorozatszám alapján simán tudja a rendszer melyiket hol értékesítették.
-
spider80
őstag
válasz
koncsik #209646 üzenetére
Ez nem a hálozat eldobós hiba! Szimplán csak annyi, hogy hivás közben levált 4g-ről edge hálózatra pl, és a hivás időtartama alatt nincs net. Ezt küszöböli ki a VoLTE rendszer,ha majd végre mindenkinél elérhető lesz országosan,mert ez esetben hivás alatt is marad a 4G hálózat,megy párhuzamosan a hivás és a mobilnet is.
-
spider80
őstag
válasz
Kicsirics77 #208748 üzenetére
Ha hivsz valakit,és marad 4g-n közben,akkor működik.
-
spider80
őstag
válasz
rantottsajt #206982 üzenetére
Fel van oldva eközben a telefon?
-
spider80
őstag
Elolvastam, egyedül az audio ic hiba, ami megjelenhet a cikk szerint is igazából. Az is főleg akkor,ha dobálva van a telefon. Szóval emiatt annyira nem kell rettegni szerintem.
-
spider80
őstag
válasz
csaba1203 #198435 üzenetére
Persze ,minden 2A-es töltővel jóval gyorsabban fog tölteni,mint a gyári hozzá adott 1A-es töltőfejjel. Amig I7 plus-om volt,végig samsung töltővel töltöttem, meg is őrültem volna,ha nap közben ki kellett volna várnom,mig a gyári töltővel felszenvedi magát 100%-ra. Akksira meg 100%-os állapotot irt,mikor 8 hónaposan eladtam, szóval nem igazán árt neki.
-
spider80
őstag
válasz
tamasbartha #197675 üzenetére
Ha nem hivatalos viszonteladónál vetted,hanem GSM Shop-ban,akkor igaz, novemberig lesz garanciád. Ilyenkor vagy addig van garanciád,mint az eredeti terméknél(november), vagy ha már 3 hónapnál kevesebb lenne hátra a gariból,mikor cserélik, akkor 3 hónapot kapsz a cserétől számitva.
-
spider80
őstag
válasz
jason_bourne #194063 üzenetére
Szerintem is nyugodtan vedd meg 2 évre, nem lesz vele gond.
-
-
spider80
őstag
válasz
TheBikerider #190322 üzenetére
Megnéztem laptopon,ott sem megy wifin. Nem upc neted van véletlenül?
-
spider80
őstag
válasz
TheBikerider #190322 üzenetére
Ugyanez van nekem is. Mobilnettel meg száguld.
-
spider80
őstag
válasz
IntelKiller7 #185421 üzenetére
A facebook ilyen minden platformon. De videónál lejátszáskor ki lehet választani a HD minőséget,úgy már tűrhető.
-
spider80
őstag
Sziasztok! Visszatértem az iphone táborba egy 256 gigás silver I7 Plus telóval, S8ról váltottam.
-
spider80
őstag
válasz
Downsampling #180787 üzenetére
Arra nem figyeltem,hogy FLAC formátum kell. mkv-t másolgatok rá mindig,arra ingyenes.
-
spider80
őstag
válasz
Downsampling #180770 üzenetére
Én csak synciost raktam fel. Itunes soha nem volt a gépemen. És megy minden.
-
spider80
őstag
válasz
FuRiONight #148870 üzenetére
Weboldalról tudod letölteni pdf-ben, ha bejelentkezel,és utána kinyomtatni.
-
spider80
őstag
válasz
Tomeee1989 #128454 üzenetére
Szerintem se a telefont,se a kijelzőt. Fizikai sérülés.
-
spider80
őstag
válasz
buvartacsko #127128 üzenetére
Mert mondjuk egy 6s 230 ezer,egy lumia 735 meg 55 ezer? Ha neki megfelel az is,akkor elég jelentős összeg marad a zsebében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Revolut
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest